Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~4~

The pressure of love (AF)

19 jan 2015 - 19:22

2057

9

575



~4~

Image and video hosting by TinyPic

~Onbekend~

Ik sluit de deur achter me. Ik ga Leeds nu voorgoed verlaten, ik ga naar New York. Op dit moment is het wel goed dat ik beroemd ben, want nu weet ik het adres van oude vriendinnen. Nooit wist ik waar ze woonden, maar nu wel. Mijn ouders vinden het een slecht idee dat ik naar New York ga, maar ik moet wel. Ik twijfel te erg tussen twee vriendinnen van me, ook al denk ik dat ik allang weet wie ik wil, ga ik toch kijken wie ik het leukste vind. Ik heb zelfs nog oude foto's van ze. Ze waren zo schattig en wij waren onafscheidelijk met z'n vijven. Ja, ik zeg vijven omdat we met z'n vijven waren. Levi, Melina, Nola, Amber en ik. Ja, ik weet dat Nola nu Miley Cyrus is en ik weet ook van haar veranderingen, maar dat maakt me niks uit. Ze is nog even mooi als toen. Ik vind het wel stoer staan. Ik vind het leuk voor Amber dat ze verkering heeft met Harry Styles van One Direction. Minder leuk vind ik het dat Nola al bezet is. Ik ben niet van plan haar van die jongen af te pakken. Het is wel Zayn Malik en ik denk niet dat de 'Directioners' het erg op prijs stellen als ik Zayn ongelukkig ga maken. Ik vind het super dat Melina single is. De taxi rijdt door de kleine smalle straatjes, door de plassen heen richting het vliegveld. Ja, het regent. Echt vreselijk! Ik hoop dat het in New York wat beter weer is. Zal ik Levi anders alvast sms'en of bellen? Ach welnee, hij weet dat ik kom. Ik zal hem wel sms'en als ik geland ben. Dan stopt de taxi opeens. Wat gebeurd er?
,,Wat is er?” vraag ik aan de chauffeur.
,,Sorry, maar het staat helemaal vast.” Lekker! Net wat ik nodig had...not! Een file, grrr! Nu kom ik nog te laat aan in New York. Lekker dan!

~Lindy~

,,Nola, mag ik je laptop even lenen?” roep ik vragend terwijl ik naar boven ren.
,,Waarom?”
,,Niall wilt Skypen.” Nola begint even te zuchten. Wat is er met haar? Volgens mij heeft ze iets gehad gisteren, in de studio want sinds het bericht of wat dan ook is ze een stuk minder gezellig.
,,Prima, ik ga beneden wel even televisie kijken.”
,,Je mag er ook bij blijven hoor. Amber en Melina komen ook zo.”
,,Nee, ik heb geen zin om Zayn te zien.” Ze gaat haar kamer uit en ik haal mijn schouders op. Ik start Nola's laptop op en log in op Skype. Ik ben net op tijd, want op hetzelfde moment komt ook Niall online. Hij belt me en ik accepteer het. Mijn hart slaat even over als ik hem zie. Hij is zo sexy en hij is van mij.
,,Wacht op ons!” hoor ik van de gang. Melina en Amber stormen binnen als Niall net in beeld is. Ik begin te lachen en Niall zegt tegen Harry en Liam dat ze er ook zijn. Meteen komen ze ook voor de camera.

,,Hi lieverd.” Zegt Niall en geeft een luchtkus naar de camera. Bijna val ik achterover van de stoel. Melina kan nog net de stoel vasthouden. ,,Hoe gaat het met je?”
,,Het gaat goed, maar ik mis je zo.”
,,Ik jou ook. We hebben al veel concerten gehad en het duurt niet heel lang meer onze tour.”
,,Komen jullie terug?” vraagt Melina.
,,Ik hoop het schat.” Antwoord Liam terug.
,,Hoeveel concerten moeten jullie nog?”
,,Ik denk nog vier of zo. Wacht dat weet Louis.”
Liam loopt uit beeld en niet veel later zien we Louis ook voor de camera. Meteen hoor ik Melina en Amber een beetje boos zuchten. Zijn ze nu nog boos op Louis om wat hij gedaan heeft? Ik ben niet zo heel boos meer, het is een jaar geleden gebeurd. Het ligt in het verleden en niet meer in het heden. Als hij het maar niet nog eens gaat doen en beseft dat Niall en ik gelukkig zijn, dan gaat het toch goed komen?
,,Is Zayn er niet?”
,,Uhm, hij had wat anders te doen. Een mail versturen volgens mij.” Zegt Liam.
Verbaasd kijk ik de meiden aan. Melina en Amber halen allebei hun schouders op.
,,Oké. Maar aan wie stuurt Zayn dan een mail?”
,,Geen idee.”
Harry kijkt dan naar rechts. ,,Wacht maar, ik zal het hem vragen. Hij komt net binnen.” En hij is uit beeld.
,,Schat, hoe is het met Nola? Is ze al terecht?” Niall kijkt me aan en meteen zie ik Zayn even erbij komen staan.

