Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » standalone persoonlijk » 13.LindjeX1DX{5}-->Niall Horan

standalone persoonlijk

10 nov 2014 - 20:45

1280

1

464



13.LindjeX1DX{5}-->Niall Horan

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

‘Mel ben je nou nog niet klaar?’
‘Rustig rustig.’ Mijn bruinharige bestie komt haat kast uitgerend en houdt 2 shirtjes vast. ‘Deze of deze?’
‘Die.’ Ze haalt het shirt van de hanger en trekt hem over haar hoofd. ‘Nu nog mijn haren. En dan ben ik klaar.’ Ze pakt haar borstel van haar bureau en gaat voor de spiegel staan en begint haar haren te kammen. Na een minuut of twee gooit ze frustrerend de borstel op de grond.
Ik sta op van haar bed en loop naar haar toe. Ik pak de borstel op en begin haar haren te kammen. ‘Als ik jou niet had he.’
‘Dan wat?’
‘Dan was mijn leven heel anders, waren we geen besties, was ik niet zo gek, en liep ik elke dag rond met vloekende kleren, grootte klitten in mijn haren.’Ik lach kort en doe daarna haar haren over haar schouders. Ze draait zich om en geeft me en knuffel.
We pakken onze tassen en lopen daarna naar het park waar 5 seconds of summer zou optreden.

‘She said to me, forget what you thought,good girls are bad girls that haven't been cautgh.
Just turn around and forget what you saw,cause good girls are bad girls that haven't been caught’

Melina en ik gaan los op de muziek. ‘Zullen we anders kijken of we wat naar voren kunnen?’ Schreeuwt Melina in mijn oor. Ik Knik en we wurgen ons naar voren, door de menigte. Uiteindelijk staan we vooraan en ik moet zeggen de drummer ziet er niet verkeerd uit.

‘NO COMMENT!’ Melina stoot me aan en gebaart naar een groep van 5 jongens en een meisje naast ons. Mijn blik valt gelijk op de jongen met blonde haren die met een meisje praat dat veel op hem lijkt behalve dan in haar blonde haren allerlei kleurtjes zitten.
Opeens draait de jongen zich naar me toe en mijn ogen blijven gevangen in zijn blauwe ogen. Ik zou eigenlijk we moeten kijken maar er is iets aan hem wat me laat verstijven. Het kan misschien door zijn ogen zijn, maar ik weet het niet zeker. Hij lacht naar me en ik lach terug voordat ik weg kijk en opzoek ga naar Melina die ik uiteindelijk vind, pratend met een jongen met bruine haren dat in een kuif zit en naast de jongen van net staat. Great! not!


Ik haal diep adem voordar ik me naar Melina loop. Maar ik zou geen Lindy zijn als ik weer zo dom moet zijn om over een of ander kabel te struikelen waardoor ik eigenlijk bovenop de jongen zou moeten liggen als hij me niet zou hebben opgevangen. Slim Lindy Slim.
‘Sorry!’
‘Maakt niet uit.’ De jongen gaat met zijn hand door zijn haar waardoor ik op mijn lip bijt en steekt daarna zijn hand uit. ‘Ik ben Niall.’ Ik pak zijn hand vast en hij trekt me in een knuffel. ‘Ik ben Lindy.’ Antwoord ik zodra hij me loslaat.
‘Dit is Liam, Harry, Louis, Zayn, geen idee wie dat meisje is eigenlijk.’ Hij heeft een Iers accent wat ik echt sexy vind.
‘Dat is Melina, mijn bestie.’
‘Serieus Niall je vergeet je zusje?’
‘Owja dit is Chantal, mijn gekke zusje, dat ons hier naartoe heeft gesleept omdat die jongen daar met die rode haren haar vriendje is.’ Hij rolt even met zijn ogen wat een stomp in zijn maag door Chantal oplevert.
‘Niall je weet zijn naam best. Maar leuk om je te ontmoeten Lindy.’
‘Zal wel Chantal.’ Hij maakt een talk to the hand gebaar wat er voor zorgt dat Chantal hem boos aankijkt, zich boos omdraait, wegloopt en daarna achter het podium verdwijnt.


