Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trip {afgerond} » hoofdstuk 6 ( one direction )

My trip {afgerond}

5 jan 2015 - 21:52

479

2

180



hoofdstuk 6 ( one direction )

ik word wakker door een lichtstaal, als ik mijn ogen open doe zie ik dat Luke nog slaapt. hij heeft zijn armen om mij heen. wat is hij schattig als hij slaapt. ik kruip uit bed en ga een ontbijtje voor hem maken. ik hoop dat ik verder niemand wakker maak. ik dek gelijk alvast de tafel voor de andere jongens.

als ik boven kom slaapt hij nog. ik ga eerst even douche en dan maak ik hem wakker. gister heeft Luke me al vertelt dat vandaag de jongens van one direction langs komen. ik heb super zin in vanmiddag.

als ik klaar ben met douchen slaapt hij nog steeds. ik ga hem rustig wakker maken. Asthon is al wakker en is me al gedag komen zeggen. ik kruip tegen Luke aan en streel zachtjes met mijn handen over zijn gezicht. hij doet langzaam zijn ogen open, als hij mij ziet lacht hij gelijk. dan kust hij me en bedankt me voor het ontbijtje.

de deurbel gaat. dat zullen Niall, Liam, Louis, Harry en Zayn zijn. Calum gaat opendoen. als de deur opengaat beginnen de jongens allemaal tegelijk te praten. na 5 minuten komen de jongens pas de woonkamer binnen lopen. Asthon, Miachael en Luke staan meteen op en zeggen de jongens gedag. dan loop ik naar ze toe. ik geef ze allemaal een knuffel en zeg ze gedag. als ik wat te drinken ga pakken hoor ik Niall gelijk vragen wie zijn vriendin ik ben. ik hoor Luke heel vrolijk zeggen ''ze is van mij, dus afblijven he'' alle jongens moeten lachen. ik voel weer een heleboel kriebels als Luke zegt dat ik van hem ben.

Als we in de woonkamer zitten stelt Zayn voor om naar een pretpark te gaan. ze hadden al kaartjes geregeld. omdat alle jongens natuurlijk super bekend zijn hebben we eigen beveiligers en is het pretpark is afgezet. ik ben echt dol op pretparken, en de meeste achtbanen vind ik ook wel leuk, maar zeker niet allemaal.

We zijn in het pretpark. het park is afgezet voor ons dus we kunnen in waar we in willen. de jongens willen gelijk in 1 van de engste achtbanen van het park. ik weet niet of ik durf, na dat Ashton me moed heeft ingesproken durf ik er wel in. ik ga naast Luke zitten. hij pakt mijn hand vast. ik vond het doodeng, gelukkig had ik Luke naast mij zitten.

we zijn weer onderweg naar huis, het was super gezellig! ik kan goed overweg met de jongens van one direction. ik ben alleen wel een beetje misselijk na 5 achtbaan ritjes en een huge suikerspin.

het is 01:00 in de nacht. de jongens zijn net pas weg. ik ben echt moe en ga slapen. ik kruip in bed en al snel komt Luke naast mij liggen. Hij slaat zijn arm om mij heen, en ik val al snel in slaap


Reacties:


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 6 jan 2015 - 20:34:
Cute


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 5 jan 2015 - 22:06:
Aaaaaahhhhhhwwwww