Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .10.

Can I start all over? (AF)

16 nov 2014 - 21:23

2282

7

463



.10.

Image and video hosting by TinyPic

De jongens en ik staan net om de hoek vlakbij het complex, als de meiden naar buiten komen. Ik had ze een berichtje gestuurd via de groepsapp dat ze naar buiten moeten komen, omdat anders scholieren ze zien en ze herkent worden. Ik laat de jongens wachten en loop naar de ingang van de campus toe. Jordan omhelst me even en gaat daarna verder met zijn verhaal tegen zijn vriend.
,,Nola!” roept Lindy en omhelst me gelijk. Ik begin even te lachen en omhels haar ook.
,,Heb je me gemist of zo?”
,,Ja en ik wil alles weten. Hoe was Niall? Hoe waren de jongens?”
,,Ze waren super aardig. Ik heb heerlijk geslapen.”
,,Was Liam aardig voor je?” Ik kijk Melina aan.
,,Ja, hij was echt heel aardig voor me. Maar ik heb een verrassing voor jullie.”
,,Verrassing?” Amber kijkt me aan.
,,Ja, komen jullie mee?” En voordat ze nog kunnen antwoorden, trek ik Melina en Amber aan hun arm mee. Lindy wil ik ook wel mee trekken, maar aangezien ik maar twee handen heb, lukt dat niet. Melina trekt Lindy mee. ,,Oké, beloof me dat jullie niet gaan gillen.” Zeg ik als ik bijna bij de hoek ben waar de jongens staan te wachten. Alle drie knikken ze, maar ik weet zeker dat ze wel gaan gillen. ,,Ogen dicht.”
,,Waarom?” Amber kijkt me verbaasd aan.
,,Doe nou maar!” De meiden knikken en sluiten hun ogen. Ik kijk om de hoek en sein de jongens dat ze tevoorschijn kunnen komen. De jongens doen wat ik ze vraag en gaan voor de meiden staan. ,,Open jullie ogen.” zeg ik tegen de meiden en ze doen het. Amber is de eerste die begint te gillen. ,,Amber!”
,,Sorry, maar de enige echte One Direction staat voor me!” Ik doe snel mijn hand voor haar mond.
,,Ssstt! We staan nog steeds in het zicht van de school. Straks hoort iemand je en komen ze met hordes naar buiten.” Niall trekt Lindy mee de hoek om, Harry Amber en Liam Melina. Louis en Zayn gaan ook snel de hoek om. Net als ik de hoek om wil, word ik geroepen. Jordan en Emma komen naar me toe en geschrokken blijf ik staan. Snel stap ik naar voren, zodat ze de jongens niet zien. Emma is een scholier die ik heb ontmoet op de campus.
,,Hé Nola.” Emma geeft me een knuffel.
,,Hé, hoe gaat het met je?”
,,Het gaat prima. Maar waren Amber, Melina en Lindy net niet bij je?”
,,Ja, maar ze zijn al naar ons appartement. Ik had nog een afspraak.” Ik hoop dat ze snel weggaan, want dan kunnen de jongens ongezien bij ons staan. We praten nog even en dan zeggen ze me gedag en gaan ze weg. Pas als ze naar binnen zijn, kan ik weer opgelucht adem halen. Net als ik me weer om wil draaien, komen er twee armen om mijn middel. Ik kijk achterom en zie Zayn. ,,Hé.” zeg ik en ik begin licht te blozen.
,,Hé.” zegt hij alleen maar en ik begin te lachen.
,,Hé. Geen zorgen, niemand weet dat jullie hier zijn.”
,,Daar twijfel ik niet over. Je hoeft niet voor ons te liegen hé.”
,,Ik lieg niet, als niemand weet dat jullie hier zijn, hoef ik ook niet te liegen.”
,,Wat gaan we doen?” Lindy, Melina, Amber en de jongens komen naar ons toe. Zayn haalt zijn armen van me af en kijkt de anderen aan.
,,Je mag haar best vasthouden hoor.” Zegt Lindy en glimlacht naar Zayn. Hij schudt even zijn hoofd en gaat dan bij Louis staan. Ik voel gewoon dat hij een beetje spijt heeft dat hij zijn armen om me heen sloeg en ik word minder blij. Zijn armen om me heen voelde best goed en hij heeft spijt. Dat doet pijn.
,,Nou, wat gaan we doen?” Melina kijkt Liam aan.
,,Naar het park om te picknicken en gezellig te kletsen en elkaar beter te leren kennen.” Liam slaat zijn armen om Melina heen, net zoals Zayn net bij mij deed.
,,Wil je mij beter leren kennen dan?” Lindy kijkt Niall aan. Hij knikt. ,,Ik jou ook.” zegt en ze kijkt me aan.
,,Nou, zullen we gaan dan?” Harry pakt Amber haar hand en trekt haar mee. We lopen achter ze aan en even vind ik het jammer dat Zayn mijn hand niet vast heeft. Lindy komt naast me lopen en glimlacht.
,,Hoe zit het tussen jou en Zayn?” verbaasd kijk ik haar aan. ,,Ja, ik zag net toch dat hij zijn armen om je heen sloeg.”
,,Er is niks tussen ons, gisteravond hebben we erg gezellig zitten praten en elkaar beter leren kennen, dat is alles. Maar ik kan niet ontkennen dat ik hem niet leuk vind. Hij is leuk.”
,,Ga je hem nu nog beter leren kennen?”
,,Ik hoop het, want ik wil hem echt beter leren kennen.”
,,Zodat je een relatie met hem kan beginnen?”
,,Misschien, wie weet.” Zeg ik geheimzinnig en Lindy begint te lachen.
,,Wat is er met jou?” Niall loopt meteen naast haar.
,,Jij bent ook nieuwsgierig hé.” zeg ik en begin ook te lachen. We lopen met z'n negenen naar het park. De meiden zijn echt heel enthousiast en willen de jongens heel graag leren kennen. Vooral Harry, Niall en Liam, aangezien de meiden die het leukste vinden.

