Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~8~

The pressure of love (AF)

25 jan 2015 - 18:30

2033

7

528



~8~

Image and video hosting by TinyPic

~Melina~

Ik zit rechtop in bed. Gisteren was zo vaag: Lucas die opeens voor de deur stond en die zoen in de hal. Ik moet Lucas duidelijk maken dat het over is tussen ons. Ik ben echt verliefd op Liam en wil hem niet kwetsen, wat ik waarschijnlijk al gedaan heb, maar ja ik moet hem vertellen over de zoen. Nola heeft gelijk, dat hoort hij te weten. Met een geërgerde zucht sta ik op en loop richting mijn kledingkast. Ik pak het eerste shirt dat ik zie met een bijpassende broek. Ik smijt het op bed en loop de kamer uit richting de badkamer.

Op de bovenverdieping is het stil. Waarschijnlijk slaapt iedereen nog of ze zitten al beneden. Ik stap de badkamer in en draai de deur op slot. Ik moet er niet aan denken dat ik net naakt ben en Lucas binnen komt. De douche laat ik alvast warm worden, terwijl ik mijn pyjamashirt over mijn hoofd trek en in de hoek van de badkamer gooi. Die ruim is zo wel op. In het kastje naast de gootsteen zoek ik naar shampoo en douchegel. Ik pak de twee flessen en loop ermee richting de douche. Al snel warmen de warme stralen me op en kan ik even ontspannen. Ik spuit wat shampoo in mijn haren en was mijn haren. De badkamer vult zich met een heerlijke bloemengeur. Ik glimlach. Na een minuut of twintig zet ik de douche uit en wikkel ik een handdoek om mijn lichaam. Snel poets ik nog even mijn tanden, voordat ik de badkamer weer uitloop richting mijn kamer. Even schrik ik als ik mijn kamer inkom en hou de handdoek vast. Lucas staat in mijn slaapkamer!
,,Goodmorning!” roept Lucas opgewekt als ik mijn kamer inloop.
,,Lucas, je liet me schrikken.”
,,Ik ben het maar.” Antwoord hij en komt op me afgelopen. Hij plaatst een kus op mijn lippen.
,,Zou ik wat privacy mogen?”
,,Oké, maar niet te lang wegblijven, hé? Ik wacht beneden op je.”
,,Tot zo.” Lucas sluit de deur achter zich. Zuchtend ga ik op het bed zitten. Ik moet hier echt snel een einde aan maken. Ik haal een schoon setje ondergoed uit mijn kast en trek het aan. Snel trek ik ook mijn shirt en broek aan en borstel mijn haren. Ik doe nog wat make-up op en kijk in de spiegel. Ik zie er wel goed uit voor vandaag en tevreden loop ik naar beneden.

