Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 20.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

2 nov 2014 - 13:54

2055

11

390



20.

Image and video hosting by TinyPic

Chantal pov

Ik trek de witte bloedbevlekte bloes over mijn gescheurde skinny en doe de onderste paar knoopjes dicht. Ik pak wat witte schmink en maak mijn gezicht en nek wit. Onder en boven mijn ogen doe ik grijze oogschaduw en daarna trek ik er dikke zwarte eyeliner lijnen omheen. Daarna maak ik mijn lippen vuurrood en stop de neptanden in mijn mond. Ik zet een pruik op mijn hoofd en trek hem daarna er weer af. Dan maar anders.
Ik pak een spuitbus en loop naar de badkamer waar ik de verf in mijn haren spuit. Ik pak mijn borstel en maak mijn haren wat gladder zodat het lijkt of het gewoon mijn eigen haarkleur is. Ik loop de badkamer weer uit en maak een soort van nepbeet in mijn nek met nepbloed.
Ik laat ook nog wat nepbloed over mijn lichaam lopen en stop de rode lenzen in mijn ogen. Ik knipper een paar keer zodat mijn blik weer normaal wordt. Ik doe mijn zwarte vans aan en maak de blote stukken huid nog wit. Ik maak een foto van het resultaat.
Ik ben bijna niet te herkennen awesome. Daarna doe ik het masker voor mijn ogen. Ik stop mijn telefoon in mijn zak en wacht totdat de jongens roepen dat ze gaan. ondertussen lak ik mijn nagels nog en dan hoor ik de jongens roepen dat ze gaan. ik wacht nog een paar minuten en dan loop ik naar de woonkamer waar ik Lindy en Melina zie zitten.

Niet lang daarna komen de anderen ook de woonkamer ingelopen. Rachel is een zombie. Nola een duivel. Ivana een heks. En Serena is een witte engel. De andere zijn zo’n beetje het gebruikelijke niet zo heel erg verkleed. Iedereen heeft hetzelfde masker op en een pruik op of haar haren in een kleur gespoten.
‘Girls ready?’ We knikken naar Nola die richting de deur loopt. We lopen haar achterna en proppen ons daarna in de liften.

Als we de lift uitstappen zien we overal Halloween dingen hangen. Mensen die verkleed zijn en druk dansen. Maar mijn blik gaat naar een groep jongens achter in de zaal. Ze staan wat te praten maar het komt door de lach op een van de jongens gezicht dat ik zie dat het Niall en de andere zijn. Ik besluit om niks tegen de andere te zeggen en te hopen dat Niall ons niet heeft gezien, dat maakt het straks leuker als het 12 uur is. We lopen naar het midden van de zaal en beginnen te dansen. Al snel komen er wat jongens op ons afgelopen die met een paar beginnen te dansen. Ik besluit om een nummer aan te vragen en loop naar de dj.

Als ik het nummer heb aangevraagd en weer terug wil lopen botst ik tegen iemand op.
‘Kun je niet uitkijken ofzo?’ Ik hoor aan de stem dat het Michael is.
‘Sorry.’ Ik hoor dat mijn stem iets anders klinkt. Hhmm misschien door de neptanden?
‘Agh je hebt wel een cool comstuum.’ Hij haalt zijn hand door zijn. Zwart haren? dat is nieuw. Ik bijt op mijn lip.
‘Thanks jij ook.’ Ik heb nu pas door dat hij ook als vampier is.
‘Maar ik ga kijken of ik mijn vriendin kan vinden. Doei.’ Hij zegt vriendin iets harder en loopt weg.
Ik schiet in de lach en. Hij heeft echt niet door dat ik het ben. Ik loop weer naar de rest en bad het nummer dat ik had aangevraagd springt aan en we beginnen weer te dansen.

Ma een paar uur wordt de muziek uitgedraaid en klimmen er een paar leraren het podium op.
‘Mogen we even jullie aandacht? Over exact 5 minuten is het 12 uur en dat betekend dat de maskers dan afgaan. Maar tot die tijd zoek een partner en dans met diegene totdat de muziek wordt afgezet.’
Iedereen heeft een partner en ik voel een tik op mijn schouder. Ik draai me om en zie Michael staan.
‘Wil je dansen?’ Ik knik kort. Hij slaat twijfelend zijn armen om mijn middel en ik doe mijn armen rond zijn nek.
‘Je vriendin nog niet gevonden?’
‘Nop. En het maakt er niet echt makkelijker op dat ik niet weet als wat ze verkleed is.’ Ik lach even kort in mezelf. Na een paar minuten wordt de muziek uit gezet en beginnen de leraren af te tellen. ‘3 2 1.’ Ik haal het masker van mijn hoofd en Michael ook. Ik plaats mijn lippen op die van hem en Michael zoent me even twijfelend terug. Dan duwt hij me boos van zich af terwijl de muziek weer aangaat.

