Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Little Hemmings {Pauze} » Hoofdstuk 9

Little Hemmings {Pauze}

6 feb 2015 - 10:05

970

3

267



Hoofdstuk 9

Tamara

Het is 2 maanden geleden dat Melina ziek was, we wonen nu met z'n allen in een supergroot huis in London. Calum en ik zijn nog steeds samen, net als Ashton en Lindy en Michael en Nicky Luke heeft Melina vorige maand weer als vriendinnetje gevraagd. ''Tam!'' Ik kijk naar Melina. ''Gaat het?'' vraagt ze. ''Ja.'' antwoord ik. Ze glimlacht naar me en gaat weer verder met haar laptop. Ik vraag me af wat ze aan het doen is. Hope komt de woonkamer in en loopt naar mij toe. ''Tante Tam.'' Hope is ons de laatste tijd oom of tante gaan noemen. ''Ja, wat is er lieverd?'' ''Je telefoon ging af maar ik kon er niet bij en ome cal wou niet wakker worden.'' zegt ze. ''Oh, oke dan ga ik hem wel halen.'' zeg ik en volg haar, de trap op en de eerste deur links. Calum ligt te slapen op ons bed en Hope gaat naar hem toe.

''Ome Cal.'' zegt ze. ''Wakker worden!'' roept ze. Calum reageert niet en hope draait zich om en kijkt me met een -.- gezicht aan, waardoor ik begin te lachen. ''Kietel hem maar.'' zeg ik. Hope springt op het bed, net naast Calum en begint hem te kietelen. Wat hij waarschijnlijk niet eens voelt omdat er een dikke deken over hem heen ligt. Ik pak mijn telefoon van de kast af en bel het nummer terug.

''Hallo, Tamara.'' Hoor ik de stem van onze baas Christina zeggen
''Hey, Je had gebeld.'' zeg ik, ja we zijn best close.''Ja, Ik wil Melina morgen om 8 uur in de studio zien, ik heb belangrijk nieuws voor haar. Oh en ook voor jou natuurlijk.''
''Oke, tot morgen.'' zeg ik voor ik ophang, ik draai me om en zie Hope boos naar Calum kijken. Ik giechel en ren naar het bed toe, ik spring bovenop Calum. ''Auwh.'' zegt hij. Ik hoor Hope naast me giechelen en zet haar op mijn schoot.

''Ome Calum.'' zegt Hope. Calum opent een van zijn ogen en glimlacht als hij ons ziet. ''Goeiemorgen liefjes.'' zegt hij. Hope kust Calum op zijn wang, slaat zijn armen om haar heen en legt haar naast hem neer. Hope glimlacht. Ik glimlach naar Calum. ''CAL! TAM! HOPE! MICKEY! NICKY!'' roept Melina.

Ik sta op en loop de kamer uit, Calum volgt me met Hope op zijn heup. We lopen hand in hand de trap af en gaan op de bank in de woonkamer zitten, naast Calum natuurlijk. ''We gaan op vakantie.'' zegt Melina. ''Wat wanneer?'' vraag ik. ''Morgen avond om 11 uur.'' zegt ze. ''oh oke, we moeten morgen trouwens om 8 uur naar Chris. Ze heeft belangrijk nieuws voor ons ofzo.'' zeg ik. ''Waar gaan we heen mama?'' vraagt Hope vanaf Luke's schoot. ''Naar Nederland.'' antwoord Melina. ''Maar dat is niet leukk.'' zegt Hope terwijl ze met Luke's vingers speelt. ''Waarom niet?'' vraagt Melina. ''Het is koud in Nederland.'' antwoordt Hope. ''We gaan toch over een paar weken naar een warm land lieverd, dat had ik toch beloofd.'' zegt Melina. ''Ja.'' antwoord Hope.

We besluiten even later om naar de dierentuin te gaan. We lopen naar het busje in de garage. Het is een 8 persoons busje. Ashton en Lindy zitten voorin. Michael zit achter Ashton, naast hem zit Nicky.
Calum zit tegenover Nicky, ik zit bij hem op schoot, Hope's stoeltje staat naast ons en Luke zit daar naast, Melina gaat bij hem op schoot.

Melina komt een paar minuten na ons aanlopen, ze opent de deur en leunt over Luke heen om Hope haar knuffeltje en dekentje te geven, Hope ligt al half te slapen, zoals altijd. Melina legt het dekentje over Hope heen en daarna legt ze Hope's armpjes over de deken heen, ze pakt Nijntje en legt hem in Hope's armpjes.
Ze rent weer naar binnen en komt naar buiten met dekens in haar armen, ze draait de deur op slot en klimt bij Luke opschoot. Ze geeft Lindy een deken, Lindy zat al de hele tijd te bibberen. Ashton start de auto en rijdt weg.

Mel geeft Grote deken aan Michael en Nicky . Ze geeft een deken aan Calum en mij en daarna legt ze er een over haar en Luke heen. Ze kijkt naar Hope en glimlacht. Luke merkt het en kust haar voorhoofd. ''Ze slaapt eindelijk, als ze dat nou maar 's nachts deed.'' zegt Melina. ''Ja, het is net alsof ze weer een baby is ofzo, toen ze een paar maanden oud was bleef ze maar huilen bijna 24 uur per dag. Tamara heeft me op een gegeven moment moeten helpen omdat ik er helemaal gek van werd.'' zegt Melina. Ik denk terug aan die tijd en de erge dingen die Melina zichzelf aangedaan heeft. Ik kijk naar beneden, er rolt een traan over mijn wang. ''Hey, wat is er? Niet huilen, alsjeblieft.'' smeekt Calum. ''Sorry, ik dacht terug aan een bepaalde tijd.'' zeg ik en kijk Melins in haar ogen. Ze kijkt naar beneden. Ik kijk na een kwartier eindelijk op, ik zie Ashton snel even naar een slapende Lindy kijken met een glimlach op zijn gezicht.

Luke en Melina liggen ook te slapen, Melina's hoofd ligt op zijn schouder en Luke's hoofd leunt tegen Hope's auto stoeltje. Calum had zijn hoofd op mijn schouder liggen, Hij is nog steeds wakker maar ik merk dat hij moe is.
Hope ligt ook te slapen en mompelt de hele tijd, onverstaanbare dingen. gisteren nacht was er brand bij onze buren dus werden we allemaal wakker gemaakt voor als er iets met ons huis zou kunnen gebeuren.
''Cal schatje ga slapen.'' zeg ik zachtjes. ''Alleen als jij ook gaat slapen.'' zegt Calum
ik draai een beetje zodat ik net als Mel zijwaards opzijn schoot zit. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij legt zijn hoofd tegen Hope's stoeltje. Na een paar minuten vallen we eindeijk in slaap.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 6 feb 2015 - 18:54:
aaaahhhww to cute!!!!!!!!!
xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 6 feb 2015 - 17:54:
Ahw super cute! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 6 feb 2015 - 10:12:
Cute! Like always
Xx