Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H31<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

13 nov 2014 - 21:25

775

5

294



>H31<

Image and video hosting by TinyPic Enjoy ;)

Lina

Ik word wakker en kijk om me heen. Ik ben in slaap gevallen op Louis' hand, nou ja, meer op zijn arm. Ik kijk naar zijn gezucht en schrik. Is zijn hoofd nu verschoven? Nee, niet zo gek denken Lina. Ja, het is gewoon een verbeelding. 'Ik ga even wat eten en drinken halen' zeg ik en geef hem een kus op zijn hand. Ik sta op en loop de kamer uit, dichting de trappen. Ja, ochtendgymnastiek is belangrijk. Ik loop de trappen af en door naar de kantine. Over vijf minuten is het vroege bezoekuur, dus zitten veel familieleden of vrienden van patiënten hier te ontbijten. Maar van de dokters mag ik hier blijven totdat Louis wakker is en uit het ziekenhuis is. Ik begroet de kok en pak een broodje gezond en een beker koffie. Ik moet even wakker worden.

Roseline

Als ik mijn ontbijt op heb, ruim ik de borden af. Borden? Ja borden, meervoud, dus twee. We zitten nog steeds in het hotel hier in Spanje en blijven hier tot Louis terug is. Harry en ik zitten dus samen in een kamer en hebben net ontbeten. Als alles afgeruimd is, loop ik naar de slaapkamer en stap even onder de douche. Ik was mijn haren en lichaam en na een kwartier ben ik klaar en stap eronder uit. Ik zet de douche uit en wikkel mijn handdoek om mijn lichaam. Ik loop naar de grote inloopkast. Ik pak een setje ondergoed en doe het aan. De handdoek doe ik om mijn haren en ik zoek een leuke outfit uit. Zodra alles aan mijn lichaam is geplakt, pak ik wat sieraden en doe ze om. Geen make up vandaag, te lui om moeilijk te doen. Mijn haar steek ik op en die snel mijn schoenen aan. Ik hoor mijn mobiel afgaan en loop naar het nachtkastje. Ik trek hem van de lader en ontgrendel hem. Een bericht van Melina:

Heey Roos, zin om vandaag mee Lina op te vrolijken? Dan heeft ze ook wat gezelschap. Samen met Perrie. Perrie gaat sowieso mee, jij ook? X Mel

'HARRY!' Ik hoor hem de kamer rondlopen en al snel staat hij voor me, in alleen een joggingbroek, wat hem best sexy staat,
'Wat is er aan de hand? Waar is de brand? Wie is er vermoord?' Hij trekt me tegen zijn borst aan. Ik grinnik en laat hem los zodat ik in zijn ogen kan kijken.
'Er is niks. Ik had alleen een vraagje. Wat ga jij doen vandaag? Of had je plannen samen met mij?'
'Nee, ik ga wel met de jongens de stad in. Hoezo?'
'Oké, dan ga ik met Mel en Perrie naar Lina toe. Om haar op te vrolijken.'
'Ahw, dat is lief. Veel plezier babe.' Hij geeft me een kus. Ik pak mijn galaxy rugzak, mobiel en de sleutels van de kamer en ook die van Lina en Louis' kamer. Ik roep nog gedag naar Harry en loop de kamer uit. De kamer tegenover ons, is die van Louis en Lina. /ik open de deur en voel even een teleurstelling door mijn lichaam heen. Het is hier zo verlaten. Ik loop naar de kast en pak een setje kleren en benodigde spullen voor Lina eruit. De spullen stop ik in mijn rugzak en sluit de kamer weer. De sleutels verdwijnen in het voorvak en ik loop naar de kamer van Melina en Niall. Daar aangekomen klop ik op de deur en Niall opent de deur. Hij staat er alleen in zijn joggingbroek. Wat hebben ze met joggingbroeken? 'Heey Roos. Ik zal Mel roepen.' Ik knik en hij verdwijnt weer. Enkele seconden komt Melina aangelopen en sluit de deur achter zich. Ze geeft me een knuffel en we lopen samen naar de kamer van Zayn en Perrie. Voordat we zelfs kunnen aankloppen word de deur open gegooid en staat Perrie voor ons. Ze geeft Zayn nog een kus en sluit de deur achter haar. 'Let's go to Lina!' Met die zin lopen we naar de liften en stappen erin. Zodra die beneden is, stappen we eruit en doen alle drie een zonnebril op en onze capuchon op. Waarom? Ten eerste, Perrie is nog steeds beroemd, dus die moet uitkijken. En wij ook, anders gaan ze weer roddelen over nieuwe meiden voordat we zelf iets hebben verteld over de relaties. Snappen jullie het? Ja? Mooi!
We lopen naar de auto en stappen in. Onze spullen liggen achterin. Perrie zit achter het stuur en Melina in de bijrijders stoel. Ik zit achterin en samen rijden we naar het ziekenhuis.

__________
Sorry babes, dat het zo kort is ):
Maar anders kwam het niet goed uit met het volgende hoofdstuk. Sorry X
-X-

<3


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 14 nov 2014 - 20:01:
Leuk!
Snel verder!! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 14 nov 2014 - 17:32:
Leuuuuk!!!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 13 nov 2014 - 22:32:
Louis MOET wakker worden!
Verder!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 13 nov 2014 - 22:14:
Nice!!!!


Anne
Anne zei op 13 nov 2014 - 21:49:
Awesome!!
Snel verder!!