Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » She doesn't deserve a youth like this ~ Harry Styles » Little princes - Three

She doesn't deserve a youth like this ~ Harry Styles

24 jan 2015 - 22:52

780

2

166



Little princes - Three

Pov Niall.

6e verjaardag houden,
Nog nooit, had Sarah haar verjaardag gevierd, of een cadeautje gekregen. Wanneer ze jarig was wist ze dus niet. Vandaag zouden we een feestje voor haar 6e verjaardag houden, ze wist dit alleen niet. Je kon het dus wel een surprise party noemen. Nu was Harry haar aan het bezig houden. Ze waren boven, op Harry's kamer, twister aan het spelen. Af en toe hoorde je een bons van boven, dan viel er iemand op de grond. De laatste ballonnen werden opgeblazen en de slingers werden vast gemaakt met plakband aan de muren. Ik kijk Liam aan en hij knikt goedkeurend. Blij huppel ik naar de trap en ren naar boven. Kort bons ik op de deur en dan loop ik naar boven. Sarah hangt in een positie boven de twister mat waarvan je echt zou denken dat het onmogelijk is.
'Komen jullie naar beneden? We kunnen iets leuks gaan doen...' zeg ik en Harry staat op.
'Kom je Sarah? Dan gaan we naar beneden.' Zegt Harry.
Sarah laat zich op de twister mat vallen en krabbelt overeind. Ze pakt Harry's hand en we lopen de deur uit. Ik ren naar beneden en neem mijn positie in. Louis dempt het licht.
De deur gaat open. 'Waarom is het licht uit?' vraagt Sarah.
'Weet ik niet, zet hem maar aan' zegt Harry.
De lamp klikt aan en we springen tevoorschijn. Happy Birthday to Sarah!' Begint iedereen te zingen. Verrukt klapt Sarah in haar handjes. 'Wat kunnen jullie mooi zingen!' zegt Sarah als het liedje is afgelopen. Iedereen schiet in de lach.
'En nu de cadeautjes!' roep ik blij en Sarah's mond hangt bijna op de grond van verbazing.
'Krijg ik dan cadeautjes?!' Roept ze blij uit.

Pov Harry.

Van alle hoeken uit de kamer werden cadeautjes gevist. Ze kreeg de volgende cadeautjes:
Van Liam kreeg ze een skippybal, van Louis een knuffelbeer, van Zayn een kleurboek, van
Niall een fiets en tot slot; van Harry een grote verhuis doos. Met haar handjes klapte ze de flappen van de doos open. Zodra ze de inhoud zag sloeg ze haar handje voor haar mond en een paar verdwaalde tranen drupte over haar wangen. 'Hij lijkt precies op Smurfje' fluistert ze.
'Vind je hem mooi?' vraag ik en ze knikt met haar hoofd.
Ze tilt het kleine katje uit de doos en zet hem op haar schoot. In feiten hadden we altijd al een kat gewild en dit was het perfecte moment.

De hele avond had Sarah samen met het katje, dat weer Smurfje heette, net zoals haar oude katje dat ze bij haar vader achter had moeten laten, over de grond gekropen of gerold. Ze straalde een en al blijdschap uit. Maar nu moest ze toch echt naar bed. Het was eigenlijk al lang bedtijd maar omdat ze jarig was mocht ze langer opblijven. Vandaag was het 24 Januari. Dat betekende dat ik ook bijna jarig was, en Zayn was pas jarig geweest. 'Sarah, kom je? Ik heb nog 1 cadeautje voor je.' Roep ik naar de andere kant van de kamer.
'Doei Smurfje, ik ga weg.' fluisterde ze tegen het katje en ze gaf hem een kusje op het hoofd.
Vervolgens staat ze op en loopt naar me toe. Ik til haar op en loop naar boven. In plaat mijn van kamer in te lopen loop ik naar het eind van de gang en zet haar voor een deur neer. 'Ga maar naar binnen' spoor ik haar aan.
Ze pakt ze deurklink en drukt die naar beneden. Zodra ze de kamer zag sloeg ze een kreet van verrukking. 'Dit is je nieuwe kamer, vind je hem mooi?' vraag ik aan haar.
Ze knikt. Dan loop ik naar een kast en open die. Ik pak er een pyjama uit. 'Kun je zelf je pyjama aandoen of moet ik helpen?' vraag ik.
'Zelf' zegt ze en ik knik.
Ik sluit de kast weer en dan loop ik de kamer uit. Na een tijdje klopt ik op de deur. 'Sarah ben je klaar?' vraag ik.
'Ja' hoor ik van de andere kant van de deur. Ik loop naar binnen en Sarah staat het midden van haar nieuwe kamer met haar pyjama aan. 'Staat je mooi' zeg ik en dan leg ik haar in bed. 'Lekker slapen.'
Ik verlaat de kamer en laat de deur op een kiertje staan. Dan loop ik de gang door en ga mijn eigen kamer binnen. Ik trek mijn kleren uit en dan kruip ik onder de dekens van mijn twee persoons- bed. Het was een lange dag geweest. Wel een hele leuke weliswaar. Ik sluit mijn ogen en al snel ben ik in dromen land. Morgen was weer een nieuwe dag vol plezier, daar was ik vrij zeker van.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 25 jan 2015 - 7:57:
Aaaaaahhhhhhhwwwwww
Verder^^
Xx


lovelyx
lovelyx zei op 24 jan 2015 - 22:57:
awhh smurfje ook mijn kat hahah love you honey <3 super leukee ga snel verderrr