Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One Shots (1D&5SOS) ~ Fanfic Schrijft ~ AFGEROND ~ » ~ Old Wounds Heal !

One Shots (1D&5SOS) ~ Fanfic Schrijft ~ AFGEROND ~

10 jan 2015 - 14:08

1171

4

417



~ Old Wounds Heal !

Image and video hosting by TinyPic

Vanuit Louis

Flashback*

,,Louis je bent jezelf niet meer.'' Harry kijkt me smekend aan terwijl ik verwilderd met mijn hoofd schud. ,,Dat is niet waar Harry!'' ,,Kijk naar jezelf!'' ,,Je hebt je haar Rood geverfd Louis ROOD.'' ,,Wat maakt jou dat uit Zolang Demi het maar mooi vind.'' ,,Aha dat is het je veranderd jezelf voor haar alleen maar omdat zij ook Rode haren heeft!'' ,,Niet en Harry ik ga nu met haar skaten dus hou je gezeur voor je dankje!'' ,,Louis verander het terug nu het nog kan voor je nog piercings gaat nemen voor haar.'' Boos draai ik mijn hoofd om ,,Harry hou je grote bek dicht nu godverdomme ik houd van haar en ik wil niet als een watje overkomen.'' ,,Louis zie je dan niet dat ze je veranderd!'' ,,Jij bent niet zo!'' En wat ik toen deed zal ik mijzelf nooit vergeven Ik haal uit en sla Harry keihard in zijn gezicht waarna ik hem nog een paar stompen in zijn maag geef. Huilend ligt Harry op de grond met zijn handen op zijn buik geklemt ,,Ik houd van de oude Louis.'' Waarna ik hem nog een stomp op zijn gezicht geef.

End Flashback *

Huilend lig ik met mijn hoofd tegen die van Chantal aan. ,,Ik mis hem zo Chanti.'' ,,Ik snap het maar heb je dan nooit het gevoel dat je naar hem terug kan gaan om het uit te praten.'' ,,Ik heb het een keer geprobeerd toen heeft hij me weggestuurd.'' Terwijl de tranen als watervallen over mijn wangen stromen gaat Chantal door mijn inmiddels weer bruine lokken. ,,Ik heb er zon spijt van dat ik met Demi ben gegaan toen die tijd.'' ,,Ik snap het maar Lieverd ik moet nog even weg ik kom straks terug oke?'' Ik knik zachtjes naar haar Terwijl ze onder me vandaag gaat en haar jas pakt om vervolgens ons huisje te verlaten. Waarna ik mezelf huilend langs de muur laat zakken ik mis Harry zo erg. Ondertussen kijk ik wat op twitter en kan ik het niet laten om op Harry zijn profiel te kijken waar ik een enorm aantal fotos tegen kom van hem en zijn vriendin en van hem en nog een jongen waarbij staat 'Lovely Time with my bestfriend' BAM Het is als een mes in mijn hart om te zien dat hij gelukkig is, natuurlijk wil ik hem gelukkig zien maar ik wil daar een deel van uitmaken. Ik heb Harry al 2 jaar niet gesproken en ik mis hem. In die 2 jaar ben ik veel omgegaan met Chantal waarna we nu al dik ander half jaar samen zijn. Na een uur of 3 later hoor ik de voordeur open en dicht gaan wetend dat Chantal thuis is. Ik heb nog steeds niets gedaan ik zit nog steeds langs de muur gezakt met dikke rode ogen. ,,Lieverd?'' ,,Gaat het wel.'' Ze knielt voor me neer en kijkt me in de ogen maar ik kan het niet en alweer stromen de tranen over mijn wangen. ,,Ik mis hem Chantal, ik heb spijt van alles en ik weet dat ik te laat ben maar Zonder Hazz is er ook geen Lou.'' ,,Wil je me vertellen over het moment dat je naar Hazz Toe ging en wat je toen voelde?'' Ik knikte.

