Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Unexpectedly (gepauzeerd) » hoofdstuk 5 ( I'm sorry )

Unexpectedly (gepauzeerd)

22 jan 2015 - 17:07

807

3

247



hoofdstuk 5 ( I'm sorry )

Pov Yasmine

ik ben super blij dat rachel me is komen ophalen. Als we thuis zijn wil ik slapen alleen ik ga natuurlijk niet naast Luke liggen. Ik wens Rachel welterusten en ik ga naar de logeerkamer. Gelukkig zit daar ook een badkamer bij dus, ik kan gelukkig me gezicht wassen. Als ik bed wil gaan liggen bedenk ik me ineens dat ik geen pyjama heb. Ik loop heel stil naar Rachel en vraag of ik een T-shirt van haar mag. Dan ga ik lekker slapen want ik ben echt moe.
Ik word wakker door het felle licht dat door de ramen naar binnen komt. Ik doe langzaam mijn ogen open. Ik was gisteravond vergeten om mijn gordijnen dicht te doen. Als ik op sta voel ik steken in mijn hoofd. Dat was natuurlijk wel te verwachten na alle drank gister. Het is 12:00 dus ik heb ongeveer 6 uurtjes geslapen. Ik voel me ondanks de hoofdpijn beter dan gister nacht. Het was eerst super gezellig maar toen Megan kwam sloeg de stemming gelijk over. ik loop naar de badkamer en wil gaan douche. Maar ik heb geen kleren die ik daarna kan aantrekken dus ik zal echt naar Luke toe moeten. Ik hoop dat hij beneden is want het liefst wil ik hem even nog niet zien. Maar ik ben aan de andere kant wel weer benieuwd naar zijn verhaal. Ik zie wel

Pov Luke


Ik word wakker om 11:00. Eerst rek ik me uit en dan kijk ik naast me dat doe ik namelijk altijd als ik wakker wordt. Maar ik zie niemand. Dan komen ineens de beelden van gisteravond weer naar boven. Dan bedenk ik me ineens dat Yasmine is weg gelopen en dat we haar niet mee hebben gevonden. We hebben zeker 3 uur gezocht. Ze moet wel heel erg ver zijn gerend. We hadden natuurlijk nog wel de politie ingelicht. Ik ben eigenlijk best wel ongerust. Ik hoop dat ze terecht is. Ik loop snel naar beneden om te kijken of daar nog iemand is die gaat helpen zoeken. Ashton, Michael en Rachel zijn beneden. Ik zeg goedemorgen en vraag gelijk of ze mee gaan helpen zoeken. Dan vertelt Rachel dat ze al terecht is en boven ligt te slapen. Ik word meteen minder gestrest. Ondertussen is het alweer 12:00. Ik loop naar boven om me aan te gaan kleden. Als ik de kamer inloop zie ik Yasmine.


Pov Yasmine


Gelukkig is hij niet in de kamer. Ik loop rustig naar de kledingkast en kies mijn kleren uit. het is een simpele jeans met een zwart shirtje. Ik ga vandaag toch niks bijzonders doen. Als ik de kleren heb gepakt draai ik me om en dan zie ik Luke in de deuropening. Ik weet even niet wat ik moet doen. Ik zeg een beetje bot ‘’goedemorgen’’ ik doe de kast deur dicht en wil de kamer uitlopen alleen ik wordt tegen gehouden door Luke. Hij legt zijn hand op mijn schouder en kijkt me met zijn mooie ogen aan. ’’kunnen we even praten’’ Ik knik en loop de kamer in. Ik ga op het bed zitten en wacht tot dat hij begint te praten. Dan begint hij ‘’ik weet niet heel veel meer van gisteravond alleen 1 ding kan ik me natuurlijk nog herinneren. Je moet weten dat ik Megan niet kuste, zij kuste mij. Ik kan me nog herinneren dat ze om zich heen keek. Toen ze zag dat jij er bijna was kuste ze me. Ik denk dat Megan ons uit elkaar wil drijven. Ik snap dat je boos bent’’ de tranen prikken in mijn ogen. Het liefst zou ik hem in de armen vliegen maar ik laat hem ze verhaal afmaken. ‘’ik snap dat je het drankje over me heen gooide en dat je wegliep. Ik zou ook boos zijn’’ hij is nu stil en zegt dan nog ‘’ik ben klaar met praten. Ik snap het als je nog even niet tegen me wilt praten’’ hij draait zich om en wil naar beneden. Dan rolt er een traan over mijn wang. Ik roep snel ‘’wacht!!’’ hij draait zich om en kijkt me aan. Hij ziet dat ik huil. Ik sta op en vlieg hem in zijn armen. Hij fluistert ‘’niet huilen babe. Het is goed zo’’ ‘’het is niet goed zo ik had ook gewoon normaal kunnen doen’’dan kijk ik hem weer aan in zijn mooie ogen. Ik kan me niet inhouden. Ik kus hem en hij beantwoord mijn kus. Hij gooit de deur dicht en loopt naar het bed toe. Ik zeg snel tussen onze kussen door ‘’ik hou van je en ik had kunnen weten dat jij Megan niet zou kussen’’ dan zegt hij ‘’ik hou ook van jou babe’’ ik trek zijn shirt omhoog en hij doet het zelfde bij mij. We kussen ondertussen door. Ik hou zo super veel van hem.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 22 jan 2015 - 18:55:
aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhwwwwwwwwwwwwwwwww
wwww!!


xCalPal
xCalPal zei op 22 jan 2015 - 18:53:
Aaawwhhh zo lief dit. <3

x


xHiimacookie zei op 22 jan 2015 - 17:43:
Ahw zo cutie.