Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 04

Before I Die [Af]

2 jan 2015 - 9:19

1621

8

433



04

Image and video hosting by TinyPic <3<3

Michael pov

‘Moeten we nou serieus helemaal naar die stomme school omdat jij geen knuffel van Melina hebt gehad.’ Mopper ik terwijl ik mijn shirt over mijn hoofd trekt.
‘Ja! En we gaan daar een dag les volgen remember.’
‘Jajaja ik ben niet voor niks gestopt met school, hallo het is school wat heb je er aan?’ Ik vind mijn schoenen ergens en trek ze aan.
‘Als onze band later niet meer succes is hebben ik en Luke tenminste nog een diploma.’
‘Jajaja hou je bek maar Ashton. Moet ik nou echt mee?’
‘Ja helaas wel Mikey, moet van de manager populariteitsstunt ofzo.’ Calum geeft me een schouderklopje voordat hij zich weer over zijn eten bekommerd.
‘Hebben jullie het dan echt niet gehad met school ofzo dat jullie echt weer naar school gaan.’
‘Michael het is maar voor een dag, dus zeur niet zo.’
‘Okay ik hou mijn mond al LUCAS.’
‘Wat zei je?!’
‘Heb je toch wel gehoord Robert.’
‘Nou ga je te ver Gordon!’
‘Ow help wat ben ik bang.’ Ik laat me op de bank zakken en haal mijn telefoon uit mijn zak. Nog geen minuut laten lig ik op de grond met Luke bovenop me.
‘Nog een laatste woord?’
‘Je adem stinkt, en je ruikt naar Melina.’
‘Wat?’
‘Dude je ruikt naar Melina.’ Luke kijkt me verbaasd aan en ik grijp mijn kans en duw hem van me af voordat ik bovenop hem ga zitten.
‘Ga van me af!’
‘Nhe ik zit wel goed.’
‘Serieus? Clifford.’
‘Ja Hemmings?’
‘Als je niet van me afgaat krijg je geen pizza meer voor de rest van de maand.’
‘Hou de pizza hier buiten!’
‘Nee.’
‘Nu ga je te ver Hemmings!’ Ik begin hem in zijn buik te porren en Luke begint hard te lachen. ‘Zoals ik zei je ruikt naar Melina.’
‘Wat denk je die twee hebben vannacht lopen zoenen.’ Ik kijk om naar Ashton en dan weer terug naar Luke die met zijn wenkbrauwen wiebelt.
‘Iel.’ Gelijk rol ik van hem af, krabbel overeind en ga weer op de bank zitten, zo ver mogelijk van Luke vandaan.
‘Gast denk je nou serieus dat we hebben gezoend. Ze vind me toch niet leuk. Helaas.’
‘Jullie waren er voor in staat geweest.’
‘Okay ja als Melina me leuk had gevonden.’
‘Ze vind je toch leuk, anders was ze niet bevriend met je geweest.’ De jongens geven zichzelf een facepalm.
‘Sukkel ik bedoel dat ze me niet leuk leuk vind en daarom is het maar goed dat we vandaag weer naar school gaan.’
‘IK WIL NIET NAAR SCHOOL.’
‘Dan ga je maar.’
‘Nee.’
‘Ja.’
‘Nee!!’
‘JAA!’


