Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Unexpectedly (gepauzeerd) » hoofdstuk 2 ( LUKE!!! )

Unexpectedly (gepauzeerd)

14 jan 2015 - 18:41

663

1

167



hoofdstuk 2 ( LUKE!!! )

sorry dat het zo lang duurde..... maar hier is hoofdstuk 2 <3 laat weten wat je ervan vind!! xx-jes

{Yasmine}



daar ga ik dan, op naar schiphol. 7 maanden geleden zat ik ook in de auto op weg naar schiphol. ik kenden de jongens nog niet, nou ja niet persoonlijk. ik wist niet eens of het wel echt 5 seconds of summer was. ik ben zo blij dat ik me moeder heb overgehaald. anders had ik niet nu in de taxi gezeten. de taxi komt tot stilstand en ik doe mijn deur open. de taxichauffeur pakt mijn koffer er uit en ik betaal hem. ik loop schiphol binnen en ga meteen inchecken. hoef ik ook niet me die koffer te slepen. ik loop gelijk door naar de douane want dan kan ik nog even lekker shoppen.

als ik een winkeltje in loop zie ik een 5 seconds of summer shirt hangen. als ik er naar toe loop zie ik dat het er veel meer zijn. als ik een shirt met Luke erop zie voel ik weer allemaal kriebels. ik ga hem gelijk afrekenen. als ik de winkel uitloop komt er een omroep bericht. mijn vlucht kan boarden dus ik loop gelijk door.

ik zit in het vliegtuig met een tijdschrift voor me als ik begin te bladeren kom ik een artikel van 5 seconds of summer tegen. er staat ook een foto van mij bij. ik lees het aandachtig door. gelukkig wordt er positief over me gepraat. ik heb het tijdschrift uitgelezen maar de vlucht duurt nog wel even. ik zet een afspeellijst aan en doe mijn ogen dicht. ik val snel in slaap en als ik wakker word gaan we landen. ik heb erg lang geslapen en ik ben blij dat ik er bijna ben. ik krijg erg last van mijn oren en ik leg mijn handen op mijn oren. gelijk komt er een stewardess naar me toe lopen en begint in een soort gebarentaal uitteleggen hoe ik mijn oren minder pijn kan laten doen. ik lach naar haar maar van binnen zucht ik diep ''net of ik dat nog niet had geprobeerd''. voor dat ik het door heb staan we met een harde klap op de grond. ik pak mijn laatste spulletjes in en sta op als het vliegtuig stil staat. ik loop als eerste naar de uitgang. ik sta bij de band waar de koffers op komen. gelukkig komt die van mij als een van de eerste. ik pak hem eraf en loop naar de uitgang van het vliegveld.

{Luke}



we zitten in het busje onderweg naar het vliegveld. de jongens zijn alleen maar aan het klooten. Yasmine zou om 13:00 ongeveer bij de uitgang staan en het is nu 12:55. we moeten nog ongeveer 5 minuten rijden en dan zijn we er dus dat komt mooi uit.

we zijn er en het is 13:00 dus ze moet ieder moment komen. ik zit al te kijken en zie steeds meer mensen naar buiten komen. ik let goed op of ik een roze koffer zie. ineens zie ik een roze koffer ik kijk extra goed maar het is haar niet. voor mijn gevoel duurt het wel een uur voor dat ze er is. ik kijk nog steeds naar de mensen en kijk of ik een roze koffer ergens tussen zie. dan ineens zie ik een roze koffer ik kijk goed en ik zie Yasmine. ze ziet mij nog niet ze kijkt goed rond en ziet me staan. ze rent superhard naar me toe en vliegt me in mijn armen. ik geef haar een lange kus en feliciteer haar nog met haar verjaardag. dan hoor ik at de andere jongens ook uitstappen.

{Yasmine}


ik loop naar buiten en kijk goed om me heen. ineens zie ik Luke staan voor een zwart busje. ik begin super hard te rennen en vlieg hem in zijn armen. hij geeft me een lange zoen en feliciteert me nog met mijn verjaardag. dan stappen de andere jongens ook uit. ze geven me allemaal een dikke kuffel en felicteren me ook. als ik alle jongens gadag heb gezegt stappen we in het busje.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 14 jan 2015 - 18:58:
niceeeeeeeeeeeeeeee