Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .20.

Can I start all over? (AF)

7 dec 2014 - 16:25

2540

7

651



.20.

Image and video hosting by TinyPic

De rest van de week was echt tof. Het leek wel alsof mijn leven opeens een tandje hoger ging. Ik voelde me heel goed. Op dinsdag kregen we allemaal een brief waarin stond dat we in de volgende ronde zaten en er werd ons gevraagd of we gewone kleren mee wilden nemen. Verder vroegen ze of we een extra nacht in New York konden blijven als we de derde ronde op zondag zouden halen. Dat gaat natuurlijk gemakkelijk, aangezien we in New York wonen. Jordan, Emma, Mitchel, Nick, Sem en Nathan (mijn klasgenoten) waren ook erg blij voor me. Over school gesproken. Op school heeft iedereen het over de wedstrijd en nu ze weten dat Lindy, Melina, Amber en ik in de volgende ronde zitten, worden we als sterren behandeld. Zelfs Nathalie en Daniel, die me eerst nog uitlachte. Mensen fluisteren als we langslopen en er was zelfs een meisje dat mijn handtekening vroeg vandaag. We oefenen zo vaak we kunnen. Ik heb nog nooit van mijn leven zo hard gewerkt. We repeteren in ons appartement. Jordan en Emma komen vaak kijken en ons aan te moedigen.
,,Wat gaat er precies gebeuren?” vraagt Jordan.
,,Dat weten we nog niet precies,” begin ik. ,,Ze hebben alleen gezegd dat we weer een liedje moeten voorbereiden.”
,,Gaan ze verder met de selectie?” vraagt Emma. ,,Hoeveel zullen er nu moeten afvallen?”
,,Ik geloof een stuk of vijftig.” Zegt Melina. ,,Vijftig meiden en vijftig jongens. Jeetje, wat jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn.” De meiden en ik hadden gevraagd of Jordan en Emma mee wilde en in het publiek wilde zitten, zodat we bekenden zagen als we zongen, maar ze kunnen niet.
,,Ik wilde dat ik ook mee kon,” Zucht Emma. ,,Maar mam wil dat ik haar help met de voorbereidingen voor Sinterklaas. Mijn vier kleine neefjes komen en aangezien die nog geloven, moet er niks fout gaan. Misschien de volgende keer.”
,,De volgende keer?” vraag ik.
,,Ja, slimbo. Je denkt toch niet dat het met een weekendje klaar is, hé? Er komt nog een volgende ronde.” Daar heb ik nog niet bij stilgestaan. Ik ben zo bezig geweest met het komend weekend, dat ik niet heb nagedacht over de vraag 'en daarna?'. Ik moet maar heel zuinig zijn met mijn geld, misschien moet ik er wel twee weekenden van doen.
,,O, hemel. Stel dat een van ons echt wint? Stel dat we de finale halen?” vraag ik aan Melina.
,,Ja, spannend, hé?” Zegt Melina. ,,Vandaag New York, morgen...”
,,De wereld.” Grijnst Jordan.
,,Nog leuke jongens gezien?” Emma kijkt ons nieuwsgierig aan. Ik denk na.
,,Ja, ik moet toegeven dat ik heel leuke jongens heb zien rondlopen bij de audities. Het kan toch geen kwaad om met hen te praten?”
,,Nou, neem maar een paar van die jongens mee naar huis.” Zegt Emma. ,,Ik kan wel wat romantiek gebruiken.”
,,Geen probleem.”
,,Nola, mag ik je eens zien zingen?” Ik kijk Emma aan.
,,Als jij me advies kan geven, héél graag!” Ik zing eerst en Lindy, Melina en Amber klappen als ik klaar ben.
,,Goed,” Zegt Emma. ,,Je hebt een goede stem, Nola. Oké, een paar tips. Let op je houding, het lijkt wel of je doodsbang bent. Ga rechtop staan en probeer je te ontspannen. Je stond erbij als een lantaarnpaal – niet onaardig bedoeld. Kom op, ontspan, armen naast je, zak wat door je knieën.”
,,Ik denk dat ik op een lantaarnpaal lijk juist omdat ik ervoor probeer te zorgen dat mijn knieën niet te hard bibberen,” Zeg ik. ,,Ik deed het echt heel erg in de eerste ronde.”
,,O ja, weer een klassiek geval van puddingknieën, daar heeft iedereen die net begint last van. Zo, zing het lied nu nog eens. Maar let op: deze keer wil ik juist dat je bibbert. Expres. Zing het liedje en schud maar lekker.” Ik begin opnieuw en doe wat ze heeft gezegd. ,,Heel goed, kom op, schudden met die benen. Doe het maar, kom op!” Ik zing verder en doe wat ze zegt. Op het laatst lig ik dubbel van het lachen, net zoals Melina, Amber en Lindy. Het zal er heel raar uitzien. ,,Oké, dat was heel goed. Nu nog een keer, maar nu zonder het gebibber.” Weer begin ik en deze keer voel ik me een stuk beter. Veel relaxter en zelfs mijn knieën kan ik deze keer in bedwang houden. ,,Mooi. Weet je, als je iets probeert tegen te houden, gebeurd het juist. Voor je zaterdag op moet, moet je dus even expres schudden en beven. Trek je niets aan van anderen, doe het gewoon. Schud alles eruit, uit je armen, je handen, je benen. Op die manier raak je het kwijt.” Melina zingt daarna en Emma kan haar ook al zo goed helpen.
,,Melina, je zingt ook erg goed,” Zegt ze. ,,Maar probeer wat meer emotie in de woorden te leggen. Probeer te voelen wat je zingt.” Tegen de tijd dat ze klaar was met ons, voelden we ons allemaal een stuk beter. Ze heeft zelfs Amber kunnen helpen en ik vind dat ze nu al beter kan zingen. Alle vier hebben we opeens veel meer zelfvertrouwen.
,,Ik ben er helemaal klaar voor! Ik kan bijna niet wachten.” Emma en Jordan nemen afscheid van ons en lopen ons appartement uit.
,,Moeten we nog huiswerk maken?” Lindy kijkt ons aan en ik kijk in mijn agenda.
,,We moeten alleen choreografie bedenken voor 'Shake it off' van Taylor Swift.”
,,Ik haat Taylor Swift!” roept Lindy en ploft op de bank.
,,Je haat haar?” Ze knikt. ,,Waarom?”
,,Gewoon.” Ik begin te lachen. Je kan niet gewoon zomaar iemand haten, dan moet diegene wel wat gedaan hebben. Ik zal maar niet zeggen dat ik haar liedje op mijn iPod heb staan, want anders pakt Lindy mijn iPod en verwijderd ze het liedje meteen.
,,Ik vind haar wel meevallen hoor.” Zegt Amber.
,,Het is toch ook een lekker liedje?” Ik snap het probleem niet, ze mag dan misschien niet van haar muziek houden, maar gelijk haten is echt overdreven. Dan gaat mijn telefoon af. Huh? Ik kijk op het scherm en zie dat het Liam is, die me appt. Ik open zijn Whatsapp en zie dat Liam me aan een Whatsapp groep heeft toegevoegd.