.Lindy.

Als we in het park zijn gaan we zitten. Niall gaat naast me zitten en kijkt me aan.
,,Wat is er?” vraag ik.
,,Mag ik je vragen stellen? Een vragenuurtje?”
,,Een vragenuurtje?”
,,Ja, dan mag ik zoveel aan je vragen als ik wil. Ik wil je heel graag leren kennen Lindy.” Ik kijk even om me heen. Melina praat met Louis, Liam kijkt de hele tijd naar ze, Harry praat en lacht hard met Amber en Nola praat met Zayn.
,,Oké.” Zeg ik en ik kijk Niall in zijn blauwe ogen aan. Hij glimlacht. ,,Vraag maar raak.”
,,Wat is je favoriete boek? Of eerder, welk boek heb je het laatst gelezen?”
,,Mijn favoriete boek is lastig te zeggen. Ik lees graag informatieve boeken, maar ook thrillers, fantasie en romans. Ik lees gigantisch veel boeken over Wildlife 'dolfijnen, zebra's, noem maar op'. Verder staan alle boeken van J.R.R. Tolkien in mijn kast, de schrijver van de Hobbit. Op dit moment ben ik aan het lezen in de Hongerspelen van Suzanne Collins.”
,,Oké en als je overal ter wereld heen kon gaan zonder dat geld een rol speelt, waar zou je dan heen gaan?”
,,Nog een lastige vraag. Ik hou erg van reizen, dat ik een gigantische waslijst heb van plekken waar ik gewoon nog heen moet na mijn studie. Nummer één op die lijst is Australië. Verder wil ik heel graag naar Ibiza.”
,,Op welke bekwaamheid ben je het meeste trots?”
,,Mijn nieuwsgierigheid. Het heeft me ver gekregen op momenten dat het niet goed ging. Mijn motivatie om meer kennis te vergaren is echter zo groot dat het me altijd heeft geholpen de goede weg te bewandelen. Ik zit niet voor niks hier op school voor mijn zang-opleiding.”
,,Ben je ooit in een gevaarlijke situatie terecht gekomen?”
,,Niet bepaald, aangezien ik nog niet op verre reizen geweest ben. Ik heb wel gevaarlijke ondernemingen uitgevoerd tijdens stages in het buitenland, maar dit is nog nooit een situatie geworden.”
,,Wat zou een perfecte date voor je zijn?”
,,Ik ben echt te romantisch en te avonturistisch wat dat betreft denk ik. Mijn perfecte date zou er als volgt uit zien: Hij komt me te paard ophalen om naar een warme, wijde open vlakte in de natuur te galopperen en heeft daar alles tot in de puntjes georganiseerd. Er staat een kleine, knusse nomadentent en een grote wok om 's avonds lekker te wokken. Eenmaal aangekomen neemt hij me mee naar een meer met waterval om te gaan zwemmen in het warme, maar toch verkoelende water. Eenmaal terug maakt hij een groot kampvuur en begin ik te eten van de wok. We genieten van de wijn met het geluid van wilde dieren op de achtergrond. Haha, dit klinkt echt te erg dit.”
,,Nee, ik vind het juist leuk. Je wilt een prins op het witte paard en een date in het bos of een park met water. Zoiets als Central Park?”
,,Ja, maar ga verder met je vragen.”
,,Wat is je favoriete seizoen?”
,,Zomer!”
,,Wat is het belangrijkste in een vriendschap of relatie?”
