Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Sterren Waker » Waar het mee begon...

Sterren Waker

1 jan 2015 - 17:21

287

1

201



Waar het mee begon...

Sterre Ik kwam thuis zware dag op school examens, en ik was van plan rustig naar boven te gaan naar mijn kamer rustig in bed op MSN. Maar iets hield me tegen, mama was aan de telefoon en ik ving iets op van een ziekenhuis, en wat ik toen hoorde maakte me lijkbleek...

Mijn mama was aan de telefoon met mevrouw Huysbreghts, de mama van mijn beste vriendin Jullie ze is vandaag thuis gekomen en neer gevallen van een hartstilstand. Ik rende de deur uit en zonder erbij stil te staan fietste ik naar het ziekenhuis mijn beste vriendin ligt daar ergens en ik ging haar zoeken. Toen ik aankwam lag ze in een kamer in coma, ik was verstijfd van schrik voor de gevolgen. Een halfuur zat ik te huilen tegen het raam en toen ik eindelijk weer helder kon kijken en denken zag ik mijn moeder, hier naast mij. Mijn gedachten gingen als een sneltrein. En mijn emoties bevroren bij de gedachten aan dat ik niks had gemerkt toen ze in de klas er niet goed uitzag ze was overduidelijk ziek. En nu zit ik hier. Te huilen en opeens ging mijn verdriet voor haar over in haat voor mij. Ik wouw iets, iets goeds iets dat me blij kon maken maar alles wat ik kreeg was ellende.
De opeen volgende weken kwam ik altijd op bezoek en na een aantal keer diep nadenken om te weten te komen hoe ze zo ziek had kunnen worden had ik het... De dag voordat Jullie ziek werd, een zondag, hadden we een feestje gehad en er was een knappe gast die rond Jullie heen hing, jakkes ik krijg rillingen van die gast maar dus die nacht... Was hij 'naar de w.c.' maar ik durf te wedden dat dat niet zo was hij kwam terug met haar drankje en hij plast verdacht snel en was na 10 seconden terug. Hij zei heel de tijd dat ze haar drank je niet moest vergeten.
En volgende ochtend is ze doodziek. Ach, zolang zij beter word.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 1 jan 2015 - 17:38:
wies die gast?