Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .25.

Can I start all over? (AF)

16 dec 2014 - 17:28

2106

6

457



.25.

Image and video hosting by TinyPic

.Lindy.

Het is zover. Straks komt Louis naar me toe en moet ik hem vertellen dat het niet kan wat hij doet en dat ik Niall wil. Nola gaat regelen dat Niall hierheen komt en dan kan ik niks anders doen dan de afspraak nakomen. Ja, Nola heeft gezegd dat ze Niall alleen ging regelen als ik de waarheid zeg tegen Louis. En ik moet ook eerlijk zijn, want ik hou van Niall. Naarmate de tijd verstrijkt word ik steeds zenuwachtiger. Wat als Louis boos word? Ik wil hem nog wel houden als gewone vriend. Hopelijk begrijpt hij het, maar ik ben ook bang. Hij pakte me twee dagen geleden zo hard vast in het park. Straks doet hij het weer en dan is er niemand bij. Het half uur is sneller voorbij dan ik wil, want er word aangebeld. Ik ren naar de deur en laat Louis snel binnen, voordat hij ontdekt word door fans. Ik trekt me naar zich toe en geeft me een knuffel. Best wel stevig.
,,Onthoud goed wat ik heb gezegd.” Zegt hij en een rilling gaat over mijn lichaam. Niet zo'n rilling die je krijgt als je iemand leuk vind, zoals ik heb bij Niall, maar een rilling van angst. Hij doet gewoon eng, hij is opeens zo anders geworden.
,,Louis, ik moet je wat vertellen.” Hij knikt.
,,In je slaapkamer mag je me alles vertellen.” Zegt hij en ik slik even. Wat als de deur dicht is en hij me wilt zoenen of erger... Ik knik en neem hem mee naar mijn slaapkamer. Meteen als de deur zich gesloten heeft, kijk ik hem bang aan. Die blik in zijn ogen!
,,Louis, ik ben niet verliefd op jou en dat weet je. Waarom doe je dit?” vraag ik maar meteen.
,,Heel simpel schat. Vanaf het begin vind ik je al leuk en toen ik je eindelijk leerde kennen, kwam Niall ertussen. Ik moest iets verzinnen om jullie bij elkaar weg te houden zodat ik bij je kon zijn.”
,,Wat heb je tegen Niall gezegd?”
,,Dat je van mij houdt en dat je dat ook altijd zal doen. Dat je niet kon wachten om mijn vriendin te zijn.”
,,Dat is gelogen. Ik had je verteld dat ik verliefd was op Niall.”
,,Hou nou toch op! Je houdt van mij en dat ga je nu bewijzen ook.” Hij pakt me stevig vast aan mijn arm.
,,Au, je doet me pijn.” Ik probeer mijn arm los te trekken, maar het lukt niet.
,,Het doet veel minder pijn als je gewoon meewerkt. Niall is helemaal niet zo leuk, ik ben veel leuker.” Hij slaat zijn armen om me heen, best stevig.
,,Louis, alsjeblieft. Ik wil dit niet.”
,,Daar had je dan eerder aan moeten denken, voordat je met me flirtte. Ja, ik heb je heus wel zien flirten met mij, dat moet je niet gaan ontkennen.”
,,Ik flirtte ook met jou.” Geef ik eerlijk toe en hap heel even naar adem. Louis heeft me zo strak vast, dat ik bijna niet kan bewegen. ,,Maar dat deed ik alleen om erachter te komen wie ik leuker vond. Niall of jou.”
,,Ja en je liegt jezelf voor. Je bent niet verliefd op Niall, omdat je pas verliefd kan zijn op iemand als je met diegene gezoend hebt.” Hij draait me om en houdt me nog steeds stevig vast. Hij kijkt me aan in mijn ogen. ,,En dat ga jij nu dus bij mij doen, wedden dat je dan van gedachten veranderd en Niall niet meer leuk vind.”
,,Wat...?! Maar ik wil niet zoenen met jou, ik hou van Niall!” Het gezicht van Louis veranderd en nu word ik helemaal bang, maar ik kan nergens heen, omdat hij me zo stevig vast heeft. Louis doet het licht uit en het is pikkedonker. Zijn handen voel ik om mijn middel, dus ik kan geen kant op.
,,Ik geef je een keus. Je zoent mij terug en daarna weet je wat je voor mij voelt of je zoent me niet terug en dan gaan er hele nare dingen gebeuren met je vriendinnen of Niall.” Ik schrik. Oké, ik vind hem nu een stuk minder leuk dan eerst. Waar is die lieve en leuke jongen gebleven? Wie is de jongen die nu voor me staat. Ik voel dat ik geen andere keus heb, ik hoop alleen dat Nola niet binnenkomt met Niall, want dit zou ik niet uit kunnen leggen. Moet je nagaan, Nola zal nu aan Niall vertellen dat ik verliefd op hem ben en dan komt hij speciaal voor mij mee, zodat we het goed kunnen maken en dan misschien wel zoenen. Dan komen ze hier binnen en ziet Niall mij met Louis zoenen, dan gelooft hij me toch nooit meer als ik zeg dat ik van hem hou. ,,Nou?” De stem van Louis klinkt hard en kil. Ik knik voorzichtig, wat hij natuurlijk niet kan zien.
,,O...o...oké.” Stotter ik. Meteen voel ik ruw zijn lippen op die van mij komen. Ik zoen hem terug, ik wil niet dat hij wat met Nola, Melina, Amber of Niall doet. Het voelt zo verkeerd, maar gelukkig is het donker en kan niemand ons zien. Ik denk terug aan de woorden van Louis 'Anders gaan er hele nare dingen gebeuren met je vriendinnen of Niall', wat bedoeld hij daarmee? En als ik nee had gezegd, zou hij dan weggegaan zijn of me met dwang gezoend hebben. OMG! Misschien zou hij me wel verkracht hebben! De zoen duurt voor mij echt veel te lang en als ik merk dat het licht aan gaat, ben ik meer dan blij, maar ook geschrokken. Zijn dat Nola en Niall? Voorzichtig draai ik mijn gezicht om en kijk recht in twee blauwe ogen. Nee! Zijn blauwe ogen zijn betraand en ook weer boos. De spijt komt meteen in mijn lichaam en ook de woede naar mezelf. Ik zou Louis vertellen dat ik niet ging doen wat hij wilde en dan zoen ik hem terug! En Niall is nu zo boos op me dat hij me waarschijnlijk nooit meer wil zien! Ik heb er een zootje van gemaakt.