Uiteindelijk hebben de jongens me de auto in moeten sleuren en nu zijn we blijkbaar bijna bij die stomme school.
‘Ik ga echt niet naar binnen.’
‘Jawel.’ Ik gooi mijn armen over elkaar en kijk naar buiten.
‘Kom op Mikey het word vast gezellig.’
‘School is niet gezellig.’
‘Luister Mike ik weet niet of het helpt maar die meiden van gisteren zitten ook op deze school.’
‘Je bedoelt die meiden waar we van het management geen contact meer mee mogen hebben.’
‘Owja.’ Gisteren toen we thuis kwamen werden we boos gebeld door het management dat we niet meer met ze om mochten gaan omdat andere fans te veel zouden denken dat we verkering met die meiden zouden hebben. En dat zou zorgen voor minder fans bla bla bla. Gelukkig weet hij niet dat we ze allemaal volgen en dat hoeven ze ook niet te weten want dan hebben wij weer problemen en bla bla bla. Management is gewoon niet leuk.
‘Michael uitstappen.’
‘Ugh.’
‘We kunnen je ook eruit sleuren dat weet je.’
‘Okay okay ik ga al.’ Langzaam stap ik uit de auto en loop mokkend achter de jongens aan. Blijkbaar weet Luke hier de weg in dit gebouw aangezien hij voorop loopt. Of hij loopt ergens heen kan ook gewoon.
‘Luke hoe weet jij hier de weg?’
‘Michael dit is onze oude school?’
‘WAT?!?! Als ik dit geweten had dan.’
‘Ja we snappen het al, gewoon je mond dichthouden graag.’


Na vijf minuten komen we aan bij het lokaal en Luke klopt op de deur en na een ‘Binnen.’ Loopt hij naar binnen terwijl wij hem achterna lopen.
‘Wat is er? Zit jij ik bedoel jullie wel op deze school?’ Een man van twintig denk ik staat voor het lokaal en kijkt ons nou ja wat voor emotie is het? Aan.
‘Nop. Nou eigenlijk zouden we hier een dag les mee volgen. Maar we zijn hier vooral doordat Melina me geen knuffel had gegeven. Voordat ze weg ging.’
‘Luke!’ Nog geen minuut laten staan Melina en Luke in een knuffel en blijft Ashton die eerst best wel druk was is stil.
‘Wat is er nu weer?’
‘Gast is dat Lindy?!’ Ashton wijst een meisje snel aan voordat hij op haar afrent, op de tafel springt en haar in een knuffel trekt. Ik rol even met mijn ogen totdat ik naar het meisje naast haar kijk. Mijn ogen blijven op haar hangen en zodra ze me aankijkt weet ik zeker dat ze het is. Ze staart me alleen maar aan en snel loop ik op haar af. Zodra ik bij haar ben trek ik haar in een knuffel. Haar hoofd rust op mijn schouder en ik sluit mijn ogen terwijl ik mijn hoofd op haar schouder laat rusten.
‘Hoezo knuffelt hij dat dom blondje.’ Gelijk schieten mijn ogen open en ik kijk boos naar een meid met roodbruine haren.
‘Betere vraag waarom zijn zijn haren Fairy Floss?’ Een meid met blonde haren wijst naar mijn haar en dan beginnen ze alle drie te lachen.
‘Luister is jullie, een jij bent toch ook blond en twee laat mij mijn gang gaan. Als ik mijn haren wil verven doe ik dat gewoon en hoef ik me geen zorgen te maken over of het wel goed uitpakt. Zoals dat bij jullie wel is.’
‘Wacht eens ik ken jou, jij bent die gast van die stomme band, waar die slet zo’n fan van is.’
‘KIM, JAYLINN EN ZOEY NU IS HET GENOEG! En kan iedereen nou op zijn plaats gaan zitten alsjeblieft!’
Ik kijk naar Calum die op zijn telefoon zit en ergens een stoel pakt en dan naar de tafel loopt waar Melina net nog zat. Ik ga op de stoel van Chantal zitten en trek haar op mijn schoot. Ashton doet hetzelfde en bij Lindy en Luke natuurlijk ook bij Melina.
De leraar zet een film op en Chantal legt haar hoofd tegen mijn borst aan terwijl ik mijn armen over haar heen sla. Management hoeft hier niks van te weten.


