Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » StandAlones.' » ~ From Sad Life To Good Life ~

StandAlones.'

23 nov 2014 - 23:15

1627

1

281



~ From Sad Life To Good Life ~

Image and video hosting by TinyPic

Chantal Pov.

,,KUTWIJF!'' Schreeuwt mijn vader waarna ik een klap op mijn wang voel. De tranen springen in mijn ogen elke dag weer hetzelfde meemaken. Naar school gaan om uitgescholden te worden om mijn haarstyle, thuis elke dag weer mishandeld te worden als ik geen drank of drugs voor ze wil halen. Inmiddels stromen de tranen over mijn wangen ik neem een besluit ik ga weg en kom niet meer terug. Snel ren ik naar boven en prop zoveel mogelijk kleding en benodigde spullen in mijn weekendtas. Dan kijk ik nog snel via internet hoeveel geld er nog op mijn bank staat 10,000 euro. Dat heb ik gekregen toen mijn oma overleed omdat ze niet wilde dat mijn ouders het besteedde aan drugs of drank. ik glimlach automatisch als ik aan haar denk. ,,WAAR BEN JE HOER.'' hoor ik mijn moeder schreeuwen. Snel pak ik mijn tas en de bankpas als ik de voordeur open wil doen merk ik dat hij opslot zit. ,,Zoek je dit.'' mijn moeder zwaait met de sleutels voor mijn gezicht voor ze me hard in mijn gezicht slaat. Hardhandig trekt mijn vader die er inmiddels ook bij stond me mee naar de keuken. Hij duwt me hard tegen de muur. ,,Liefje geef me die pan is.'' Mijn moeder pakt de pan waar ik net nog uit heb gekookt voor ze. Mijn vader pakt het en trekt mijn shirt omhoog waarna hij de pan tegen mijn buik drukt. Ik gil het uit van de pijn ik ruk me los en ren naar de deur waar ik de reservesleutels heb verstopt snel pak ik ze en maak de deur open waarna ik met mijn weekendtas snel wegren. Eenmaal veilig buiten in het parkje bedenk ik me wat ik nu kan doen ik voel in mijn zak en gelukkig zit er nog een 5 euro biljet in ik besluit maar eens langs de starbucks te gaan. Nog even kijk ik in mijn telefoon hoe mijn gezicht eruit ziet, je ziet dat ik heb gehuild en mijn nu babyblauwe haren hangen slap langs mijn gezicht.

~

Eenmaal voor de starbucks besluit ik dat ik een Vanille Laté ga nemen. Met mijn weekendtas in mijn handen loop ik de starbucks binnen waar het best wel druk is. Na een tijdje wachten ben ik eindelijk aan de beurt en bestel ik mijn drinken het meisje kijkt me afkeurend aan warschijnlijk door mijn haren. ,,Kan ik er nog wat opzetten?'' besluit ze toch maar te vragen met een norse toon. ,,Zet er maar MikeyGC op.'' Het doet me denken aan mijn favoriete zanger uit de band 5 Seconds of Summer Hij is mijn voorbeeld en ookal kent hij me niet ik houd van hem. Als ik na 5 minuten mijn drinken in mijn handen krijg en ik betaald heb loop ik richting een tafeltje maar net voordat ik er ben bots ik tegen iemand op waardoor de koffie over me heen vliegt en ik een gilletje niet kan onderdrukken. ,,Omygod het spijt me zo erg!'' Mijn ogen kijken omhoog en ontmoeten 2 prachtige ogen en mijn mond valt open. Ik kan het niet geloven ik sta hier tegen over Michael Clifford!! Ik word uit mijn gedachten gehaald door Michael die voor mijn gezicht staat te knippen met zijn vingers. ,,Gaat alles goed?'' ,,J-ja.'' Het meisje van de kassa komt weer met een nors gezicht aanlopen ,,Jeugd.'' mompelt ze als ze de koffie heeft opgeruimd en het lege bekertje in Michael zijn hand duwt. Hij kijkt ernaar en opeens krijgt hij een glimlach op zijn gezicht. ,,Leuke naam!'' ik giechel zachtjes. ,,Wil je met mij mee om je wat op te frissen nu er overal koffie op je kleding zit.'' Ik knik dankbaar naar hem ,,Graag.'' Hij bied me zijn hand aan die ik maar al te graag aanneem. Als we eenmaal richting zijn huis lopen valt zijn oog op mijn tas. ,,Waarom heb je zon grote weekendtas bij je?'' Ik krijg een brok in mijn keel en kijk hem aan ,,Ik werd heel erg gepest op school en mijn ouders hebben een probleem met drank en drugs ze sloegen me en vandaag ging het te ver.'' Ik trek mijn shirt omhoog en Michael zijn mond valt open. ,,Omygod'' piept hij. Voorzichtjes gaat hij met zijn hand over de brandwond een pijnkreetje verlaat mijn mond waarna hij meteen zijn hand terugtrekt ,,Sorry.'' Fluistert hij nog steeds geschrokken.

~

Eenmaal bij het huis van de 5 seconds of summer leden wijst hij me de badkamer waar ik me kan opfrissen terwijl hij met de andere gaat praten waarover wilde hij niet vertellen. Wanneer ik klaar ben en de badkamer deur opentrek slaak ik een gil daar staan alle 4 de jongens met een big smile ,,Jongens!!!'' roep ik maar stiekem moet ik er hard om lachen. ,,Michael bedankt voor het laten opfrissen maar ik ga weer.'' ,,Je kan hier blijven.'' Vertelt hij me waarna ik glimlach ,,Sorry ik wil je niet tot last zijn dus ik ga liever.'' ,,Nee blijf!'' Roepen ze nu alle 4 tegelijk waardoor ik knik en glimlach en niet veel later beland ik in een grouphug.

