Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 03

Before I Die [Af]

1 jan 2015 - 11:58

1273

9

510



03

Image and video hosting by TinyPic

New day

Gelijk nieuwe dag van school, yeah not. Ik zet mijn irritante wekker uit en laat me weer terug zakken. Na vijf minuten stap ik toch maar uit mijn bed en loop richting mijn badkamer. Ik zet de douche aan en trek mijn pyjama uit voordat ik onder de douche ga staan al snel dwalen mijn gedachten af naar gisteravond

*Flashback*
‘Wie waren die gasten?’
‘Five seconds of summer.’ Ik loop langs mijn oom af naar de trap.
‘En wat doen die gasten met jou?’
‘Ik heb ze gewoon ontmoet in Starbucks.’
Ik word aan mijn haren terug getrokken en slaak een gil.
‘Luister slet, ook al zijn ze beroemd, jij gaat nooit meer met ze om.’ Snel knik ik. Hij hoeft niet te weten dat ze me op instagram volgen.
‘Mooi.’ Voordat ik er erg in heb krijg ik een klap in mijn maag en duik ik in elkaar, waardoor ik ook nog een knie tegen mijn gezicht krijg.
‘En nu naar boven, er komen zo vrienden, je weet wat dat betekend he.’ Weer knik ik en snel ren ik de trap op naar boven.
*Einde flashback*


Hoe hete deze jongen nou weer? Owja Ben. Ugh. Snel draai ik de douche uit en wikkel een handdoek om me heen. Ik ga voor mijn kast staan en kijk wat er in hangt. Uiteindelijk pak ik er een setje uit en trek het aan.
Ik loop naar beneden waar ik een appel pak en alles snel in mijn tas doe voordat ik naar buiten loop voor mijn skateboard. Snel skate ik naar de afgesproken plek.

Als ik daar aankom zie ik de vrolijke haren van Lindy al. Zodra ik dichterbij kom zie ik dat ze niet alleen is. Ze heeft een bruinharig meisje naast haar.
‘Heyyy.’ Ik kijk goed naar het meisje en ze komt me bekend voor, maar waarvan?
‘Hey Chanti dit is Melina, ze is nog niet zo lang geleden verhuisd tegenover me en ze zit op dezelfde school dus ik dacht, dan kunnen wij haar wel wegwijs maken. Hoop dat je het niet erg vind.’
‘Tuurlijk niet, nou Melina ik ben Chantal.’
‘Mijn gekke vriendin.’ Ik schiet in de lach terwijl Lindy me in mijn buik pookt.
‘En ze is fan van five seconds of summer.’ Melina wijst naar mijn armbanden en ik knik.
‘Cool, nog iemand die fan is van de band. Wie vind je het leukst?’
‘Michael.’
‘We hebben ze gisteren ontmoet in Starbucks.’ Antwoord Lindy en ik krijg spontaan een lach op mijn gezicht als ik terug denk aan gisteren.
‘Dan zijn jullie die meiden waar Luke het over had.’
‘Wacht jij bent de beste vriendin van Luke toch?!’
‘Jep.’
‘O MY GOD.’
‘Een vraagje, op jullie school zijn daar meer meiden die fan zijn van five seconds of summer?’
‘Alleen ik en Lindy, de rest snapt niet wat wij leuk aan de jongens vinden.’
‘Dus ik krijg niet honderd keer de vraag of ik handtekeningen voor hun kan regelen?’
‘Nop denk het niet.’
‘Mooi, en voordat jullie het gaan vragen. Ik regel wel handtekeningen voor jullie, want jullie zijn mijn vriendinnen.’
‘Dankje!’ Ik geef Melina een knuffel en Lindy doet dat ook.
‘Moeten we nu niet gaan eigenlijk?’
‘Owja.’ Snel gaan we naar school waar we als een van de laatste aankomen. Snel rennen we naar het lokaal. Snel open ik de deur en gelijk is alle aandacht op ons gericht.

‘Zo daar hebben we onze eerste te laat komers.’ Verbaasd kijk ik naar de man nou eigenlijk jongen die voor het bord staat.
‘Gaan zitten dan kan de les beginnen, ik spreek jullie nog wel na de les.’Snel lopen we naar ons lokaal en gaan aan de leuke tafels zitten. Nee echt deze zijn wel leuk want je zit met zijn drieen naast elkaar, helaas alleen bij Engels owja en bij biologie zit je met vieren. Alhoewel ik en Lindy altijd een hele tafel voor onszelf hadden. Wacht terug naar het onderwerp. De jongen schrijft iets op het bord en ik kijk wat er in sierlijke letters staat.
Cody Lautner.
‘Nou ik ben Cody Lautner, voor jullie meneer Lautner, Meneer of Cody. Boeit eigenlijk niet echt zolang jullie me maar geen bijnamen gaan geven. Ik ben 21 jaar en dit jaar jullie docent Engels.’
‘Dan ga ik nu wel een keer mijn best doen hoor.’ Kim kijkt me vuil aan en ik rol even met mijn ogen.
‘Kim mond dicht! Wat we vooral gaan doen is waarschijnlijk ook films kijken maar dan zonder ondertiteling dan leren jullie tenminste wat. Daarna ga ik vragen stellen dus daar gaan we gelijk mee beginnen.’ Lindy stoot me aan en verbaasd kijk ik haar aan aangezien ze allemaal gebaren maakt.
‘Watte?’ Ze buigt zich naar haar schrift, pakt een pen uit mijn etui en begint iets op een bladzijde te krabbelen. Zodra ze klaar is scheurt ze de bladzijde eruit en schuift het naar me toe.