Ik kijk de meiden aan en zet even het geluid uit. De jongens mogen niet horen wat ik nu ga overleggen.
,,Zullen we het ze laten weten?”
,,Ja, waarom niet?” Amber kijkt me verbaasd aan.
,,Uhm, vanwege Nola. Als Zayn weet dat ze terecht is, komt hij waarschijnlijk meteen hierheen.”
,,Daar heb je gelijk in.” Zegt Melina en ze denkt even na. ,,Zeg het maar.”
,,Weten we het zeker?”
,,Ja, maar zeg dan gelijk dat Zayn niet hierheen moet komen. Daar is Nola duidelijk niet aan toe.” Melina kijkt me even streng aan en ik knik. Ik zet het geluid weer aan en het gesprek kan verder gaan.

,,Uhm, ja Nola is weer terecht en ze is bij ons. Maar Zayn...kom maar niet hierheen, daar is Nola nog niet aan toe.”
,,Maar wat heb ik dan verkeerd gedaan?”
Dit is de eerste keer dat we Zayn horen.
,,Ik weet niet of ik je dat moet vertellen. Dat moet Nola zelf doen, alleen ik weet niet wanneer ze eraan toe is.” Zayn zegt niks meer en loopt uit beeld. Hij is duidelijk teleurgesteld.
,,Kunnen jullie niks regelen?” Niall kijkt me aan met de liefste ogen die ik ooit heb gezien. Even slik ik.
,,Ik ga niks doen achter Nola haar rug om.”
,,Soms moet dat wel. Als ik het Louis kan vergeven dat hij jou bijna van me afgepikt had, kan Nola dat ook voor Zayn.”
,,Zayn heeft haar vriend niet van haar afgepikt.”
Ik hoor Melina en Amber lachen.
,,Haha, nee. Maar Zayn heeft wel haar hart gebroken door met een ander meisje te zoenen.”
,,Uhm, is Zayn niet in de kamer? Hij weet toch niet waarom Nola weggegaan is?”
,,Nee, hij is weer naar boven gegaan. Geen zorgen, ik zal niks tegen hem zeggen. Maar ik moet weer gaan, sorry schat.”
,,Ahw. Ik ga je zo erg missen! App je me vanavond nog?”
,,Natuurlijk, we appen toch elke avond?! Doeg lieve schat, ik hou van je!”
Niall gaat met zijn gezicht naar de camera en doet net alsof hij mij een kus geeft door de camera. Mijn hart maakt een sprongetje. Ook Liam en Harry doen dat en daarna zijn ze offline.

~Nola~
~De volgende dag~

Ik lig op de bank en heb net een aspirine ingenomen. Ik heb barstende hoofdpijn en die mail maakt me in de war. Ik heb er alleen maar aan gedacht en dus vannacht ook niet goed geslapen. Mijn gedachten gingen de hele tijd naar Zayn. Ik mijn dromen zag ik zijn gezicht, overal zie ik hem. Na één jaar zie ik hem nog overal, wat ik voor hem voel gaat niet zomaar over. Ik dacht dat weglopen zou helpen om hem te vergeten en even heb ik niet aan hem gedacht, tot gisteren dan. Waarom stuurt hij me nou zo'n mail?! Waarom?! Hij geeft helemaal niks om mij, hij doet maar alsof. Hij zoent toch niet zomaar met dat meisje. Hoe heet ze ook al weer? Oh, ja...Perrie. De stomste naam die ik ooit gehoord heb, maar Zayn houdt van haar. Gisteravond had ik de neiging om Lucas een app te sturen, maar ik heb het niet gedaan. Lucas is nog altijd een goede vriend, maar hij zit in Leeds. Ik heb Jordan en Emma gisteravond even gesproken op Whatsapp en ze vinden het allebei nog steeds heel rot dat Zayn dat gedaan heeft. Die mail vinden ze net zo raar als dat ik dat vind en het is toch ook raar? Eerst zeggen dat je van me houdt, daarna zoenen met een ander meisje en daarna weer terug vallen op dat 'houden van'. Ach, hij moet gewoon stoppen en ik moet verder met mijn leven. Het ging net zo lekker. Ik heb vier albums en ik ga een clip maken bij het nummer 'Adore you'. Oh fuck! Dat gaat waarschijnlijk ook heel vervelend worden, want toen ik het nummer opnam dacht ik aan Zayn. Ja, ik kan er niks aan doen. Ik hou van die jongen, maar een gebroken hart heelt niet zomaar. Oké, ik moet hier even weg. Lindy, Melina en Amber zitten nu mijn laptop onder te kwijlen omdat ze hun vriendje zien, maar ja ik moet even frisse lucht. Ik pak mijn mobiel en open Whatsapp.

