Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » standalones » 5.Model (Schrijfuitdaging November)

standalones

21 nov 2014 - 20:17

524

0

247



5.Model (Schrijfuitdaging November)

Daar liep ze. Haar lange blonde haren waar een tikkeltje bruin doorheen kwam waren gekruld en liepen langs haar schouders naar beneden. Haar roze lippen ,waar je alleen een klein beetje neutrale gloss op zag zitten, sierde een lach op haar gezicht toen ze de jongens zag zitten. Al jaren waren ze beste vrienden en toch ook al hadden de jongens een druk schema, ze hadden tijd vrijgemaakt op naar de eerste modeshow te komen kijken, speciaal voor haar. Voor haar was het een verrassing geweest dat ze was uitgekozen om aan een modeshow mee te doen.

De dag zelf liep ze samen met haar broer Luke gewoon door de stad, omdat ze nieuwe kleren wou. Toen ze net een winkel uitliepen kwam er een man hun kant op gelopen. Hij begon gelijk te praten tegen het meisje wiens naam Ariana was. Hoe noemde hij haar ook al weer? Owja een schoonheid. Ze was gaan blozen en had naar haar schoenen gekeken totdat de man haar vroeg om mee te werken aan een modeshow. Ze wou weigeren, maar haar broer stemde gelijk voor haar in. De man had haar een kaartje gegeven met de plaats en tijd waar ze moest zijn. Ze had het aangepakt en toen de man uit het zicht was begon ze te schreeuwen tegen haar broer. Uiteindelijk had ze toegestemd en was ze een week later voor de eerste keer gaan oefenen en nu een maand later staat ze hier.

Zelfverzekerd zet ze stappen op de maat van de muziek. Ze heeft een kort jurkje aan, en hoge pumps waar ze vroeger nooit op zou lopen. Veel make-up heeft ze niet op. eyeliner, mascara, lipgloss en een heel klein beetje blush en dat is het.
Haar ogen glijden naar de zijkant van het publiek. Haar broer heeft een grote lach op zijn gezicht. Ashton, Michael en Calum staren haar aan terwijl ze voorbij loopt. Ze komt bij het einde aan en zet een stevige pose voordat ze weer terug loopt.

Na 2 uur is de show eindelijk klaar en is de zaal al aardig leeg. Ariana trekt haar weide sweater over haar hoofd en doet haar haren goed. Ze stapt in haar sneakers. Net als ze opstaat vliegt de deur open en komen de jongens binnen gerend. ‘Dat deed je geweldig zusje!’ Luke trekt haar in een knuffel en wiegt haar heen en weer.
‘Groepshug!’ Ashton komt op hun afgerend en slaat zijn armen van achter over haar heen. Al snel daarna rennen Michael en Calum ook op hun af en staan ze met zijn vijfen in een groepsknuffel.
‘Daar is mijn schoonheid!’ De man van laatst loopt naar binnen en snel laten ze elkaar los.
‘Meid je was geweldig, jij bent mijn nieuwe aanwinst! Je bent al zo mooi van jezelf! Nou ga naar huis goed uitrusten en dan volgende week de volgende show.’ Hij loopt de kamer weer uit terwijl Ariana hem nastaart. Volgende week al weer de volgende show?
‘Ari in een ding heeft hij honderd procent gelijk. Je bent een schoonheid.’ Voordat ze er erg in heeft draait ze zich om naar Ashton en plaats haar lippen op die van hem.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.