Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trip {afgerond} » hoofdstuk 1 ( mijn reis )

My trip {afgerond}

4 jan 2015 - 16:43

466

4

151



hoofdstuk 1 ( mijn reis )

6 juni 21:00

daar ga ik dan. voor het eerst ga ik helemaal alleen op vakantie. ik ben al wel een aantal keer met vriendinnen geweest. maar morgenvroeg ga ik voor het eerst helemaal alleen. ik vind het eigenlijk best wel spannend. ik vind het vooral spannend omdat ik over ongeveer 2 dagen oog in oog sta met 5 seconds of summer. maar dat is natuurlijk niet zomaar. ze hadden mijn cover van '' Amnesia'' gezien op Youtube. ik kreeg al snel een reactie maar ik dacht dat het nep was. maar ik reageerde er wel op. even later nadat we al een tijdje contact hadden vroegen ze om mijn telefoon nummer alleen ik wist niet of ik dat wel moest doen. na een tijde heb ik het toch maar gedaan alleen via een nummer dat ik toch nooit meer gebruik. na een tijdje berichten sturen kwam ik erachter dat het toch wel echt was. ze vroegen of ik naar Sydney kwam. ik heb het er met mijn moeder over gehad en zij zag het niet zitten. na een tijdje zeuren heb ik haar overgehaald. alleen ik moest haar wel op de hoogte houden als ik in Sydney was. ik snap op zich wel dat ze bezorgt is want je weet maar nooit. nou ja ik ga maar snel slapen want ik moet morgen om 7:00 klaar zijn voor vertrek. ik vlieg om 9:00 en het is ongeveer een halfuurtje rijden naar Schiphol. me moeder brengt me weg.

7 juni 7:50

daar sta ik dan op schiphol. ik heb net afscheid genomen van mijn moeder en ben nu onderweg om de koffer weg te brengen. ik heb een enorme koffer voor mij alleen maar je weet nooit wat ik daar allemaal ga kopen. ze zeggen dat er erg leuke winkels zijn in Sydney.

7 juni 9:00

inmiddels zit ik in het vliegtuig en zijn wel al een kwartiertje onder weg. het vliegtuig had een kwartier vertraging. ik heb lekker veel gekocht op Schiphol. ik zit pas net in het vliegtuig en verveel me nu al. ik ga proberen te slapen want de reis duurt 20 uur ongeveer en dat is heel lang vooral als je stil moet zitten en geen WIFI hebt. nou ja nu maar snel een ontspannend muziekje aanzetten en gewoon proberen te slapen. dan merk ik ook weinig van mijn zenuwen

8 juni 5:00/15:00

het is in Nederland nu midden in de nacht alleen door het tijdverschil is het in sydney 3 uur s' middags. ik moet nog 1 uur in de bus zitten en dan ben ik in het resort. ik ben blij als ik er ben en ik denk dat ik eerst maar eens lekke op me kamer ga hangen dan kan ik die avond misschien nog even het centrum in om Sydney eens goed te bekijken.


Reacties:


lukehismine
lukehismine zei op 4 jan 2015 - 20:45:
Dankjulliewel

-x-


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 4 jan 2015 - 20:44:
Tof
Je bent goed


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 4 jan 2015 - 20:23:
Oehh.. Alleen op vakantie
Je schrijft goed


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 4 jan 2015 - 19:46:
niceeeeee