Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » standalone persoonlijk » 12. MelintjeX1DX{3}-->Luke Hemmings

standalone persoonlijk

10 nov 2014 - 18:56

1972

1

261



12. MelintjeX1DX{3}-->Luke Hemmings

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wat is er toch aan de hand in Sydney? Gisteravond is de 17 jarige Clary Lancaster dood aangetroffen in een steeg net buiten Sydney. Clary zou die avond volgens haar ouders op date zijn met een jongen die ze op haar werk had ontmoet. Deze jongen zou haar hebben uit gevraagd na zijn drinken te hebben besteld. Volgens Ariana die op dat moment met haar werkte was de jongen niet herkenbaar geweest. Hij had een muts en een zonnebril op. Nadat hij zijn drinken zou hebben gehad was hij weer weg gegaan. Verder hebben geen andere mensen die jongen gezien dus waarschijnlijk gaat het over dezelfde moordenaar van de andere meiden. Een seriemoordenaar kun je het ook wel noemen. Deze jongen zou het hebben gericht op meiden tussen de 16 en 18 jaar. Dus meiden pas op, ga niet alleen s’avonds laat nog alleen overweg.


Met een zucht leg ik de krant weer op de stapel reclame. Het zou weer eens niet. 17e slachtoffer deze maand. Mijn telefoon trilt en ik pak hem op. Een nieuw bericht Victoria.

Plss kom naar mij, verveel me en mam doet moeilijk…..

Zal vragen…. Maar als mam de krant heeft gelezen…….


‘Mam ik ben naar Victoria.’
‘Is goed lieverd, niet te laat thuis.’ Gelukkig ze heeft de krant nog niet gelezen of ze vertrouwt me. Maar gelukkig geen overbezorgde moeder. Ik sta op pak mijn tas en mijn jas, loop naar buiten waar ik mijn oortjes in mijn iphone plug en Strong van One Direction opzet. Ik pak mijn fiets en loop het hek uit wat ik achter me sluit. Ik ga op mijn fiets zitten en rij richting Victoria. Niet snel daarna ben ik er en zet mijn fiets tegen hun tuinhek en bel aan.


‘Mel!’
‘Vic!’
‘Pleas ga met me naar Starbucks, mam doet moeilijk. Heeft de krant gelezen en is nu overbezorgd.’ Ik zwaai naar mevrouw Maynard en knik naar Victoria. Ze pakt snel haar jas en tas en doet daarna de deur dicht en loopt naar mijn fiets waar ze op gaat zitten. Ik ga achterop zitten en Victoria begint te fietsen naar Starbucks. Als we daar zijn spring ik van de bagagedrager en Victoria zet mijn fiets in de stalling en geeft me daarna het sleuteltje. ‘Dankje.’ Zeg ik op bekakte toon en daarna schieten we in de lach. Als we klaar zijn lopen we naar binnen naar de balie.


We bestellen ons drinken en zeggen onze naam. ‘Jullie kunnen alvast gaan zitten, kan even duren voordat het drinken klaar is, het is nogal druk zoals je kan zien.’ We knikken en lopen naar een lege plek achterin.
‘Melina is a penguin en Victoria is a panda.’ Wordt er na 5 minuten geroepen. We lopen naar de balie waar we ons drinken krijgen en gaan aan een leeg tafeltje ergens vooraan zitten. Victoria zit naast mij en kijkt naar een jongen met zwarte haren die voorbij loopt. Zodra hij ergens gaat zitten verstijft ze.
‘Vic wat is er?’
‘Mijn zusjes en hun vrienden/vriendjes.’
‘Huh waar?’ Ik kijk rond maar zie ze niet. Ze wijst een kant op en ik kijk de kant op waar ik ze zie zitten. De lila haren van Chantal en de rode haren van Lindy vallen snel op. Er zitten 4 jongens bij. Een met roodgeverfd haar, een met bruine krulletjes, een met zwart haar met blonde plukken die Victoria net volgde en een met blonde haren en zover ik kan zien heeft hij een lippiercing in zijn lip zitten.

