Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trip {afgerond} » Hoofdstuk 7 ( het afscheid )

My trip {afgerond}

11 jan 2015 - 14:06

579

3

167



Hoofdstuk 7 ( het afscheid )

sorry dat het zo lang duurde...... ik was druk met school. we hebben projectweek :( dit is het laatste hoofdstuk van mijn reis, er komt een vervolg. xx-jes

ik doe mijn ogen open en zie niemand naast me liggen. ik stap uit bed en loop rustig naar beneden. als ik beneden kom zie ik niemand, wel ligt er een briefje of de tafel.

goedemorgen babe,

ik en de jongens hadden een onverwacht interview.
we zijn rond 13:00 thuis

xx Luke


ik vind het helemaal niet erg dat de jongens er niet zijn. het is vandaag mijn laatste dag in Sydney. dan moet ik toch echt weer naar huis. ik moet wel. het is mijn laatste jaar school, en het zou jammer zijn als ik nu stop. dan heb ik al die jaren voor niets gedaan. ik ga naar boven en me koffers inpakken.

net als ik klaar ben hoor ik de deur beneden opengaan. meteen daarna hoor ik herrie, ik weet in ieder geval zeker dat de jongens het zijn meteen daarna hoor ik voetstappen op de trap. Dan staat Calum in mijn deuropening, als hij mijn koffers zegt hij dat hij helemaal vergeten was dat het me laatste dag was. ik loop met Calum weer naar beneden en plof op de bank naast Luke. hij legt zijn arm om me heen en zegt dat hij het super rot vindt dat ik naar huis moet. meteen daarna zegt hij wel dat ik moet en dat hij dat begrijpt.

ik en de jongens hebben nog een leuke middag gehad. we zijn naar de bowlingbaan geweest en hebben ons de hele middag vermaakt. dan is het toch echt tijd om naar het vliegveld te gaan. ik ben er helemaal stil van en de jongens proberen me nog vrolijk te maken. echt super lief van ze, maar ik denk dat het ze niet gaat lukken.

Als we bij het inchecken staan moet ik echt afscheid nemen. Calum, Michael en Ashton geven me een dikke knuffel en zeggen dat ze me gaan missen. Als ik bij Luke sta schieten de tranen in mijn ogen. meteen pakt hij me stevig vast en zegt dat ik niet moet huilen en dat ik hem snel weer zie. ik ben blij als hij zegt dat ik hem snel weer zie. hij geeft me nog een lange kus, daarna moet ik echt inchecken.

het was een lange reis. ik ben helemaal suf als ik op schiphol aan kom. als ik door de douane terug loop zie ik ineens me beste vriendin staan. meteen ben ik helemaal wakker en ren als een gek naar haar toe. we liggen meteen in de slappe lach als we allebei tegelijk beginnen te praten. dan zie ik mijn moeder. mijn vriendin kijkt me aan en zegt ''ga je moeder nou gedag zeggen'' ik ren naar mijn moeder en geef haar een dikke knuffel. ik zie tranen in haar ogen als ik haar aankijk. ze heeft me echt gemist dat zie ik meteen.

als we thuis zijn zie ik mijn hele familie op de bank zitten. ze geven me 1 voor 1 een knuffel. als ik op me stoel zit krijg ik de ene na de andere vraag. ''hoe was je reis?'' ''is het waar dat Luke je vriendje is?'' ik beantwoord ze allemaal.

het is laat en ik moet moegen weer gewoon vroeg opstaan voor school, als ik me telefoon aan de oplader wil leggen. krijg ik een berichtje binnen. het is een berichtje van Luke. zo snel als ik kan open ik het bericht en lees wat er staat. ik voel me vrolijk als ik het lees. hij wenst me welterusten en zegt dat ik hem snel weer zie.


Reacties:


harrysmh
harrysmh zei op 11 jan 2015 - 18:21:
damn, me likes
i enjoyed reading this story! je schrijft goed man


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 10 jan 2015 - 17:17:
aaahhhhwww


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 10 jan 2015 - 15:13:
dit is goed