Zayn is toegevoegd aan de groep
Harry is toegevoegd aan de groep
Niall is toegevoegd aan de groep
Louis is toegevoegd aan de groep
Nola is toegevoegd aan de groep


Liam: Nola?! Voeg Lindy, Melina en Amber ook ff toe
Nola: Oké.


Amber is toegevoegd aan de groep
Lindy is toegevoegd aan de groep
Melina is toegevoegd aan de groep


Niall: Jaahaa, veel beter! Hi Lindy!
Louis: We hadden een idee...
Lindy: OMG! Hi!
Melina: Zit ik ook in dit gesprek? Lol, hi Liam!
Liam: Hi Melina! X
Harry: Ben je nog wakker Amber?
Nola: Ik denk dat ze flauwgevallen is, jullie hebben geen idee hoe ze hier zitten met z'n drieën
Zayn: Jij blijkbaar wel.
Nola: Ja, maar ik ga geen foto's maken, dat overleven ze niet!
Melina: Waag het niet, Nola!
Amber: Nee, ik zie er niet uit!
Lindy: No way dat jij dat gaat doen!
Harry: Amber, jij ziet er altijd leuk uit
Amber:
Nola: Maar wat was jullie idee?
Liam: Ja, we appte om een reden, haha
Louis: Ik wil Lindy zien
Harry: Komen jullie naar het park?
Niall: Het zou erg leuk zijn als jullie kwamen, we vervelen ons een beetje
Melina: Ik wil wel, we hebben toch stom huiswerk...
Lindy: Ja, ik kom ook!
Amber: Ik hoef er niet eens over na te denken, ik kom sws
Zayn: En jij Nola?
Nola: Als iedereen gaat, dan kom ik ook. Jullie zien ons zo!


Ik ga van de groepsapp af en kijk de meiden aan.
,,Zullen we gaan dan?” Ze knikken en pakken snel hun spullen. Als we alles hebben, lopen we het appartement uit en gaan richting het park.