.Nola.

Ik kijk op mijn horloge. Lindy zal Louis nu wel verteld hebben dat ze niet wilt doen wat hij vraagt en dat ze echt smoorverliefd is op Niall. Ik heb expres met Niall gewacht om naar huis te gaan. Ja, ik heb Niall zover gekregen om mee te gaan. Eerst wilde hij niet en zat hij dingen te roepen: 'Laat me met rust, Lindy houdt niet van me', het duurde eeuwig voordat ik hem ervan had overtuigd dat Lindy wel smoorverliefd op hem was, maar niet wist voor wie ze moest kiezen. Natuurlijk heb ik hem ook gezegd dat Louis haar onder druk gezet had, maar dat geloofde hij niet. Dat bedoel ik dus met je vrienden geloven, maar goed. Ik heb hem zover gekregen.
,,Weet je zeker dat ze echt van me houdt?” Niall kijkt me aan. Ik knik.
,,Ja, ze heeft met Louis afgesproken en ze heeft hem verteld dat ze meer van jou houdt dan van hem, daarom heb ik zo lang gewacht om naar huis te gaan. Lindy zal nu ondertussen wel in haar slaapkamer aan haar huiswerk zitten of zo.” Niall glimlacht.
,,Lindy houdt van me.” Zegt hij en zijn wangen worden rood.
,,Ja, ze houdt van je. Daarom was ik ook naar je toegegaan. Je mag dan wel boos zijn, maar je moet het goed maken voordat je naar Londen teruggaat. Dit kan natuurlijk niet zo. En trouwens ik denk niet dat je kan zingen als het niet goed zit tussen jou en Lindy.”
,,Dat klopt. Door Lindy zing ik beter en ik heb er serieus over nagedacht om de band te verlaten.”
,,Waarom?”
,,Als Lindy echt voor Louis gekozen zou hebben, zou ik band verlaten. Ik kan hun twee niet bij elkaar zien. Ik hou van haar, ik wil haar vasthouden, ik wil haar knuffelen en ik wil haar zoenen.”
,,Dat komt ook nog wel, ga je mee?” Ik sta op en hij volgt me. We lopen samen naar het appartement. We gaan het appartement in en ik denk even aan Lindy en Louis. Louis zal nu toch wel weg zijn? Het lijkt me niet dat ze uren hoeven te praten. Lindy hoeft alleen maar te zeggen dat ze het niet wilt en klaar. Niall loopt achter me aan. Ik open de deur, net zoals ik altijd doe. Ik kan bij de meiden altijd zo naar binnen lopen, dus doe ik het nu ook. Huh? Waarom is het hier zo donker? Ik doe het licht aan en twee geschrokken hoofden kijken mij aan. Lindy ziet Niall en schrikt nog meer. Mijn blik gaat naar Louis. Wat doet hij hier nog en waarom zoenen ze? Lindy heeft toch gezegd dat ze Niall leuker vond, toch? Ik begrijp nu echt niks meer van haar. Waarom zoent ze met Louis als ze Niall leuker vind. Even schudt ik mijn hoofd naar Lindy. Wat heeft ze gedaan?! Niall kijkt mij aan.
,,Was dit soms opzet of zo? Dat jij me hierheen moest brengen om het nogmaals in mijn gezicht in te wrijven.” Wow, nu moet hij mij geen verwijten maken, ik wist niet dat Lindy ging zoenen met Louis.
,,Ik wist van niks, echt niet. Lindy zou tegen Louis zeggen dat ze jou leuker vind, tenminste dat zei ze tegen me.”
,,Lindy zegt zoveel dingen, maar ze houdt van mij.” Louis moet al helemaal zijn bek dicht houden! Ik kijk naar Lindy, ze moet het ontkennen, maar het lijkt wel alsof ze niet meer kan bewegen of praten. Niall krijgt tranen in zijn ogen en rent dan hard weg. Lindy twijfelt nu niet en maakt zich los van Louis. Ze rent langs me heen.
,,Niall, wacht!” hoor ik nog voordat de deur zich sluit. Ik kijk naar Louis. Nog steeds snap ik niet wat er gebeurd is. Waarom zoent Lindy met Louis als ze van Niall houdt? Louis glimlacht alsof zijn plan gelukt is. Ik krijg nu nog meer argwaan naar hem toe. Louis geeft me een knipoog, loopt dan langs me heen en gaat het appartement uit. Meteen ga ik achter hem aan, hij moet het moment tussen Niall en Lindy nu niet gaan verpesten. Die twee moeten goed gaan praten en vooral Lindy. Ja, Lindy heeft heel wat uit te leggen.

