Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .21.

Can I start all over? (AF)

9 dec 2014 - 16:50

1305

6

480



.21.

Image and video hosting by TinyPic

.Nola.

Ik kijk alleen maar naar Zayn als ze 'Strong' zingen. Melina, Lindy, Amber en ik hadden gevraagd of ze wat voor ons wilde zingen en meteen zeiden ze ja. Melina en Liam hebben voor het eerst gezoend. Ze denken misschien dat niemand ze kon zien, maar dat hebben ze mis. Ik kijk weer naar Zayn, hij doet echt iets met me. Mijn hart gaat als een gek tekeer en die rillingen blijven er. Ik ben dus echt verliefd op hem, maar hij niet op mij. Louis en Niall zingen allebei voor Lindy. Dan kijkt Zayn me wel heel erg op een flirterige manier aan. Meteen schrik ik. Laat hij nou weten dat hij wel verliefd op me is?
,,Fireproof nu!” roept Amber als ze klaar zijn met 'Strong'.
,,Oké.” Zeggen de jongens.

Harry:

I think I'm gonna lose my mind
Something deep inside me, I can't give up
I think I'm gonna lose my mind
I roll and I roll, till I'm out of luck
Yeah I roll and I roll till I'm out of luck


Niall:

I'm feeling something deep inside
Burning that a jet stream burnin' up
I got a feeling deep inside
It's taking, It's taking all i've got
Yeah it's taking, it's taking all i've got


Liam (achtergrond Niall, Zayn, Harry en Louis):

Cause nobody knows you baby, the way I do
And nobody loves you baby, the way I do
It's been so long, it's been so long
Maybe we're fireproof
Cause nobody saves me baby, the way you do


Louis:

I think I'm gonna win this time
Riding on the wind and I won't give up
I think I'm gonna win this time
I roll and I roll till I change my luck
Yeah I roll and I roll till I change my luck


Zayn (achtergrond Niall, Liam, Harry en Louis):

Cause nobody knows you baby, the way I do
And nobody loves you baby, the way I do
It's been so long, it's been so long
Maybe we're fireproof
Cause nobody saves me baby, the way you do


Zayn, Liam, Niall, Louis & Harry:

Cause nobody knows you baby, the way I do
And nobody loves you baby, the way I do


Harry:

It's been so long, it's been so long
Maybe we're fireproof
Cause nobody saves me baby, the way you do


Omg! Zayn zingt zo goed en bij het hele liedje bleef hij me aankijken. Louis en Niall keken allebei alleen maar naar Lindy. Ik kon niet zien wie zij het langste aankeek, maar ik kon wel zien dat toen Louis zijn stukje zong hij naar Niall keek met een blik van; back off, she's mine! Liam keek naar Melina, off course en Harry naar Amber.
,,Jullie waren geweldig!” zeg ik en ik geef ze alle vijf een knuffel. Als Zayn in mijn ogen kijkt, vult een warmte mijn lichaam en voelen mijn knieën slap aan. Ongeveer twee minuten kijken we elkaar in de ogen, totdat ik Niall weg zie gaan. Ik haal mezelf uit de trance en ren achter hem aan. Ik ga voor hem staan en zie Lindy naar ons kijken. ,,Niall, wat ga je doen?”
,,Naar ons appartement. Ik heb hier niks meer te zoeken. Lindy is verliefd op Louis, dat weet ik en daarom ga ik weg. Ze wrijven het er bij me in en daar heb ik geen zin in. Ik ben teleurgesteld in Lindy, ik had wel verwacht dat ze het eerlijk tegen me zou zeggen.”
,,Niall, Lindy twijfelde tussen jou en Louis.”
,,Ja, dat kan wel zo zijn. Maar ze heeft voor Louis gekozen. Louis is ouder en de meeste meiden vallen voor hem, dus het is ook wel logischer dat Lindy dan voor hem kiest. Ik moet het accepteren, ook al is dat heel erg moeilijk voor me.”
,,Ben je niet verliefd op Lindy?”
,,Oh jawel. Lindy is het liefste meisje wat ik ken, maar ik kan niks met deze gevoelens. Louis is mijn beste vriend en ik pak geen meiden af van mijn vrienden.”
,,Misschien kan je zeggen tegen Lindy wat je voor haar voelt.”
,,Wat heeft dat voor zin? Ze heeft toch al voor Louis gekozen, moet je kijken.” Hij wijst even naar Lindy en Louis. Lindy kijkt verbaasd maar komt niet naar ons toe. ,,Lindy laat duidelijk aan me merken dat ze hem leuker vind. Ik heb geen kans.”
,,Maar Niall, als je het niet zegt loop jij je hele leven met deze gevoelens rond. Denk je echt dat je dan nog iemand anders vind? Als je eenmaal smoorverliefd op iemand bent, is het heel moeilijk om diegene te vergeten.”
,,Ik moet Lindy sowieso vergeten, ik pak haar niet af van mijn beste vriend.”
,,Wie zegt hier iets over afpakken? Je moet haar vertellen wat je voor haar voelt, dat lucht op geloof mij maar.”
,,Ik weet het niet hoor Nola. Lindy met Louis zien breekt mijn hart, ik had zo willen zitten met haar. Ik ben smoorverliefd op haar. En dan moet ik Lindy gaan vertellen wat ik voel met Louis erbij?!”
,,Nee, als Lindy alleen is natuurlijk.”
,,Wanneer is dat? Volgens mij zijn die twee altijd bij elkaar!”
,,Elke avond in ons appartement. Kamer 628, als je het aan Lindy wilt vertellen, kom je gewoon langs.” Hij knikt, kijkt nog even naar Lindy en draait zich om.
,,Niall, wacht!” hoor ik Lindy roepen en Louis komt meteen achter haar aan.