We praten nog wat.
‘Dank je voor jullie aanwezigheid!’ We beginnen te klappen en 5 seconds of summer loopt het podium af. ‘Niall gaan jullie nog mee? Naar het huis van hun? Als jullie willen mogen jullie ook mee hoor heb het even overlegd.’ Chantal kijkt ons met pruillipjes aan. En plabackt, pleas anders zit ik opgescheeft met alleen maar jongens. We knikken en volgen Chantal. ‘Pas maar op voor wat je zo ziet!’ Antwoord Niall terwijl we door een deur lopen.
Niet lang daarna lopen we een kamer in en zijn de 4 jongens van net aan het eeuhhm iets met een bal aan het doen en lopen ze in hun boxershorts rond. Akward!!!!Zodra ze door krijgen dan ik en Melina er ook zijn trekken ze snel hun broeken aan. ‘Sorry.’
We praten nog wat en als ik en Melina moeten gaan wisselen we nog nummers uit.

‘Doei Mel spreek je straks op app.’ Ze geeft me nog een knuffel voordat ze naar het huis tegenover dat van mij loopt. Ik trap mijn sneakers uit en loop naar boven waar ik me op mijn bed laat vallen. Ik pak mijn dagboek onder mijn kussen vandaan en begin te schrijven.

Lief dagboek,
Vandaag was een woord wow. Niall is zo schattig en lief en. Wacht je weet natuurlijk niet wie Niall is. Niall Horan 21 jaar, blond haar blauwe ogen waar ik in verdrink, een geweldige lach, een sexy Iers accent en heeft een zusje Chantal. Maar goed. Ik ben Melina waren zoals je weet naar 5 seconds of summer, nou daar waren we wat naar voren gegaan. WE STONDEN GEWOON VOORAAN. Maargoed Melina stootte me aan met NO COMMENT! En toen zag ik hem staan, hij was zo schattig, ik weet dat ik moest wegkeken maar ik zat gevangen in zijn ogen en toen lachte hij naar me. Ja hij lachte naar me. Iieeee. Maargoed ik Melina kwijtraken, staat ze met een gast naast Niall te praten, Liam. Dus ik naar Melina lopen, ben ik weer zo dom om over een of andere snoer te struikelen en dus op Niall te vallen waardoor hij me opvangt. Ieeeee. Maargoed heel lang met hem gepraat en zelf 5 seconds of summer ontmoet. En ja voordat je het vraagt ik heb zijn nummer.


Mijn telefoon begint te trillen en ik pak hem op. Een nieuw bericht van Boyfriend Niall. Wow wat? Hij had zijn nummer in mijn telefoon gezet maar ik wist dus niet dat hij er Boyfriend voor had gezet. Moet ik het veranderen? Nhe. Ik lees wat er staat.

Zin om morgen af te spreken? Xx
Vanbinnen begin ik even te gillen.
Ja lijkt me leuk.x

12 uur morgen bij Starbucks?xx
Is goed xx

Tot morgen xxx

Sorry dagboek Niall appte me net. Hij wil morgen met me afspreken. Omg. Maar ik ga slapen. Bye lief dagboek xx


Next day

Als ik bij Starbucks aankom staat Niall er al. Zodra hij me ziet loopt hij op me af en trekt me gelijk in een knuffel. ‘Ik hoop dat je het leuk vindt wat ik heb bedacht maar we moeten er wel even voor in de auto zitten.’ Ik knik en hij pakt mijn hand vast en samen lopen we naar zijn auto die om de hoek staat.

Na een paar uur in de auto te hebben gezeten komen we aan bij een stadion? Hij neemt me mee via de achteringang en lopen ergens door en komen uiteindelijk uit voor een podium komen te staan. ‘London are you ready to rock?’ 5 seconds of summer komt het podium opgerend en mijn mond valt open.
‘Okay voordat we gaan beginnen moeten we iets voor een vriend van ons doen.’ Luke wenkt Niall en Niall pakt mijn hand en trekt me mee het podium op.

Huh wat the fack is hij mee bezig?
‘Lindy ik ken je misschien nog niet zo lang maar wil je mijn vriendin zijn?’ OMG vraagt hij dat nu echt?
‘JAA.’ Ik vlieg hem om zijn hals en hij zoent me. De rest van de avond hebben ik en Niall close gestaan terwijl we naar 5 seconds of summer keken. I love him so much.

-------------------------------
hope you like it
voor nieuwe, vul lijstje maar in
xx


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 10 nov 2014 - 20:58:
OMG SUPER LEUK! THANKS BABE XX <3