Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 16

You're the story of my life - Niall Horan

24 dec 2014 - 18:43

640

2

229



Hoofdstuk 16

Enjoy reading ! ;-)

We waren net in Mexico geland . Het was een lange vlucht en ik was nog moe !
We stapten uit ons privévliegtuig en kregen meteen een enorme hitte over ons heen. 'Oeh.. Wat is het hier warm zeg !' zei ik. 'Ja, heel warm !' beaamde Niall. We gingen het gebouw langs een privékant binnen om de fans en de paparazzi enzo te vermijden. Ik wou graag een huwelijksreis zonder al dat paparazzi-gedoe.

We kregen onze koffers en gingen naar het hotel. We hadden een 5-sterren hotel met een enorm zwembad en glijbanen dicht aan de zee. Alles was al geregeld en we mochten meteen in onze kamer. Het was een luxe-kamer, met een extra badkamer en een supercomfortabel bed. Niall pakte me in bruid-style op en droeg me de kamer binnen. Ik lachte en hij zette me neer op het bed. We pakten onze koffers uit en ik deed meteen mijn lievelingsbikini aan. Niall deed ook zijn zwemshort aan en we vertrokken naar het zwembad.

We hadden een supergoed plaatsje gevonden. Zowel in de zon als in de schaduw, met een beetje wind. We zette onze spullen neer en Niall tilde me (terug in bruid-style) op en rende naar het zwembad. Hij sprong het water in en ik kwam hoestend boven. Hij lachte en als wraak duwde ik hem kopje onder. Hij kwam hoestend boven en ik zei: 'haha 1-2'. Toen Niall bijkwam dook hij terug onder water. Ik volgde hem met mijn ogen, maar ik raakte hem kwijt. Opeens voelde ik 2 handen om mijn benen en ik werd de lucht in gegooid. Ik schreeuwde zo luid als ik kon en kwam terug in het water terecht. Niall lachte en zei : 'hahahaha 2-2.' Ik keek hem aan en zei: 'Oh ! It's On'. Hij grinnikte nog even en sloeg toen zijn armen om me heen. Ik legde mijn handen rond zijn heupen. Hij kwam dichterbij en drukte mijn lichaam tegen het zijne waardoor er bijna geen ruimte meer tussen ons in was. Zijn zachte lippen raakte de mijne en mijn lippen gingen gelijk met de zijne mee. We lieten elkaar los en gingen terug het water uit om even te zonnen. Ik legde me op de stoel en sloot mijn ogen. Niall deed hetzelfde. Nog geen 10 min later stond er al een hele groep fans die een foto en handtekening van Niall wouden. Ik keek verstoord op, maar zei tegen Niall dat hij het moest doen. Na 3 uur aan het zwembad te hebben gelegen gingen we terug naar onze kamer om ons klaar te maken voor het avondeten.

Niall vroeg: 'heeeyeuuh... Kelly ?' 'Ja ?' vroeg ik. 'Vond je het echt niet erg dat ik de fans een knuffel en een foto enzo... gaf ? vroeg hij. Ik lachte en ging naar hem toe. 'Nee, het geeft niet. Ik snap hun wel. Ik was vroeger ook zo, dus ik weet hoeveel het voor hen betekent om van jou een knuffel te krijgen. En daarbij, als ik geen fan van jullie was, had ik jullie nooit ontmoet. En had ik JOU nooit ontmoet.' Hij lachte en zei: 'Dat zou een ramp zijn, ik weet niet wat ik zou moeten doen zonder jou.' Ik glimlachte en knuffelde hem. Ik zei: 'Je bent de liefste jongen die ik ooit gekend heb.' 'En jij het liefste, mooiste, schattigste meisje die ik ooit gekend heb.' Ik keek hem aan en zei: 'Ik ben niet schattig, jij bent schattig.' Hij lachte en zei: 'Wat jij wil.' Ik keek in zijn ogen en merkte dat hij me terug stond aan te staren. Ik bleef hem maar aankijken en kreeg een brede glimlach op mijn gezicht. Hij kuste me kort op de lippen.
Ik ging terug naar de badkamer om me klaar te maken en Niall sloeg op mijn poep. Ik draaide me om en keek hem plagerig aan. Hij knipoogde en ik lachte.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 24 dec 2014 - 13:04:
niceeee


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 23 dec 2014 - 13:33:
leuk