Beneden zit iedereen rond te televisie. Nola en Lucas spelen een potje FIFA 15 tegen elkaar en Lucas is ervan overtuigd dat hij gaat winnen. Onwaarschijnlijk natuurlijk, aangezien Nola echt heel goed is in FIFA. Nola staat al met één nul voor en het is nog maar de twintigste minuut. Ze moeten dus nog zeventig minuten. Er komen er vast nog wel twee bij voor Nola.
,,Hup, Nola! Hup, Lucas!” roep ik en begin te lachen.
,,Voor welk team sta jij?” vraagt Lindy sarcastisch. Ik steek mijn tong uit. Ik loop naar de keuken en vul een bakje met yoghurt. Ik neem een hap als de deurbel gaat. Ik kijk op de klok, het is elf uur.
,,Verwachten wij iemand?!” roep ik naar de woonkamer, terwijl ik naar de deur toe loop.
,,Nee!” hoor ik als antwoord. Ik loop naar de hal en haal mijn hand door mijn haren, voordat ik de deur open.
,,Melina!” ik word in een knuffel getrokken en schrik van de stem.
,,Liam?! Waarom heb je niet even gebeld?” Het klinkt meer geschrokken dan ik wilde. ,,Uhm...dan had ik wat lekkers kunnen maken.” Zeg ik er nog snel achteraan.
,,Daarom heb ik niet gebeld, want jij hoeft ons niet te verwennen.” Liam geeft me een knipoog.
,,Hoi, Melina.” Het valt me nu pas op dat de jongens er ook zijn. Ik glimlach naar ze en geef iedereen een knuffel. Ik open de deur richting de woonkamer.
,,Meiden, we hebben bezoek.” Roep ik enthousiast. De jongens komen één voor één binnen. Eerst Liam, dan Harry, dan Niall en daarna Zayn en Louis. Iedereen kijkt op van het spel en kijkt richting de deur als ik het zeg. Nola gooit meteen haar joystick op de tafel en staat op. Lucas grijpt deze kans en maakt een goal, maar het kan Nola niks schelen.
,,Hoe durf jij je gezicht hier nog te laten zien! Klootzak dat je bent!” roept Nola kwaad en slaat Louis in zijn gezicht. Ook Lindy laat duidelijk aan Zayn merken wat ze van zijn actie vind: Klik. Meteen neemt Niall haar daarna mee naar de bank.
,,Rustig aan, Nola. Hou het gezellig.” Zegt Zayn en wilt haar een knuffel geven.
,,Jij moet ook je mond houden!” roept ze kwaad. ,,Jij hebt al helemaal geen recht om iets te zeggen. Je moet ophouden me berichten te sturen, ik wil je niet spreken oké?!” Iedereen in de kamer is stil. Amber zit op Harry's schoot en blijft daar doodstil zitten, Niall houdt Lindy stevig in zijn armen. Ze is gelukkig al wat afgekoeld. Ik sta een beetje ongemakkelijk tussen Liam en Lucas naar het geheel te kijken.
,,Uhm...ik wist niet dat jullie bevriend waren met One Direction.” Beweert Lucas, maar daar geloof ik dus niks van. Hij weet dat Amber verkering heeft met Harry en Lindy met Niall, dus dat is bullshit.
,,Bevriend kan je het ook niet noemen.” Gromt Nola naar Louis en Zayn.
,,Ik ben Lucas, een vriend.” Hij geeft Liam als eerste een hand en glimlacht naar hem. Na een tijdje heeft iedereen kennis gemaakt met Lucas en valt er een gespannen stilte.
,,Oké, dit bezoekje heeft voor sommige te lang geduurd, nu mogen ze het huis verlaten!” gromt Nola en kijkt naar Zayn en Louis.
,,Wij gaan nergens heen.” Zeggen Louis en Zayn.
,,Prima, dan ga ik wel!” Nola rent de deur door. Met een knal sluit de voordeur zich.
,,Ik ga wel met haar praten.” Zegt Zayn en wilt achter Nola aan, maar Lucas houdt hem tegen.
,,Het zag er niet naar uit dat ze met jou wilt praten. Ik praat wel met haar.” Zegt hij en Zayn knikt. Lucas rent ook naar buiten. Louis gaat boos op een stoel zitten, terwijl iedereen zachtjes met elkaar praat. Zayn staart verslagen naar de deur. Nu moet ik met Liam naar mijn slaapkamer om het hem te vertellen. Ik kijk Liam aan die zijn arm om me heen geslagen heeft.
,,Liam, ik moet met je praten.” Zeg ik.
,,Dat klinkt ernstig.” Zegt hij en ik slik.
,,Dat is het ook. Alleen wij twee alsjeblieft.”
,,Waar dan?”
,,Mijn slaapkamer.” Even grijnst Liam. ,,Ik weet wat je denkt, Liam. Maar dat gaat nu niet gebeuren.” Ik pak Liam's hand en samen lopen we de trap op richting mijn slaapkamer.

Als we daar binnen komen en Liam de deur heeft gesloten ga ik op mijn bed zitten.
,,Wat wil je vertellen?” vraagt hij en met betraande ogen kijk ik hem aan. ,,Hé!” meteen komt hij naast me zitten en houdt mijn handen vast. ,,Het komt vast wel goed.”
,,Ik hou zo ontzettend veel van je en daarom moet ik eerlijk zijn.” Zeg ik snikkend.
,,Hé, niet huilen. Wat het ook is, we komen er samen vast wel uit.” Ik schud huilend mijn hoofd.
,,Dit is echt heel moeilijk om te vertellen, maar het moet.” Liam trekt een wenkbrauw op.
,,Mel, vertel maar. Ik luister naar je.”
,,Lucas is niet zomaar een vriend van me. Het is mijn ex. Het is al meer dan een jaar uit. Sinds ik in New York woon, heeft hij niks meer van zich laten horen.” Terwijl ik het vertel, blijf ik maar snikken en houdt Liam mijn handen nog steeds vast. Hij is zo lief voor me en dan bedrieg ik hem met Lucas. ,,Gisterochtend stond hij opeens voor de deur en hij zei dat hij me miste. Hij zoende me op mijn mond en ik zoende hem terug.” Nu laat Liam mijn handen los en staat zijn gezicht anders. Hij houdt zijn emoties onder controle, maar de stilte breekt me. Er staat een kille blik in zijn ogen. Hij staat langzaam op en loopt naar het raam. ,,Ik voel niks meer voor Lucas. Hij is wel iemand die ik als vriend wil houden, maar meer niet.” Liam zegt nog steeds niks. ,,Het spijt me zo, Liam.” Hij staat stil met zijn armen langs zijn zij. Dit is veel enger en erger dan dat hij tegen me zou schreeuwen. Mijn wekker tikt verder en ik hou het niet meer. Ik sta voorzichtig op van het bed en loop richting de deur. ,,Het spijt me echt verschrikkelijk.” Fluister ik nog, terwijl ik mijn tranen de vrije loop laat. Het is niet erg dat ik huil, want dan ziet Liam dat ik het echt meen. Net als ik de kamer uit wil lopen, hoor ik dat Liam zich omdraait en ook ik draai me om.
,,Waag het nu niet om weg te lopen. Ik ben teleurgesteld in je. Oké, ik ben een jaar weggeweest, maar ik dacht dat wat wij hadden echt was. Waarom ga je vreemd als je van mij houdt? Lucas moet nog iets met je doen, want anders zou je hem niet terug zoenen.” Zegt hij met een kille stem. Ik kijk naar beneden. Liam komt mijn kant op en staat stil voor me. ,,Melina, kijk me aan.” Ik doe wat hij zegt. Liam veegt mijn tranen van mijn gezicht met zijn duim. ,,Ik hou van je.” Zegt hij. Even denk ik dat het weer goed is en wil mijn lippen op die van hem leggen, maar hij houdt af. ,,Maar ik kan het niet. Op dit moment moet jij eerst uit zien te vinden wie je het leukste vind. Lucas of mij en tot die tijd kan ik geen relatie met je hebben. Het spijt me, maar op dit moment is het uit tussen ons.” Hij stopt een losgeraakte haarlok achter mijn oor en verlaat de kamer. Ik zak op mijn knieën en barst nogmaals in tranen uit. Dit was veel erger dan de woede uitbarsting die ik verwachtte.