.Lindy.

Nee hoor, niet weer. Niall moet niet weer weggaan. Ik weet helemaal de reden niet, maar sinds Louis zo close is met me, negeert hij me. Ik moet gewoon weten waarom.
,,Niall, wacht!” roep ik en sta op. Ik loop naar Nola en Niall toe. Als ik daar sta, zie ik Louis naast me komen staan. Wacht, waarom volgt hij me? Ach, hij zal het wel goed bedoelen. ,,Wat is er met je?” vraag ik aan Niall en even hoor ik Nola zuchten.
,,Laat me nou maar, er is niks waar jij je zorgen om hoef te maken. Jij bent gelukkig.” Hij loopt weg. Wtf?! Nu loopt hij alsnog zomaar van me weg. Het lijkt wel alsof mijn hart breekt. Ik ben verliefd op hem, maar waarom doet hij zo? Komt dat dan toch door Louis? Heeft Nola gelijk? Gebruikt Louis mij? Ik schudt even met mijn hoofd om de gedachten weg te halen. Ik voel de armen van Louis weer om me heen komen, maar nu heb ik daar geen zin in. Ik ga uit zijn armen en ren achter Niall aan. Ik hou hem tegen. ,,Ik wil er niet over praten, oké.”
,,Niall, ik zie toch dat er wat met je is. Praat met me, waarom ben je boos op me?” Hij zegt niks. ,,Wat is er?” vraag ik nog een keer en nu kijkt hij me boos aan.
,,Wat maakt het uit wat er is? En waarom wil je weten hoe het met mij gaat? Jij hebt met Louis en je bent gelukkig, maar val mij er niet mee lastig.”
,,Wat bedoel je nou?”
,,Je weet wat ik bedoel, hou je niet van de domme! Je hebt geen idee hoe ik me voel! Ik zie Louis en jou elke dag dichtbij elkaar staan, omhelzen en hij houdt je vast. Ik kan dat niet langer aanzien. Je wrijft het in mijn gezicht Lindy! Je had ook gewoon eerlijk tegen me kunnen zeggen dat je Louis leuker vond dan mij!” Waar heeft Niall het nou over? ,,Ik vond je leuk, meer dan leuk! Je had me moeten vertellen dat je verliefd was op Louis, maar nee je knuffelt met hem terwijl je naar mij kijkt. Ik snap het wel oké! En nu laat je me met rust!” Ik weet niks uit te brengen en zie Niall weglopen. OMG! Hoe heb ik dat nou niet kunnen merken! En waar heeft hij het over? Ik verliefd op Louis? Ik twijfelde eerst, maar ik ben niet verliefd op Louis en we hebben ook niks samen. Ik snap er niks van! Ik kijk Niall na totdat hij de hoek om is en loop dan terug naar de rest.


Reacties:

1 2

Nynlufx
Nynlufx zei op 9 dec 2014 - 20:59:
(ik heb toch internet *pedoface*
NIALL DON'T YOU DARE TO RUN AWAY.
YOU LIL' LEPRECHAUN.


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 9 dec 2014 - 18:09:
Hmm... Lindy had het wel kunnen weten
Poor Niall
xoxo


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 9 dec 2014 - 17:12:
Louis just shut the f*ck up en laat Lindy een keer met rust. Heb je dan echt nie door dat Lindy je meer als broer ziet?


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 9 dec 2014 - 17:10:
NIALL YOU CAN CRY ON MY SHOULDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 9 dec 2014 - 17:03:
Neeeee :'(

Niall en Lindy moeten het goed maken!!!