Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .22.

Can I start all over? (AF)

9 dec 2014 - 21:51

1751

6

392



.22.

Image and video hosting by TinyPic

Als ik terug kom, negeer ik Louis die al klaar zit om me in zijn armen te hebben. Regelrecht loop ik naar Nola en trek haar mee naar een plek waar we alleen zijn.
,,Wow, wat is er?” vraagt ze en trekt haar arm los.
,,Ik denk dat je gelijk hebt.”
,,Waarmee?”
,,Met dat Louis me gebruikt. Niall heeft net toegegeven dat hij van me hield.”
,,Hield ja. Denk je nou echt dat je nu nog een kans maakt?”
,,Ik had het echt niet in de gaten en ik wilde weten wat ik voor Louis voelde, maar ik voel dus helemaal niks voor hem. Ja, broeder liefde, maar geen echte liefde. Ik hou van Niall.”
,,Dat had je eerder moeten bedenken.”
,,Waarom doe je nou zo?”
,,Laat me even denken hoor...oh ja, vriendinnen geloven elkaar no matter what. Jij geloofde mij niet, terwijl ik je probeerde te waarschuwen voor wat Louis aan het doen was. Nu mag je het ook zelf oplossen.” Voordat ik nog iets kan zeggen, loopt ze van me weg. Shit, nu ben ik Niall kwijt en mijn beste vriendin. Het was ook stom om haar niet te geloven, want ze had gelijk, tenminste dat denk ik. Zal ik Louis confronteren? Ja, dat moet wel anders kom ik er nooit achter of Nola gelijk had en dan kom ik er ook achter wat hij tegen Niall gezegd heeft. Ik loop naar Louis toe.
,,Schat.” Zegt hij en hij trekt me tegen zich aan. Ik maak me los en kijk hem serieus aan.
,,Wat heb je tegen Niall gezegd? Wist je dat hij verliefd op me was?” Meteen veranderd Louis en pakt me stevig vast. Ik kan mezelf niet los krijgen en word bang. Dit ken ik niet van Louis. Hij is altijd zo lief voor me en nu doet hij me pijn.
,,Luister goed.” Fluistert hij in mijn oor. ,,Jij gaat doen alsof je van mij houdt. Je wilt toch niet dat je vriendinnen wat overkomt of Niall?” Even schrik ik en denk aan Niall. Wat wilt hij bij hem doen? Nola, Melina en Amber zijn die dan nog wel veilig. ,,Ik heb gezegd dat je van mij houdt en dat Niall geen kans maakt, dat moeten we zo houden. Vanavond kom ik bij je langs en dan gaan we een stapje verder op je slaapkamer.” Meteen schrik ik. OMG! Wat wilt hij doen? Hij laat me los en gaat weer zitten. Ik twijfel geen moment als ik de meiden aankijk en ga naast hem zitten. Ik kan niks anders dan doen alsof ik hem leuk vind, ik wil niet dat er iets met Nola, Melina, Amber of Niall gebeurd. Nola kijkt me nog steeds boos aan en haar gezicht staat heel erg verbaasd. Ja, die denkt ook; eerst toegeven dat je Niall leuk vind en daarna lekker verder gaan met Louis?! Wtf?! Ja, maar ik heb geen keus. Ik moet dit wel doen. Ik kan Nola of de andere meiden niks zeggen, want als Louis erachter komt doet hij ze alsnog wat. Ik slik, wat moet ik doen?!

.Nola.