‘Luke is a penguin.’ De jongen met de blonde haren staat op en loopt naar de balie waar hij zijn drinken krijgt, en zich weer omdraait. Hij kijkt nu mijn kant op en zijn ogen die felblauw zijn zover ik vanaf zover kan zien staren me een minuut aan voordat hij onze kant oploopt. ‘Shit eeuhhmm ik eeuuhhmm ik moet even naar de wc.’ Victoria staat op een loopt, nou je kan het meer jogt langs de jongen die blijkbaar Luke heet af en probeert geen oogcontact met hem of haar zusjes

‘Mag ik er even bij komen zitten?’ Ik knik en Luke laat zich op de stoel tegenover me zakken. ‘Dus eeuuhm.’ Hij kijkt naar mijn beker. ‘Melina, het klinkt misschien raar maar wil je misschien vanavond met me op date? Je lijkt me wel aardig en ik wil je beter leren kennen. Dus wat denk je ervan?’
‘Lijkt me leuk Luke.’ Hij schrijft iets op een servet en schuift het naar me toe. Staat op en loopt weg, draait zich nog een keer om om me een knipoog te geven en daarna gaat hij zitten bij Chantal en Lindy.
Ik pak de servet en lees wat erop staat.
‘Vanavond 7 uur hier. 06********. XX Luke’
Ik vouw het op en stop het in mijn broekzak.

‘Wat deed hij hier?’
‘Met me praten.’
‘Er is meer.’ Victoria laat zich op de stoel zakken waar Luke net nog zat.
‘Ik hem misschien vanavond een date met hem.’
‘WAT?!’ Mensen kijken ons boos aan en Victoria maakt een sorry gebaar, voordat ze mij weer aankijkt.
‘Ik vertrouw hem niet echt, er zijn sinds hij hier is veel moorden op meiden geweest. En ik ben bang dat hij er ook iets mee te maken heeft.’
‘Ben je gek. Dan zouden jou zusjes er toch ook iets mee te maken moeten hebben.’


Luke pov

Ik kijk naar Melina die in gesprek is met eeuhhhmm weet ik veel wie dat meisje is.
‘Luke is Melina je nieuwe slachtoffer?’ Chantal kijkt me vragend aan en Lindy staart alleen maar naar dat anderen meisje waarvan ik de naam niet weet.
‘Ze is anders dan andere meisje Chanti.’ Chantal rolt met haar ogen voordat ze me eeuhhmm boos of waarschuwend aankijkt geen idee wat voor blik dat eigenlijk is. ‘Ik zou maar oppassen Luke, als je Melina vermoord.’ Ze buigt zich wat naar me toe en begint te fluisteren. ‘Dan kun je nogal problemen krijgen met Victoria.’
‘Wie the fack is Victoria.’
‘Beste vriendin van Melina, dus girl over there. En zus van mij en Chantal.’ Antwoord Lindy terwijl ze met haar lege beker speelt.

‘We waarschuwen je alleen maar Luke.’ Chantal staat op, pakt haar rugzak waar we allemaal dingen op hebben geschreven en zoent Michael. Lindy staat ook op, pakt haat galaxy rugzak en zoent Ashton. Voordat ze allebei weglopen en zo te zien expres langs Victoria af lopen die naar beneden duikt. Daarna kijkt Victoria weer op en kijkt alsof ze geesten zag.
‘Victoria snapt niet echt dat Chantal en Lindy zich vrijer zijn gaan voelen sinds ze ons kennen. En zich als echt zichzelf zijn gaan gedragen. En nou ja ze vertrouwt ons niet echt.’ Zegt Michael terwijl hij een slok van zijn drinken neemt.
‘Geef me een nacht met Victoria en ze denkt daar wel anders over.’ Antwoord Calum terwijl hij ook een slok neemt van zijn drinken.
‘Ik zou zeggen ga je gang Calum.’ Antwoord Ashton.
‘Okay, ben zo terug.’ Calum staat op en loopt richting Victoria en Melina. Niet veel later komt hij terug met een grijns op zijn gezicht.
‘Gelukt.’

Melina pov

Avond

Ik zet mijn fiets in de stalling en trek mijn shirt wat rechter. Ik heb besloten om het casual te houden maar toch leuk. Ik loop naar binnen en zie Luke al aan een tafeltje zitten. Zodra hij mij ziet staat hij op en loopt mijn kant op. Hij geeft me een knuffel en ik laat zijn geur mijn neus binnen dringen, ik moet zeggen hij ruikt lekker.

