Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .32.

Can I start all over? (AF)

30 dec 2014 - 11:47

1690

7

569



.32.

Image and video hosting by TinyPic

.De volgende dag.

Ik word wakker van het zonlicht dat op mijn gezicht schijnt. Het voelt warm aan en nu ben ik helemaal zenuwachtig. Vanmiddag moet ik het Zayn gaan vertellen. Aaaaaahhh!! Ik kan het niet hoor, als Zayn niet verliefd op mij is, breekt mijn hart. Ik heb veel jongens gezoend, dat geef ik eerlijk toe, maar ik ben nog nooit echt verliefd geweest. Zayn is de eerste jongen waar ik echt smoorverliefd op ben. Ik zucht en pak mijn telefoon. Ik open mijn galerij en bekijk al mijn foto's. De meeste foto's zijn van mij en mijn vriendinnen, heb zelfs een collage met ze gemaakt. Maar de meeste foto's die ik nu bekijk zijn van Zayn. Waarom is hij zo leuk? Waarom moet hij er altijd perfect uitzien? Dan hoor ik de bel gaan en frons mijn wenkbrauw. Wie is dat en hoe laat is het? Ik kijk op mijn wekker. 10:00, wie is er zo vroeg op een zaterdag? Ik wrijf in mijn ogen. Wow, ik moet echt wakker worden. Ik ga rechtop zitten en ga even met mijn hand door mijn haar. Ik moet er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien voor Zayn. Ik stap uit bed en loop naar mijn kast. Wat moet ik aandoen? Wat maakt indruk op Zayn? Hmmm...geen broek, een jurk of een rok is veel beter. Wacht, mijn blauw-groene jurkje! Ik pak 'm uit mijn kast en leg 'm op mijn bed. Daarover heen mijn zwarte leren jasje en zwarte leren laarzen eronder? Ach, wat maakt het uit? Ik pak het jasje en leg die erbij. De laarzen zet ik voor mijn bed neer. Ik pak mijn zwarte lingeriesetje en leg die naast mijn jurk neer. Ook pantykousen leg ik neer, maar niet zulke hoge dat je ze kan zien boven mijn laarzen uit. Ik open mijn slaapkamerdeur en meteen worden mijn handen vastgepakt door een hypere Lindy.
,,Goedemorgen!” roept ze en ik moet lachen.
,,Jij bent vrolijk. Is Niall er soms?” Ze bloost en daar heb ik dus mijn antwoord.
,,Sorry, maar na alles wat er met Louis gebeurd is, ben ik zo blij dat het goed is en dat Niall mijn vriendje is.”
,,Ja, wil je niet meer met me over Louis praten? Ik ga nu douchen, ik moet er wel fris uitzien als ik Zayn ga vertellen dat ik verliefd op hem ben.”
,,Ik wist het!” Ik schrik op en kijk ik het gezicht van Niall.
,,Ja, ik ga nu douchen.” En snel verdwijn ik in de badkamer. Lindy ziet er zo gelukkig uit en ik gun het haar echt. Zal ik ook zo gelukkig met Zayn zijn? Ik zet de douche aan en stap er meteen onder als hij warm is. Terwijl ik onder de douche sta, dwalen mijn gedachten af naar Zayn. Stel hij is ook verliefd op mij, wat gaat er dan gebeuren? Zal hij toegeven aan alle fans dat ik zijn vriendin ben? Gaat hij dat in een talkshow toegeven? En wat gaat Simon ervan vinden? Mag ik mee op tour? Mag ik zijn lippen op die van mij voelen? OMG, ik ga nu wel erg ver hé? Het hoge woord is er nog niet eens uit en nu zit ik al te denken aan wat er daarna gaat gebeuren. Ik doe shampoo in mijn haar en spoel het uit. Ik wil echt graag dat Zayn me weer zoent en misschien wil ik wel meer dan zoenen. Nola, ophouden! Spreek ik mezelf toe. Eerst maar eens aanhoren of hij ook hetzelfde voor mij voelt, dan pas nadenken over het vervolg. Ik doe conditioner in mijn haar en zeep mijn lichaam in. Ik laat de conditioner even intrekken en spoel het daarna weer uit. Ik stap de douche uit en droog mezelf af, waarna ik de handdoek om mijn lichaam wikkel. Ik loop terug naar mijn slaapkamer en trek mijn jurk aan. Oké, wat zal ik met mijn haar doen? Gewoon los of vast? Hmmm. Na even nadenken, besluit ik het los te laten. Nog even wat make-up en dan ben ik klaar. Hopelijk is Lindy ook klaar, want ze wilde graag mee en ik wil niet alleen. Maar ja Niall is er natuurlijk ook nu. Ik stap mijn slaapkamer uit en loop naar de woonkamer.
,,Wow, je ziet er goed uit.” Niall komt naar me toe en omhelst me.
,,Dank je. Ik hoop dat Zayn ook zo overdonderd is als dat jij bent.”
,,Vast wel, je ziet er echt heel goed uit.” Hij geeft me even een knipoog. ,,Als Zayn je niet wilt, kom je maar naar mij toe.” Meteen staat Lindy op.
,,Sorry? Wil je Nola?” Niall begint te lachen.
,,Grapje schat.” Hij geeft Lindy een zoen op haar mond. Ik moet lachen.
,,Neem alles niet zo serieus schat.” Ik kijk Lindy aan en geef haar een knuffel. ,,Ben jij er ook klaar voor?”
,,Waarvoor?”
,,Om mee te gaan. Je wilde toch ook mee?”
,,Oh, helemaal vergeten. Ik zie er niet uit en het duurt uren voordat ik klaar ben. Ik doe er al twintig minuten over om te douchen.”
,,Ik ga echt niet alleen hoor.” Ik kijk Melina aan, maar die zit nog in haar pyjama. Lekker dan! Wil ik het hem eindelijk vertellen, kunnen mijn beste vriendinnen er niet bij zijn. Ik licht mijn vriendinnen wel in, als ik het gezegd heb. Lindy pakt mijn handen.
,,Succes en ik weet zeker dat Zayn ook verliefd op jou is.” Dan gaat de bel.
,,Wie is dat?” Ik kijk Niall aan, maar hij haalt zijn schouders op.
,,Dat is Liam, ik heb hem gebeld om af te spreken.” Zegt Melina.
,,Maar je zit nog in pyjama.”
,,Nou en, we gaan toch niet weg.” Ze geeft me een knipoog en Amber doet de deur open.
,,Ola!” Niet alleen Liam komt binnen, maar ook Harry en Louis. Grrr! Nu ik hem zie, groeit de haat nog meer. Ik haat hem echt! Hoe kon hij zo doen tegen Lindy? Pushen, grrr! Nee, dat moet hij nooit meer proberen en hij moet al helemaal niet in mijn buurt komen. Nola, rustig. Straks jaag je Zayn nog de stuipen op het lijf. Louis is je aandacht niet waard.
,,Is Zayn niet mee?” Lindy kijkt Liam aan en doet net alsof ze niet weet waar hij is.
,,Nee,” Begint Harry. ,,Die is in het park...”
,,Ja, sorry meiden. Maar ik moet nu gaan.” Zeg ik.
,,Waarheen?”
,,Uhm, ik heb een date.” Verzin ik en misschien word het ook wel een date, ik heb echt geen idee. Ik hoop dat er meer uitkomt natuurlijk. Ik pak mijn sleutels en loop dan het appartement uit.

Ik loop richting het park. Zayn is daar. Ik denk aan het moment dat ik hem voor het eerst zag. Tijdens de audities voor X-Factor bedoel ik niet, nee de eerste keer dat hij voor me stond bij Starbucks. Het gevoel wat ik vanaf dat moment, al deze tijd negeerde, maar nu niet meer voor weg wil lopen. In elke jongen die ik zie, zie ik hem. Als dat geen echte liefde is, weet ik het ook niet meer. De zon schijnt en er staat een zuchtje wind. Mijn schoenen tikken op de stoeptegels. Ik loop stevig door, anders is Zayn straks al uit het park voordat ik er ben en dat wil ik niet. Vastberadenheid stroomt door mijn lichaam en het voelt prettig. Ik glimlach even. Ik steek over en sla de hoek om. De grote eikenbomen zie ik al staan. Ik ren het laatste stukje en steek weer over. Ik loop door de poort en stap het park in. Ik zie Zayn nergens. Ik loop wat rond. Een oudere man met een hond, een moeder met een kind en een stelletje zie ik, maar geen Zayn. Verslagen draai ik me om en loop naar de poort, totdat ik iemand achter een boom zie staan die erg op Zayn lijkt. Ik loop er voorzichtig heen, maar een paar bosjes ontzien me van mijn zicht. Voorzichtig kijk ik door de bosjes heen. Mijn adem stokt en het liefst wil ik hard rennen, gillen, springen, slaan...maar dat gaat nu niet. Met open mond en een gebroken hart kijk ik naar Zayn die een mooie blondine zoent. Zijn ogen zijn gesloten en verslagen sta ik op uit de struiken. Ik zet een stap dichterbij, maar bedenk me. Ik pak mijn tas, terwijl de tranen mijn ogen vullen en ren weg van Zayn en het meisje. Ik ren het park uit. Nog één blik achterom. *KRAK*, nog een scheur in mijn hart. Hete tranen vormen zich in mijn ogen. Ik probeer ze tegen te houden, maar het lukt niet. Ze vormen een weg naar buiten. Ik blijf maar huilen en rennen totdat ik buiten adem ben en ver weg van het park.