Na een toch wel leuke dag pak ik Chantal’s hand en trek haar mee.
‘Wat is er?’
‘We moeten praten.’
‘Hoezo?’
‘Van management mogen we geen contact meer hebben met jullie dus daarom wil ik eerst iets doen.’
‘Wat dan?’
‘Dit.’ Mijn handen plaats ik op haar wangen wat ervoor zorgt dat ze langzaam begint te blozen en voorzichtig buig ik voorover en plaats mijn lippen op die van haar.

Ze versteend even voordat ze me terugzoent. Haar handen gaan door mijn haren en voorzichtig til ik haar op waarbij ze haar benen om mijn middel gooit en mijn handen verplaats ik onder haar benen om haar te ondersteunen. Ik hoor gejoel maar doet er niet toe. Wat er toe doet is haar lippen die op die van mij zitten. Mijn tong gaat over haar lip om toestemming die ze me gelijk geeft. Onze tongen gaan opzoek naar die van elkaar en al snel vinden we ze. Onze tongen spelen een vurig liefdesspel en ik wens toch echt dat dit moment niet voorbij gaat. Dat we voor altijd zo zouden kunnen blijven staan, maar het gebrek aan zuurstof laat ons toch terugtrekken. En ik duw mijn lippen nog op haar voorhoofd voordat ik ze weer hongerig op die van haar duw. Al snel zijn we weer waar we waren gebleven en voordat we er erg in hebben gaat de hemel los en begint het te regenen.
Onze lippen nog steeds op die van elkaar geplakt. Zodra er bliksemflitsen zijn laten we elkaars lippen toch maar los en zet ik haar weer neer op de grond. ‘Moet ik je naar huis brengen?’ Ze lijkt even na te denken voordat ze knikt.
‘We moeten wel lopen aangezien de andere ook nog thuis moeten komen.’
‘Wacht even.’ Ze rent op Lindy af die met een skateboard staat te zwaaien, pakt het skateboard,stapt erop en komt mijn kant opgestept.
‘Wie zegt dat we moeten lopen.’ Lachend ga ik achter haar op het skateboard staan. Onze handen verstrengel ik en samen steppen we het schoolplein af.


Na een minuut of tien komen we aan bij een best wel groot huis en Chantal trekt me mee naar de achterkant waar ze tegen de muur op begint te klimmen.
‘Waarom doe je dat?’
‘Voor het geval mijn oom of tante al thuis is. Kom je?’ Snel klim ik haar achterna en niet veel later staan we in een best wel grote kamer. Ik laat mijn ogen langs de muren glijden en veel posters en foto’s van haar en Lindy komen me tegen moet.
‘Wacht even.’ Ze loopt de kamer uit en komt niet veel later terug met twee glazen en een fles cola. Ik pak het van haar af en zet het op haar bureau.
‘Waar zijn je ‘’ouders’’?’
‘Werken.’
‘Mooizo.’ Ik duw een pluk haar achter haar oor en duw daarna weer mijn lippen op die van haar. Al snel zoent ze me weer terug en duw ik haar richting haar bed waar ik haar opduw en op haar ga hangen. Dan haalt ze haar lippen van die van mij en kijkt ze me aan.
‘Waarom zoen je me eigenlijk als je geen contact met me mag hebben van het management.
‘Ik wil je gewoon zoenen.’ Ze haalt haar schouders op.
‘Goed genoeg voor mij.’ Ze duwt haar lippen weer op die van mij en nu is zei degene die met haar tong om toestemming vraagt. Snel geef ik die en onze tongen zijn weer bezig met een vurig liefdesspel.



---------
Hope You Like It
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 2 jan 2015 - 19:19:
Nice


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 2 jan 2015 - 13:29:
Awhh cute en die smiley is geniaal C:


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 2 jan 2015 - 13:09:
trouwens goed hoofdstuk! Ik had het nog niet gelezen toen ik de vorige reactie plaatste : - )


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 2 jan 2015 - 12:59:
*zwaait als een gek terug*


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 jan 2015 - 12:47:
Nice babee!! X