Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I thought I was alone - Niall Horan » Nine

I thought I was alone - Niall Horan

15 jan 2015 - 22:58

652

2

220



Nine

Alsof de goden het hadden begrepen ging op dat moment mijn telefoon. Ik had Niall's stem echt even nodig. 'Hey babe' zegt hij en ik grinnik. 'Hoihoi' antwoord ik vrolijk. 'Ik heb een verrassing voor je' zegt Niall. Meteen schiet ik in de lach. 'En je bent niet van plan om te gaan vertellen wat het is?' vraag ik in de hoop dat hij het me vertelt. 'Nope' zegt hij en ik hoor hem grinniken. 'te verwachten' mompel ik en ik schiet dan in de lach. Zo praten we nog even door. Mijn vergeefse pogingen om ook maar een woord uit hem te krijgen. 'Ik moet gaan. Je verrassing zal als het goed is volgende week aankomen' zegt Niall. 'Is goed. I love you' zeg ik en dan beëindig ik het gesprek.

Dagelijks had ik sms'jes van Niall ontvangen. Sms'jes zoals: 'nog 5 dagen' 'Even geduld' of gewoon lieve sms'jes zoals: 'Ik mis je'. Eindelijk was het een week later. Ik kon niet wachten totdat mijn cadeautje zou arriveren. Na wat voor mijn gevoel wel uren duurde ging mijn telefoon. Het was Annelies. 'Er is iets voor je binnengekomen' zegt ze en ik sta meteen op van mijn bed. 'Kom eraan!' zeg ik en dan beëindig ik het gesprek. Ik ren zowat door de gang en kom al snel aan bij de balie. Ik leun op de balie om uit te hijgen. 'Gerend?' vraag Annelies lachend en ik knik. 'Nou wat is er binnengekomen?' vraag ik. 'Annelies wijst naar een hoek van de hal waar banken staan er daar zitten; Liam, Louis, Zayn, Harry en natuurlijk Niall. 'Niall!' Ik gil en ren op hem af. Hij staat op en trekt me in een knuffel. 'Ik heb je zo gemist' zeg ik en ik nestel me met mijn hoofd in zijn shirt. 'Ik jou ook' zegt hij en hij drukt een kus op mijn hoofd. Na een tijdje laat hij me los en kijkt me aan. 'Is die broer van jou er nog?' vraagt hij en ik grinnik. 'Jap' zeg ik en ik trek hem mee. Dan bedenk ik me iets en draai ik me om. 'Gaan jullie ook mee?' vraag ik aan de andere jongens. Die schudden hun hoofden. 'Wij blijven hier' zegt Louis. Ik knik en richt me dan weer tot Niall.

We stonden voor Jonas deur. Niall wil aankloppen maar ik sla zijn hand weg. 'Hij slaapt denk ik nog' mompel ik. Ik haal een sleutel van zijn kamer uit mijn zak en dan open ik de deur. En ja hoor Jonas ligt in een diepe slaap op zijn bed. Ik maak een stil zijn gebaar en trek Niall mee naar de badkamer. Ik rommel even in een paar kasten en haal dan een emmer tevoorschijn. De emmer zet ik in de wasbak en dan vul ik hem met water. Ik pak de volle emmer en gebaar Niall dat hij mee moet komen. Met mijn vingers tel ik af. 3... 2.... 1.... 'WAKKER WORDEN' gil ik vrolijk en ik kiep de emmer met water over Jonas heen. Die zit meteen rechtop in zijn bed. 'Wat... freak' mompelt hij. Hij wil weer gaan liggen maar merkt dan Niall op. En daar is awkward situatie 1, dit kon nog leuk gaan worden.

Uiteindelijk was ik met Niall op de bank gaan zitten en Jonas had zich even droog gemaakt en aangekleed. Zo te zien konden Niall en Jonas het wel met elkaar vinden. Nu zaten ze op de bank met een biertje en ze waren mijn aanwezigheid alweer vergeten. Of in ieder geval dat idee had ik dan. Ze praatte over voetbal, of over hoe het nou was om in een band te zitten. Na een tijdje werd het onderwerp zoals hun het noemde 'chicks' aangesneden. Een luide kuch van mij liet de hoofden van de jongens mijn kant opdraaien. Een daar was awkward situatie 2, en hier genoot ik dus duidelijk van.


Reacties:


lovelyx
lovelyx zei op 24 jan 2015 - 22:24:
omg honey zoo liefff


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 18 jan 2015 - 16:23:
niceeeeeeeeeeeeee