Ik leg het goed en in Lindy’s handschrift staat er:
O my fucking god, hij is facking knap nu maak ik mijn huiswerk wel hoor en ga ik ook nog leren en vind ik Engels geen erg vak meer. Alleen maar door hem, is het raar als ik zeg dat ik hem wel eens zou willen zoenen? Zou hij een vriendin hebben? O my fucking god!!!


Ik kijk Lindy verbaasd aan waardoor ze mij ook raar aankijkt.
‘Nu al over Ashton heen?’ Vraag ik nep geschokt waardoor ze in de lach schiet. Ik hoor een klein niesje en gelijk draaien ik en Lindy ons om naar Melina die ons beschamend aankijkt.

‘DAT WAS SUPER SCHATTIG!’ Gilt Lindy door het lokaal waardoor iedereen in de lach schiet.
‘LINDY, CHANTAL EN MELINA JULLIE MOETEN AL STRAKS TERUG KOMEN ALS JULLIE NIET OPHOUDEN WORD HET NOG NABLIJVEN!’
‘Sorry Cody.’Roepen we tegelijk.
Hij knikt even voordat hij zich omdraait naar de computer waar hij iets intoets.
‘Chantal!’ Ik kijk op en voel een tik op mijn schouder. Voorzichtig draai ik me om en Zoey kijkt me grijnzend aan.
‘Je hoeft maar niet te denken dat je kans maakt bij hem hoor, hij valt niet op domme blondjes zoals jij. En hij valt al helemaal niet op sletten.’
‘Valt hij dan wel op bitches zoals jij?’ Dankbaar kijk ik naar Lindy die kwaad naar Zoey, Kim en Jaylinn kijkt. Zoey, Kim en Jaylinn grootste bitches van de school. Denken dat ze heel wat zijn aangezien ze bij het cheerleaderteam zitten. Houden ervan om iemand pijn te doen, je zien breken. En je moet al helemaal geen eerste klasser zijn als ze samen zijn met hun vriendjes. Oftewel Connor Mayson, Alex Collins en Robin Blue, belangrijkste van de voetbalspelers. Er is zelfs een keer geweest dat ze een brugklasser die nogal klein was, helemaal in elkaar hadden geslagen. En aangezien ik die jongen toen had geholpen en naar het ziekenhuis had gebracht, als er overal bloed ligt die je dat toch, ben ik hun nieuwe slachtoffer geworden.

Een klop op de deur laat me opkijken.
‘Binnen!’ Meneer Lautner kijkt naar de deur die langzaam open gaat en mijn hart stokt in mijn keel.
‘Wat is er? Zit jij ik bedoel jullie wel op deze school?’
‘Nop. Nou eigenlijk zouden we hier een dag les mee volgen. Maar we zijn hier vooral doordat Melina me geen knuffel had gegeven. Voordat ze weg ging.’
‘Luke!’ Melina rent gelijk op Luke af en springt in zijn armen. Al snel stoot Lindy me aan en wijst naar de deur waar nu ook Michael, Ashton en Calum staan.
‘Gaan ze serieus nou een dag les volgen, wat met hun concerten en en en.’ Ik schiet in de lach door Lindy’s fluister stemmetje, wat eigenlijk gewoon gillen is.
‘Gast is dat Lindy?!?!?!!?’ Ashton komt op ons afgerend en springt op de tafel voordat hij op Lindy land en haar in een knuffel trekt.


outfit Chantal
outfit Lindy
outfit Melina
Cody Lautner




----------------
HAPPY NEW YEAR
HAPPY NEW YEAR!!!!
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 1 jan 2015 - 22:44:
Cody is hot


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 1 jan 2015 - 18:03:
Ben *memories*
Luke is zn cutie!!!
I want more! I want more!
Xx


5sosxx
5sosxx zei op 1 jan 2015 - 14:46:


LoveMichael
LoveMichael zei op 1 jan 2015 - 14:45:


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 1 jan 2015 - 14:42:
omg 5SOS IN JE KLAS?!?!?!