Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 20

You're the story of my life - Niall Horan

21 feb 2015 - 15:59

825

1

244



Hoofdstuk 20

Kelly's P.O.V

Ik zit op de bank en lees het tijdschrift op de pagina's waar Niall, ik en de onbekende jongen staan. Er staat:

Volgens 'Kynan Van Roy' heeft zijn vriendin een geheime relatie met One Direction-zanger: Niall Horan. Het zou gaan om een zekere 'Kelly Valentine'. Kelly en Niall zouden samen op het strand zijn gespot met een hond. Is dit een geheime relatie en bedriegt Kelly Niall en Kynan ? Dit wordt zeker vervolgt ! Later meer.

Mijn handen beginnen te trillen en ik bekijk de foto's van mij en Niall die eronder staan. Tranen vormen zich in mijn ogen en ik begin te huilen. Lucy ziet het en vraagt: 'Hey ? Wat is er ?'. Ik kijk haar droevig aan en laat haar het tijdschrift zien. Als ze het gelezen heeft troost ze me en zegt ze: 'Ze proberen gewoon je relatie kapot te maken, ga er niet op in.'
'Wat moet ik nu doen als Niall straks thuiskomt ? Moet ik het laten zien ? Misschien wordt hij wel boos en gelooft hij me niet.' Lucy antwoord: 'Nee, hij zal niet boos worden ! Zo moet je niet denken.' Ik kijk haar aan en begin terug te huilen. Ze vraagt me: 'Is dat die Kynan die je heeft lastiggevallen op jullie trouw ?' Ik zeg: 'Ja, dat is hem.'
'Oh nee ! Vergeet hem.' zegt Lucy. Lucy heeft gelijk, ik moet hem gewoon vergeten. Als de jongens straks thuiskomen ga ik het hun laten zien.

Niall's P.O.V

'Eindelijk thuis ! Wat een lange dag.' zeg ik. 'Ja, waarschijnlijk omdat je zolang weg was van Kelly zeker.' Lacht Zayn me uit. Ik kijk hem aan en zeg: 'Tuurlijk, en jij zou hetzelfde zeggen moest je elke dag bij Perrie zijn en haar dan opeens een hele dag zou moeten missen.' 'Ja, zegt hij. Dat is waar.' zegt hij. Ik lach en de andere jongens lachen mee. Harry doet de deur open en we gaan allemaal naar binnen. Het is ongeveer 22u. s' avonds. Als ik de woonkamer inloop zie ik Kelly en Lucy tv kijken. Ik ga naast Kelly zitten en omhels haar. Ze knuffelt me en ik wil haar loslaten, maar ze houdt me te stevig vast dus knuffel ik haar terug. Ze laat me los en ik kijk haar aan. Ze heeft tranen in haar ogen. ik zeg: 'Babe, wat is er ?' en ondertussen zijn de andere jongens erbij komen zitten en kijken ze allemaal naar mij en Kelly. Ze stottert: 'Vandaag..... kr-krantenwinkel... tijd- tijdschrift.' Ik kijk haar niet-begrijpend aan en kijk dan naar Lucy. Lucy zegt me dat toen ze vandaag de krantenwinkel binnenliepen Kelly een tijdschrift zag waarop we afgebeeld stonden en een foto van een andere jongen met als titel: 'Word Niall Horan bedrogen door zijn vrouw ?'.

Ik schrik en kijk Kelly aan, ze kijkt me aan met tranen in haar ogen. 'Wat ?!' zeg-roep ik bijna. Ze zegt: 'Niall, het is niet wat je denkt. Word alsjeblieft niet boos, ik hou van je en zou je NOOIT bedriegen.' Ik zeg: 'Ja, dat weet ik wel. Ik word niet boos en hou ook zielsveel van je, maar ik wil wel dat tijdschrift zien.
Ze staat op en neemt het tijdschrift dat op de tafel ligt. Dan komt ze terug tussen ons zitten en geeft het tijdschrift aan mij. Ik begin het artikel te lezen en de jongens lezen mee. 'Wat ? Maar is dat niet Kynan, je ex ?' zeg ik. Ze knikt en begint terug te huilen. Ik neem haar gezicht vast en zeg: 'Heey, waarop huil je nu ? Weet je dan niet dat ik nooit zo'n tijdschriften geloof ? En zeker als ze over mijn privéleven gaan. Wat zouden zij nu weten over mijn leven met jou ? Niets toch ? Ik hou van je met heel mijn hart.' Ze heeft nu een glimlach op haar gezicht en ik knuffel haar. 'Aaaaaaaw, wat lief.' zegt iedereen en voor ze ons knuffelen zegt Louis: 'GROEPSKNUFFEL !!!!' Iedereen lacht en ze geeft dan iedereen apart een knuffel. Bij mij blijft ze even hangen en ze kust me met veel wil op de lippen. Ik glimlach tussen onze lippen door en voel dat ze hetzelfde doet.

Kelly's P.O.V

Ik laat Niall los en kijk hem blij aan. Ik ben zo blij dat hij me gelooft. Hoe kon ik nu denken dat mijn eigen man me niet zou geloven. Ik kijk naar mijn trouwring en glimlach. Niall pakt mijn hand vast en kust het. Ik giechel.
Liam zegt: 'Wij gaan slapen, tot morgen.' Ik zeg: 'Ja, ik ook ' en pak Niall's hand vast. We lopen de slaapkamer in en doen onze pyjama aan. Als we in bed liggen ga ik dicht tegen hem aanliggen en zeg: 'Niall, ik hou ziels-ziels-zielsveel van je ! Ik wil je nooit kwijt. je bent nu een deel van mijn leven en zonder jou zou liefde ontbreken in mijn leven.' Hij giechelt en zegt: 'En je ouders dan ?' Ik glimlach en zeg: 'Dat is iets anders, dat is andere liefde.' Hij lacht en kust me. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 22 jan 2015 - 16:51:
aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhwwwwwww