Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » This Is Me-> Michael Clifford//5SOS » 9.

This Is Me-> Michael Clifford//5SOS

23 dec 2014 - 20:42

1637

9

593



9.

Image and video hosting by TinyPic

Clary pov

‘Ja ik heb verkering met hem.’ Ik probeer mijn gezicht neutraal te houden terwijl ik mijn blik laat afdwalen.
‘Je liegt!’
‘Doe ik niet!!’
‘Kijk me in mijn ogen en zeg dan dat je van hem houdt.’ Ik laat een zucht horen en kijk Michael aan in zijn mooie groene ogen. Wacht wat mooie?! Nee nee nee kappen Clary. Je vind hem niet leuk, je haat hem!
‘Clary heb je verkering ‘met Alex?’
‘Ja.’
‘Lieg niet! Ik zie dat je liegt Clary. Je kijkt me niet recht in mijn ogen aan en je houden. Alsjeblieft vertel me de waarheid Clary ik kan je helpen.’ Michael stapt meer naar me toe en ik zet een stap naar achter netzo lang tot ik de muur tegen mijn rug aan voel. Michael plaatst zijn handen tegen de muur naast mijn lichaam en ik slik aangezien hij iets te dichtbij staat.
‘Alsjeblieft Clary, vertel me de waarheid.’
‘Ik kan je de waarheid niet vertellen Michael. Hoe graag ik het je ook zou willen vertellen. Ik kan het niet.’ Een traan verlaat mijn ooghoek en Michael veegt hem met zijn vinger weg.
‘Waarom niet Clary? Bedreigt hij je?’ Ik haal mijn schouders op en kijk naar mijn handen.
‘Clary kijk me aan.’ Ik schud mijn hoofd en hoor hem zuchten.
‘Clary alsjeblieft?’ Weer schud ik mijn hoofd terwijl de tranen nog steeds over mijn wangen lopen.

Ik voel twee vingers onder mijn kin die mijn kin optillen. Ik kijk hem aan en zijn lippen lijken zo zacht en zijn ogen. Zijn mooie groene ogen. Kappen Clary!
‘Clary vertel het me alsjeblieft.’ Zijn handen zijn nu om mijn gezicht geklemd alsof ik van glas ben en het enige wat ik kan doen is verdrinken in zijn ogen. Zijn mooie groenen ogen, waar soms een spikkeltje bruin in zit. Clary nu moet je echt kappen. Voorzichtig bijt ik op mijn lip en stiekem, misschien wel heel stiekem zou ik wensen dat ik hem mocht zoenen. Wow wacht wat?! Clary nu moet je echt ophouden, je mag hem niet, je vind hem niet leuk! Je haat hem, hij haat jou zo is het altijd al geweest! Nou eigenlijk niet altijd, vroeger waren we vrienden maar dat gaat er niet toe. Zijn ogen zijn niet mooi, zijn lippen zijn niet zacht. Clary je mag hem niet. Je haat hem!
Ik kijk weer naar Michael en zijn ogen schieten van mijn ogen naar mijn lippen en weer terug. En voordat ik er erg in heb zitten onze lippen op elkaar.

Michael pov

Ze bijt voorzichtig op haar lip en dat is wat ik ook die. Waarom heb ik de neiging om haar te zoenen? Ik mag haar niet. Ik wil alleen de waarheid weten. Waarom eigenlijk? Vind ik haar leuk? Nee dat kan niet. We haten elkaar, na wat er vroeger is gebeurd mogen wel elkaar niet meer. Maar waarom zijn haar ogen zo mooi? Haar blauwe ogen waar een glinstering in zit als ze lacht, donker zijn als ze boos is, of dof zijn als ze verdrietig is. Haar roze lippen die bijna altijd in die perfecte lach zitten. Haar stem, haar lichaam, ow zeker ze is knap. Maar bovenal haar haren. Hoe ze me elke keer weer weet te verbazen met de kleur waarin ze het verft. Ondanks het vaak verven blijven haar haren, die vroeger zo mooi blond waren, altijd en dan ook altijd mooi over haar schouders vallen. Ze is niet alleen knap, ze is ook mooi, lief en zou nooit iemand zonder reden pijn doen.

