Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 10

Before I Die [Af]

13 feb 2015 - 22:38

1311

9

472



10

Image and video hosting by TinyPic beetje veel pov's gebruikt *oepsie*

Niall pov

‘Dusseee waar wil je over praten?’ Chantal kijkt me afwachtend aan met haar bruine ogen waar een kleine mengeling van blauw inzit aan.
‘Je kent je eigen ouders niet. Heb je misschien ook een broer?’
‘Zover ik weet heb ik er een van 21. Hoezo?’
‘Ik had vroeger een zusje wat bij ons is weggehaald, rede geen idee. Maar goed mijn zusje heet dus Chantal. Ze zou vandaag achttien zijn geworden.’
‘En wat kan ik daar aandoen?’
‘Weet je behalve de leeftijd nog iets meer over je broer?’
‘Euhm iets van een N ofzo. N J H of zoiets.’ Ze zet een denkgezicht op wat haar eigenlijk best wel schattig staat.
‘Niall James Horan.’
‘Ja dat is het.’
‘Dus?’
‘Dus wat?’
‘Dus Niall James Horan.’ Ik gebaar naar mezelf. ‘Dat ben ik.’
‘O my god.’


Chantal pov

‘Dus Niall James Horan.’ Hij gebaart naar zichzelf. ‘Dat ben ik.’
‘O my god.’ Mijn mond valt open en verbaasd kijk ik hem aan. ‘Wowow wat?’
‘Chantal Lisa Maynard eigenlijk officieel Chantal Lisa Horan.’ Niall trekt me in een knuffel en ik verstijf. ‘Dam nu kan ik je niet zoenen.’ Ik voel Niall lachen en snel trek ik me los.
‘Zei ik dat hard op?’ Niall knikt waardoor ik snel wegkijk. Damit.
‘Wacht wacht is er wel bewijs?’ Vraag ik dan maar snel om het naar een onderwerp te gooien.
‘Een niet over een ander onderwerp praten, die zoen krijg je wel een keer. En twee alles lijd naar jou.’ Niall kijkt me met een lach aan. ‘Zusje.’
‘Okay ja dit is nieuw.’
‘Wil je eerst je zoen voordat we verder gaan over het zus en broer gebeuren?’
‘Wat?!’
‘Dan zeggen we gewoon tegen iedereen dat we broer en zus zijn maar dat we daar pas later achter zijn gekomen.’
‘Euhm okay.’
Niall zet een stap dichter naar me toe waarna hij mijn gezicht tussen zijn handen pakt en voorzichtig voorover buigt, zijn ogen gericht op die van mij. Voorzichtig sluit ik mijn ogen waarna de laatste centimeters tussen onze lippen worden overbrugd. Rustig bewegen onze lippen over die van elkaar. Zijn armen vinden zich een weg van mijn gezicht naar mijn heupen en ik sla mijn armen om zijn nek. Zijn tong strijkt voorzichtig over mijn lip voor toestemming die ik geef. Onze tongen strijden in een vurig liefdesspel voor overwinning maar natuurlijk wint hij.

Nola pov

Samen met Calum loop ik naar buiten. Hij wou met me praten maar waarover heb ik geen idee.
‘Nola ik moet je eigenlijk iets vertellen.’
‘Wat is er Calum?’ Opeens lijkt hij heel verlegen waarna hij mijn handen vastpakt en tegenover me komt staan. Zijn bruine ogen kijken in mijn groene en hij slikt even waarna hij begint te praten.
‘Het klikt misschien raar om nu gelijk te zeggen maar ik denk dat ik je leuk vind. En dan niet gewoon leuk nee leuk leuk. Klikt echt heel raar aangezien ik je nog niet echt ken maar nou ja je bent het nichtje van Luke en ik heb wel eens foto’s van jou voorbij zien komen en ik heb een paar van je nummers geluisterd die je hebt gecoverd en ik wou eigenlijk nu vragen of je met me op date wou zodat we elkaar beter leren kennen.’
‘Lijkt me leuk Calum.’ Calum krijgt een grote glimlach op zijn gezicht waarna hij me in een knuffel trekt. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder waarna ik mijn ogen sluit totdat ik stemmen hoor. Iets te bekende stem. Mijn ogen schieten open in de verte zie ik Chantal staan. Maar niet alleen. Ze staat te zoenen met een gast. Snel schud ik het beeld uit mijn gedachten. Chantal is achttien nou en moet doen wat ze zelf wil zolang ze maar niks doet wat ze niet wil en niet aan de drugs gaat.
‘Zullen we weer naar binnen gaan voordat je vriendinnen gekke dingen gaan denken?’
Ik knik en ik en Calum lopen samen weer terug naar binnen en ik kan een glimlach niet onderdrukken.


