Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One Shots (1D&5SOS) ~ Fanfic Schrijft ~ AFGEROND ~ » Died To Be With Her '

One Shots (1D&5SOS) ~ Fanfic Schrijft ~ AFGEROND ~

7 jan 2015 - 20:25

1064

7

552



Died To Be With Her '

Image and video hosting by TinyPic

Vanuit Ashton

Ik keek naar een prachtige foto van Nina en dacht terug aan de tijd waarin het gebeurde.

Flashback *

Zenuwachtig dat is wat ik was, Morgen was de grote toetsweek van school. En door de repetities met onze band heb ik vrij weinig tijd om te leren het is ook moeilijk om muziek en school te combineren maar ik mocht alleen touren als ik mijn moeder beloofde ook mijn best te doen voor school en dat is wat ik nu doe in mijn vrije dagen. Dagen hard leren zo hard dat je er soms groen van ziet! Op dit moment vraag me niet waarom moet je iets over kleuren leren dat wanneer je die kleur met een andere kleur mengt er een kleur uitkomt en dan moet jij het weten ik snap niet waar we het voor nodig hebben maar het is een mini toets voor tekenen. Geel+Blauw = Groen! Opgelucht gooi ik dat boek naar de andere kant van mijn kamer aangezien ik dat snap kan ik nu verder met wiskunde het enige voordeel eraan is dat je een rekenmachine mag gebruiken als ik na zo'n 5 uur leren eindelijk denk dat ik het goed snap loop ik naar beneden waar ik nog even gezellig thee drink met mijn moeder om vervolgens vroeg mijn bed in te kruipen want morgen is de grote dag. Voor ik ga slapen besluit ik nog eventjes op mijn telefoon te kijken hoewel mijn moeder het me verboden had kan eventjes toch geen kwaad?

Unicornssss! U, Calum,Luke En Michael.

Calum; Succes Morgen Dude doe wel je best!

Luke; Succes Ashieee!

Michael: Succes denk niet aan unicorns.

Calum; Michael sukkel zo denkt hij er juist wel aan

Luke; Panfluit.

Lachend kijk ik naar mijn scherm het zijn me ook 3 rare jongens maar ze zijn als broers voor mij zonder hun zou ik dit allemaal niet hebben. Ik stop mijn mobiel in de lader en zet mijn wekker om 7:00 waarna ik in een zenuwachtige slaap val denkend aan alle leeropdrachten die ik heb geleerd. Een hard geluid gaat door de kamer waarna ik zuchtend met een vuist op mijn wekker sla. Snel spring ik nog even onder de douche waarna ik mijn ontbijt naar binnen werk om dan naar school te vertrekken waar ik meteen met een wiskunde test kon beginnen zodra ik die af had loop ik het lokaal uit waar ik in de aula nog even wat drink en dan doorga naar mijn Tekentest. Kauwend op mijn potlood nadenkend over de laatste vraag waar ik na 10 minuten nog steeds geen antwoord op weet gaan mijn gedachten toch weer naar het gesprek tussen de jongens. En doordat ik er aan denk weet ik opeens weet het antwoord die ik vliegensvlug invul om daarna alles in mijn tas te proppen en juichend als laatste het lokaal verlaat hopend dat dit goed gegaan is. De volgende dag zit ik zenuwachtig naar de telefoon te kijken die mij een antwoord geeft of ik geslaagd ben voor mijn toetsen. ,,Ze zouden al moeten bellen toch mam?'' ,,Mam?'' ,,MAM?'' ,,Rustig ze bellen heus wel.'' mijn moeder zucht geirriteerd waarna ze weer verder gaat met het verfen van een schilderij wat overigens altijd al haar passie is geweest. Niet veel later gaat mijn telefoon over waarna ik recht spring en meteen opneem

,,Met Ashton Irwin.''

,,Ah! Ashton jongen ik ben het Meneer Van Dam je Mentor!''

