Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .17.

Can I start all over? (AF)

2 dec 2014 - 20:35

1742

6

499



.17.

Image and video hosting by TinyPic

Het is nu bijna half elf 's avonds en ik heb besloten om Niall te helpen, aangezien hij nog steeds niks tegen Lindy heeft gezegd. Waar is hij nou zo bang voor? Harry en Amber kletsen elkaar de oren van het hoofd en ook Melina praat met Liam. Louis heeft ook even met Lindy gepraat, waar Niall duidelijk niet blij mee was. Het is wel een beetje zijn eigen schuld, had hij maar naast Lindy moeten gaan zitten en iets tegen haar moeten zeggen. Straks kiest Lindy toch voor Louis en dan is Niall gebroken. Ik sta op en kijk even opzij. Niet heel ver weg staan jongens te voetballen. Ik fluit even naar ze.
,,Paas die bal eens!” roep ik en de jongens knikken. Ze schieten de bal hoog maar goed naar me toe, nu kan ik die bal zo vangen en mislukt mijn plan. Expres loop ik achteruit en bots tegen Niall aan, waardoor hij voor Lindy in het gras valt. Ik pak de bal en loop naar de jongens. Ik voel de blik van Zayn in mijn rug. ,,Dank jullie wel.”
,,Waarom deed je een stap naar achteren? Je had hem makkelijk kunnen vangen.” vraagt één van de jongens.
,,Om twee vrienden te helpen.” Ik wijs even naar Niall en Lindy, die nu wel aan het praten zijn. ,,Ze vinden elkaar leuk, maar niemand durft de eerste stap te zetten. Ik heb hem gewoon even een duwtje in de goede richting gegeven.”
,,Volgens mij ben jij wel een goede vriendin.”
,,Ik doe mijn best, maar ik ga weer terug.” Ik draai me om.
,,Wacht.” De jongen komt voor me staan. ,,Ik zou het leuk vinden als we contact houden.”
,,Wat moet ik hiervan denken? We kennen elkaar net twee seconden of zo.”
,,Niks. Gewoon gezellig. Ik bedoel er niks mee, ik ben nog niet zo lang geleden hierheen verhuisd en ik kan wel wat vrienden gebruiken. Ik zal me trouwens even voorstellen.” Hij steekt zijn hand uit. ,,Ik ben Hayden.” Ik pak zijn hand en schudt die.
,,Nola, aangenaam.” Hij glimlacht.
,,Mag ik je nummer? Dan kunnen we een keer appen.”
,,Natuurlijk.” Hij pakt zijn mobiel en ik zeg mijn nummer. Hij belt mij en ik sla zijn nummer ook op. Daarna loop ik terug en zie Zayn naar me kijken. Heeft hij nou de hele tijd naar me gekeken? ,,Hoe gaat het nu met de tortelduifjes?” Ik kijk Lindy en Niall aan, die allebei wat roder worden. Ik moet lachen. ,,Het is wel warm hé vandaag.” En ik ga in de schaduw liggen.
,,Daar weet ik wel wat op.” Hoor ik Zayn zeggen en voordat ik het weet lig ik in het water.
,,Zayn!” roep ik uit, terwijl ik uit het water kom.
,,Ach, wat maakt het uit.” Zegt Lindy en trekt haar kleren uit, een prachtige blauwe bikini komt tevoorschijn. Ja, we hadden met z'n vieren afgesproken om een bikini onder onze kleren te dragen. Melina en Amber volgen haar voorbeeld en ik ook. Nu staan we alle vier in bikini.
,,Wauw, you're hot!” roept Harry en kijkt Amber van top tot teen aan. Niall, Liam en Zayn lijken wel betoverd. Lindy en Melina trekken Niall en Liam mee het water in. Harry duikt er ook in, samen met Amber. Alleen Zayn, Louis en ik staan nog op de kant.
,,Ik hang mijn kleren even over die tak, zodat ze kunnen drogen.” Zeg ik tegen Zayn en raap mijn kleren op, waarna ik ze over de tak hang. Als ik me weer omdraai, zie ik dat iedereen al in het water is. Louis en Zayn ook. Ik kijk naar Zayn. Hij is zo leuk! Ik kan alleen niks, omdat de jongens over een paar dagen weer weg gaan en dat is een lange afstandsrelatie. En lange afstandsrelaties hou ik helemaal niet van. Ik pak even mijn mobiel en kijk naar het scherm. Een gemiste oproep? Van wie? Ik ontgrendel mijn telefoon en zie dat het mijn moeder is. Ik ga op het kleed zitten en druk op het groene telefoontje.

