Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trip {afgerond} » hoofdstuk 5 ( wat moet ik aan! )

My trip {afgerond}

5 jan 2015 - 20:20

463

1

174



hoofdstuk 5 ( wat moet ik aan! )

we zijn thuis. het is 19:00 en hebben nog helemaal niets gegeten. Calum gaat een pizza bestellen en ik ga eerst even douche. ik ben de afgelopen tijd niet zo vrolijk geweest als vandaag. de kriebels zijn er nog steeds. als ik net pyjama heb aangetrokken word er op de deur geklopt. Het is Luke, mijn hart maakt een sprongetje. als hij binnen staat kan ik niet stoppen met glimlachen. hij vraagt aan me of ik het leuk vind om vanavond met hem naar de stad te gaan. ik twijfel geen seconden en zeg ja.

oké nu heb ik echt een probleem, wat moet ik aan! ik heb ondertussen het hele bed al vol liggen met kleding. ik had eerst een mooi jurkje aan, maar dat leek me te koud. ik heb ondertussen wel een idee van wat ik aan wil. alleen nu kan ik het niet vinden! het is een licht blauwe jeans waar ik een heel leuk wit topje op heb, alleen ik kan ze beide niet vinden! dan wordt er op de deur geklopt het is Calum die komt zeggen dat de pizza er is. hij doet de deur een klein stukje open en kijkt wat er aan de hand is. ik had het niet gezien en dacht dat hij al naar beneden was. ik schrik als hij lacherige opmerking maakt ''ik dacht even dat er iets ergs aan de hand was ik hoorde gevloek op de gang alleen zo te zien valt het wel mee'' stiekem kan ik er wel om lachen ik maak er wel een hele erge rotzooi van, alleen om die ene jeans te vinden. ik reageer heel flauw terug ''vindt je dit niet erg dan?''. net als ik het wil opgeven en een andere outfit wil zoeken zie ik de jeans en het topje half uit mijn koffer komen. ik trek het snel aan, gelukkig heb ik mijn haar en make up al gedaan. ik ren snel naar beneden.

we zijn in het centrum. de andere jongens hadden een film gehuurd. als we een winkel inlopen zie ik een leuk wit kort broekje. Luke loopt naar me toe en vraagt of ik iets leuk zie. ik laat hem het broekje zien. hij vindt hem ook erg leuk. als ik vraag of ik hem moet kopen zegt hij nee. ik kijk hem raar aan en vraag hem waarom ik hem niet moet kopen. hij antwoord super lief ''jij vraagt aan mij zal ik hem kopen, maar ik koop hem voor je'' als hij dit zegt geef ik hem gelijk een kus. hij is echt super lief. verder zegt hij nog ''alles wat jij vandaag wil krijg jij van mij'' ik geef hem een hele dikke knuffel en fluister in zijn oor ''ik wil je nooit meer kwijt''


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 5 jan 2015 - 20:38:
Aaaaaahhhhwwww