Even later kijk ik om me heen. Waar ben ik? Dit deel van de stad ken ik niet. Ik zie een café en loop naar binnen. Aan de wand hangt een spiegel en ik schrik. Zwarte vegen mascara sieren mijn wangen, mijn ogen zijn dik en rood en mijn haar zit helemaal in de klit.
,,Kan ik je helpen?” vraagt een meisje achter de balie. Ze geeft me een zakdoekje aan en ik maak mijn wangen schoon.
,,Een cappuccino met extra veel suiker, alsjeblieft.” Zeg ik. Het meisje knikt.
,,Dat is dan twee euro vijftig alsjeblieft.” Ik geef haar het geld. Ze reikt mijn koffie aan en ik neem plaats aan een tafeltje achterin. Hoe kon Zayn dit doen? Eerst zeggen dat hij mij meer dan leuk vind en met mij zoenen en dan met een ander? Heeft hij wel van me gehouden of zei hij dat alleen maar omdat het mij goed deed om het te horen? Of heeft hij me gebruikt? Ik roer in mijn koffie en als ik kijk, zie ik dat ik Zayn's naam heb geschreven. Ik drink mijn koffie op in een grote teug. Voor het café is een bushalte en er stopt net een bus. Voor ik het zelf besef, ren ik het café uit en stap in de bus. Ik koop een kaartje en ga achterin zitten. Mijn volgende bestemming: onbekend!



Vervolg, plaats een reactie bij dit vervolg als je die ook mee wilt lezen


Reacties:

1 2

Nynlufx
Nynlufx zei op 1 jan 2015 - 15:55:
Goddamnit zayn.
Happy new year
Xx


x1Dx
x1Dx zei op 1 jan 2015 - 14:28:
Super spannend!!
Ik lees mee met het vervolg!!! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 dec 2014 - 15:27:
spannend


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 30 dec 2014 - 14:01:
IK WIL ZAYN IN ZIJN GEZICHT SLAAN!!!!!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 30 dec 2014 - 12:30:
Aawhh poor Nola
-x-