.Lindy.

Ik had dit voorspelt. Ik had het niet gehoopt, maar ik dacht het wel. Louis en ik stonden namelijk best lang in mijn slaapkamer en gingen daardoor ook laat zoenen. Nola heeft speciaal Niall hierheen gebracht voor mij en dan verpest ik het. Waarom heb ik hem nou gezoend? Waarom heb ik Louis geen knietje gegeven en weggerend? Ik was bang dat als ik tegen stribbelde dat hij Nola wat aan ging doen of de andere meiden of mezelf. Ik was bang dat hij me ging verkrachten als ik niet deed wat hij wilde. Daar moet je natuurlijk nooit van uit gaan, maar die angst had ik wel. Niall rent best hard, ik moet mijn best doen om hem bij te houden.
,,Niall, wacht nou heel even!” roep ik naar hem, terwijl ik achter hem aan blijf rennen, maar omdraaien doet hij niet. ,,Niall, alsjeblieft.” Mijn stem klinkt bijna smekend en nu draait hij zich met een ruk om.
,,Laat me met rust.”
,,Nee, ik kan het uitleggen.”
,,Er valt niks uit te leggen, want je vind Louis leuker dan mij. Prima, maar zoals ik al eerder zei, hou mij erbuiten! Ik ga terug naar Londen of je dat nu wilt of niet en hou me niet tegen!” Hij draait zich om. Nee! Hij mag niet weggaan!
,,Niall, je begrijpt het niet. Luister alsjeblieft heel even naar me.”
,,Nee, sorry maar daar heb ik dus echt geen zin in. Zeg maar tegen Nola dat ik het heel dapper en heel lief van haar vind dat ze je wilde helpen, maar dat ze zelf ook maar eens moet vragen hoe het zit.”
,,Maar ik vind Louis niet leuk. Het zit heel anders dan je denkt.”
,,Denk je dat ik je geloof? De ene keer zeg je dit en de andere keer zeg je dat. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet geloven.”
,,Geef me alsjeblieft een minuut. Een minuut en als je me daarna nog steeds niet wilt zien, accepteer ik dat.” Niall zucht even en gaat op het bankje zitten. Oké, ik heb dus nog één minuut om hem uit te leggen dat Louis mij dwong om met hem te zoenen, dat ik verliefd op hem ben en dat ik niet wil dat hij boos op me is. Ik haal even diep adem en ga dan naast Niall op het bankje zitten.


Reacties:

1 2

xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 17 dec 2014 - 9:08:
Ugh Louis....
xo


Nynlufx
Nynlufx zei op 16 dec 2014 - 22:30:
WHHYYYY LOUIS WHHYYYYYY


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 16 dec 2014 - 22:17:
Louis toch?! What the f*ck is wrong with you?! Lindy is van Nialler!!
Nola probeert het ook maar goed.
Xx


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 16 dec 2014 - 19:11:
ik wil Louis ff slaan


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 16 dec 2014 - 19:05:
IK WIL LOUIS VERMOORDEN!!!!!!!!!!