Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 09

Before I Die [Af]

26 jan 2015 - 20:03

887

10

465



09

Image and video hosting by TinyPic just love him <3

Ik slik moeizaam als Lindy mijn pols omhoog houd, en een paar littekens zijn zichtbaar.
‘Je snijd jezelf? JE MOET ER MEE STOPPEN! NU! Nou snap ik je lange truien. Waarom? STOP ERMEE!’
‘Ik ben al gestopt.’ Het is waar ik ben al gestopt maar de littekens zijn er nog.
‘Hoelang?’ Lindy pakt een zwarte stift en begint op mijn pols te tekenen.
‘Een week ofzo.’
‘Waarom heb je het nooit verteld? Waarom deed je het überhaupt?’
‘Kim, Jaylinn en Zoey.’ Antwoord ik niet in staat Lindy aan te kijken.
‘DE KUTKINDEREN! Meid jij bent zo veel beter dan hun. Je kan alles bij me kwijt, dat weet je toch schat!’ Ik knik en een traan verlaat mijn ooghoek.
‘Voordat ik jou kende pestte ze me. Elke dag opnieuw. Weet je nog de dag dat je voor me opkwam?’ Lindy knikt en veegt met haar duim mijn tranen weg.
*Flashback*
‘Je bent niks waard!’ Roept Kim terwijl ze me in mijn gezicht slaat.
‘Val dood!’ Zoey geeft me een trap in mijn maag waardoor ik in elkaar zak.
‘Je kan je beter dood snijden, zijn we van je af!’ Jaylinn wil me een trap geven maar een stem houd haar tegen. ‘What the fack doen jullie wel niet?!’ Jaylinn geeft de trap snel waarna ze weg rennen.
‘Gaat het?’ Een meisje van mijn leeftijd met bruine ogen en rode haren hurkt voor me neer. Ze helpt me overeind en brengt me naar eens stoel waar ze me op laat zitten. ‘Je moet niet naar hun luisteren. Je bent veel beter als hun!’ Ik knik alleen maar terwijl de tranen over mijn wangen stromen.
‘Owja stom van me ik ben Lindy.’Ze houdt haar hand voor me uit en ik pak haar hand vast. ‘Chantal.’
*end flashback*
‘Voordat ik er erg in had, had je me al in een knuffel getrokken.’
‘Je snijd je al sinds die dag?’ Ik knik en Lindy trekt me in een knuffel.

Na een paar minuten laat ze me los en kijkt me aan. ‘Gaat het weer?’ Ik knik en Lindy pakt mijn andere pols waar ze op begint te tekenen. Op de pols waar ze al klaar mee was staat een infinity love teken. En als ik kijk naar mijn andere pols houd Lindy snel haar hand ervoor.
‘Zo klaar. Huphup tas pakken!’ Ik knik en loop Lindy achterna de trap af.
‘Heb je al gekeken naar je andere pols, wat voor mooi kunstwerk ik wel niet heb gemaakt. Ik schud nee en kijk naar mijn pols waar ik een vlinder op zie staan. Ik schiet in de lach. ‘Hoezo niet iets wat Ashton bij zijn fans doet.’ Lindy steekt lachend haar tong uit waarna ze mijn hand vastpakt en me mee naar buiten sleurt. Aangezien het hartje zomer is [A/N het is winter i know maar hier is het zomer] hebben we geen jas aan.

Na een kwartier lopen zijn we in de stad en lopen langs allemaal kroegen. Opeens stopt Lindy. ‘Ogen dicht.’ Ik doe wat ze zegt en voel twee handen voor mijn ogen. We beginnen weer met lopen en na vijf minuten stoppen we weer. ‘Wacht totdat ik zeg dat je je ogen mag opendoen.’ Ik knik en ik voel hoe de handen weg gaan. Na een minuut roept Lindy, ‘Doe maar open!’ Ik open mijn ogen en slaak een gil als ik Melina voor me zie staan. ‘HAPPY BIRTDAY!’ Ze trekt me in een knuffel en ik knuffel haar terug. ‘O MY GOD JOU HAAR IS PER-FECT!’’
‘Lindy’s schuld!’
‘Hoezo is het nu weer mijn schuld?!’ Lindy kijkt me nepboos aan.
‘Jou schuld dat het zo mooi is.’ Lindy’s wangen worden langzaam rood en ze krijgt een big smile op haar gezicht.
‘Genoeg over mij. KOM MAAR TERVOORSCHIJN!’ Van alle hoeken komen mensen en verbaasd kijk ik naar iedereen. ‘Lindy, Jack, Melina, Rachel, Jai, Charlotte, Austin, Nola. Wow wat?! Nadja Hood, Gabriela Hemmings, Luke, Ashton, Calum. Mijn mond valt pas echt open als ik Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Harry Styles en Michael zie staan. En natuurlijk nog wat mensen die ik niet echt ken maar we sommige van school ken maar kom op het Lindy die dit waarschijnlijk heeft geregeld dus ik had het kunnen verwachten. Ze beginnen Happy Birthday To You te zingen en ik voel mijn wangen rood worden terwijl ik met de zoom van mijn rokje begin te spelen.

Ik klets wat met iedereen en uiteindelijk sta ik met niemand meer dan Niall Horan te praten. Oftewel een erge fangirlattack vanbinnen en een big smile op mijn gezicht.
‘Dus Chantal was het toch?’ Ik knik en neem een slok van mijn drinken. ‘Hoe oud ben je nou geworden? Sorry vergeet snel dingen.’
‘Achttien en maakt niet uit.’
‘Je hele naam?’
‘Chantal Lisa Maynard. Nou ja dat is wat ik denk tenminste dat Maynard mijn achternaam is. Ken mijn echte ouders niet en mijn ‘’ouders’’ zeiden dat Maynard mijn achternaam is.’
‘Kunnen we even met zijn tweeën even buiten praten?’ Ik knik en Niall pakt mijn hand vast en neemt me mee naar buiten. Snel gebaar ik naar Lindy dat ik buiten ben met Niall en Lindy steekt lachend haar duimen op. Wat rollende ogen en een geïrriteerde zucht van mij oplevert waarop Lindy reageert met een uitstekende tong en een snelle ‘Doe het veilig!’ Waardoor ik mijn middelvinger naar haar opsteek en Lindy me een kushandje toe blaast.


Outfit Melina


------
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 30 jan 2015 - 18:39:
dat laatste stukje



5sosxx
5sosxx zei op 30 jan 2015 - 18:37:
dat laatste stukje is geweldig!
snel verder


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 28 jan 2015 - 19:48:
Snel gebaar ik naar Lindy dat ik buiten ben met Niall en Lindy steekt lachend haar duimen op. Wat rollende ogen en een geïrriteerde zucht van mij oplevert waarop Lindy reageert met een uitstekende tong en een snelle ‘Doe het veilig!’ Waardoor ik mijn middelvinger naar haar opsteek en Lindy me een kushandje toe blaast.

geweldig !!


xHiimacookie zei op 28 jan 2015 - 17:51:
Haha ik was beetje druk :x sorry dat zo laat reageer leuk hoofdstuk xjes


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 27 jan 2015 - 17:09:
Hhahah ik ga echt helemaal stuk door dat laatste stukje :-)
And, yeah. I like it :-)
Oke sorry ik heb iets met die smiely :-) ^-^