,,Ik kom je even melden dat jij je toetsen allebei op de volle 100% Hebt
gehaald Veel plezier in je vakantie!''

,,Echt Dankuwel!''

,,Graaggedaan Jongen doeg!''

,,Doei!''

Springend en gillend ga ik door de kamer heen waarna ik meteen de jongens app dat het gelukt is waarna Calum meteen voorstelt het te vieren door vanavond uit te gaan. ,,Mam mag ik vanavond uit met de jongens?'' ,,Natuurlijk nu je geslaagd bent ben je mama vrij.'' Grinnikt ze wat me ook even doet lachen. Na het eten spring ik op pak mijn jas en loop richting de club waar ik 3 drukke jongens zie springen ,,Ashieeee!'' ze geven me allemaal een soort mannen handdruk waarna we naar binnen gaan en het op een zuipen zetten. Na mijn 6e Shotje besluit ik een Whisky te nemen waarna het al begint te draaien in mijn hoofd. ,,Hey Lekkerding!'' ik draai mijn hoofd naar waar het geluid vandaan komt en ik ontmoet 2 prachtige bruine ogen van een meisje met rood haar. ,,Ik ben Nina!'' ,,En jij.'' ,,Ashton!'' ,,Je praat met dubbele tong je bent dronken gek.'' Ze giechelt en ik grinnik ,,Who Careees!'' Ik zing het uit terwijl ik haar daarna meetrek op de dansvloer om helemaal los te gaan. Samen dansen we uren af. Ondertussen word ik nog meer dronken dan ik al ben. Dronken jongens pakken het eerste en beste meisje en gaan er mee naar bed nou nee ik denk dat ik en Nina er een goede vriendschap aan over gaan houden.

End Flashback *

En dat was het ook Nina en ik zijn jarenlang bevriend gebleven ze werd mijn beste vriendin ze tourde met me mee. Alles wat ik deed daar was ze ook ze was het 2e deel van mij en uiteindelijk zijn we een relatie gestart om dat we dachten dat het goed voelde helaas kreeg Nina kanker en ook dat kan ik me nog al te goed herinneren.

*Flashback

,,Nina blijf hier hoor je me!'' ,,Je mag niet weggaan!'' Ik was inmiddels 5 jaar samen met Nina en ze had longkanker gekregen helaas was het uigezaaid tot haar hele lichaam en hadden ze haar opgegeven. Het meisje wat eerst een prachtige lichtbruine huid had twinkelende bruine ogen had was niets meer van over, ze lag hier als het waren al als lijk ze was bleek en haar ogen waren grijs en emotieloos. ,,Ashton ik houd van je!'' ,,Ga verder en word gelukkig zonder mij!'' Huilend zak ik naast haar neer ,,NEE!'' ,,NIET WEGGAAN.'' maar het was te laat haar hart stopte met kloppen haar hand die in de mijne lag werd kouder en kouder en ik, ik kon niet stoppen met huilen.

End Flashback *

Mijn hart begint te steken als ik eraan terug denk pijnlijke momenten komen terug ik ben inmiddels 74 jaar een mooie leeftijd en dat is wat het is, mijn hart stopt met kloppen ik val op de grond met de foto van Nina op mijn hart, ik zal eindelijk weer met haar samen kunnen zijn.

Wow just wow dacht ik toen k t na las..


Reacties:

1 2

PinkyPunk
PinkyPunk zei op 25 jan 2015 - 23:25:
Crying


xCalPal
xCalPal zei op 10 jan 2015 - 14:09:
Same als Lindy, ik luisterde dat liedje van Selena ook.
*crying*


xcarrotx
xcarrotx zei op 9 jan 2015 - 21:40:
Crying


xHiimacookie zei op 7 jan 2015 - 21:49:
Mwhaha denk niet aan eenhoorns wie zou dat ook zeggen oh ja ikkah


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 7 jan 2015 - 21:34:
*cries*
*snift*zo mooi.*snift*