Ik kijk naar Lindy en Louis. Er is iets veranderd. Lindy zit er anders bij, wat heeft Louis in haar oor gefluisterd. Moet ik naar haar toe gaan? Nee, want dan geef ik toe. Ik heb gezegd dat ze het zelf moest uitzoeken en daarom moet ik dus niet naar haar toe. Melina en Amber hebben het zo druk met Liam en Harry dat ze niet merken hoe Lindy erbij zit. Het lijkt wel alsof ze bang is. Misschien moet ik vanavond maar thuis blijven en een beetje in haar buurt blijven. Ik bedoel, ze is nog altijd mijn beste vriendin en ik haat het om ruzie met haar te hebben, ook al heeft ze het er zelf naar gemaakt. Een beste vriendin geloof je altijd! Maar goed, ik ga haar niet alleen laten. Ze ziet er hartstikke bang uit, waarom weet ik niet.
,,Heb je zin om een stukje te wandelen?” Zayn kijkt me lief aan en ik slik. Zijn blik laat me smelten en ik moet zorgen dat ik niet flauwval. Ik knik en sta op. Even kijken de meiden me aan, maar als snel zoenen Melina en Liam weer en valt Amber in de armen van Harry. Ik loop met Zayn mee langs het water. Een tijdje zeggen we niks tegen elkaar, totdat Zayn me aankijkt en stopt met lopen. Hij pakt mijn hand. Ik moet het hem vertellen, ik moet hem vertellen wat ik voor hem voel. Voordat hij straks weer weggaat en het niet meer kan.
,,Zayn, ik...” Hij legt zijn vinger op mijn lippen en mijn adem stokt. Gaat het nu dan gebeuren?
,,Ik heb een vraag.” Zegt hij en haalt zijn vinger weer weg. ,,Vind je die Jordan leuk? Die jongen die bij je in de klas zit.” Ik kijk hem verbaasd aan. Wat vraagt hij nou? Waarom denkt hij dat? Heb ik hem het idee gegeven dat ik Jordan leuk vind?
,,Nee.” Zeg ik. Een glimlach verschijnt op zijn gezicht.
,,Nola, ik moet je wat bekennen. Ik vind je leuk.”
,,Ik jou ook Zayn, maar de andere jongens zijn ook leuk en lief.”
,,Zo bedoelde ik het niet. Ik vind je leuk, meer dan leuk. Ik ben verliefd op je geworden, maar durfde het nooit te zeggen omdat ik dacht dat je Jordan leuk vond.” Mijn wangen worden rood en ik kan niks uitbrengen. Zayn vind me leuk! Van binnen gil ik. Ik glimlach naar hem, terwijl ik hem dichterbij zie komen. Ik sluit mijn ogen als ik zijn adem op mijn gezicht voel komen en niet veel later komen de zachte lippen van Zayn op de mijne. Ik sla mijn armen om zijn nek en zoen hem terug. Het vuurwerk is te zien en ik weet zeker dat Zayn en ik bij elkaar horen. Hoefde hij maar niet weg!

.Amber.

Harry en ik zitten alleen maar te lachen. Hij heeft zijn armen om me heen geslagen en mijn gevoelens voor hem zijn sterker geworden. Ik ben verliefd op hem, maar ja of hij ook verliefd op mij is, weet ik niet. Melina en Liam zijn verliefd, dat is te zien aangezien ze de hele tijd zoenen en niet van elkaar af kunnen blijven. Ik kijk naar Harry. Mijn hart bonst zowat mijn borstkas uit. Hij is zo leuk! Hij heeft de perfecte krullen en van die lieve kuiltjes in zijn wangen als hij lacht. Na de vorige afspraak hebben we alleen maar geappt en hebben niet of nauwelijks geslapen.
,,Had je mijn berichtje nog gelezen?”
,,Ja, maar meen je dat?”
,,Ik meen altijd alles wat ik zeg.”
,,Vind je dat dan niet een beetje vroeg?”
,,Nee, we hebben elkaar toch beter leren kennen en ik heb gevoelens voor je.”
,,Echt?”
,,Ja, dat ga ik niet ontkennen. Ik vind je echt heel leuk en lief.” Ik begin te blozen en weet niet wat ik moet zeggen. De berichtjes daaraan tegen, zie ik nog altijd voor me.