Chantal pov

Voorzichtig trekken we ons los van elkaar onze voorhoofden tegen elkaar aangedrukt.
‘Wow.’
‘Kan ik ook wel zeggen maar nu het zus en broer gebeuren.’ Ik knik terwijl ik een stap naar achter zet.
‘Aangezien je mijn zusje bent wil ik dat je bij me komt wonen.’
‘Niall ik heb school, en mijn ‘’ouders’’ en ik wil niet weg bij mijn vrienden. Plus jij gaat binnenkort weer op tour oftewel dan zou ik daar alleen zijn.’
‘Owja, euhm even denken. Anders blijf je wonen waar je nu woont , aangezien dit hele gebeuren waarschijnlijk nieuw voor je is, en als ik niet weg ben dan woon je bij mij. Maar als je bent afgestudeerd kom je sowieso bij mij wonen. Afgesproken?’
‘Afgesproken.’Niall geeft me een knuffel en tilt me op waarna hij me weer neerzet en we weer naar binnen lopen.


Lindy pov

Druk zit ik met Melina, Nola, Nadja, Gabriëla, Serena en Madelief te praten. Madelief is een oude klasgenoot van me en ik vind het leuk dat ik nu weer een keer met haar kan praten.
‘Hey.’
‘Chantal! Hoe was het met Niall? Zoent ie lekker?’ Snel stel ik de meiden ook nog even voor waarna ik me weer terug wen naar Chantal en haar afwachtend aankijk.
‘Geen idee.’
‘Je hebt niet gezoend met hem?!’
‘Nop.’ Ze maakt een plopgeluidje bij de p en mijn mond valt open.
‘Als je niet met hem hebt gezoend wat heb je dan gedaan?’
‘Gepraat.’ Serieus Niall Horan vraagt haar mee naar buiten en wat ze doen is praten?! En ik dacht nog wel dat ze wel zou zoenen met hem. Want you know het is wel Niall Horan.
‘Ze heeft wel met iemand staan zoenen maar ik weet niet wie.’ Fluistert Nola in mijn oor. Ik knik kort waarna ik me weer terug wen naar Chantal.
‘Je hebt dus niet genoeg gedronken!’ Ik duw een vol glas in Chantal’s en ze gooit het in een keer door haar keel. Als ze straks wat meer heeft gedronken verteld ze me best wel of ze heeft gezoend of niet.

Chantal pov

Pfoe Lindy is er niet over door gegaan. Maar dat komt later nog wel denk ik.
‘Happy Birthday!’ Twee armen komen om mijn middel en ik draai me om waardoor ik oog in oog met Michael sta. Snel kijk ik naar Lindy en een meisje, wat was haar naam ook al weer? Owja Serena, maakt zoengebaren. Ik rol met mijn ogen waarna ik mijn blik weer naar Michael wen.
‘Wil je met me dansen?’ Ik knik en Michael trekt me mee de dansvloer op waarna de meiden me hun duimen opsteken. Net als er een nummer af is gelopen stopt de muziek en kijkt iedereen naar het podium.
‘Mag ik even jullie aandacht?’ Louis staat erop en ik schiet in de lach als ik zie dat hij op zijn tenen staan voor de microfoon. ‘Godverdome deze microfoon staat te hoog.’ Iedereen schiet in de lach waarna Niall het podium oprent. Hij overlegd iets met Louis waarna Louis het podium afrent en erachter verdwijnt .
‘Nou okay ten eerst Louis niemand kan er iets aan doen dat jij klein bent. En ten tweede gefeliciteerd Chantal! Wow achttien jaar alweer, jammer dat ik de meeste jaren heb moeten missen maar je hebt geweldige vriendin en ouders plus zus volgens mij die er al die jaren voor je zijn geweest toen wij dat niet konden.’ Een brok vormt zich in mijn keel, Niall moest eens weten. ‘Ik beloof dat ik zo vaak mogelijk langs kom en je kan me altijd bereiken.’ Iedereen kijkt nu van Niall naar mij en weer terug.
‘Happy Birthday zusje!’ Ik trek me los uit de armen van Michael en ren op Niall af. Niall trekt me in een knuffel en drukt een kus op mijn wang. ‘En nu feesten!’ Louis komt aangelopen met een glas drinken voor mij en Niall en tegelijkertijd met Niall giet ik de inhoud achterover.


---
sorry voor het lange wachten
als je met andere verhalen ook meeleest sorry dat het zo lang duurt ben met allerlei hoofdstukken bezig
anyways
laat weten wat je er van vond
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
XX


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 20 feb 2015 - 13:00:
verder


5sosxx
5sosxx zei op 16 feb 2015 - 12:15:
niceeee


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 16 feb 2015 - 11:27:
Haha ik heb ook een hekel aan mijn broertje, maar misschien is dat anders.
-xoxo


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 15 feb 2015 - 17:05:
o my god they kissed they kissed verderrrrrrr
xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 14 feb 2015 - 11:09:
Ik snap nooit echt hoe meiden close kunnen zijn met hun broer. Ik heb echt een hekel aan mijn broer, hahah.
Top stukje, x