Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Steal my girl - luke hemmings or Calum hood » hoofdstuk 8

Steal my girl - luke hemmings or Calum hood

1 nov 2014 - 23:15

870

4

194



hoofdstuk 8

De volgende dag word ik in luke's armen wakker. Omdat het een schooldag is moeten we er weer vroeg uit. 'Hey, lekker geslapen?' Vraagt Luke. 'Ja, jou bed logt echt lekker.' Zeg ik. 'Ja dat, of mijn armen?' Vraagt Luke plagerig. Ik grinnik. 'Ja dat ook.' Geef ik toe. Ik stap uit bed en doe de kleren die ik gisteren droeg weer aan. Luke's shirt leg ik op zijn bed neer en ik loop naar de badkamer om een kam ofzo te zoeken. Ik vind er een en kam mijn haar. Ik heb hier helaas geen make-up. Dus haal ik de mascara van gisteren er maar af. Ik heb ook geen schoolspullen hier. Maar het grootste gedeelte van mijn boeken liggen toch in mijn kluisje. Ondertussen is Luke ook helemaal klaar en lopen we samen naar beneden om te ontbijten. Liz is al naar haar werk. Als we ons ontbijt ophebben lopen we naar school.

*

Toen ik thuis kwam was mijn moeder nergens te bekennen. Er lag alleen een briefje met ik ben de hele week weg. Er ligt geld en daar kan je eten van kopen. Ik zucht. Leuk die nieuwe vriend van mijn moeder. Ik ben d'r nu al kwijt. Ik loop meteen door naar boven. Over twee uur komt Calum me ophalen. Ik neem eerst even een douche. Ik doe mijn kleren in mijn wasmand en zet de douche aan. Als ik mijn vertrouwde kokos shampoo ruik kom ik een beetje tot rust. Ik blijf een half uur onder de douche staan. Als mijn moeder thuis zou zijn had ze me vermoord. Die vind een kwartiertje meer dan genoeg. Ik wikkel een handdoek om mijn haar en eentje om mijn lichaam. En zo loop ik terug naar mijn kamer. Waar tot mijn schrik Luke op me zit te wachten. 'Uhm.. Hey.' Zeg ik. Hai.' Zegt hij terug. Hij staat op en loopt weg zodat ik me even aan kan kleden. Ik besluit mijn joggingbroek maar even aan te doen. Mijn haar laat ik hangen zodat het kan opdrogen. Ik doe het shirt van Luke aan. Die ik gisteren stiekem had meegenomen. En loop weer naar beneden.

'Is je moeder weg?' Vraagt Luke die bij de keuken staat. Ik knik. 'Ja met die vriend van haar.' Zeg ik. 'Dus je bent de hele tijd alleen.' Vraagt Luke. Ik knik en schenk wat te drinken in voor mij en Luke. 'Je kan bij mij slapen.' Bied Luke aan. Ik geef Luke een glas en we gaan op de bank zitten. 'Dat hoeft echt niet, ik wil jullie niet tot last zijn.' Zeg ik. 'Dat ben je echt niet.' Zegt Luke.

'Ik zal er over nadenken.' Zeg ik. Luke knikt. 'Wat heb je trouwens tegen Calum gezegd?' Vraagt Luke. 'Ik heb ja gezegd.' Antwoord ik. 'Oh..' Zegt Luke. Hij klinkt teleurgesteld. 'Hoelaat ga je?' Vraagt hij dan. 'Om 7 uur komt hij me ophalen.' Zeg ik. 'Moet je je niet gaan klaarmaken dan?' Vraagt Luke. Ik knik. Ik loop naar boven. Ik doe mijn make-up doe mijn haar en trek een jurk aan. Een paar hakken erbij en oorbellen en ik ben klaar. Ik loop terug naar beneden. Luke zit nog steeds op de bank. 'Mag ik zeggen dat je er echt prachtig uit ziet.' Zegt hij. Ik glimlach. 'Dankje.' Zeg ik. 'Als jij zo weg bent pak ik je spullen. Ik wil niet dat je alleen thuis bent. En geen zorgen het is geen grote moeite.' Zegt Luke. Op dat moment gaat de bel. Ik loop naar de voordeur om open te doen. Calum ziet er heel goed uit.

We komen aan bij het restaurant. Calum geeft de reservatie door en we worden naar onze tafel gebracht. Het is een tafeltje bij het raam en een beetje afgezonderd van de rest. Calum schuift mijn stoel voor me naar achter en ik ga er rustig op zitten. Zelf gaat Calum aan de andere kant zitten. Er komt een ober om ons drinken op te nemen. En we krijgen een menu kaart. We krijgen ons drinken en bestellen ons eten. Wat binnen tien minuten ook klaar is. ik steek een stukje vlees in mijn mond en laat mijn blik over Calum heen gaan. Hij ziet er goed uit. Zijn haar zit door de war. Hij heeft een overhemd aan die strak over zijn borstkast zit.

'Like what you see?' Vraagt Calum opeens hij grijnst naar me. Ik word rood en knik.

Als we ons eten ophebben is het nog best wel vroeg. 'Zullen we anders nog even naar het strand gaan?' Vraagt Calum. Ik knik 'goed idee.'

Naast elkaar lopen we over het strand. Het is nog best lekker warm. 'Heb je zin om te zwemmen?' Vraagt Calum dan. 'Ik heb helemaal geen zwemkleding mee.' Zeg ik. Calum glimlacht. 'Ik ook niet, maar we kunnen wel in ondergoed. Ik heb shirts in de kofferbak van mijn auto liggen. Hij doet zijn shirt vast uit zodat zijn sixpack en v lijn te voorschijn komen. Zijn broek volgt snel en hij gaat het water in. Ik grinnik als ik hem zie. Ach wat boeit het ondergoed is hetzelfde als een bikini toch. Ik doe mijn hakken en jurkje uit. Gooi mijn sieraden erbij en ren achter Calum het water in.


Reacties:


Amnesia
Amnesia zei op 18 nov 2014 - 12:30:
omg _


x1Dx
x1Dx zei op 2 nov 2014 - 16:56:
Heel Leuk!
Snel verder!! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 1 nov 2014 - 23:37:
Awesome


1Dtjetanya zei op 1 nov 2014 - 23:35:
Leuk!