‘Was ik niet duidelijk ofzo? Ik heb toch duidelijk gezegd dat ik een vriendin heb.’
‘Je vriendin vindt dit echt niet erg hoor.’ Zeg ik terwijl ik in de lach schiet.
‘Dit is dus echt niet grappig he als ze hier achter komt dan krijg jij hele erge problemen.’ Ik begin nog harder te lachen. Michael kijkt me nog bozer aan.
‘Je vriendin wordt echt niet boos.’ Zeg ik tussen het lachen door.
Michael trekt een wenkbrauw omhoog.
‘Dat je je eigen vriendin niet eens herkent.’ Zeg ik nadat ik ben uitgelachen.
‘WOW WAT?’
‘I’m your girlfriend.’ Michael lijkt het eindelijk door te krijgen en drukt zijn lippen op die van mij.

Nola pov

Ik haal mijn masker van mijn hoofd en kijk naar de jongen. Ik zie dat het Zayn is. Hij kijkt me aan en drukt zijn lippen op die van mij.
‘Nola ik hou van je.’
‘Ik ook van jou Zayn.’
‘Wil je mijn vriendin zijn?’ Ik druk mijn lippen op die van hem.
‘Heel graag Zayn.’Hij zoent me vol passie en zijn tong strijkt over mijn lip om toestemming die ik snel geef. Als Zayn en ik allebei terugtrekken uit de zoen voel ik een tik op mijn schouder en ik draai me om, en zie Liam staan.
‘Nola mag ik je ven spreken?’ Ik knik kort en Liam trekt me mee naar een rustiger deel van de dansvloer.
‘Nola ik moet je iets vragen.’
‘En dat is?’
‘Wordeenbadgirl.’
‘WOWOW WAT?’
‘Wil je een badgirl worden?’ Ik schrik van zijn vraag. Wil ik dat?


Serena pov

Blij spring ik Matthew om zijn hals zodra hij zijn masker af heeft gedaan. Ik wist het wel dat hij me bekend voor kwam. Hij knuffelt me en plaatst daarna zijn lippen op die van mij. Na een passievolle zoen trekt hij zich terug en geeft me weer een knuffel. We beginnen te dansen en af en toe geeft hij me een kus.
‘Serena Matthew kan ik jullie iets vragen?’ Ik draai me om en zie mijn broer Zayn voor ons staan.
‘Wat is er Zayn?’ Vraag ik terwijl Matthew zijn armen van achter rond mijn middel slaat.
‘Waarom worden jullie niet bad?’
‘Hoe bedoel je bad?’
‘Je weet wel net als mij en de andere boys worden.’ Hij kijkt naar Matthew die mij vragend aankijkt.
‘Wat wil jij babe? Wat jij gaat doen zal ik ook doen zolang ik maar bij je kan zijn.’
‘Eeeeuuhhm we…’


Rachel pov

Ik kijk naar Liam die me blij aankijkt. Hij buigt zijn hoofd naar voren en dan zitten zijn lippen op die van mij. Ik zoen hem terug en er zitten een bom vol vlinders in mijn buik. Zijn tong strijkt over mijn lip om toestemming die ik geef en onze tongen spelen een vurig liefdesspel.
‘Rachel ik moet je iets vertellen.’
‘Wat is er Liam?’
‘Sinds de eerste dag dat ik je ken voel ik al iets voor je. Wil je mijn vriendin zijn?’ Vraagt hij dat nou echt? Ik plaats mijn lippen op die van hem als antwoord. Onze lippen zijn net puzzelstukjes.
‘Rachel?’ Verschrikt trekken ik en Liam terug en ik draai me om naar Ashton die een wenkbrauw optrekt.
‘Ik moet je iets vragen.’
‘Wat is er?’
‘Rachel wil je een badgirl worden?’
‘Ik weet niet wat houd het in?’
‘Gewoon je wordt net zo als ons. Ik hoef nu niet gelijk een antwoord. Denk er maar even overna.’
‘Ik…..’


Ivana pov

‘Ivana wil je mijn vriendin zijn?’OMG vraagt David dat nou echt? Ik plaats mijn lippen op die van hem.
‘Is dat een ja?’ Mompelt hij tegen mijn lippen.
‘Ja.’ Hij kijkt me blij aan en drukt zijn lippen op die van mij. hij strijkt met zijn tong tegen mijn lip op toestemming die ik niet geef. Hij trekt zich terug en kijkt me met een pruillip aan. lachend druk ik mijn lippen weer op die van hem. Weer voel ik zijn tong teken mijn lip tikken en deze keer geef ik hem die toestemming. Onze tongen vinden elkaar en spelen een vurig liefdesspel. Zodra we allebei terugtrekken trekt David me in een knuffel.
‘Ivana David?’ Ik draai me om en zie Calum staan. David slaat vanachter zijn armen om me heen wat een vragende blik van Calum oplevert.
‘Okay maar ik moet jullie iets vragen.’
‘En dat is?’
‘Word bad.’
‘Wait wacht hoezo bad. Hoe bedoel je bad?’
‘Gewoon word hetzelfde als mij en de andere jongens. Ik weet dat je het kan Ivana. Denk er maar even over na.’ Daarna loopt hij weg terwijl ik hem verbaast nastaar. WTF hoezo vraagt hij dat opeens?