~

Ik woon nu al een paar maanden bij de jongens en we zijn erg goede vrienden geworden maar ik kan het hoofdstuk niet afsluiten het blijft aan me knagen. Ik kijk van mijn inmiddels Groene haren naar mijn pols en weer terug. Michael wilde persee mijn haar groen verven. Lachend denk ik terug aan het moment maar al snel verdwijnt mijn lach weer als ik denk aan wat ik allemaal heb meegemaakt snel pak ik het doosje uit mijn kamer die aan de badkamer vast zit. ik open het en haal er het mesje met mijn naam erop uit voorzichtjes zet ik het op mijn pols en voor ik snijd kijk ik naar de tientalle littekens die er al zitten die ik alsmaar verberg met grote hoodies en sweaters ookal is het warm buiten. Een traan drupt uit mijn oog en snel haal ik het mesje over mijn pols zo'n 5 streepjes dan stop ik. Daarna spoel ik het bloed weg met mijn tanden op elkaar geklemd leg ik het doosje weer onder mijn kussen. Maar als het er eenmaal ligt krijg ik weer de drang en pak meteen het doosje weer om vervolgens mijn linker mouw op te stropen en daar het mesje op te zetten. Al gauw staat er weer 1 dunne streep waar het bloed uit begint te stromen en net wanneer ik de 2e wil maken trekt iemand het mesje uit mijn hande en zie ik een verdrietige Michael in de deuropening staan. ,,Het is niet wat je--'' ,,Waarom Chantal?'' ,,Waarom?'' Er beginnen tranen over Michael zijn wangen te stromen. ,,Ik kan het--'' ,,Waarom Chantal?'' Zijn stem klinkt boos en dwingend. Ik kijk naar beneden de tranen stromen over mijn wangen en ik begin met lange uithalen te snikken en niet veel later voel ik 2 armen om mijn middel glijden die me tegen Michaels borst aan trekken. ,,Doe je dit vaker?'' piept Michael. Maar inplaats van te antwoorden worden mijn snikken steeds luider en het worden er meer en meer. Michael lijd me naar mijn kamer om me daar vervolgens op zijn schoot te trekken en me stevig te knuffelen ,,Beloof me dat je stopt.'' Ik knik zachtjes. ,,Zeg het me.'' ,,Ik *Snik* Beloof het.'' Hij glimlacht zwakjes en trekt me dichter tegen zich aan. Als ik na een tijdje weer rustig ben pakt hij mijn hand ,,kom we gaan dat mesje weggooien en je gaat dit hoofdstuk afsluiten!'' We staan voor de vuurkorf in de achtertuin Michael heeft het vuur aangestoken en met een moeilijk gezicht gooi ik het mesje erin en neem ik afscheid van wat ik allemaal met dat mesje gedaan heb. Op naar een nieuw leven!

~

3 Jaar Later.

5 Seconds of summer geeft op dit moment een concert ze zijn zoveel beroemder geworden dan ze al waren en vol trots kijk ik naar de jongens. In die 3 jaar heb ik sterke gevoelens gekregen voor Michael en ik kan mijn ogen dan ook niet van hem afhouden. Inmiddels hebben wij allebei Rode haren op aanraden van Mikey. Als ze de laatste noten zingen van Never be. Gil ik met alle meiden mee! Dan komen ze richting mij rennen en zoenen me allemaal op de wang omdat ze inmiddels weten dat ik niet door bezwete jongens geknuffeld wil worden. Als ze zich allemaal hebben opgefrist loopt de rest weg en pakt Michael mijn hand. ,,Kom!'' ,,Waarheen?'' ,,Dat zie je zo wel.'' Als we na een tijdje lopen in het parkje aankomen valt mijn mond open. Voor me ligt een kleed met kaarsen en allemaal eten. ,,Vind je het mooi?'' opeens lijkt Michael zo verlegen ,,Ik vind het niet leuk.'' Bedroefd kijkt hij naar beneden. ,,Ik vind het geweldig!'' Zijn hoofd schiet omhoog. ,,Écht?'' Ik knik en ik vlieg hem om de hals. Samen gaan we zitten en eten en lachen dan opeens staat zijn gezicht serieus. ,,Chantal, Ik ken je nu al bijna 4 jaar en ik hou van je al vanaf dag 1 dat ik je zag ik ben zo zo smoor verliefd op je je bent net een vrouwlijke mij.'' Hij glimlacht en kijkt nerveus tegelijk wanneer hij het zegt. ,,Ik vind jou ook leuk Mikey.'' En na dat Komt hij dichterbij en kust hij me voorzichtig op mijn lippen. Na de kus kijkt hij me aan ,,Be My ColorPrincess?'' Ik slaak een gilletje en knik heftig ja waarna hij me nogmaals kust. ,,GEFELICITEEEERD!'' roepen opeens 3 jongens om ons heen. ,,Jongenss! Dankjewel!'' en ook hun vlieg ik allemaal even om de hals voor ik me weer tot Michael keer en hem vol passie op zijn mond zoen.


~ Sorry als het niets is ! XX ~


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 24 nov 2014 - 10:35:
Omg you made ma day. Heb nu een bigsmile op mijn gezicht
Thank you so much
Thanks babe
Xx