Als we daar aankomen zijn de jongens al. Alle vijf geven ze me een knuffel en voordat ik het in de gaten heb, houd ik Zayn wat langer vast dan de andere jongens. Lindy gaat al op het kleed zitten en meteen gaat Louis naast haar zitten met zijn arm om haar heen. De woede borrelt weer op. Ik weet wat hij aan het doen is en dat kan gewoon niet! Harry slaat zijn arm om Amber en geeft haar een kusje op haar wang. Liam en Melina gaan ook naast elkaar zitten. Ze vinden elkaar leuk, maar geen van beiden durft de eerste stap te zetten. Er staat een picknickmand in het midden van het kleed. Zayn gaat zitten en trekt mij naast zich. Ik kijk Lindy even aan. Ik vind het leuk voor haar dat ze nu iemand gekozen heeft, maar ze moet eerlijk tegen Niall zeggen dat ze eerst twijfelde tussen hem en Louis en dat ze nu voor Louis gekozen heeft. Ze kan het niet maken om zo met Louis te doen recht voor Niall. Dat vind ik ook niks voor haar! Zou Louis haar soms dwingen? Ach niet zo raar denken, Nola! Ik zie nog steeds voor me hoe Lindy advies aan me vroeg, omdat ze Niall en Louis leuk vond.

*Flashback*
,,Nola, je moet me helpen!” zegt Lindy als ik de volgende morgen de keuken in kom.
,,Heb je gehuild?” Even knikt ze. ,,Waarom?” Ik ga naast haar zitten en sla mijn arm om haar heen.
,,Ik weet het gewoon niet. Ik word er gek van.”
,,Waar van?”
,,Niall...”
,,Je vind hem leuk?”
,,Ja, maar ik heb hem op afstand gehouden.”
,,Maar waarom dan? Je vind hem toch leuk?”
,,Ja maar niet alleen Niall.” Opeens begrijp ik het en word ik een beetje bang. Ze vind dan ook één van de anderen leuk, laat het Zayn alsjeblieft niet zijn! Ik vind hem nog steeds erg leuk, maar het lukt niet. En aan Lindy kan ik niet tippen. Lindy is supermooi en slank, daar valt elke jongen op.
,,Wie nog meer dan?” vraag ik voorzichtig.
,,Louis.”
,,Je vind Louis leuk? Leuker dan Niall?”
,,Ik weet het niet.” Lindy slaat haar handen voor haar gezicht. ,,Ze zijn allebei zo lief en aardig. Louis heeft zoveel tegen me gezegd, terwijl Niall misschien één lang gesprek met me heeft gehad.”
,,Ze vinden je beiden leuk, dat zie ik.”
,,Dat is dus het probleem. Ik vind die twee zo leuk, ik kan niet kiezen.”
,,Eigenlijk zou je beiden moeten zoenen en dan bij degene waar je vuurwerk ziet, dat is diegene waarvoor je moet gaan. Het klinkt misschien simpel, maar zo werkt het wel. Je hart verteld je wie je het leukste vind.”
,,En jou hart? Wie wil jou hart?” Lindy kijkt me aan.
,,Ik voel heel veel voor Zayn, dat kan en zal ik echt niet ontkennen, maar hij is niet verliefd op mij.”
,,Nola, Zayn...”
,,Nee, ik wil niks meer over hem horen. Nu gaat het om jou. Jij moet je hart volgen.” Ik pak mijn tas en spullen. ,,Ik ga Jordan ophalen en naar de les. Beloof me dat je niks meer over Zayn zegt.” Lindy steekt twee vingers in de lucht. ,,Nou, tot vanmiddag Doei!” En snel sluit ik de deur.
*Einde flashback*

