Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Met them one direction » the reason of my smile

Met them one direction

7 dec 2014 - 20:09

1593

2

249



the reason of my smile

vierde hoofdstuk laat weten wat je er van vind xx

Ik zei het adres tegen Liam en we vertrokken. Ik zit voorin samen met Liam . En de rest zit achterin .Niall zit op de andere jongens omdat er geen plaats meer was." Liam zet de radio op!" zei Zayn . Liam zet de radio op en het eerste nummer dat we horden kennen we allemaal het was Kiss you .Zayn begon snel mee te zingen met zijn stuk. En na een tijdje begon iedereen mee te zingen .Toen het liedje afgelopen was gaven we elkaar een applaus. "Ik wist niet dat je zo goed kon zingen" zei Liam. Ik voelde mijn wangen rood worden maar antwoorde snel "Euh.. bedankt". "Is het restaurant van je tante ver van je zus haar huis" vroeg Niall. " Nee waarom heb je nu al honger??. "Ja " antwoorde Niall. "Wat voor restaurant is het ?"vroeg Zayn ."Een Italiaans restaurant , ja ik was vergeten te zeggen dat ik niet uit België kom maar uit Italie ". "Echt !"zeiden ze in koor ."Ja ik ben hier op mijn 4 komen wonen". "Je goed Engels spreken voor een Italiaan soms hebben ze een accent" zei Zayn .
Na een tijdje waren we er . "Ik pak de hond !" riep Louis.

We stonden allemaal voor de deur en ik belde aan . Na een tijdje deed Daniele mijn kleine broer de deur open." Hey Daniele "zei ik . Hij liep naar me toe en gaf me een knuffel . Ik zag dat de jongens aan het lachen waren . Ik wou vragen waarom ze aan het lachen waren maar mijn zus kwam er aan ."Hey Mery kom binnen !"."Ik heb een verassing voor je sis . O wat ?? Jongens jullie mogen jullie brillen afzetten". Toen ze dat deden zag ik dat mijn zus met zijn mond open naar me staarde." Zeg dan iets " zei ik ." OMG!!"riep ze ." Kan je nog iets anders zeggen ?".Ze schudde haar hoofd en liet ons binnen ."Jongens dit is mijn zus". " Nice to meet you "zei Louis .Ik legde haar alles snel uit dat ze bij mij zouden verblijven maar dat ze het tegen niemand mocht zeggen .
"En .." vroeg ze." Ik keek naar haar en snapte waar het naar toe ging ."Nee ik heb nog niet gezegd wie ik van hun het leukst vind van vroeger want ik vind ze allemaal leuk" zei ik in het Nederlands ."Wat heb je gezegd ? "vroeg Harry." Dat jullie moeten weten " zei ik. Hij keek naar mijn zus maar schudde haar als teken dat ze het niet ging zeggen. Dan keek hij naar Daniele."Kan jij Engels vroeg hij?" vroeg hij." Yes" antwoorde hij. Harry begon te lachen." Wat zeiden je zussen daarnet?" vroeg hij . Ik begon met mijn handen teken te doen dat hij het niet mocht zeggen. " Mijn zus vroeg aan Mery of ze al had gezegd wie ze vroeger leuk vond van jullie" zei mijn broer. Ik voelde dat mijn wangen helemaal rood werden en mijn zus het zelfde had. De jongens begonnen te lachen ."Dus, wie vond je het leukst ?" vroeg Harry . "Dat ga ik dus never nooit zeggen !!!" anwoorde ik . "Ok dan vragen we het hem " zei Niall en hij wees naar mijn broer." Durf het niet te zeggen !" zei ik tegen mijn broer smekend.
"Als je het niet zegt koop ik je een nieuw spel voor de Xbox." Deal" riep hij. Ik
keek de jongens aan en stak mijn tong uit . "Maar ik kan wel zeggen wie mijn zus het leukste vond " zei ik met een grijns op mijn gezicht . Mijn zus keek me geschrokken aan " Durf niet !" zei ze. Ze liep naar me toe maar ik zij snel " Ze vind Zayn de leukste!!" daarna lagen ik en mijn zus op de grond ." Die krijg je terug" zei ze snel . " Mery vind -ik zet snel mijn hand voor haar mond . Ik haal mijn hand van haar mond en ze zei "Mag ik ten minste zeggen hoeveel je er leuk vond vroeger" vroeg ze." Ok maar nu vind ik er 5 leuk dat jullie het weet" en wees naar de jongens. Ze begonnen te lachen. "Ok zeg nu hoeveel !" zei Harry." 2" zei ze snel .De jongens keken elkaar aan "Maar wie vond je het leukst " vroeg Harry weer. " Haz waarom wil je dat zo graag weten ??" vroeg ik .
Hij werd helemaal rood en zei "Huu... gewoon . En we begonnen allemaal te lachen .Na een tijdje namen we afscheid en gingen we naar het restaurant we hadden geen tijd meer om te shoppen omdat we zo lang bij mijn zus waren gebleven. Na het eten zijn we terug vertrokken naar het appartement.


die avond[i][/i]