Lindy pov

Nadat we onze maskers hadden afgedaan zag ik dat het Ashton was. Hij ging met zijn hand door mijn haar en kreeg een glimlach op zijn gezicht.
‘Je hebt een piercing.’ Ik knik en plaats mijn lippen op die van hem.
‘Het staan je echt geweldig en kijk.’ Hij trekt de zoom van zijn shirt omhoog en op zijn zei bij zijn v line is een rode roos zichtbaar.
‘Je hebt het echt gedaan.’ Hij lacht en plaatst zijn lippen op die van mij. Ik gooi mijn armen om zijn nek en hij plaatst zijn handen op mijn heupen. We horen een kuchje en we laten elkaar los. Ik draai me om en zie Louis staan.
‘Zusje kan ik je even spreken?’
‘Wat is er?’ Hij pakt mijn arm en trekt me bij Ashton weg naar een rustiger deel.
‘Word een badgirl.’ Zijn stem was eerder dwingend dan vragend.
‘WOWOW WATTE?’ Louis rolt geiriteerd met zijn ogen.
‘Wil je een badgil worden? Je mag er over na denken maar aangezien je opeens een piercing hebt die overigens heel cool staat maarja denk er maar over na.’ Daarna loopt hij weg en ik voel 2 armen om mijn middel.
‘Wat is er?’ Ik draai me om naar Ashton die me een kus op mijn hoofd geeft.
‘Louis vroeg me om een badgirl te worden.’
‘En wat is je antwoord?’
‘Ik…’

Melina pov

Ik schiet in de lach als ik het gezicht van Luke achter het masker vandaan zie komen. Hij was verkleed als duivel.
‘Wat is er?’ Hij kijkt me verbaasd aan waardoor ik nog meer in de lach schiet.
‘We zijn echt het perfect koppel.’ Zeg ik door het lachen heen. Hij bekijkt zichzelf en dan mij.
‘Maakt toch niet veel uit. wacht omg je hebt een lippiercing.’ Ik schiet nog meer in de lach door het stemmetje dat Luke maakte. Hij plaatst zijn lippen op die van mij. Snel daarna loopt Liam naar ons toe en begint tegen Luke te praten.
‘Luke vraag jij het of ik?’
‘Anders doen we het samen.’ Ik trek verbaasd een wenkbrauw op.
‘Melina wil je een badgirl worden?’ Het is best wel grappig omdat ze het in koor zeiden, maar de vraag zelf.
‘Eeeuuuhhmm…’



Michael pov

Dat ik haar niet herkend heb. Ze kijkt me lachend aan na onze zoen.
‘Had je het echt niet door?’
‘Nop.’
‘Echt niet ik wist allang dat jij het was na dat we tegen elkaar botste.’
‘Hoe.’
‘Je stem. Heb jij ook niet mijn stem herkend ofzo?’
‘Nop, komt waarschijnlijk door die tanden van je.’ Ze krult haar lippen omhoog en ik schiet in de lach. Maar mijn lach verdwijnt als ik Niall aan zie komen lopen. Ergens ben ik bang voor haar reactie. Ik weer niet of ze boos wordt of gewoon gelijk nee zegt zoals Niall zei.
‘Is er iets?’ Ik kijk haar aan en zie een wenkbrauwpiercing zitten.
‘Je hebt een wenkbrauwpiercing.’
‘Jep, do you like it?’

Ja sowieso awesome.’ Ik trek haar in een knuffel.
‘Wat is er awesome?’ Chantal draait zich om en ik doe mijn armen om haar middel.
‘Dat je zusje een wenkbrauwpiercing heeft.’
‘Hmm okay. Maar Chantal ik moet je eigenlijk iets vragen. Ik weet denk ik het antwoord al maar ik vraag het toch gewoon voor de zekerheid.
‘Wat is er Niall?’
‘Wordeenbadgirl.’
‘WAT?’
‘Word een badgirl.’ Ze kijkt van mij naar Niall terwijl ze nadenkt.
‘Ik eeuuhm ik eeuuhmm…’



--------------------------
heyhey
dit is ff het laatste hoofdstuk voor een week denk ik.
aangezien ik vanaf morgen proefwerkweek heb en goeie punten wil halen ga ik in die week niet echt schrijven.
hoop dat jullie dat begrijpen
reageren=melding
geen reactie=geen melding
xx


Reacties:

1 2 3

PinkyPunk
PinkyPunk zei op 8 nov 2014 - 14:45:
I love it


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 3 nov 2014 - 14:25:
succes!!!
xx


tymiaxxxlove
tymiaxxxlove zei op 3 nov 2014 - 6:37:
spannend !!!
Ik lees mee !!!


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 2 nov 2014 - 18:59:
Succes! x


1Dzayn
1Dzayn zei op 2 nov 2014 - 18:47:
*swoons* David _____