Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » When I Saw You [Fanfic Schrijft 2] » Personages

When I Saw You [Fanfic Schrijft 2]

30 jan 2015 - 12:52

726

6

380



Personages

Naam: Alexia Hayles
Leeftijd: 17
Rol: Hoofdpersoon
Karakter:
Alexia is een lief meisje en doet meestal wel wat haar gevraagd wordt, maar ze heeft ook zo haar rebelse kant. Ze is dol op paardrijden, maar door de aanvallen van Zayn mogen de meiden het dorp niet uit. Ze heeft een geheime afspraak met Michael en Ashton, waardoor ze toch af en toe het dorp uit mag.

Naam: Zayn Malik
Leeftijd: 20
Rol: prins van Valedale
Karakter:
Een mysterieuze jongen en nogal een badboy. Toch heeft hij een zachte kant en weet hij stiekem niet hoe hij met meisjes om moet gaan. Al sinds zijn 17e verjaardag is hij opzoek naar een meisje om mee te trouwen, maar elk meisje dat hij meeneemt, wordt vergiftigd. Daardoor kan hij vaak ook overbezorgd zijn.

LindjeX1DX as
Naam: RosaLinda Lancaster
Leeftijd: 18
Rol: Zus van Clarissa en beste vriendin van Alexia
Karakter:
Ze is nogal een girly-girl. Er kunnen nooit genoeg jurkjes in haar kast hangen en ze is dol op zingen. Ze is spontaan, vrolijk en nogal een flirt. Vooral Ashton is niet veilig voor haar flirttechnieken. Voor de rest is RosaLinda een lieve meid.

ChantiXAMX as
Naam: Clarissa Lancaster
Leeftijd: 18
Rol: Zus van RosaLinda, beste vriendin van Alexia en vriendin van Michael
Karakter:
Je ze mag dan wel de zus van RosaLinda zijn, maar onderschat haar niet. Ze is geen girly-girl zoals haar zus. Maak haar vooral niet boos, want ze kan met een zwaard omgaan, alsof het speelgoed is. Voor de rest is ze een lieve meid en kan je uren met haar kletsen.

Naam: Luke Hemmings
Leeftijd: 18
Rol: Beste vriend van Alexia
Karakter:
Hij mag dan wel groter zijn dan 1,90m, maar hij is een ontzettende knuffelbeer. Hij speelt gitaar en kan goed zingen. Hij heeft dan wel de looks van een badboy, maar hij kan nogal verlegen zijn. Voor de rest is hij goed in een paar vechtsporten en kan je uren met hem kletsen.

Naam: Michael Clifford
Leeftijd: 19
Rol: Wachter van Alicante en vriend van Clarissa
Karakter:
Michael is een van de wachters van Alicante en neemt zijn plicht heel serieus. Daardoor kan hij nogal overbezorgd zijn tot ergernis van zijn vriendin Clarissa. Hij heeft wel een afspraak met Alexia, zodat ze kan paardrijden buiten het dorp. Hij weet zichzelf goed staande te houden en is niet snel bang.

Naam: Ashton Irwin
Leeftijd: 20
Rol: Wachter van Valedale
Karakter:
Ashton probeert zijn taak als wachter serieus te nemen, maar dat gaat niet super goed als RosaLinda in de buurt is, want stiekem heeft hij een crush op haar. Hij is ook een grote knuffelbeer en in gevallen van nood kan je op hem rekenen.

Naam: Calum Hood
Leeftijd: 19
Rol: zoon van de burgemeester
Karakter:
Calum kan nogal de ijdeltuit zijn en is altijd wel met zijn uiterlijk bezig. Hij heeft altijd wel een opmerking klaarliggen tot ergernis van de andere dorpbewoners.

xCalPal as
Naam: Nicky Malik
Leeftijd: 17
Rol: Zusje van Zayn
Karakter:
Ze is nogal een nerd en ze is vaak in de tuin, haar kamer of de bibliotheek te vinden met een goed boek. Ze is stil, verlegen, heeft goede humor en is erg onhandig.

xSerenaHoran as
Naam: SkyLinn Grier
Leeftijd: 18
Rol: Dienstmeisje
Karakter:
Ze is verlegen, lief en behulpzaam. Ze is opgegroeid in het paleis en haar moeder heeft de leiding over de dienstmeisjes in het paleis. Haar vader is gestorven aan een ziekte. Ze heeft zwarte haren, een witte huid en roze lippen, waardoor haar bijnaam vaak Sneeuwwitje is.

Naam: Louis Tomlinson
Leeftijd: 21
Rol: Wachter in het paleis
Karakter:
Hij is nogal gemeen en heeft vaak geen medelijden met mensen. Hij is opgegroeid in een dorp en heeft daar veel slechte dingen meegemaakt. Hij is goede vrienden met Zayn en krijgt een hekel aan Alexia, doordat ze veel aandacht krijgt van Zayn. Stiekem is heeft hij een crush op Harry wat alleen Niall weet.

Naam: Harry Styles
Leeftijd: 20
Rol: Kok in het paleis
Karakter:
Hij heeft ene grote passie voor koken en geeft veel advies over de liefde, terwijl hij zelf nog nooit ene vriendin heeft gehad. Hij kan goede opschieten met iedereen in het paleis en heeft een crush op Louis wat niemand weet.

Naam: Liam Payne
Leeftijd: 19
Rol: werkt in de stallen van het paleis.
Karakter:
Hij is aardig, behulpzaam en is dol op paarden. Hij wordt al snel goede vrienden met Alexia en gaat vaak met haar paard rijden tot ergernis van Zayn.

Naam: Niall Horan
Leeftijd: 19
Rol: Wachter in het paleis
Karakter:
Een grote knuffelbeer die nogal goed kan omgaan met een zwaard. Hij werkt veel samen met louis en wordt snel vrienden met Alexia. Hij is de enige die weet van Louis’ crush op Harry.


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 24 jan 2015 - 13:27:
Heel leuk!!
Snel beginnen! X


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 20 jan 2015 - 15:24:
Leuk gedan :-) Kan niet wachten
x


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 18 jan 2015 - 22:07:
Oehh ben benieuwd!! Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 18 jan 2015 - 21:53:
Thanks babe
Xx


xCalPal
xCalPal zei op 18 jan 2015 - 21:44:
Bedankt voor de rol babe <3
Echt superleuk gedaan ^^

x