Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~2~

The pressure of love (AF)

19 jan 2015 - 19:16

2171

8

620



~2~

Image and video hosting by TinyPic

Als ik aankom bij Julliard, schieten er allerlei herinneringen voor mijn gezicht. De eerste keer dat ik hier kwam samen met Melina en Amber. We waren zo gelukkig en mijn leven werd verpest door Zayn Malik en Louis Tomlinson. Zayn doordat hij met dat meisje gezoend had en Louis omdat hij Lindy dwong. Als ik Louis nog één keer zie met z'n rotkop, krijgt hij de wind van voren. Hij doet zich wel heel onschuldig voor, maar hij is niet goed bij zijn hoofd. Ik parkeer de auto en stap uit. Ik wacht bij de auto op de meiden, nog een paar minuten en dan komen ze naar buiten.
,,Nola?” Ik kijk op en zie Jordan naar me toe komen. Hij omhelst me.
,,Hé, zijn Lindy, Melina en Amber ook al uit?”
,,Nee, ze moeten strafwerk doen.”
,,Waarom?”
,,Ze waren de hele tijd aan het lachen, waarschijnlijk hadden ze de slappe lach.”
,,Krijg je daarvoor straf tegenwoordig?”
,,Ja, maar dat komt omdat ze dan niet luisteren en niet opletten.”
,,Wat een onzin!” Ik doet mijn auto op slot en loop regelrecht naar binnen. Hoe durven ze hier op school strafwerk te geven voor een slappe lach. Alsof de meiden daar wat aan kunnen doen?! Jordan komt achter me aan en probeert me tegen te houden, maar dat lukt niet. Ik gooi de deur open en inderdaad, Lindy, Melina en Amber zitten strafwerk te maken.
,,Mevrouw Henderson.” Begint meneer Watson. ,,Het is niet de bedoeling dat u zomaar binnen komt.”
,,Nee en het is ook onzin dat u hun strafwerk geeft alleen maar omdat ze de slappe lach hadden. Bent u nooit jong geweest?”
,,U hebt wel lef. U bent van school gestuurd en nog durf u uw gezicht hier te laten zien?”
,,Ik bescherm mijn vriendinnen, u straft ze ten onrechte. Er zijn meer meiden die de slappe lach krijgen in de les, dat gebeurd wel eens.” Net als meneer Watson weer iets wilt zeggen, schrikken we op van een hard gegil. Geschrokken draai ik me om en vier eerstejaars, ongeveer een jaar of zestien staren me met grote ogen aan.
,,OMG, ben jij Miley Cyrus?!” roept er één. Even knik ik en ze beginnen hard te gillen. Lindy begint meteen te lachen en staat op.
,,Ja, Nola. Dit krijg je als je beroemd bent en in New York bent. Je word overal herkend.” Ik knik naar haar en sla mijn arm om haar heen.
,,Is dat je vriendin?” vraagt het andere meisje.
,,Ja, dit is mijn beste vriendin en ze kan ook fantastisch goed zingen.”
,,Zing wat voor ons.” Roepen ze allebei. Lindy's ogen worden even groot. Gaat zij nou zenuwen krijgen?
,,Je kan het.” Fluister ik even in haar oor.
,,Sorry hoor dames, maar mevrouw Lancaster, mevrouw Tearly en mevrouw Gulsten hebben strafwerk.” Zegt meneer Watson.
,,Nee hoor, want dat is nu voorbij!” zeg ik en ik trek Lindy mee de gang op. Melina en Amber staan meteen op en volgen ons.
,,Dank je wel, Nola.” Zegt Lindy. ,,Ik dacht dat ik gek werd!”
,,Ik ga toch niet 'alleen' naar de stad om te shoppen en daarna lekker een ijskoffie te halen bij de Starbucks.” Ik geef de meiden een knipoog. We stappen mijn auto in en rijden naar het winkelcentrum.