~Nola~

Ik blijf maar rennen. Ik moet blijven rennen. Ik hou het niet meer uit met Louis in één kamer. Als ik zijn naam alleen al hoor, flip ik hem. Mijn adem schuurt tegen de binnenkant van mijn keel. Ik kan niet meer. Ik leun tegen de stam van de boom en laat me langzaam zakken. Ik heb eigenlijk geen idee waar ik ben, zolang ik maar uit de buurt van Louis en Zayn ben.
,,Nola? Nola, waar zit je?!” hoor ik Lucas roepen.
,,Ik zit hier!” roep ik terug. Lucas ziet me zitten en komt aanrennen.
,,Ik heb totaal geen goede conditie.” Zegt hij hijgend.
,,Ik ook niet hoor.” Zeg ik lachend. Lucas lacht terug en komt naast me zitten.
,,Gelukkig regent het niet, anders was ik nu heel erg boos op je.” Zegt Lucas met een boze blik. Helaas houdt hij dat niet lang vol en schieten we samen in de lach. Het was ook zo'n grappig gezicht. ,,Waarom rende je weg?” Ik zucht even. Moet ik het hem vertellen? Misschien snapt hij het niet eens.
,,Louis heeft Lindy gebruikt om Niall jaloers te maken. Sinds dat moment haat ik hem.”
,,Wat heeft Zayn daar dan mee te maken?” Ik probeer mijn emoties onder controle te houden.
,,Zayn en ik hadden iets speciaals. Ik was verliefd op hem, maar toen hij op tour ging, zag ik hem zoenend met een mooie blondine. Ik was er kapot van. Zayn weet trouwens niet eens dat ik dat zag.”
,,Laat me raden, je bent nog steeds verliefd op hem?” Ik zucht.
,,Ja, dat klopt.”
,,Praat dan met hem. Jullie komen er vast wel uit met z'n tweeën.”
,,Dank je, dat je even naar me wilde luisteren en dat je achter me aan bent gekomen.” Ik geef hem een knuffel. ,,Hoe gaat het eigenlijk tussen Melina en jou.” Lucas bloost.
,,Ik vind haar leuk, meer dan leuk.”
,,Dat is zo schattig! Maar helaas is ze al bezet.” Lucas' hoofd schiet omhoog.
,,Met wie dan?”
,,Met Liam.”
,,Dat liet ze anders niet merken tijdens onze zoen.”
,,Praat met haar, Lucas.”
,,Dat is mijn tekst, remember?” hij geeft me een knipoog.
,,Haha, sorry.” Ik geef hem een por in zijn zij.
,,Zullen we terug gaan?” stelt Lucas voor. Ik knik en we staan op om vervolgens terug te lopen naar het appartement.


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 28 jan 2015 - 19:48:
verder^^


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 27 jan 2015 - 21:33:
en dan hebben we nu reactie 6 waardoor je wel moet posten


Nynlufx
Nynlufx zei op 27 jan 2015 - 17:56:
DIE GIF
WHY IS NOBODY TALKIN ABOUT THE GIF
I KNOW IT'S BAD WHAT HAPPENS THERE
BUT GUYS JUST - THE GIF


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 26 jan 2015 - 10:25:
Ik denk dat het beter is dat Zayn en Nola het goedmaken?
OMG LIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-x-


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 25 jan 2015 - 23:32:
Nola en zayn maak et eens goed


En liam, GVD DOE EENS NORMAAL EH!!

en chantal, rustig eh
:'D
Xxx