,,De waarheid, ik haat het als mensen liegen.”
,,Als je kon kiezen tussen elke super kracht, welke zou je dan kiezen?”
,,Vliegen, sowieso!”
,,Wat zou je doen als je een loterij van vier miljoen wint?”
,,Vijfhonderd duizend doneren aan goede doelen, vijfhonderd duizend sparen voor kinderen en eventuele kleinkinderen, één miljoen geven aan familieleden en met de overige twee miljoen een eilandje kopen ergens op de wereld en daarop een huis bouwen en natuurlijk een boot kopen.”
,,Zou je niks aan mij geven?” Ik kijk opzij en Nola komt naast me zitten.
,,Ja, je mag wel bij ons zitten, kan ik je ook wel beter leren kennen.” Zegt Niall.
,,Nee, Nola want jij komt samen met Melina en Amber bij me wonen op dat eilandje.”
,,Omg, mijn eigen eiland!”
,,Ja, in your dreams.” Zegt Niall en moet lachen. ,,Dan moet je nog wel eerst die vier miljoen winnen.”
,,Ja en met loterijen heb ik nou nooit echt geluk, dus waarschijnlijk word dat niks.”
,,Tijd of geld?”
,,Oh je gaat weer verder.” Nola moet even lachen en kijkt me dan ook aan. ,,Uhm, de tijd nemen, een rustig leven lijden is zo veel belangrijker dan veel geld.”
,,Welke activiteiten doen je niet meer aan de tijd denken?”
,,Zingen en lol maken met mijn vriendinnen.”
,,Wat is het verschil tussen leven en bestaan?” Nola begint nu hard te lachen en ik ook.
,,Wtf? Wat is dat nou weer voor vraag?” Schatert Nola uit. En ik snap ook niet waar die vraag op slaat.
,,Ah kom op, je hebt op alle vragen eerlijk antwoord gegeven, hier kan je ook wel een antwoord op geven toch?” Niall kijkt me heel lief aan. Een beetje te lief, want daardoor moet ik blozen.
,,Natuurlijk heb ik daar een antwoord op.” Zeg ik en stop met lachen.
,,Nou, geef me een antwoord dan. Ik ben blij dat ik je leer kennen.” Omg, nu moet ik helemaal blozen. Volgens mij ben ik nu echt zo rood als een tomaat.
,,Heel veel zeggen dat je pas echt leeft als je bestaat. Ik vind dit echter niet. Je leeft als je echt voor jezelf leeft, niet om te bestaan voor een ander.”
,,Wow, ik wist niet dat je zo slim was Lindy.” Nu bloos ik weer een beetje. Het compliment van Nola is zo lief dat het me laat blozen, want ik weet dat het lief bedoeld is.
,,Als je nog één minuut te leven hebt, wat zou je dan doen?”
,,Pff, lastig. Mijn familie en vrienden knuffelen, zoiets.”
,,Niet eens met je vriendje vozen?” Ik kijk achterom en Louis kijkt me lachend en iets wat ondeugend aan.
,,Louis bemoei je er niet mee!”
,,Nou, zo opgefokt gelijk. Gevoelig puntje?” Louis zet een pruillipje op. Even moet ik lachen en ik voel de blik van Niall op me. Ik kijk Niall weer aan.
,,Ga maar verder met je vragen.”
,,Waar ben je het meeste bang voor in het leven?”
,,Wat stel je een lastige vragen.” Zucht ik even. ,,Klimaatverandering sowieso, want als dat gebeurd gaan we allemaal dood en dan raak ik iedereen kwijt waar ik om geef.”