Hallo?
Hoi mam, ik zag dat je gebeld had.
Ja, dat klopt. Hoe is het met je? Ik heb al best lang niks meer van je gehoord.
Sorry, ik heb het gewoon druk met...
Ik kijk naar Zayn die lol maakt met Louis en zijn lach laat me smelten. Uhm...met school. Ik moet zoveel leren en ik heb gewoon geen tijd om te appen of te bellen.
Dat geeft toch helemaal niks schat, maar hoe gaat het met je?
Ja, gaat wel goed. Ik heb Melina en Amber bij me gelukkig. Ik heb een nieuwe vriendin gemaakt, Lindy en de jongens van One Direction ontmoet. Alleen is het best moeilijk om af te spreken, vanwege de fans. De fans weten niet dat ze hier zijn, of ook weer wel. Ik weet het niet.
Weer kijk ik naar het water, Zayn en Niall duwen Lindy kopje onder en lachen hard. Lindy kijkt even nep boos en lacht daarna alweer snel. Dan ontmoeten de bruine ogen van Zayn mijn ogen en mijn hart slaat even een slag over. Waarom moet hij zo leuk zijn? Hoe kan het dat ik verliefd ben? Ik ben nooit verliefd, maar al vanaf het moment dat ik Zayn zag, heb ik al zo'n gevoel. Is dat nou liefde op het eerste gezicht? Ik zwaai even naar hem.
Schat, ben je er nog? Ik schrik. Oh ja, ik was met mijn moeder aan de telefoon.
Ja, sorry ik was even in gedachten verzonken. Vroeg je wat?
Je hoeft het niet te vertellen hoor, maar heb je al een leuke jongen ontmoet?
Haha, natuurlijk. Ik dacht al, wanneer komt de vraag? Maar om eerlijk te zijn, de jongens van One Direction zijn erg leuk. Ik heb op school ook een aantal leuke jongens ontmoet. Ik ben trouwens geruild van opleiding.
Welke opleiding doe je nu dan?
De zangopleiding.
Maar ik dacht dat je nooit meer wilde zingen. Ik weet nog dat je thuis kwam na de audities en vaag dingen vertelde. Het enige wat ik toen verstond was; ik ga echt never nooit meer zingen, NOOIT MEER!
Ik rol even met mijn ogen. Ik weet wat ik gezegd heb, maar het is veranderd. Zou dat door Zayn komen? Omdat hij mij complimenten geeft als ik gezongen heb of komt het meer door de meiden? Doordat ze er voor me zijn en me steunen?
Ik weet dat ik dat gezegd heb, maar ik hou nog steeds erg van zingen. Ik heb ook weer gezongen en ik vond het leuk. En Lindy, het meisje die ik heb leren kennen zingt ook, dus ik kan van haar misschien leren hoe ik het beste met het publiek om kan gaan. En misschien kan zij ook wat van mij leren, ik heb geen idee. Elke middag nadat we ons huiswerk gemaakt hebben, spreken we af met One Direction.
Elke dag met Zayn, dat zou je niet heel erg vinden denk ik.
Even voel ik dat ik rood word als mijn moeder zijn naam zegt. Oké, ik kan het niet langer ontkennen. De liefde heeft me in zijn greep. Die rode gloed op mijn gezicht moet eraf zijn voordat Zayn terug is.
Ja, maar even over iets anders. Hoe is het met Tyler, Luke en Samantha?
Tyler studeert nu in Liverpool, Luke en Samantha zitten nog steeds in Londen. We hebben het huis voor onszelf.
Vind je dat leuk? Dat wij allemaal weg zijn?
Tja, niet echt. Maar jij wilde heel graag in New York studeren en aangezien Tyler al in Liverpool zat, mocht jij ook. Samantha wilde heel graag hetzelfde als dat jij deed en tja ik kon haar moeilijk thuis houden.
Zitten Sam en Luke bij elkaar in de klas?
Nee. Kom je wel naar de verjaardag van Sam?
Ik denk het wel, wanneer viert ze het?
Ik denk over drie weken, in het weekend van 29 en 30 november.
In het weekend kan ik altijd komen, dan kom ik wel vrijdagavond al. Ik kan na school, gelijk mijn spullen inpakken en met het vliegtuig komen.

