Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » { All About Us || rewritten || Harry Styles } » { Chapter 9 }

{ All About Us || rewritten || Harry Styles }

16 jan 2015 - 13:38

575

3

339



{ Chapter 9 }

"Je hebt het weer mooi voor je zelf verpest Em! Denk je nu echt dat je jongens je nog leuk vinden. Ze doen gewoon alsof omdat ze hun "reputatie" hoog moeten houden maar het liefst stapten ze nu nog op en gingen ze naar huis."
Zie me hier nu zo zitten op de rand van mijn bed. Ik voel me echt een brok ellende. Mijn mesjes liggen op het bureau, daar waar ik ze gisteravond neer heb gelegd. Ik kan mezelf niet meer tegenhouden, loop naar mijn bureau toe en zet het mesje mesje trillend op mijn pols.

"Emma, we're watch... " Ik schrik me en draai me om. Nog net zie ik Niall wegrennen. Shit! Niall heeft me natuurlijk gezien. Ik kijk weer terug naar mijn pols. Dan voel ik plotseling een hand die mijn arm pakt. Ik kijk over mijn schouder. Het is Harry hij haalt het mesje van mijn arm af. Madison staat in de deuroping. Ze is duidelijk van slag. Waar ben ik mee bezig? Wat doe ik iedereen aan? Ik had het ze nooit moeten vertellen! Ik krijg een paniekaanvaal en begin te hyperventileren.

"Em! We can handle this together. You're going to breath with me. Breath in ..... And out ... In ..... "
Als mijn paniekaanval over is kijk ik Harry aan. "Thanks, for doing this. And I have to say you're really good at this." "I'm staying here tonight. I don't want to let you sleep alone. We're gonna get trough this together."
"You don't have to stay the night, I am totally fine by my own."
"You aren't Em, We're not going to let happen what just happend again"
"Okay! But only tonight."

~*~

Ik lig op bed, Harry is even douchen. Wat er gebeurd is vanmiddag schiet weer aan me voorbij eigenlijk diep van binnen moet ik toegeven dat ik wel een beetje opgelucht ben dat ik niet alleen ben vannacht. De deur van de badkamer gaat open en ik zie Harry in zijn boxer recht op me af lopen. Hallo! Hier was ik niet op voorbereid, hij had best wel wat meer aan mogen trekken hoor. Hij zakt neer op het bed, vlak naast me. Mijn hart gaat tekeer. Zij been raakt nu die van. Ik trek dit niet meer. "Gewoon rustig blijven ademen, er is niks aan de hand" vertel ik mezelf. Ja wat nou er is niks aan de hand, De Harry Styles zit naast me en zijn been raakt de mijne. Harry's ogen zoeken de mijne. Ik kijk hem aan. Hij lacht. Ik wil terug lachen maar weet niet wat er met me gebeurt. We zeggen allebei niks, maar dat is ook niet nodig dit moment is al perfect van zichzelf. Ik voel hoe hij zijn hand nu op mijn been legt. Voorzichtig kijk ik erna. Harry zit nu zo dicht bij dat ik zijn warme adem op mijn wang voel. Mijn hoofd draai ik terug. Onze neuzen raken elkaar bijna. Van zo dichtbij heb ik hem nog nooit gezien. Zijn hand legt hij op mijn wang. Hij komt nog dichter bij voor hoever dat nog mogelijk is. Ik sluit mijn ogen en voel hoe onze lippen elkaar raken. Alles om me heen lijkt weg te vallen. Ik verplaats mijn hand naar zijn rug en Harry legt zijn hand in mijn nek. Langzaam laten onze lippen elkaar los. Ik kijk hem aan. Hij kijkt mij aan. "That was perfect!" Ik geef hem een glimlach. En voordat ik het weet kust hij me weer.


Reacties:


Nynlufx
Nynlufx zei op 16 jan 2015 - 21:17:
Aaawhhww x3 kjoeeett


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 16 jan 2015 - 15:31:
aaaaaaahhhhhhhwwwww


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 16 jan 2015 - 14:11:
Ahw <3 goed hoofdstuk!! X