Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I thought I was alone - Niall Horan » Four

I thought I was alone - Niall Horan

29 dec 2014 - 21:21

460

1

211



Four

Ik zit nog steeds op de rand van het zwembad. Tranen stromen over mijn wangen. Beelden, ik zie beelden. Ze dansen voor mijn ogen. Ik wil ze niet zien, echt niet. Maar toch zie ik ze. En ze maken me bang. Heel erg bang. Weer zie ik iets anders. Ik ben het zelf.

'Pap! Pap wat ga je doen!' ik zie de brug dichter en dichterbij komen. angstig sla ik om me heen. 'Papa kijk uit!' roep ik angstig. Maar mijn vader negeert me volkomen en kijkt stug voor zich uit. 'Nee!' ik slaak een gil en dan kantelt de auto over de rand van de brug. 'Sorry' hoor ik mijn vader nog zeggen. zodra de auto het water oppervlak raakt geeft dat een harde schok. Ik raak helemaal in paniek en probeer mijn gordel los te klikken. Na een paar pogingen schiet hij los. Het water, het stroomde naar binnen. Tot mijn knieën, nee, tot mijn middel. Ik begon verstikt te raken. Ik begin in het dashboard te rommelen en haal er na een tijdje zo'n hamertje uit waarmee ik het raam stuk sla. Ik klim uit het raampje en zwem naar boven. 'Papa, papa!' Gil ik wanhopig. Dan hoor ik de motor van een boot en voel ik een paar handen die me het water uit tillen. 'Papa, papa!' Gil ik nog steeds wanhopig.

'Sanne, Sanne. C'mon reageer!' Niall zit voor me gehurkt en nipt in zijn vingers voor mijn gezicht. Ik schud mijn hoofd en kom uit mijn trans. Ik hield niet van lichamelijk contact maar ik had echt even een knuffel nodig dus sloeg ik mijn armen om zijn middel heen drukte mijn gezicht tegen zijn borstkas. 'Sjjtt. Rustig maar.' Hij praat langzaam en komt heel gerust stellend over. Ik haal een paar keer diep adem en weet mijn ademhaling onder controle te krijgen. Ik word opgetild en op een stoel neer gezet. 'I.ik mijn vader hij, hij reed van de b..brug' weet ik snikkend uit te brengen. Niall kijkt me aan. Ik kan de schrik van zijn ogen aflezen. 'Misschien moeten we maar gaan' hoor ik Harry zeggen. Hij was er dus ook bij komen staan. Ik knik en we lopen terug naar de kleedhokjes.

We zitten weer in de auto. Ik was weer gekalmeerd. Dat zwemmen was dus geen goed idee. 'Moet ik je afzetten bij je huis of wil je nog iets anders gaan doen? het is pas 3 uur' hoor ik Niall zeggen en hij kijkt met een schuine blik opzij. 'Breng me maar naar het weeshuis' zeg ik zacht. Hij knikt en rijd er heen. 'Ehm sorry van daarnet' hoor ik Harry mompelen. 'Het, het maakt niet uit.' zeg ik zacht en dan draai ik me om en slof naar de deur...


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 14 dec 2014 - 20:31:
aahhhhwwwww