Twee uur later, lopen we met tassen vol de winkels uit. Lindy heeft een super schattig jurkje gescoord, Melina een heel gave hoodie van 5 seconds of summer, Amber heeft nieuwe vans en ik heb een supergave broek gescoord. Shoppen helpt echt tegen alles en zeker als je met vriendinnen bent. Jammer dat de tijd altijd zo snel voorbij is. Ik heb zelfs niet meer aan Zayn gedacht, tot nu dan. Ik moet hem gewoon vergeten, hij heeft met dat blonde meisje. We steken over en lopen de Starbucks in. We lopen naar de balie toe en dan herken ik de jongen.
,,Levi?” Amber en Melina kijken de jongen ook aan en geven een gil.
,,OMG, Levi!” roept Melina en rent gelijk naar hem toe, ook al betekend het dat ze nu achter de balie staat, de plek waar eigenlijk niemand mag komen behalve personeel. Heel even kijkt Levi haar aan, maar herkent haar al snel.
,,Hé Mel, hoe is het met je?”
,,Het gaat wel goed. Ik ben lekker wezen shoppen met Amber, Lindy en Nola.” Een voor een wijst ze ons aan. Levi blijft even haken bij mij, ja hij zal me waarschijnlijk ook niet snel herkennen.
,,Nola?”
,,Ja, dat ben ik. Ik ben veranderd, ik weet het. Kom hier!” ik ben net zo blij als Melina. Levi en Lucas hebben we al een jaar niet gezien of gesproken. Ik geef hem een knuffel en realiseer me dan opeens iets. Als Levi er is, moet Lucas er ook zijn.
,,Waar is Lucas?” Amber is me voor, maar ik was ook niet van plan dat te vragen.
,,Die is er niet. Hij zit nog steeds in Leeds. Hij komt over een paar weken denk ik. Hoezo? Wilde je hem spreken?”
,,Nee, maar meestal zijn jullie samen.” Zeg ik en het is waar. Altijd wist je waar de jongens waren. Of Levi zat bij Lucas of andersom.
,,Oh, maar dat is al een tijdje niet meer zo. Ik ben nu hierheen gegaan om te studeren en Lucas was bijna klaar met zijn studie.”
,,Maar we zaten allemaal bij elkaar in de klas.”
,,Oh, wacht!” roept Levi en komt achter de balie vandaan. Hij loopt naar Lindy en geeft haar ook een knuffel. ,,Bijna vergeten.” Zegt hij en geeft haar even een knipoog. Het is dat Lindy al verkering heeft met Niall, maar anders zou ze zo voor hem gaan denk ik.
,,Jij bent ook veranderd hoor, Levi. Dan zeg je wat van mij, maar jou zou je ook bijna niet meer herkennen.” Lindy kent hem net en dus laat ik haar een foto van Levi zien, maar dan van vroeger.
,,Ow, wauw. Je ziet er nu een stuk knapper uit.” Zegt ze.
,,Dank je wel. Ik zit veel in de sportschool.”
,,Oeh, je hebt een sixpack?” Amber spitst meteen haar oren en Melina schiet in de lach. ,,Wat nou?”
,,Jij en sixpacken, ik had het kunnen weten.” Schatert ze uit en aangezien Melina haar lach aanstekelijk is, begin ik ook te lachen.
,,Sorry Am, maar Mel heeft gelijk. Jij hebt altijd al iets met sixpacken gehad en je vraagt dat aan elke jongen. Heeft Harry ook een sixpack of heb je dat nog niet gezien?” Amber haalt haar schouders op en zegt even niks meer.
,,Harry? Harry Styles van One Direction?” Levi kijkt ons aan en ik knik.
,,Ja, Amber heeft verkering met Harry, Melina met Liam en Lindy met Niall.”
,,En jij?”
,,Niemand.”
,,Waarom niet? Jij bent echt niet lelijk.”
,,Nee er moeten alleen nog een paar kilootjes vanaf.”
,,Nola!” meteen krijg ik drie klappen.
,,Au!”
,,Ja, moet je dat maar niet zeggen.” roept Lindy.
,,Nee, je bent niet dik.” Zegt Melina.
,,Denk je dat je dik bent?” Levi kijkt me verbaasd aan. Ik schudt mijn hoofd.
,,Nee, dat niet. Maar slank ben ik ook niet.”
,,Je bent goed zoals je bent, ga niet op dieet alsjeblieft. Er zijn zat jongens die je wel zien zitten. Hoe heet die jongen van One Direction die je het allerleukste vond?” Ja hoor, daar ga ik weer. Zayn schiet door mijn hoofd en ik kan er niks tegen doen. Waarom moest Levi dat nou zeggen? Lindy maakt een wegwerp gebaar, maar nu is het woord er toch al uit.
,,Zayn, hij heet Zayn.”
,,Ja, vond hij je niet leuk?”
,,Tja wat zal ik zeggen? Hij zei dat hij me meer dan leuk vond, maar zoende voordat hij wegging op tour met een ander meisje.”
,,Die Perrie Edwards van de krant?”
,,Ja, die. Maar ik wil een ijskoffie.” Ja, sorry, maar we kwamen hier voor koffie en niet om over Zayn te praten. Ik heb helemaal geen zin om over Zayn te praten, want elke keer als ik zijn naam zeg of hoor, schiet ik vol. Lindy merkt het en slaat even haar arm om me heen.
,,Het komt wel goed.” Fluistert ze even in mijn oor. Dat doet me goed, het doet me goed om te weten dat mijn beste vriendinnen er altijd voor me zijn. Levi gaat weer achter de balie staan en slaat vier ijskoffie's aan.
,,Kan je er geen vijf van maken en bij ons zitten?” Melina kijkt Levi vragend aan.
,,Ja, super gezellig!” roept Amber. Levi kijkt even bedenkelijk en loopt dan weg. Ik volg hem met mijn blik en zie dat hij naar een wat oudere vrouw loopt. Dat is vast zijn bazin. Hij zegt wat en wijst dan naar ons. Even zwaaien we naar de vrouw en zien Levi terugkomen.
,,Dat worden dus vijf ijskoffie's.” Zegt hij met een glimlach. Meteen juichen we oorverdovend. Levi is een leuke jongen en we hebben elkaar al zo lang niet meer gezien, dat we bij moeten praten. Hopelijk kom ik zo veel van hem te weten.