Harry: Hi! X
Amber: Hi! Moet je niet slapen? Volgens mij heb je morgen een concert?
Harry: Klopt, maar ik kan jou toch niet missen.
Amber:
Harry: Hoe is het met je?
Amber: Heel goed. Ik heb echt een hele leuke dag met je gehad. Ik vond het leuk om je beter te leren kennen.
Harry: Ik jou ook. Ik vind je echt heel speciaal.
Amber: Ik vind jou ook leuk.
Harry: Ahw, ik jou ook schat. Ik hoop dat ik je snel weer kan zien!
Amber: Ik jou ook, maar ik ga wel slapen. Ik ben moe.
Harry: Is goed schat, slaap lekker! Ik hou van je! Xx


,,Amber, het voelt alsof ik je al jaren ken. Je bent lief en mooi, maar als je nog even wilt wachten is het prima.” Ik twijfel geen moment en leg mijn lippen op die van hem. Meteen zoent hij me terug en glimlacht tegen mijn lippen aan. Na twee minuten trek ik me terug en geef hem een knuffel.
,,Ik wil niet wachten.” Zeg ik en geef hem een klein kusje op zijn mond. ,,Ik vind je helemaal het einde.”
,,Ik jou ook en het is jammer dat we over een paar dagen weer vertrekken.”
,,Ja, heel jammer. Net nu we allemaal verliefd zijn.”
,,Ja, dat is te zien haha. Liam en Melina eten elkaar bijna op, Nola en Zayn vinden elkaar leuk alleen durven ze dat niet toe te geven en Lindy en Louis zitten altijd heel close bij elkaar.” Ik kijk om naar Lindy en zie dat Louis haar kusjes in haar nek geeft.
,,Ze zijn verliefd.” Zeg ik en ik draai me terug naar zijn mooie groene ogen. ,,Denk je dat Niall nog in de band wil blijven?” Ik weet dat de vraag zomaar komt, maar ik kan best begrijpen als hij dat niet meer wilt.
,,Waarom niet?”
,,Vanwege Lindy en Louis. Niall gaat hun natuurlijk de hele tijd bij elkaar zien.”
,,Dat trekt hij toch wel?”
,,Weet je dat dan niet?” verbaasd kijkt Harry me aan. ,,Niall heeft tegen Louis gezegd dat hij verliefd is op Lindy. Vanaf dat moment zijn Lindy en Louis zo close. Ja, ik weet dat ik niemand mag afluisteren...”
,,Dus jij zegt dat Louis Lindy gebruikt om Niall jaloers te maken.”
,,Ja en dat is gelukt.”
,,Dat geloof ik niet. Dat zou Louis nooit doen. Kijk naar Lindy, ze vind het helemaal niet erg om zo bij Louis te zitten. Die twee zijn gewoon verliefd en het is jammer voor Niall, maar zo is het nou eenmaal. Als hij hierom weg wil uit de band, dan moeten we maar door met z'n vieren.” Hij denkt er wel makkelijk over hoor. Melina sprak ook al haar argwaan uit over Lindy en Louis en Nola heeft volgens mij nog tegen Lindy gezegd dat ze denkt dat Louis haar gebruikt. Nola heeft nu ruzie met Lindy, dus waarschijnlijk geloofde Lindy haar niet. Dan word mijn gezicht gedraaid en voel ik de lippen van Harry weer op de mijne komen. Even vergeet ik al mijn gedachten en zoen vol passie terug. Ja, dit is even belangrijker op dit moment. De zoen word echter onderbroken door de meiden, iedereen wilt naar huis en we staan op. Liam en Melina zoenen nog één keer en gaan dan ieder hun eigen weg, Nola en Zayn geven elkaar ook een zoen en ik geef Harry een zoen. Lindy komt meteen naast me lopen, terwijl Nola vooruit loopt. Die heeft dus geen zin om naast Lindy te lopen. Dit is niet leuk om te zien, het moet goed komen tussen Lindy en Nola. Maar hoe?


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 11 dec 2014 - 18:36:
te laat met reageren want er is al een nieuw hoofdstuk maar dan heb je nu toch je 6 reacties


x1Dx
x1Dx zei op 10 dec 2014 - 17:00:
Aahw heel leuk!!
Maar ze moeten het wel goed maken! En snel ook!!!
Snel verder!! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 10 dec 2014 - 16:16:
*Kijkt naar haar schoenen*
Mag ik nu Niall???
snel verder
xx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 10 dec 2014 - 13:05:
ruzie o.O
Snel verder
xoxo


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 9 dec 2014 - 22:12:
Arrghhh snel verder!!!