Shut up Michael, je mag haar niet knoop dat goed in je oren. Ik kijk haar goed aan en mijn ogen glijden vanaf haar mooie blauwe ogen naar haar roze lippen en weer terug. En dan duw ik mijn lippen op die van haar en zoen haar. Ze blijft even stil staan en dan zoent ze me terug waarbij ze me de meidenwc intrekt. Even haalt ze haar lippen van die van mij en duwt me een van de hokjes in. Zelf stapt ze ook naar binnen en snel duw ik mijn lippen weer op die van haar. Dit voelt zo goed. Haar handen gaan naar de zoom van mijn shirt en ik laar haar mijn shirt over mijn hoofd trekken. Haar lippen verplaatsen zich naar mijn buik en ik zou wensen dat dit nooit meer over zou gaan.

Haar lippen worden weer op die van mij gedrukt en voorzichtig ga ik met mijn tong over haar lip om toestemming die ik krijg. Onze tongen vinden die van elkaar en mijn handen gaan in haar trui, waar ik haar borsten vind. Voorzichtig masseer ik ze. Haar handen gaan opzoek naar de knoop van mijn broek en voorzichtig begint ze er aan te frunniken. Als ze de knoop open heeft gekregen trekt ze mijn broek naar beneden en al snel volgt mijn boxer. Mijn vriend neemt ze in haar hand en met haar hand gaat ze op en neer over mijn niet zo kleine vriend meer. Ik probeer mijn kreun binnen te houden en zodra ze haar hand van mijn vriend afhaalt maak ik haar broek open en laat mijn hand haar slipje in gaan. Voorzichtig draai ik rondjes om haar clitje en ze bijt op haar lip om niet te kreunen. De bel gaat en ik ben blij dat we allebei een tussenuur hebben.

‘Wacht even.’ Ik haal mijn hand weer uit haar slipje en doe het hokje open, loop naar de deur die ik dicht draai en loop het hokje weer in dat ik voor alle zekerheid ook sluit.
‘Nu kan niemand ons storen.’ Ze krijgt een lach op haar gezicht waar, de lach waar ik zo van houd. Ik ga weer verder waar ik was gebleven, nu kreunt ze wel en ik trek haar slipje uit en begin haar te vingeren. Weer kreunt ze en zodra ik mijn vinger uit haar kutje haal doe ik de deksel van de wc omlaag en laat haar daar opzitten. Ik laat me op mijn knieën zakken en gooi haar benen om mijn nek, voorzichtig ga ik met mijn tong bij haar naar binnen en maak haar nat. Ze kreunt en gaat met haar handen door mijn haren. Zodra ik klaar ben staat ze op, trekt me overeind en gaat zelf door haar knieën. Ze pakt mijn vriend vast en stopt hem in haar mond. Ik gooi mijn hoofd achterover in mijn nek en laat een harde kreun.

Dan voel ik een klap in mijn gezicht en kom weer in de realiteit. We staan wel in de meiden wc, in een hokje en wel hebben allebei onze kleren weer of nog aan. Shit het was een dagdroom, wacht shit ik bedoel gelukkig. Ik volg Clary’s blik en zie dat ik geen shirt aanheb. Wowow wat? Ik zie het shirt op de grond liggen en snel pak ik het en trek het over mijn hoofd. Misschien was het niet allemaal een dagdroom.
‘What the hell bezielt jou?! Waarom zoen je me?’
‘Laat me niet lachen! Clary jij zoende mij hoor en dan trek je ook nog mijn shirt uit!’
‘Jij maakt gewoon misbruik van me!’
‘Clary, val dood! De groeten en veel plezier met je ‘’Vriendje’’!’
Snel loop ik het hokje uit en daarna de wc uit. Snel loop langs Nola af die me een rare blik geeft.
What the fack bezielde me?!?!