‘Zullen we anders een film bij mij thuis gaan kijken?’ Ik knik en we lopen naar buiten. Ik pak mijn fiets die hij daarna afpakt en gaat op het zadel zitten. Hij gebaart dat ik achterop moet gaan zitten en dat doe ik ook. Ik sla mijn armen om zijn middel en onder het fietsen voorzichtig mijn hoofd op zijn rug. Na ongeveer ik denk tien minuten zijn we bij zijn huis en stap ik af, en rijdt hij mijn fiets het tuinhek in waar hij mijn fiets tegen een muur zet.
Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar binnen waar hij me op en bank laat zitten. Hij loopt weg en na twee minuten komt hij terug met twee glazen cola. Hij zet de glazen op tafel, loopt naar de tv waar hij door zijn hurken gaat en pakt een dvd uit het kastje en zet die aan. Hij gaat weer naast me zitten en slaat zijn arm om mijn schouder en trekt me tegen zich aan. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en probeer me te focussen op de film.

Halverwege zet Luke de film opeens op pauze. Verbaasd kijk ik hem aan. ‘Waarom zet je hem op pauze.’ Hij reageert niet en zijn buigt zijn hoofd wat naar voren. Ik verstijf eerst maar daarna gooi ik mijn armen om zijn nek en zoen hem terug. Zijn handen gaan onder mijn shirt en al snel zijn we allebei uitgekleed.


Later

We lopen nu hand in hand door de straten. Luke wou me iets laten zien in het park ofzo. Ik kijk hem aan en hij lijkt ergens mee te zitten ofzo. ‘Is er iets?’
‘Huh nee hoor.’ Hij laat mijn hand los en gooit zijn arm om mijn schouder en trekt me tegen zich aan. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en kijk naar mijn handen. Uit het niets duwt Luke me opeens een steeg in en knal ik met mijn hoofd tegen de muur, waarna ik op de grond val.
Snel krabbel ik overeind en Luke hurkt voor me neer. Zijn blauwe ogen die eerst zo lief stonden staan nu kwaadaardig. ‘Luke?’ Ik zie iets zilvers glinsteren en voordat ik er erg in heb word ik omhoog getrokken en voel ik iets tegen mijn keel. ‘Zeg maar dag Melina.’ Zijn stem is van lief naar woedend gegaan en ik probeer met mijn handen zijn hand van mijn luchtpijp te krijgen, maar hij is te sterk.
Ik voel iets in mijn nek snijden en daarna wordt ik op de grond gegooid. Ik krijg vlekken voor mijn ogen voel iets plakkers over mijn nek stromen. Het laatste wat ik hoor is. ‘Wat heb ik gedaan?’

Paar dagen later

Ik open mijn ogen en knipper een paar keer tegen het felle licht. Een hand grijpt die van mij en ik kijk rond totdat ik de hand zie en volg hem naar het lichaam waar het van hoort. Ik zie dat het Luke is en snel trek ik mijn hand uit die van hem, wat een traan over zijn wang laat lopen. Zijn ogen zijn rood en er zitten dikke wallen onder. Zijn haar zit warrig door elkaar en nou ja zijn ogen die normaal felblauw zijn en glinsteren staan dof, donker en verdrietig.
‘Melina het spijt me zo, ik had het nooit moeten doen. Soms verandert mijn gevoel en word ik kwaad en dan gebeurt dit. Ik weet dat het verkeerd is, maar het spijt me echt. Toen je daar lag heb ik het mes gepakt en zelf ook bijna zelfmoord gepleegd. Als jij dood zou gaan ik ook. Melina ik hou van je. Ik kan niet zonder je echt niet.’ Ik kijk naar zijn handen en zie om zijn pols verband zitten.

Ik spreid mijn armen open en hij buigt zich naar voren om me een knuffel te geven. Maar inplaats van dat ik hem een knuffel geef, geef ik hem een klap op zijn wang. ‘Okay die verdien ik.’ Ik lach kort voordat ik mijn handen op zijn wangen plaats en hem daarna zoen. Hij trekt zich juist terug en kijkt me aan. ‘Melina wil je mijn vriendin zijn? Ik zal alles voor je doen. Ik ga therapie nemen voor de woedeaanvallen. Echt ik beloof het als je maar bij me blijft.’
‘Ja.’ Zijn ogen krijgen weer een kleine glinstering en op zijn gezicht komt een lach. Daarna drukt hij zijn lippen op die van mij.

---------------------------
hope you like it
voor nieuwe, vul het lijstje maar in
xx


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 10 nov 2014 - 21:21:
Cute!!!!!
Echt awesome!!!
Xx