,,Waar ga je heen vrijdag?” Ik schrik op. Zayn, Lindy, Melina, Amber en Niall staan voor me. Ik heb ze niet eens horen aankomen. Uhm, ik app je nog wel, ik moet nu ophangen.
Oké, lieverd. Doe de groetjes aan Melina en Amber.
Doe ik, doei. Ik hou van je!
Ik ook van jou. Doeg schat.


En ik hang op. Het gezicht van Zayn spreekt boekdelen. Denkt hij nou dat ik een vriend heb of zo?
,,Dat was mijn moeder.” Zeg ik tegen ze en meteen geeft Zayn een klein zuchtje. Van opluchting hoop ik? Lindy ploft aan de linkerkant naast me en Zayn aan de rechterkant.
,,Waarom belde ze?”
,,Ik belde haar omdat ik zag dat ze gebeld had. Ze wilde gewoon weten hoe het met me ging.”
,,Dat is lief, hoe gaat het met je moeder?” Melina kijkt me aan.
,,Het gaat goed, ze hoopt alleen dat ik naar de verjaardag van Sam kom.”
,,Wanneer is die?”
,,Waarschijnlijk negenentwintig of dertig november. Dat bedoelde ik dus met vrijdag ernaartoe. Ik wil vrijdag achtentwintig november na school gelijk naar Leeds vliegen.”
,,Dus je gaat niet weg deze vrijdag?” Zayn kijkt me aan en ik schudt mijn hoofd. ,,Mooi.” Een brede grijns verschijnt er op zijn gezicht. Hij ging toch over een paar dagen terug naar Londen?
,,Ga je niet zwemmen?” Lindy kijkt me aan.
,,Ik ben net opgedroogd, dus nu heb ik erg niet echt veel zin meer in.”
,,We kunnen ook gewoon hier blijven zitten?” Niall kijkt Lindy aan. Heeft hij het nou alleen tegen haar of ook tegen ons? Melina moet even giechelen.
,,Prima.” Zegt Lindy en gaat zitten. Meteen ploft Louis naast haar. Niall kijkt teleurgesteld. Ik sta op en trek Niall naast me op het kleed. Louis begint met Lindy te praten en het enige wat Niall doet is naar ze kijken.
,,Je moet echt wat doen hoor Niall.” Fluister ik tegen hem, zodat Lindy of Louis ons niet hoort.
,,Ik zou niet weten wat. Ik heb een groot gevoel dat Lindy Louis heel erg leuk vind.”
,,Ik kan niets zeggen hoor, sorry.”
,,Het is niet erg, alleen weet ik niet hoe lang ik dit nog kan volhouden. Ik vind Lindy echt heel leuk, wel meer dan leuk. Ik heb grote gevoelens voor haar vanaf het begin dat ik haar zag, maar het lijkt niet wederzijds te zijn.” Ik kijk net zoals Niall naar Lindy en Louis en zie ze opstaan en naar een afgelegen plek lopen. Wat zijn die van plan?


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 3 dec 2014 - 18:12:
*wispers*choose Niall! Then I'll have Louis


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 3 dec 2014 - 13:28:
Nieuwsgierigheid komt op nu!
Ah, normaal gaat dit zo tussen twee meiden maar dit keer over twee jongens. Lindy heeft geluk hoor
xoxo


Nynlufx
Nynlufx zei op 3 dec 2014 - 9:15:
I wanna swim with 1D now!!!
*looks outside* *overthinks*
No, wait, nevermind...
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 2 dec 2014 - 22:16:
HEEFT NIALL EINDELIJK GELUK MOET LOUIS ER WEER TUSSEN KOMEN.
Niall if you want to cry you can have my sholder (zo schrijf je dat toch?)


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 dec 2014 - 21:55:
Oehh, ik ben benieuwd wat ze gaan doen (;

X