Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 23. >Bromance [1] Miall (ChantiXAMX)<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

3 jan 2015 - 20:12

907

1

415



23. >Bromance [1] Miall (ChantiXAMX)<

Image and video hosting by TinyPic

De luide muziek bonkt door de zaal, de felle lampen schijnen heen en weer en de mensen dansen alsof hun leven op het spel ligt. Nou ja, niet voor mij. Dit festival stelt me diep te leur. Ik had er meer van verwacht. Ik drink mijn biertje op en zet het glas neer op de bar. Ik zwaai naar de bartender en loop richting de uitgang. Als ik een paar meter van de uitgang ben verwijderd, bots ik tegen een jongen op en schrik. 'Oh, sorry, het spijt me zo! Gaat het?' Ik kijk op zie de mooiste ogen die ik ooit heb gezien. Oké, ja, ik ben homo, daar ben ik een paar jaar geleden achter gekomen. Nooit ben ik echt verliefd geweest op een jongen, maar ik heb ook nog nooit zo'n mooie jongen gezien als die voor me staat.
'Oh ja hoor, het gaat wel. Er zit nu wel cola over mijn shirt heen, die nu kletsnat is.' Ik kijk naar zijn shirt en er zit inderdaad een grote vlek.
'Het spijt me zo. Ik ben Niall by the way, Niall Horan.' Ik steek mijn hand uit die hij schudt.
'Michael, Michael Clifford.'
'Leuk je te ontmoeten. Kom anders mee naar mijn huis, daar kan je je opfrissen.'
'Nee joh, dat hoeft helemaal niet.'
'Jawel, ik heb je shirt verneukt dus dat is het minste van wat ik kan doen.'
'Oké, ik ga wel mee.' Ik glimlach en loop met Michael naar de uitgang, richting mijn auto, richting mijn huis.

Aangekomen bij mijn huis stap ik uit en Michael ook. Ik sluit de auto af en loop naar de deur. Ik open de deur en stap naar binnen, waarna Michael ook naar binnen loopt. Ik sluit de deur weer en leid Michael naar de woonkamer. Hij ploft op de bank neer en ik loop naar de keuken om twee glazen drinken voor ons te pakken. Ik loop terug naar de woonkamer en zet de glazen neer. 'Als je wilt, kan je zo meteen gaan douchen boven. Ik zal zo de badkamer wel aanwijzen.' Michael knikt en ik glimlach.
Als Michael zijn drinken op heeft, loop ik samen met hem naar de badkamer en leg hem wat uit over waar de spullen en zo liggen. 'Dankjewel.' Ik knik en loop weer naar beneden, waar ik wacht op Michael.

Volgende dag


Samen met Michael loop ik naar de bar. We hebben gister nog wat gespraat tot 'avonds laat en hij is ook blijven slapen. Blijkbaar waren we klasgenoten van elkaar vroeger op de basisschool, maar is hij toen verhuisd naar Sydney en ik bleef wonen in Mullingar. Hij was op vakantie hierheen en blijft hier nog wel even. Ik ben hem wel super leuk gaan vinden, hij is echt een aardige gast en ziet er ook niet slecht uit! Ik bestel een biertje en hij een cola. Zodra we het drinken hebben lopen we naar de dansvloer en beginnen met elkaar te dansen. De muziek is veel beter dan gister en er zijn ook minder mensen, waardoor je meer ruimte hebt. Ik zet mijn lege glas neer op een tafel ergens en pak mijn mobiel. Samen met Michael maak ik een paar selfies totdat Michael me tijdens een foto een kus op mijn wang geeft. Ik versteen even en slik. 'Wat is er?' fluistert hij in mijn oor.
'Ik moet je iets vertellen, maar dat doe ik wel buiten. Daar is het rustiger.' Hij knikt en samen lopen we naar buiten, naar een heel rustig plekje.
'Nou, wat wil je zeggen?' Ik slik en kijk hem aan.
'Ik, uhm, ik weet niet hoe ik het moet zeggen.' Hij glimlacht en komt dan langzamer dichterbij. Niet kort daarna voel ik zijn lippen op de mijne en ik zoen hem terug. Na een tijdje trek ik me terug en kijk hem iets verbaasd aan.
'Omg, dat wilde ik al de hele dag doen.' Ik glimlach maar kijk hem dan alsnog verbaasd aan.
'Vind je mij leuk dan?' Hij knikt en kijkt glimlachend naar zijn schoenen. 'Wacht, ben je echt homo?' Hij knikt. Ik glimlach en til zijn kin omhoog, waarna ik mijn lippen op die van hem leg. Als hij zicht terug trekt, is het zijn beurt om me verbaasd aan te kijken. 'Ja, voordat je het vraagt, ik vind jou ook leuk. En ja, ik ben ook homo.'
'Wauw, dat had ik niet van jou verwacht. Je bent zo'n knappe jongen, ik had echt verwacht dat je hetero was.' Ik schud mijn hoofd van nee.
'Michael, mag ik je iets vragen?' Hij knikt en glimlacht. 'Wil je alsjeblieft een relatie met mij willen beginnen?' Hij knikt hevig en ik grinnik. Voorzichtig leg ik mijn lippen op die van hem en mijn handen schieten naar zijn nek. Hij legt zijn handen op mijn beide zijden en met mijn tong tik ik op zijn lippen voor toestemming die hij me geeft. Onze tongen spelen een vurig liefdesspelletje en ik glimlach iets. Dit is geweldig! Ik trek me terug en kijk hem nog recht in zijn ogen aan.
'Michael, ik ken je nog niet zo lang, maar kan nu al zeggen dat ik je echt oprecht leuk vind en ik al mijn tijd met jou wil besteden.'
'Hetzelfde geldt voor mij Niall. Ik hou van je.'
'Ik ook van jou,' fluister ik terug en hij glimlacht. Daarna voel ik zijn lippen weer op de mijne. Wauw, gewoon in 1 woord, wauw. Hij is geweldig.

__________
Sorry, ik vind hem niet geweldig goed
Voor nieuwe --> Lijstje (;


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 3 jan 2015 - 21:36:
Can't handle it
To much Miall feelings
Love it