Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .26.

Can I start all over? (AF)

18 dec 2014 - 16:30

1272

6

431



.26.

Image and video hosting by TinyPic

,,Ik had inderdaad met Louis afgesproken zoals Nola ook had aangegeven, maar niet om te doen wat jij hebt gezien. Ik wilde hem alleen maar vertellen dat ik jou leuk vind.”
,,Oh en dat noem jij praten?! Lindy, heeft dit echt wel zin, want ik heb geen zin om me nog rotter te voelen.”
,,Dat heeft heel veel zin en de minuut is nog niet voorbij.” Even probeer ik een glimlach op zijn gezicht te laten komen, maar het werkt niet. ,,Niall, zoenen is natuurlijk niet praten.”
,,Hèhè, ze begrijpt het. En wat komt er nu? Dat je het leuk vond om met hem te zoenen?”
,,Nee, want dan zou ik liegen. Louis zoende mij en dwong me om hem terug te zoenen.”
,,Ach doe normaal, zoiets zou hij nooit doen. Probeer Lou nou niet zwart te maken, want dwingen doet hij niet! Ga je nog ergens heen met de uitleg of kan ik beter gaan?” Niall staat op en meteen sta ik ook en pak zijn hand. Niall kijkt eerst naar mijn hand die zijn hand vast heeft en daarna kijkt hij me recht in mijn ogen aan.
,,Niall ga nou niet alsjeblieft. Louis dwong me om met hem te zoenen, dat is de waarheid. Duidelijk een waarheid die je niet wilt geloven en ik kan begrijpen dat je mij niet gelooft, want ik was niet eerlijk over mijn gevoelens. Vanaf het eerste moment dat ik naast je zat, je leerde kennen en dat jij mijn hand vastpakte begon ik je steeds leuker te vinden, alleen durfde ik dat nooit toe te geven. Het was laf, ik weet het want daarna begon ik Louis ook leuk te vinden.”
,,Stel dat ik je geloof over het dwingen. Waarmee dwong hij je dan?” Ik ben blij dat Niall nog tegen me praat, de minuut is allang voorbij, maar toch is hij er nog.
,,Hij zei dat als ik hem niet terug zou zoenen dat er dan iets ging gebeuren.”
,,Dat klinkt heel vaag Lindy. Ik begrijp er echt helemaal niks meer van.” Het is echt heel moeilijk uit te leggen. Want alleen Louis en ik weten echt wat er gebeurd is, alleen denk ik niet dat Louis gaat zeggen wat er echt gebeurd is.
,,Het is waar Niall. Ik was bang dat als ik niet deed wat hij wilde, hij me zou verkrachten of zo.” Niall begint te lachen en laat mijn hand los.
,,Dat is de grootste onzin die ik ooit gehoord heb! Eerst dwingt hij je en dan zou hij je alsnog verkrachten? Doe even normaal zeg!”
,,Ja, dat zou ik toch nooit doen.” Nu schrik ik. Louis! Hij is ons achterna gekomen. ,,Niall, het spijt me maar Lindy houdt van mij.” Louis slaat zijn arm om me heen.
,,Ik wist het en nog probeer je me voor te liegen. Jij bent echt niet goed wijs!” De woorden van Niall raken me diep en de tranen komen in mijn ogen. Ik maak me los van Louis en zet een stap in zijn richting, maar meteen zet hij een stap naar achteren. Niall is weer afstandelijk.
,,Niall, doe normaal tegen haar!” Met z'n drieën draaien we ons om en kijken in het gezicht van Nola.
,,Nola, weet je het al. Lindy is verliefd op Louis.”
,,Nee dat is ze niet, Niall. Louis heeft iets tegen haar gezegd waar ze bang van is geworden, dat moet wel. Ze was zo zelfverzekerd. Ze had met hem afgesproken omdat ze hem ging vertellen dat ze niet ging doen wat hij wilde en zijn vriendin niet wilde zijn.” Louis kijkt haar boos aan en daarna naar mij.
,,Heb je het haar verteld?” Even knik ik. Louis laat me los en gaat naar Nola. Nee, doe niks bij haar! Wat moet ik doen? Ik kan niks in mijn eentje doen. Ik pak snel mijn mobiel en open het gesprek van de jongens en ons. Dan kan Louis ook alles lezen, maar dat maakt me niks uit.

Lindy: Jongens, Mel en Am. Noodsituatie, Nola word bedreigd door Louis. Kom alsjeblieft helpen!

