Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Unexpectedly (gepauzeerd) » hoofdstuk 3 ( real bitch )

Unexpectedly (gepauzeerd)

18 jan 2015 - 22:28

1098

2

216



hoofdstuk 3 ( real bitch )

sorry het duurde langer dan verwacht...... maar het is wel een lang hoofdstuk geworden <3 laat weten wat je ervan vindt!! xx-jes

We zitten onderweg in het busje naar ‘’huis’’’. Tenminste voor mij voelt het als thuis. Ik ben dicht tegen Luke aangekropen. De jongens zijn de hele tijd aan het praten over wat er allemaal is gebeurd toen ik weg was. Op een gegeven moment zijn ze stil dus die kans grijp ik ‘’hebben jullie eigenlijk al een vriendin’’ Calum en Michael beginnen te glunderen. dus ik ga helemaal recht zitten en zeg nieuwsgierig ‘’vertel’’. Michael begint met praten ‘’ze heet Rachel Walker en ze is super knap, ik heb haar leren kennen in Starbucks. Ze werkt daar en het klikte gewoon meteen’’ ik ben super blij voor Michael dat hij een vriendin heeft. Hij verdient het ook en zo te horen is Rachel erg goed voor hem. Dan kijk ik Calum nieuwsgierig aan. Hij begint te vertellen ‘’ ze heet Megan Adams en ze is echt een schatje’’ meteen zie ik Asthon bijna in de lach schieten. Dan zegt hij ‘’nou…. een schatje wil ik het niet noemen’’ Calum kijkt boos naar Ashton en zegt dat hij er zich niet mee moet bemoeien. ‘’nou gezellig zeg’’ hoor ik Luke zeggen. Ik kijk hem aan en geef hem een kus. ‘’zo lang ik met jou ben is het altijd gezellig’’

We zijn aangekomen bij het huis. Ik pak mijn mooie roze koffer en loop naar de deur. Ashton maakt hem open en zegt ‘’ze zeggen wel eens liefde maakt blind en bij Calum klopt dat, Megan is een real bitch. Ze houd geen rekening met andere en pusht je net zo lang tot je doet wat zei zegt. Trek je dus niet te veel van haar aan’’ ik kijk Ashton een beetje verbaast aan en zeg ‘’ziet Calum dat echt niet dan’’ ashton knikt en laat me naar binnen. Ik loop meteen naar boven en gooi mijn koffer op het bed. Dan loop ik weer naar beneden. De jongens vragen of ik wat te drinken wil. Als we allemaal wat te drinken hebben gaan we op de bank zitten. We kletsen wat en dan gaat de deurbel. Calum loopt naar de deur en ik hoor gelijk een luide stem. De jongens kijken elkaar een beetje raar aan en dan komt er een meisje de kamer binnen lopen en kijkt me raar aan. Dan zegt ze ‘’wat brengt jou hier en wie ben je’’ ik sta op en wil haar een hand geven maar ze kijkt me vies aan. Ik zeg ‘’hallo ik ben Yasmine de vriendin van Luke. Jij bent vast de vriendin van Calum’’ ze kijkt me raar aan en zegt ‘’ik ben Megan Adams en hoe weet je dat’’ dan zeg ik ‘’oh dat ik zomaar’’ ik draai me om en zie Ashton lacherig naar me kijken. Ze pakt wat te drinken en komt er ook bij zitten. Ze kijkt ons allemaal afkeurend aan. Als Calum komt zet ze een big smile op en gaat naast hem zitten. Calum legt zijn arm om haar heen. Ik kan wel kotsen zo vreselijk is ze. Hij verdient veel beter maar dat ziet hij zelf niet. Dan stelt Luke voor om naar boven te gaan om mijn koffer uit te pakken.

Als we boven zijn beginnen we me uitpakken maar naar 5 minuten zijn we al aan het kloten. Als ik de badkamer in wil lopen krijg ik een hele grote bak met water over me heen. Luke ligt op de grond van het lachen. Ik grijp mijn kans en zet de douche aan ik pak de douche kop en richt hem op Luke. Het is nog super koud water dus Luke schrikt super erg hij roept super hard ‘’YASMINE’’. Ik ren als een gek weg maar hij heeft me al weer te pakken. Hij begint me te kietelen en we liggen binnen 5 seconden op de grond. Dan kust hij me. Wel liggen een tijdje op de grond te kussen tot dat ineens de deur opengaat. Michael staat in de deur opening en zegt met een lacherige toon ‘’we willen zo uiteten alleen zo te zien duurt het nog wel even voor dat we kunnen gaan’’ ik sta op en zeg dat we binnen een half uur beneden klaar staan. Ik grijp gewoon wat uit me koffer en trek het aan. Luke pakt ook iets uit de kast en we staan precies na een half uur beneden.

We komen bij het restaurant en lopen richting de ingang. Als we binnen komen hangen we onze jassen op en gaan zitten. Luke schuift mijn stoel naar achter en schuift hem ook weer aan. We zitten met zijn alle aan 1 tafel tegenover mij zit Megan. Ze begint een verhaal en blijft de hele tijd praten na een half uur ben ik het zat en begin met Ashton en Luke te praten. Ze kijkt me met een arrogante blik aan zo van ik was mijn verhaal aan het houden en jij haart te luisteren. Ze begint harder te praten zodat we wel naar haar moeten luisteren want we komen er niet meer overheen want als we nog harder gaan praten word het schreeuwen. Ik kijk verveeld voor me uit en eet mijn eten op. Gelukkig houd ze even haar klep als ze eet maar zodra het op is gaat ze weer verder waar ze was gebleven. Op een gegeven moment ben ik het zo zat en zeg tegen Megan ‘’er zitten hier meer mensen aan de tafel die hun verhaal willen doen en misschien is dat wel boeiend’’ ze kijkt me met een dodende blik aan. Maar ze gaat weer gewoon verder met haar verhaal. Ik ben er na een tijdje zo klaar mee dat ik vraag of we naar huis kunnen. Luke kijkt me begrijpend aan en zegt ‘’is goed, ik ben er een beetje klaar mee en dat is zacht uitgedrukt’’ ik lach en we staan op. Ashton betaalt. Ik bedank hem voor het eten, dat is namelijk wel zo aardig. We lopen naar de auto en rijden naar huis.

Gelukkig gaat Megan niet mee naar ons huis en gaat weer naar haar eigen huis want ze moet morgen mee met haar moeder. Ze neemt afscheid van Calum en doet super dramatisch. Net of ze hem een jaar moet missen. Als Calum eindelijk klaar is gaan we naar huis. Als we thuis komen drinken we nog wat en dan gaan ik en Luke naar boven. Als we boven zijn laat ik me op het bed vallen. Meteen ligt Luke naast me en begint me te kussen. We blijven een tijdje zo liggen en dan gaan we onze pyjama aan doen en slapen.


Reacties:


xCalPal
xCalPal zei op 19 jan 2015 - 16:36:
Mwhehehehe super hoofdstuk babe <3
Megan la bitch ^^

x


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 19 jan 2015 - 10:04:
Niceeee ik mag megan niet