Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .18.

Can I start all over? (AF)

4 dec 2014 - 17:58

1463

7

415



.18.

Image and video hosting by TinyPic

.Lindy.

Louis heeft gevraagd of hij me even alleen mag spreken en dat vind ik prima. Ik vermoed niet echt iets of zo. Ik vind hem aardig, maar volgens mij voel ik niks voor hem. Elke keer als ik in zijn ogen kijk, voel ik meer een broederliefde dan een echte liefde. Die echte liefde heb ik wel als ik naar Niall kijk. Ik weet het, eerst twijfelde ik en Nola weet dat, maar volgens mij ben ik er nu wel uit. Ik moet het alleen even uitproberen. Als ik nu eerst Louis omhels en daarna Niall...meestal voel je dan een warm gevoel bij degene waar je verliefd op bent.
,,Lindy, ik had een vraag.”
,,Vraag maar raak.”
,,Nou, uhm...ben je verliefd op Niall?” Louis gaat gelijk door naar het onderwerp. De meeste draaien er eerst heel erg omheen, maar nu niet. Dat vind ik op zich wel leuk van Louis.
,,Om eerlijk te zijn denk ik dat ik wel verliefd op hem ben ja, maar ik weet het niet zeker.”
,,Daar kom je wel achter.”
,,Zullen we weer terug?” Louis knikt en slaat zijn arm om me heen terwijl we terug lopen. We gaan weer op het kleed zitten en Louis trekt me wat tegen zich aan. Wel lekker warm, maar ik begrijp niet waarom hij dat doet. Maar goed, het zal wel niet zoveel betekenen. Dan zie ik dat Niall opstaat en een flesje water uit de picknickmand pakt en dan naar mij kijkt. Zijn blik is anders, ik weet niet wat het is maar het staat teleurgesteld of zo. Ik wil opstaan, maar Louis is me al voor.
,,Ik zal wel even met Niall praten.” Zegt hij en ik knik. Louis voelt als een broer voor me en het voelt goed dat hij voor me opkomt, ook al heeft Niall niks gezegd wat beledigend was. Zijn blik staat zo teleurgesteld, dat ik er verdrietig van word. De lichtjes in zijn ogen zijn weg en het vrolijke is weg. Niall loopt met Louis mee en ik kan het niet helpen om de twee te volgen met mijn ogen. Ze beginnen te praten en niet lang daarna zie ik Niall zich even omdraaien en naar mij kijken. Zijn hand gaat over zijn nek en hij knikt. Daarna komt hij terug naar Nola.
,,Nola, ik ga naar huis. Ik heb het hier wel gezien.” Zegt hij tegen Nola en loopt daarna van ons weg, zonder gedag te zeggen tegen de rest. Ik snap er niks van, wat heeft Louis gezegd? Louis komt niks vermoedend weer naast me zitten en slaat zijn arm weer om me heen. Zayn gaat achter Niall aan en ik zie de teleurgestelde blik van Nola. Ze vind hem leuk, dat zie je aan alles, maar waarom doet ze dan niks? Waarom zegt ze het niet tegen Zayn? Op dit moment maakt het me allemaal niks uit, het enige wat me uitmaakt is Niall. Waarom doet hij zo en waarom loopt hij nou zomaar weg?

.Nola.