Nola pov

Clary en Michael zijn nu al vijftien minuten en de hele pauze al weg. Dit vertrouw ik niet meer. Snel sta ik op en loop richting de wc’s. Ik zie Michael uit de meidenwc komen en hij kijkt boos voor zich uit. Als hij langs me af is gelopen loop ik snel naar binnen en draai de deur op slot. In het hoekje zie ik Clary tegen de muur aanzitten. Haar knieën opgetrokken en rode betraande ogen. Snel ga ik naast haar zitten en trek haar tegen me aan.
‘Wat is er?’
‘Ik en Michael hebben, en Alex en ik en en en .’ Ze begint nog meer te huilen en ik sla mijn armen strakker om haar heen.
‘Ik en Michael hebben gezoend. En ik wil helemaal geen verkering met Alex!”
‘Dan maak je het toch uit met Alex. En zoenen is helemaal niet erg.’
‘Ik kan het niet uitmaken, als ik het uitmaak verteld hij aan iedereen mijn geheim en dat thuisgebeuren. En er is wel iets meer gebeurd al zoenen’
‘Wow wat?!’
‘Ik heb Michael een blowjob gegeven en hij heeft mij gevingerd. Het voelde zo goed, maar nu heb ik er zo’n spijt van. Ik begrijp het best als je nu niks meer met me te maken wilt hebben.’
‘Wow wat, ik ben er altijd voor je Clary, ik moet het nu gewoon even bezinken. Maar een vraagje. Hoe the fack weet Alex jou geheim?!’
‘Hij heeft een soort van hetzelfde als mij, maar hij moet zich dan als een nerd gedragen en als ik geen verkering met hem heb gaat hij het aan iedereen vertellen.’
‘Weet je wat wij moeten doen. Na het volgende uur gaan we lekker de stad in, alleen maar meiden, shoppen, ijs eten, wat drinken en vanavond lekker de discotheken in. Nou wat denk je?’
Ze knikt voorzichtig en ik help haar overeind.
‘Nola?’
‘Ja?’
‘Hoe kom je aan die blauwe plek?’ Ze wijst naar mijn wang en gelijk denk ik terug aan hoe het is gebeurd.
‘Leg ik straks wel uit.’
‘Dankje dat je er voor me bent.’ Ze geeft me een knuffel en ik knuffel haar teug.
‘Always en Lindy en Melina zijn er ook altijd voor je.’
‘Je moet me straks nog een ding uitleggen Nola.’
‘En dat is?’
‘Jou en Calum. Zoent hij lekker?’ Ze trekt zich los en kijkt me lachend aan.
‘Jij!’
‘Geef gewoon antwoord!’ Ik voel mijn wangen rood worden.
‘Ja dus. Wat is jullie ship naam?’
‘Hebben we nog niet.’ Ik gooi mijn arm over haar schouder en samen lopen we de wc uit.
‘Even denken. Cola of Nalum?’ Ik schiet in de lach netzo als Clary.




------
Cola of Nalum?
Laat me weten wat je er van vond
reageren=melding
geen reactie=geen melding
xx


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 2 jan 2015 - 18:45:
Colaaaaa


LoveMichael
LoveMichael zei op 24 dec 2014 - 11:00:
IK MAG ALEX ECHT NIET!!
KLOOTZAK DAT HET IS


5sosxx
5sosxx zei op 24 dec 2014 - 10:57:
oooeeeeeeeeeeeeeeee Clary en Michael *sneeky smile*
COLAAA ALL THE WAY


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 24 dec 2014 - 10:54:
COLA
Wowowow Clary and Michael


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 23 dec 2014 - 22:42:
Cooooolaaaaaaaa