En ik ga weer van de groepsapp af. Even kijk ik naar Niall, maar die kijkt me nog steeds boos aan. Ik ga naar Louis en pak hem bij zijn arm.
,,Louis, doe dit niet. Alsjeblieft!” Hij maakt een beweging naar achteren en geeft me een duw, zo hard dat ik op de grond neerval.
,,Lindy!” ik kijk naast me en mijn hart maakt een sprongetje. Niall zit naast me. Hij geeft dus wel om me! Ik kijk naar Louis die heel dichtbij Nola staat, nog even en hij slaat haar zo hard dat ze bewusteloos op de grond valt of zo.
,,Louis, alsjeblieft ik smeek je!” roep ik huilend. ,,Doe haar niks.”
,,Ik had je gewaarschuwd.”
,,Is het waar?” Niall kijkt Louis nu wat boos aan.
,,Wat is waar?”
,,Heb je Lindy gedwongen om met je te zoenen? Heb je gedreigd Nola en haar vriendinnen wat aan te doen?” Louis zegt niks, maar ik zie Nola's gezicht veranderen. Ze is woedend. Waarom gelooft Nola me nou wel meteen en Niall niet. In de verte zie ik de anderen aankomen rennen. Zayn het hardst, maar dat is logisch want hij houdt van Nola.
,,Hoe haal je het in je hoofd?!” roept Nola en geeft hem een duw. ,,Ik wist dat er iets niet goed zat tussen jullie, maar dat je zover zou gaan om Lindy te krijgen...Jij bent echt knettergek!” Meteen krijgt ze een klap.
,,Louis, wtf!” roept Zayn en geeft hem met zijn volle vuist een klap terug. Louis heeft een bloedneus, maar dat lijkt hem niet te boeien.
,,Waar bemoeit zij zich mee?” Hij wijst naar Nola.
,,Met Lindy! Ze is mijn beste vriendin en als iemand aan één van mijn beste vriendinnen komt, komen ze ook aan mij en ik ben niet de leukste als ik boos ben!”
,,Jij bent sowieso niet de leukste, want Lindy is veel knapper en veel slanker dan dat jij bent. Zij is perfect!” Oei, die woorden raken Nola, want ze denkt dat ze dik is en Louis bevestigd dat nu. Louis komt richting mij en wilt me overeind helpen, maar Niall gaat voor me staan.
,,Blijf van haar af!” roept hij en duwt hem van me weg. Een blij gevoel vult mijn lichaam. Zou dit betekenen dat hij me gelooft?
,,Waarom geloof je Lindy wel en mij niet?” Louis kijkt Nola aan.
,,Jij bent echt dom hé?” Zo, dat Nola dat tegen Louis durft te zeggen. Veel Directioners zouden denken dat zij gek is, maar ik vind het echt fijn dat ze voor me opkomt. ,,Lindy is mijn beste vriendin en mijn beste vriendinnen geloof ik eerder dan zo'n superster wannabe.” Even kijkt Nola naar Niall, Zayn, Liam en Harry. ,,No offense to you.” De jongens knikken en Nola richt zich weer op Louis. ,,Vertel Niall gewoon de waarheid, want jou verhaal is zo lek als een mandje.”
,,Oké, jij je zin! Ik ben verliefd op Lindy, maar Niall kwam tussen ons. Ik heb Niall wijsgemaakt dat Lindy verliefd op mij was en haar daarna bedreigd.” Ik sta op. ,,Dat ze het zo snel aan Nola vertelde, daar had ik niet op gerekend. Als Nola er niet tussen was gekomen, was mijn plan gelukt. Want Niall dacht echt dat Lindy mij leuker vond dan hem.” Ik kijk even opzij. Niall kijkt Louis aan en ik kan zien dat hij wacht totdat Louis toegeeft dat hij me gedwongen heeft. Gelooft hij me dan toch?
,,Lou, ik vraag dit nog één keer. Heb je Lindy nou gedwongen om je terug te zoenen of niet?” Ik kijk Louis aan. Zal hij het toegeven of gaat hij het ontkennen?


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 18 dec 2014 - 21:32:
IK WIL LOUIS SLAAN!!!!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 18 dec 2014 - 19:57:
LOUIS KAPPEN !
-x-


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 18 dec 2014 - 17:26:
Louis William Tomlinson! Nog 1 woord en you are dead! Okay? Okay
Verder please ^^
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 18 dec 2014 - 17:08:
@^#*@^@'^!"(@'@6!"! (!)"/!'!^!!*(《¡|《¡·¡·¡`₩¤¡《¤¡|¡==¡¤+{_《[~¤_₩`>`《`¿£¤£>`《_·>`¤_¡> ₩'@&@*#&#^#&@*@"##^#"(#,@&@"@ moet je zien als een reeks scheldwoorden
Louis ik haat je het liefts wil ik je nu in elkaar slaan. Maar waarschijnlijk mag dat niet
Klootzak!!!!!!!!!!
Vanavond no een hoofdstuk alsjeliiiiiiiieeeeeeeeetttttttt #pruillip#puppieogen
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 18 dec 2014 - 16:48:
Vuile kl*tzak! Geef het gewoon toe!!

Vanavons nof hoofdstuk pleaseee???