Nou, ze is eruit hoor. Louis is de ware voor haar, maar toch moet ze het eerlijk tegen Niall zeggen. Louis zit heel klef met haar te doen, hij geeft haar kusjes op haar wangen en zijn armen zijn stevig om haar heen geslagen. Lindy vind het niet erg, helemaal niet. Ik kan dat niet langer aanzien.
,,Lindy, kan ik je even spreken?” vragend kijk ik haar aan en ze knikt. Ze staat op en Louis kijkt me wat boos aan. Ik neem Lindy mee naar een plek waar we alleen zijn. ,,Hoe zit het nu tussen jou en Louis?”
,,Wat bedoel je?”
,,Heb je wat met hem? Ben je verliefd op hem?”
,,Nee. Louis is als een broer voor me.”
,,Waarom zit je het dan zo bij Niall in te wrijven? Heb je echt geen idee hoe dat voor hem moet zijn?”
,,Ik begrijp er niks van. Niall vind me niet leuk.”
,,Wie zegt dat?”
,,Louis. Hij zei dat Niall me niet leuk vond.”
,,Hoe weet Louis dat je twijfelde tussen hem en Niall?”
,,Ik heb Louis verteld dat ik twijfelde en dat ik verliefd ben op Niall.”
,,Je hebt wat?! Lindy, zie je dan echt niet wat hij aan het doen is?” Lindy kijkt van Louis naar Niall en schudt dan haar hoofd. ,,Hij gebruikt jou om Niall jaloers te maken. Niall is verliefd op jou, dat ziet iedereen behalve jij.”
,,Dat geloof ik niet, ik geloof niet dat Louis mij gebruikt. Hij is hartstikke lief voor me en misschien vind ik hem ook wel leuk.”
,,Hou jezelf niet voor de gek. Jij bent smoorverliefd op Niall, dat zie ik gewoon aan je.”
,,Nola, hou op oké! Je moet Louis niet zo zwart maken, hij gebruikt me niet en als Niall echt van me houdt, moet hij maar naar me toekomen. Ik ga weer terug!” Lindy draait zich van me weg en gaat weer in de armen van Louis zitten. Prima, als zij me niet wilt geloven, zoekt ze het ook maar uit. Ik ga ook weer terug en ga weer naast Zayn zitten.
,,Hebben jullie ruzie?” Zayn kijkt me aan. Even haal ik mijn schouders op. Ik weet het niet, maar ik denk het wel. Ik ben in ieder geval wel boos op haar, vriendinnen moet je gelijk geloven, maar Lindy gelooft me niet.

.Melina.

Liam heeft me meegetrokken naar een plekje ergens waar we alleen zijn. Daar ligt ook een kleed en samen gaat we daarop zitten. De vorige keer toen we hier waren, hebben we zoveel gepraat. Misschien praatte ik iets te veel. Harry en Amber zijn verliefd en ik ben ook verliefd. Eerst twijfelde ik even tussen Louis en Liam, maar nu weet ik het zeker; ik ben verliefd op Liam. Louis zit achter Lindy aan en het lijkt erop dat zij hem ook leuk vind. Nu ook weer. Ze zitten dichtbij elkaar en kletsen. Het zal me niks verbazen als ze gaan zoenen. Ik vind het wel zielig voor Niall. Hij is smoorverliefd op Lindy.
,,Waar denk je aan?” Liam kijkt me aan en pakt mijn hand. Mijn hart ontploft.
,,Lindy.”
,,Wat is er dan? Volgens mij heeft ze het erg gezellig met Louis, al een tijdje trouwens.”
,,Ja, dat is toch zielig voor Niall. We weten allemaal dat hij Lindy het einde vind.”
,,Ja, maar Lindy is duidelijk verliefd op Louis, kijk hoe close ze zijn. Niall is daar veel te verlegen voor.”
,,Ja, juist omdat Niall zo verlegen is en daardoor niet veel tegen Lindy praat gaat Lindy met Louis om.”
,,Ach, ze komen er vast wel uit. Ik moet je wat laten zien.” Ik draai mijn hoofd om en zie een doos chocolaatjes.
,,Liam, dat had je toch niet hoeven doen.” Zeg ik en ik wil de doos pakken, maar hij trekt hem terug.
,,Jij gaat proeven. De verschillende smaken.” Ik moet even lachen.
,,Oké.”
,,Sluit je ogen.” Ik doe wat Liam vraagt. De eerste is hazelnoot, de tweede alleen melk, de derde puur en de vierde wit. ,,Dit is de laatste, daarna mag je zeggen welke je het lekkerste vond.” Hoor ik Liam zeggen. Ik knik. Geduldig wacht ik de smaak van een chocolaatje af. Opeens voel ik een warme adem tegen mijn gezicht en niet lang daarna voel ik de lippen van Liam op de mijne komen.


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 9 dec 2014 - 2:58:
Nice


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 8 dec 2014 - 14:43:
No way als Lindy voor Louis kiest is Niall voor mij
Snel verder!
xoxo


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 7 dec 2014 - 21:11:
niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 7 dec 2014 - 20:22:
OMG OMG OMG!!!!!!!!!
LINDY LUISTER NAAR NOLA. en als je dan toch voor Louis kiest. DAN IS NIALL VOOR MIJ.


Nynlufx
Nynlufx zei op 7 dec 2014 - 18:21:
Leeeuukkk!!!
Maar ter informatie: ik zit van maandag tm vrijdag in Duitsland. Ik weet niet of ik internet heb en dus kan reageren.
Xx