Nola: Yo Jordan, zin om te chillen in het park? 11:30
Jordan: Met jou altijd! Zal ik ook wat lekkers en wat te drinken meenemen? 11:31
Nola: Doe dat, ik heb even afleiding nodig. 11:32
Jordan: Daar ben ik de beste in 11:32
Nola: I know, maar dan kom ik er nu aan. Zie je zo! Xx 11:33
Jordan: Tot zo. 11:33

Ik pak een pen en papier. De meiden moeten natuurlijk wel even weten waar ik ben, anders zie ik mezelf straks nog op een vermist poster. Ik moet lachen bij de gedachten. Ik zie het al helemaal voor me. Ben ik net de deur uit, gaan de meiden posters maken en overal rondhangen, terwijl ik gewoon in het park zit. Nee, dat moet dus niet gebeuren.

Lin, Mel & Am,
Ik ben even chillen in het park met Jordan.
Ik app nog wel wanneer ik naar huis kom, maak je geen zorgen!
Love you!
Xx Nola.


Zo, nu gaan ze zich niet zo snel zorgen maken. Ik sta op en blijf even staan. Alles draait even. Oké, te snel opgestaan...niet slim. Als het duizelige voorbij is, pak ik mijn sleutels en sluit daarna achter me de deur. Op naar het park!

~Melina~

Ik zit samen met Lindy en Amber op de bank in de woonkamer. We hebben net het briefje van Nola gelezen. Hopelijk kan ze goed nadenken over het bericht wat ze gehad heeft. Lindy zei dat Nola een bericht of iets gekregen had en dat ze daarna geschrokken was. Wat heeft ze dan gekregen, waar schrok ze zo van? Dan gaat mijn mobiel en even moet ik lachen. Zal dat Nola zijn? Dat ze me even laat weten dat ze het heel gezellig heeft met Jordan. Ik ontgrendel mijn mobiel.
,,OMG!” roep ik uit.
,,Wat? Wat is er?” Meteen zitten Lindy en Amber rechtop.
,,Is er iets met Nola?” Lindy kijkt me bezorgd aan. Ik schudt mijn hoofd en laat even mijn mobiel zien.
,,Huh? Waarom stuurt Zayn jou een mail?” Amber trekt even een wenkbrauw op.
,,Geen idee.”
,,Ga hem lezen dan.” Ik knik en begin aan de mail, terwijl Lindy en Amber de televisie aanzetten en 'Catfish' gaan kijken.

Lieve Melina,
Het is misschien een beetje raar dat ik jou een mail stuur, maar ik weet me geen raad meer.
Nola reageert niet op mijn e-mails en ook niet op mijn Whatsapp berichten.
Wat is er met haar aan de hand?
Waarom praat ze niet meer met me?
Zou je kunnen vragen of ze me wilt bellen of althans iets wil laten horen?
Alvast bedankt en nogmaals sorry dat ik het zo moet doen!

Liefs, Zayn.


Wow, deze e-mail is zo lief. Hoe kan Nola nou niet reageren? Ze houdt toch van hem? Weet je wat, ik zal Zayn wel even gerust stellen. Wel alleen aan Zayn gericht, want als ik het hem stuur via de groepsapp van Nola, de jongens en ik, dan leest Nola het ook en dat vergeeft ze me nooit.

[i]Melina:Hé Zayn, ik heb net je email gelezen en ik vind het echt een heel lief bericht. Ik zal proberen of ik Nola zover kan krijgen, maar verwacht niks. Ik weet zeker dat het uiteindelijk allemaal wel weer goed komt tussen jullie. Xx 19:30
Zayn: Hé. Bedankt dat je de mail wilde lezen en dat je me wilt helpen. Ik verwacht niks, want ik zal vast wel iets ergs gedaan hebben. Ik hoop gewoon dat Nola niet lang boos op me blijft, want ik wilde haar nooit kwetsen. Nogmaals bedankt! Xx 19:32


Zayn heeft echt spijt en wilt het oprecht goed maken met Nola. Ik moet er dus voor zorgen dat Nola in ieder geval iets aan hem laat weten. Maar hoe ga ik dat voor elkaar krijgen?


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 16 jan 2015 - 15:47:
Ik zou het zelfde gedaan hebben als Melina!!
Het is zo'n lieve mail!!
Snel verder!! X


5sosxx
5sosxx zei op 15 jan 2015 - 20:36:
nice


LoveMichael
LoveMichael zei op 15 jan 2015 - 20:35:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 15 jan 2015 - 20:33:
niceeeeeeee


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 jan 2015 - 19:31:
okay hier komen wat opties
1.gewoon tell her in the face!
2.zeg dat ze naar een plek moet gaan en daar is heel toevallig Zayn *wenkbrauwwiebel*
3.Zayn gewoon laten komen
4.ze samen opsluiten in een kamer en pas weer opendoen als ze het hebben uitgepraat.
XX


GEEN GOED HOOFDSTUK?!?!?!
nee het is niet goed nee HET IS PERFECT!!!!