,,Jij zingt dus ook?” Amber kijkt Levi aan en hij knikt. ,,Nola ook.”
,,Ja, Nola. Wat heb je met je haar gedaan?” Hij gaat er even met één hand doorheen.
,,Afgeknipt en geblondeerd, maar dat zie je zelf al.” Gein ik even. Hij moet lachen.
,,Dit heeft ze gedaan vanwege Zayn.” Zegt Melina en net als ik iets wil zeggen, gaat haar telefoon af. ,,Het is Liam.” Zegt ze en ze loopt de gang op.

~Melina~

Ik sta op de gang en mijn hart klopt in mijn keel. Liam belt me en denkt dus aan me. Hij is op tour en nog kan hij tijd vrijmaken om me te bellen. Na de eerste kus in het park, hebben we vaker gezoend en uiteindelijk heeft hij me verkering gevraagd. Dat was denk ik twee weken nadat Nola verdween. Ik weet nog dat we allemaal in paniek waren. Ten eerste was onze beste vriendin verdwenen en ten tweede hadden we alle drie geen vriendje om ons te troosten aangezien die op tour waren. Lindy had er nog het meeste moeite mee. Ze had eerst natuurlijk heel veel gedoe met Louis en Niall en had nu eindelijk met hem. Ze moest hem meteen al missen en ik hoop dat de jongens snel terug komen. Ik kijk naar mijn telefoon die maar af blijft gaan. Laat ik maar opnemen voordat hij weer ophangt.