Oké, wat is er net gebeurd? Wat heeft Louis gezegd waardoor Niall zo verdrietig is. Het is lief van Zayn dat hij meteen achter hem aan ging. Zal ik naar Louis toe om te vragen wat hij gezegd heeft? Ik kijk naar Louis die zijn arm weer om Lindy geslagen heeft. Het lijkt alsof ze wat hebben, heeft Lindy voor Louis gekozen en zei Louis dat net tegen Niall? Tja, dat moet dan wel. Lindy zou uitzoeken wie ze het leukste vond en als ze dit niet erg vind, vind ze Louis toch leuker.
,,Misschien kunnen wij ook beter terug gaan naar huis.” Zeg ik en kijk de rest aan.
,,Niall draait wel bij.” Zegt Liam en richt zich weer tot Melina.
,,Zayn is achter hem aan Nola, het komt wel goed. Straks komen ze met z'n tweeën weer terug.” Zegt Harry en legt even zijn hand op mijn schouder. Ja, ik kan het niet helpen. Ik maak me best wel zorgen om Niall. Hij ging niet zomaar weg. Ik kijk naar de rest en iedereen praat of lacht met elkaar, zelfs Lindy. Net was ze nog zo verbaasd dat Niall wegging, maar nu heeft Louis twee armen om haar heen geslagen en zit ze met haar rug tegen zijn borst aan. Duidelijk, Lindy vind Louis leuker dan Niall. Ik ga op mijn rug op het kleed liggen. Het is leuk om ze zo verliefd te zien, maar waarom word ik dan verdrietig, alsof mijn hart gebroken is? Zou dat komen omdat Zayn weg is? Kan een jongen zoveel invloed op iemand hebben?
,,Wat zullen we eens gaan doen? Ik verveel me!” zegt Lindy opeens. Huh? Ik dacht dat ze het zo leuk vond in de armen van Louis?!
,,Geen idee.” Zeg ik, mijn gedachten negerend. Als Lindy erover wilt praten, komt ze vanzelf naar me toe. ,,Daarom dacht ik om naar huis te gaan, het is al genoeg drama geweest.”
,,Drama?” Harry kijkt me aan.
,,Ja, met Niall.” Ik kijk Louis aan en besef dat ik er niet om heen kan. Ik moet weten wat hij gezegd heeft tegen hem. ,,Lou, wat heb je tegen Niall gezegd waardoor hij zo depressed is?”
,,Ik heb hem gewoon even wat duidelijk gemaakt, maar het gaat wel weer over. Voor je het weet is hij weer de oude.” Louis trekt Lindy wat dichter tegen zich aan en plaatst een kus op haar wang. Ze vind het goed, dus ze zal echt van hem houden. Ik ga er verder niet op in, maar sta wel op.
,,Ik ga naar huis. Jordan wilde nog even met me oefenen met mijn nieuw liedje.”
,,Nieuw liedje? Heb je een nieuw liedje?” Geschrokken blijf ik stilstaan. Zayn is terug! Hopelijk gaat hij niet vragen of ik het wil zingen, want dan ga ik af. En trouwens, het lied is nog niet helemaal af en al helemaal niet perfect. Pas als het perfect is, zing ik het...misschien. Ik draai me om en zie ook Niall bij Zayn staan. Ik loop meteen naar hem toe en omhels hem.
,,Gaat het weer?” vragend kijk ik hem aan en hij knikt. ,,Je weet dat je altijd naar me toe kan komen als er iets is?” Hij knikt weer en omhelst me blij. Wow, hij had duidelijk iemand nodig. En nu geloof ik Louis dus niet. Iets duidelijk maken, wtf is dat nou voor een antwoord?! Wat moest hij Niall duidelijk maken?
,,Maar je had het over je nieuwe lied.” Zegt nu ook Liam. Even zucht ik.
,,Ja, maar hij is nog niet af.”
,,Wanneer dan? Ik wil hem wel horen.” Harry gaat met zijn ellenbogen leunen op het kleed.
,,Weet ik nog niet, maar als hij af is, zijn jullie de eerste die het horen.”
,,Ik ben heel benieuwd.” Zegt Zayn en geeft me een knipoog. OMG! Mijn knieën knikken en mijn adem stokt. Waarom moet hij perfect zijn? Waarom heeft hij de perfecte glimlach, de perfecte ogen, het perfecte haar...ik bijt even op mijn lip en draai me snel om voordat Zayn ziet dat ik rood word. Lindy heeft het natuurlijk wel gezien, die ziet echt alles, nou ja alles...als ze echt alles zou zien dan zou ze ook zien dat Louis liegt. Niall ziet er nog steeds heel verdrietig uit, volgens mij kan hij de twee niet aanzien. Ik snap het alleen niet, waarom zou hij nu opeens afstand nemen van Louis. Ik dacht dat het zijn beste vriend was en ik dacht dat Niall Lindy leuk vond. Waarom doet Niall hier niks tegen? Heeft Louis tegen Niall gezegd dat hij Lindy leuk vind en doet hij daarom niks om Lindy voor zich te winnen, gewoon vanwege vriendschap of speelt er wat anders? Ik kijk van Niall naar Lindy, van Lindy naar Louis en wil weer terug gaan naar Niall, als ik de blik van Louis zie. OMG, die blik! Ik herken die blik uit duizenden. Als Tyler iets van plan was, had hij ook zo'n blik en precies dezelfde blik heeft Louis nu. Daarom doet hij dus zo! Hoe kan hij dat nou doen? Tenminste, als het goed is wat ik denk...
,,Gaat het?” Zayn slaat even zijn armen om me heen en van schrik sla ik ze weg. Meteen heb ik spijt, omdat mijn lichaam zich vulde met warmte.
,,Uhm...ja, het gaat wel...denk ik?”
,,Je lijkt wel in de war, wat is er?” Melina, Lindy en Amber komen gelijk naar me toe. Ik moet nu geen argwaan uiten naar Louis, want dat gelooft niemand.
,,Nee, er is niks. Ik moet alleen nog wat doen thuis...Ik bedoel, Jordan zit op me te wachten. Bye!” En meteen ren ik weg. Mijn lichaam heeft zich gevuld met woede voor Louis. Die klootzak! Hoe haalt hij het in zijn hoofd! Hij liegt en... oh, wacht maar! Hier gaat hij nog spijt van krijgen!


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 4 dec 2014 - 20:15:
Ik meld me aan om Louis even FLINK de waarheid te zeggen!
Lindy is beter af met Niall *Flips hair*
Xx


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 4 dec 2014 - 19:50:
LOUIS


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 4 dec 2014 - 19:47:
I HATE YOU RIGHT NOW LOUIS!!!
snel verder!!
xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 4 dec 2014 - 19:46:
LOUIS


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 4 dec 2014 - 18:58:
Oeh, wat heeft Lou gezegd?
X