Flashback *

Zachtjes maar hard genoeg om het te horen klopte ik op zijn deur. ,,Wie is daar?'' Een gebroken stem weerklonk in mijn oren en er ontstond een grote brok in mijn keel. Nogmaals klopte ik op de deur Waarna hij opengetrokken werd door Harry, Zijn oog blauw omringd, en verband om zijn buik. Met grote ogen kijk ik ernaar ,,Heb ik dat gedaan..?'' Boos knikt Harry Waarna hij me afwachtend aankijkt ,,Wat moet je Louis.'' Er ontstaat nog een grotere brok in mijn keel zodra hij mijn hele naam uitspreekt inplaats van mijn bijnaam. ,,Het spijt me.'' ,,Ik zat verkeerd en ik zag het pas in nadat ik nouja 'dit' heb gedaan en het spijt me zo erg Hazz ik wilde het niet ze was verkeerd voor mij.'' ,,Het is Harry voor Onbekenden.'' Waarna hij de deur voor mijn neus dicht smeet en ik huilend op mijn knieén zak.

End Flashback*

,,Ik voelde me zo leeg Chantal.'' ,,Hij noemde me een onbekende en ik snapte hem echt wel maar het deed zo'n pijn.'' ,,Alsof er 5000 Messen in mijn hart werden gestoken.'' Pijnlijk knikte ze ,,Aangezien we geen eten hebben zal ik dat dan maar halen?'' Ik knik gebroken en rol mezelf op tot een balletje. ,,Het is 2 jaar geleden en toch doet het nog zoveel pijn ik kan het niet meer.'' Huil ik waarna ik de voordeur dicht hoor gaan. Ik besluit wat in een paar fotoboeken kijken. Bij elke foto die ik bekijk spat er een nieuwe traan kapot op het fluwele papier. Het is al zolang geleden maar het is nog zo pijnlijk wanneer mensen zeggen dat wonden genezen hebben ze het fout deze wond bestaal al zo'n 2 jaar en word als maar groter zonder ooit te helen. Ik hoopte zo dat Harry nog naar me terug zou komen om me te vertellen dat hij mijn excusses accepteerde na het gedoe hiermee heeft Harry gezegd dat hij One direction stop wilde zeggen en nog steeds zijn er miljoenen fans die ons elke dag smeken om weer terug samen te komen om weer vrede te sluiten en hoe graag ik het ook wil Harry wilt het niet. Hij blijft alsmaar zeggen dat hij niet meer met mij wilt samenwerken en ik snap het volkomen maar nog steeds doet het verschrikkelijk veel pijn om dat elke keer opnieuw aan te horen. Na 2 uren vind ik het toch wel iets wat raar dat Chantal nog niet terug is met het eten en daarom probeer ik haar ook verschillende keren te bellen maar tevergeefs neemt ze steeds niet op en krijg ik elke keer weer haar voicemail die ik telkens opnieuw blijf inspreken. Als de deur dan na 3 uur eindelijk open hoor gaan spring ik op ,,Chantal!'' Ze komt de kamer binnen tot mijn verbazing niet met eten maar ze houd wat achter dat kan ik voelen. ,,Waar is het eten.'' ,,Ik wil dat jullie het uitpraten.'' Waarna ze Harry de woonkamer binnen duwt en de deur achter zich dicht trekt. ,,Harry!'' Tranen wellen op in mijn ogen en ook hij houd het niet lang droog meer ,,Het spijt me zo verschrikkelijk erg ik had moeten weten dat Demi slecht voor me was en ik had je nooit mogen slaan en natuurlijk helpt dit slappe excuus niet maar ik mis je Hazz..'' Tranen stromen als watervallen over zijn wangen waarna hij knikt ,,Het is goed zolang je me nu maar een knuffel geeft Boobear.'' Van blijdschap vlieg ik in zijn armen door zijn woordkeuze eindelijk is het weer Harry & Louis + One Direction Waarna ik Chantal roep en haar vol dank op haar mond zoen. ,,Chantal is goed voor je.'' Zegt Harry Waarna hij me nog een knuffel geeft in teken dat het goed zit tussen ons.


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 13 jan 2015 - 20:56:
Dit is moooi!! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 10 jan 2015 - 17:09:
big big big smile op mijn gezicht
ik los alles op *bitchie handje*
mooi geschreven meid


xCalPal
xCalPal zei op 10 jan 2015 - 16:18:
DEMI <33
Dit is echt heel sneu en waarom is Demi nou weer heel slecht voor hem like ze is de meest aardige persoon in de wereld maar ik ship Larry meer dan whatever de shipname voor Lou en Demi ook is haha.
Je hebt inmiddels al twee Larry-fanfics, weet je zeker dat je ze niet shipt?
Ik vond het einde wel heel mooi ^.^

x


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 10 jan 2015 - 14:18:
-cries-
Xx