,,Wat is je persoonlijke missie?”
,,Het onbekende ontdekken en de wereld hierover te leren.”
,,Wat deed je als kind graag dat je nu niet meer doet?”
,,Ik tekende veel, maar mijn passie ligt bij zingen.”
,,Waarvoor vragen anderen jouw hulp of advies?”
,,Voor verschillende dingen. Mijn klasgenoten vragen voor zangoefeningen en welke toonladder ze het beste kunnen gebruiken.”
,,Welke baan zou je ooit nog willen?”
,,Ik hoop dat ik zangeres kan worden door deze opleiding, heel beroemd en duizenden fans, misschien een samenwerking met jullie?”
,,Wij werken niet samen.” Ik kijk naar rechts en Harry begint meteen te lachen.
,,Dan word ik dus beroemder dan jullie, samen met Nola natuurlijk.”
,,Wat? Maar ik zing helemaal niet.”
,,Ach, ja. Sorry, helemaal vergeten.” Ik merk dat Nola het niet leuk vond, dus stop ik over het onderwerp.
,,Wat doe je het liefst in het weekend?”
,,Stappen met vriendinnen! Verschillende tenten en dan checken we natuurlijk de jongens.”
,,Absoluut!” roept Amber. ,,Jongens moeten er natuurlijk wel leuk uitzien.”
,,Leuk?” Harry kijkt haar aan. ,,Ben ik niet leuk dan?”
,,Jij bent geweldig.” Zegt ze een beetje sarcastisch, maar Harry glimlacht van oor tot oor. Ik begin te lachen. Hij denkt echt dat ze het echt meent. Natuurlijk meent ze het ook, maar dat laat ze nu nog niet merken.
,,We zitten hier nu al best lang, ik begin trek te krijgen.” Melina kijkt me aan. Ik kijk op mijn horloge, ja het is al zes uur.
,,We gaan met z'n allen eten.”
,,Dat lijkt me niet verstandig.” Zegt Nola.
,,Waarom niet?” de jongens kijken haar aan en ik vind het ook wel jammer als ik niet uit eten kan met Niall.
,,Denk na, als de jongens in de stad komen worden ze toch meteen herkent. Ik heb geen zin om bij elke hoek weg te moeten rennen of te verstoppen.”
,,Ze heeft gelijk.” zeg ik. ,,Jullie kunnen onmogelijk ongezien in de stad zijn.” De teleurstelling is een beetje te horen in mijn stem, ik had zo graag uit eten willen gaan met Niall.
,,Oh dat komt wel goed.” Zayn pakt zijn mobiel en belt iemand. Twee minuten later komt hij terug. ,,Geregeld, kom op dan gaan we.” Hij trekt Nola omhoog. We volgen Zayn met z'n allen en gaan de hoek om. Ik ben benieuwd wat hij geregeld heeft.


Reacties:

1 2

xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 18 nov 2014 - 16:55:
Omg ik word elke keer bij de helft onderbroken maar nu heb ik hem helemaal afgelezen
Leuwwkkk! Ik ben jaloers op die meiden


x1Dx
x1Dx zei op 17 nov 2014 - 16:33:
Super Leuk!
Snel verder!! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 nov 2014 - 15:10:
nice!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 17 nov 2014 - 14:56:
eigenlijk moet ik nu huiswerk maken en dan vanavond dit awesome hoofdstuk lezen, maar ik kon gewoon niet wachten!!!
snel verder!!
xx


Nynlufx
Nynlufx zei op 17 nov 2014 - 8:04:
Leeeeeuuuuk (:
Xx