Hi Liam!
Héhé, eindelijk! Waarom duurde dat zo lang?
Sorry, ik was even in gedachten en vergat helemaal op te nemen. Hoe is het met je?
Het gaat prima, maar ik mis je wel hoor.
Ahw, ik jou ook. En de andere jongens? Mist Niall Lindy?
Niall heeft het alleen maar over Lindy, tot ergernis van Louis.
Waarom zit hij nog in One Direction?
Hij is veranderd.
Echt?
Ja, hij heeft zoveel spijt en wilt zijn excuses aan Lindy aanbieden.
Dat kan niet, jullie zijn niet in Amerika.
Nog niet.
Wat bedoel je?
Nee, laat maar. Vergeet wat ik heb gezegd. Maar uhm, nog iets vernomen van Nola?
Ja, ze is weer terug.
Echt waar?
Ja.
Daar zal Zayn blij mee zijn.
Hij heeft toch met die Perrie Edwards?
Had. Hij heeft het uitgemaakt, alleen weet Perrie niet waarom. Ze is er kapot van, maar ja Zayn is verliefd op Nola. Dat heeft hij altijd al gedaan, maar hij denkt dat Nola niet verliefd is op hem.
Waarom denkt hij dat?
Omdat Nola nog nooit heeft gezegd dat ze van hem houdt.
Dat is echt onzin! Nola hoeft niks te zeggen, je zag gewoon aan haar dat ze hem leuk vond. Zayn heeft haar hart gebroken.
Heeft ze Zayn gezien met Perrie?
Ja, in het park. Daarna is ze voor drie maanden verdwenen. Sorry Liam, maar dat neem ik Zayn toch wel een heel klein beetje kwalijk.
Hij kon toch niet weten dat Nola daar was.
Nee, maar als hij echt van haar had gehouden had hij niet gezoend met Perrie.
Gaan we hier nu echt ruzie over maken?
Nee, sorry. Maar je moet begrijpen dat Nola mijn beste vriendin is en dat ik haar bescherm tegen alles.
Dat begrijp ik ook. Genoeg over Zayn en Nola. Ik mis je echt enorm veel en ik wilde dat je hier nu was, zodat ik je kon vasthouden.
Ahw, ik mis jou ook. Echt enorm veel en ik zou ook zo graag bij je willen zijn, maar ik kan nu nergens heen. Ik moet huiswerk maken en nu zit ik met Nola, Lindy en Amber te praten met Levi.
Levi? Wie is dat?
Dat was de beste vriend van Nola, Amber en mij. Hij heeft net zoals Lucas een jaar niks van zich laten horen.
Oh wat schattig een reünie.

,,Liam, kom op! We moeten beginnen!” hoor ik Louis roepen op de achtergrond.
Je moet gaan, zo te horen.
Ja, sorry schat. Ik hou van je!
Ik ook van jou, kus.
Kus.


En Liam hangt op. Even denk ik terug aan het telefoongesprek. Louis heeft dus spijt en wilt zijn excuses maken aan Lindy, maar zijn die excuses wel echt? En wat doet Nola als ze Louis weer ziet? Ik denk niet dat ze hem erg vriendelijk zal ontvangen.
,,Mel?” Nola komt de gang op. Ik kijk haar aan. ,,Kom je? Levi wilt wat tegen je zeggen.” Ik knik en loop met Nola terug naar Levi, Lindy en Amber.




Levi (Beste vriend Melina, Amber en Nola)


Reacties:

1 2

heartcrusher
heartcrusher zei op 14 jan 2015 - 17:28:
oh em gie geef mij levi


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 12 jan 2015 - 21:54:
,,Sorry hoor dames, maar mevrouw Lancaster, mevrouw Tearly en mevrouw Gulsten hebben strafwerk.” Zegt meneer Watson.
,,Nee hoor, want dat is nu voorbij!”


Nola, doe dat ook alsjeblieft voor mij. Even tijdens de les komen ophalen, haha. Hmm... Wat moet ik nu van Louis vinden?

Sorry voor de late reactie...


1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 12 jan 2015 - 17:49:
is louis nog vrijgezel


Nynlufx
Nynlufx zei op 12 jan 2015 - 16:50:
Levi's not ugly


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 12 jan 2015 - 13:56:
O
MY
GOD
LEVI IS EEN LEKKER DING ZEG
snel verder^^