"Home sweet home " zei ik terwijl ik binnen liep." Wat gaan we nu doen ? "vroeg Zayn ."Euum... we kunnen op de WII " zei ik . Iedereen was het er mee eens . "We kunnen Just Dance doen " zei ik terwijl ik de WII opzette .
Er kwamen vijf ok van alle kanten .We begonnen met spelen eerst ik tegen Louis. Ik zette hun liedje op en we begonnen in het midden van de dans duwde Louis me omdat ik aan het winnen . Hij duwde me en ik viel op Harry's schoot.
"Sorry" zei ik terwijl ik terug recht stond." Is niks " zei Harry snel . We speelde 2 uur lang op de WII. Na een tijdje zij Louis " Waarom doen we geen truth or dare ???" idereen stemde in en we begonnen. "Ik begin" schreeuwde Niall .
"Ik kies Mery "."Truth " zei ik .De jongens keken elkaar aan en begonnen te lachen . O nee als ze gaan vragen wie ik het leukst vond moet ik wel antwoord geven. " Wie vond je vroeger het leukst toen je ons niet kende" . Iedereen keek me nu aan ik weet niet wat ik moet zeggen als ik het zeg dan gaat hij zeggen dat we geen vrienden meer zijn of zo .Ik weet een oplossing."Euuh...is het ook goed als ik zeg wie ik het tweede leukst vond " vroeg ik ." Ja dat is ook goed maar je moet het ons ooit wel zeggen "zij Zayn ."Ok , euh.. ik vond Niall altijd als tweede leukst ". Hij maakte een vreugde dansje. De andere keken me aan "Ok, mijn beurt ik kies - Ik kreeg mijn zin niet af ik kreeg ineens een steek in mijn buik . "Au!" schreeuwde ik . " Gaat het ?" vroeg Harry.
Ik wouw antwoorden maar ik kreeg nog een steek in mijn buik maar iets minder hard ik stond op en liep naar de badkamer .De jongens liepen achter me aan . Ik voelde mijn eten terug naar boven komen . Snel deed ik de WC bril naar boven en begon te kotsen .Ik voelde een hand over mijn rug wrijven ik draaide me om en zag dat het Harry was. Hij hield mijn haar omhoog ik zag de andere aan de deur staan . Toen ik klaar was stond ik terug op ." Gaat het weer " zei Niall . "Ja hoor" antwoorde ik . Eigenlijk was dat niet zo ."Jongens willen jullie alsjeblieft weg ik moet naar toilet" vroeg ik. " Ja" zeiden ze allemaal .Ik dacht na hoe dat het zou komen dat ik moest overgeven. Maar natuurlijk ik kan niet een tegen de pikante saus van mijn tante daar moet ik altijd van overgeven ik was het helemaal vergeten .
Ik ging terug naar de jongens en ze keken me bezorgd aan . "Niks aan de hand jongens ik kan niet tegen die saus die ik heb gegeten " ."Gelukkig we dachten dat je zwanger was of zo " grapte Louis. Dat kan niet ik heb niet eens een vriendje dacht ik in mezelf. "Eum nee bedankt kinderen zijn voor later" zei ik .
"We hebben onze bedden al klaar gelegd en we gaan slapen" zei Zayn "ok slaapwel " zei ik snel en ze liepen weg .Dan keek ik naar de andere jongens die al in bed zaten . "Is er genoeg plaats ?" vroeg ik ."Ja hoor " zei Niall terwijl hij zich omdraaide en Harry uit bed gooide. Ik wou niet dat ze slecht gingen slapen
dus er zat maar een ding op ." Euh... iemand mag we met mij in mijn bed maar als je maar niets in je gedachten haalt" zij ik streng ." Ok zei Niall Harry gaat wel mee". Ik keek hem aan zijn gezicht was zo rood en ik voelde dat ik hetzelfde had .Ik liep naar mijn kamer met Harry achter me aan .Ik ging in het bed liggen en Harry kwam naast me liggen ."Geen zorgen ik zal niets doen " zei hij ." Goed "zei ik . We lagen al een kwartier naast elkaar en hebben niks gezegd we staarde naar het plafond. Soms zag ik Harry naar mij kijken maar ik deed het ook bij hem. Plots zij hij " Mery ik moet je iets vertellen". Ik draaide me naar hem om . "Eum ....dit is moeilijk eum.. Mary ik weet dat we elkaar maar een dag kenen maar i-ik vind je leuk" .Mijn hart maakte een sprongetje ik was zo blij maar nu moest ik wel iets zeggen hij keek me hoopvol aan ."Euh.... Harry i-ik vind je ook leuk" zei ik er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht .Hij lachte nog steeds en kwam steeds dichter bij tot dat hij tegen me aan lag. Nu pas zag ik dat hij alleen zijn boxers aan had .Ik wou terug naar hem kijken maar voor ik het wist zaten zijn zachte lippen op de mijne ik voelde duizend vlinders in mijn buik en was zo blij .
"Harry" ." Ja"." ik vond jouw de leukste ".Een grote lach verschijnt op zijn gezicht. Ik staarde de hele tijd naar hem en besefte dat hij de rede was waarom ik elke dag meer lachte dan normaal tot dat ik in slaap viel .


Reacties:


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 8 dec 2014 - 14:26:
CUTE


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 8 dec 2014 - 8:08:
Aaaaaahhhhhwwwwwww