Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Steal my girl - luke hemmings or Calum hood » hoofdstuk 7

Steal my girl - luke hemmings or Calum hood

30 okt 2014 - 22:00

947

4

202



hoofdstuk 7

Wat doe je hier?' Vraagt Luke als hij de kast weer uit komt. 'Ik mis je. Ik wil je terug.' Zegt ze. Ze stapt naar voren en pakt luke's hand vast maar hij trekt hem wild terug. 'Ik zal jou nooit terug nemen aleisha.' Zegt hij boos. 'Waarom niet. Ik hou van je.' Zegt ze. Ze legt haar hand op zijn gezicht. 'Ik niet van jou.' Zegt hij. 'Kun je alsjeblieft gaan.' Zegt hij dan.

'Ik ben helemaal hiernaartoe gekomen voor jou. En dan wil je dat ik ga.' Zegt Aleisha op een bitchie toon. Luke knikt. Ze kijkt weer naar mij. 'En wie is die hoer?' Vraagt ze dan. 'Hou gewoon je bek en ga weg.' Zegt Luke nu. Hij klinkt boos. 'Ik zie je morgen wel Luke. Ik weet waar je woont.' Zegt Aleisha en dan loopt ze weg.
'Stom wijf.' Vloekt Luke in zichzelf. Hij gaat naast mij op de bank zitten. en kijkt me aan. 'Amber, ik wil dat je het me meteen zegt als Aleisha je gaat lastig vallen. Want ik heb het gevoel dat ze dat gaat doen.' Ik knik. dan gaat mijn telefoon. ik zie een smsje van mijn moeder. ze vraagt of ik naar huis wil komen. ik sta op. 'wat ga je doen?' vraagt Calum. 'ik moet naar huis.' zeg ik. 'zo vroeg al?' vraagt Calum. ik knik. 'mijn moeder smstje me.' 'ik loop mee.' zegt Luke.

als ik thuis ben zie ik dat mijn moeder ook net thuis is. maar ze is niet alleen. Ook merk ik dat ze dronken is. 'Heey Amber, had je een leuke avond?' vraagt ze. ik knik. 'en jij?' vraag ik. 'jaa, ik wil je voorstellen aan mijn vriend. hij heet Jeroen.' ik glimlach naar hem en schud zijn hand. 'wen maar vast aan hem, want hij zal hier nog veel zijn.' ik knik en loop weg. ik ga op de bank zitten en pak mijn telefoon. Jeroen komt naast me zitten. veel te dicht op me naar mijn mening. ik schuif ongemakkelijk een beetje op. maar hij doet hetzelfde. hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en gaat langzaam omhoog. weer schuif ik op. maar hij trekt me terug. hij pakt wilt mijn hand vast en legt hem neer op zijn ding. ik probeer hem los te rukken maar hij is te sterk. ik wil mijn moeder roepen maar die staat er gewoon bij te kijken. zijn andere hand gaat richting mijn borsten en ik begin te gillen. dat verbaasde hem. ik trek meteen terug en ren weg. het huis uit. en naar Luke's huis toe. ik begin onderweg te huilen. ik bel aan en probeer rustig te worden. liz doet open. ze staat al in haar nachtjapon. 'sorry, heb ik je wakker gemaakt? 'vraag ik. ze schud haar hoofd. 'gaat het wel?' vraagt ze. ik schud mijn hoofd. 'kom binnen meid. je trilt helemaal. wat is er gebeurd?' ik loop naar binnen en kom luke tegen in de woonkamer. hij komt meteen op me afgelopen. 'wat is er gebeurt?' vraagt hij terwijl hij me een knuffel geeft. we gaan alledrie op de bank zitten. en ik leg uit wat er net is gebeurd.

'en je moeder deed helemaal niets?' vraagt Luke. hij kijkt me ongelovig aan. ik knik. 'ze waren allebei dronken.' antwoord ik. onverwachts gaap ik. 'ben je moe?' vraagt Luke. ik knik. 'blijf hier maar slapen. tenzij je nu terug naar huis wilt.' zegt Luke. ik schud mijn hoofd. 'ik ga nu echt niet naar huis.' we staan op en Luke legt zijn hand op mijn rug. we lopen naar zijn slaapkamer. het eerste wat me opvalt zijn de foto boeken onder zijn bed. ik weet dat daar foto's van mij en luke inzitten. ik heb ze namelijk zelf erin gedaan. ik ga op het bed zitten en pak een van de foto boeken. ik sla hem open en zie een foto van mij en luke. we waren een jaar of zeven. ik zat op Luke's rug en we waren in het park. luke komt naast me zitten en kijkt ook naar de foto. 'oh wat waren we schattig.' zegt hij. ik giechel en sla de bladzijde om. weer een foto van mij en Luke. op dat moment waren we al wat ouder. het was een van de laatste weken dat luke er nog was. ik had allebei mijn armen om Luke heen geslagen en Luke had de zijne om mijn middel. volgens mij gaven we elkaar net een knuffel toen die foto werd gemaakt. 'die foto is echt heel mooi.' zegt Luke. ik knik. 'vind ik ook.' dan trilt mijn telefoon. het is Calum. 'hey, wil je morgen met me mee uit eten?" vraagt hij.

ik twijfel. ik had dit echt niet verwacht. het lijkt me wel leuk om met hem uit eten te gaan. maar is dat eerlijk tegenover luke. ik vind Luke echt leuk. maar ik weet niet eens zeker of hij mij wel leuk vind. waarschijnlijk wil hij gewoon vrienden zijn. ik vind Calum ook leuk. maar of het echt verliefdheid is weet ik niet.

opeens zie ik een hand voor mijn gezicht. 'aarde aan amber?' zegt Luke. 'sorry.' zeg ik. 'geeft niet, wat ga je zeggen tegen Calum?' vraagt Luke dan. ik hoor iets van jaloezie in zijn stem. maar dat kan ook mijn verbeelding zijn. 'ik weet nog niet.' zeg ik. ik zie dat Luke het fotoboek al heeft opgeruimt. hij staat op van het bed en doet zijn shirt en broek uit. dan loopt hij naar de badkamer. ik trek mijn kleding ook snel uit en doe het shirt wat luke aan had aan. dan sms ik calum terug. 'ja lijkt me leuk.'


Reacties:


Amnesia
Amnesia zei op 31 okt 2014 - 21:17:
Oeh, nice!!
Snel verder!
x


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 31 okt 2014 - 7:05:
Niceeeee


1Dtjetanya zei op 30 okt 2014 - 23:31:
Leuk!!


x1Dx
x1Dx zei op 30 okt 2014 - 23:11:
Leuk!
Snel verder!! X