Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 07

Before I Die [Af]

19 jan 2015 - 20:23

723

8

354



07

Image and video hosting by TinyPic Mashton<3 Ook al ship ik Muke meer vond deze pic te cute<3<3

Lindy pov

‘Dus komen jullie?’ De jongens kijken elkaar vragen aan. ‘Als jullie tijd hebben he, ik denk dat ze het wel leuk gaat vinden en nou ja ik euhm.’ Ik word onderbroken door Ashton die wild begint te knikken. ‘Natuurlijk komen we, is ook leuk voor die twee.’ Hij wijst naar Michael en Chantal die in een knuffel staan. Ik ‘ahw’ voordat ik me weer terug omdraai.
‘Ik kom alleen als ik Melina mee mag nemen aangezien wij eigenlijk een avond met zijn tweeën zouden hebben maar ik denk dat Melina het ook leuk vind om jullie weer een keer te zien.’ Zegt Luke.
‘Natuurlijk mag dat, neem mee die je mee wilt nemen. Hoe meer mensen hoe meer vreugde.’ Antwoord ik met een lach op mijn gezicht.
‘Dan komen we dus allemaal en Michael sleuren we wel mee. Of we zeggen tegen hem en management dat we opstap gaan aangezien management het niet goed vind dat wij.’ Calum maakt een gebaar naar ons allemaal. ‘Met jullie om gaan in verband met fans.’
‘Okay stom management maar kennen jullie de stunt? Daar vanavond zeven uur zijn.’ Ze knikken en ik slaak een gilletje.
‘Wat is er nu weer Lindy?’ Ik draai me om naar Chantal en zie haar en Michael aankomen lopen. Michael heeft zijn arm om haar heengeslagen en ik moet zeggen ze lijken net een stel. ‘Niks, maar we moeten terug naar Jack en ons dan klaarmaken voor vanavond.’ Ze laat een geïrriteerde zucht voordat ze zich omdraait en terug loopt naar de auto van Jack. Zodra ze een paar stappen heeft gezet rent Michael haar achterna. ‘Zie jullie vanavond.’ Ze geven me allemaal een knuffel en Ashton houd me iets langer vast wat ik helemaal niet erg vind. Zodra we elkaar los laten voel ik mijn wangen rood worden en Ashton heeft kuiltjes in zijn wangen. Waarom moet hij ook zo schattig zijn?

Chantal pov

‘Niks maar we moeten terug naar Jack en ons klaar gaan maken voor vanavond.’ Ugh ik laat een zucht en draai me om om terug te lopen naar de auto van Jack. Na ik denk tien stappen pakt een hand mijn pols en draait me om waarna ik twee armen om me heen voel. Ik kijk even wie het is en als ik de haren van Michael zie geef ik hem een knuffel terug. Zodra hij me loslaat kijkt hij me verdrietig aan. ‘Wat is er?’
‘Ik wou je langer knuffelen maar je hebt een vriendje.’
‘Ik een vriendje? Nee.’
‘Wis is Jack dan?’ Ik schiet in de lach waardoor Michael me verbaast aankijkt. ‘Dat is de broer van Lindy.’ Antwoord ik als ik ben uitgelachen.
‘Ow dan.’ Michael slaat zijn armen weer om me heen en ik sla mijn armen weer om hem. Mijn hoofd rust op zijn schouder en hij haalt een hand door mijn haren.
‘Chantal kom op we gaan.’ Ik schrik en zie Lindy met de jongens aankomen lopen. Michael drukt snel een kus op mijn wang en loopt terug naar de jongens. Lindy daar in tegen rent op me af en trekt me mee naar de auto van Jack. ‘Kom op meekomen!’ Nog geen minuut later heeft ze me in de auto geduwd.

Na zo’n tien minuten zijn we terug bij het huis van Lindy en duwt ze me het huis in, sleurt me de trap op naar haar kamer en duwt me in haar badkamer. Ze rent haar kamer in en komt terug met een krukje waar ze me opduwt. ‘What the fack wil jij gaan doen?’
‘Je haren verven duh.’
‘Okay.’
‘Wacht even.’ Ze rent haar kamer weer in en komt terug met een oversize shirt in haar handen. ‘Doe deze aan dan worden je kleren niet vies.’ Ze gooit het shirt naar me toe en loopt de badkamer weer uit. Snel verwissel ik mijn kleren voor het shirt en niet lang daarna staat Lindy weer in de badkamer met het pakje haarverf in haar hand. Ze leest de achterkant aandachtig en mompelt wat in zichzelf. Ze opent het pakje en haalt het flesje eruit. Ze doet nog snel een handdoek om mijn schouders. ‘Klaar voor?’ Ik knik en Lindy smeert de verf in mijn haren.





-----
I know kort hoofdstukje *schaamschaam(
Maar tot en met hoofdstuk tien staat al in een schrift
Dus voor vanavond vijf reacties dan probeer ik om morgen hoofdstuk 8 in word te zetten en online te zetten
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
xx


Reacties:

1 2

xHiimacookie zei op 20 jan 2015 - 18:48:
Ik moet mijn haar snel weer verven >.<


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 20 jan 2015 - 15:34:
Ik moet ook mijn haar weer verven, het groeit uit. :-)
Leuk (nummer 7 volgens mij)
x


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 20 jan 2015 - 12:31:
Nice stukjee
-x-


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 19 jan 2015 - 22:03:
Ja en reactie 5 is binnen

X


Anne
Anne zei op 19 jan 2015 - 21:28:
Oké, dit kleine hoofdstukje is echt geweldig!
Je gaat morgen gewoon het volgende hoofdstuk posten of je nou wilt of niet, anders weet ik je te vinden
Heel snel verder plsss!!