Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 27.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

16 feb 2015 - 14:16

993

13

581



27.

Image and video hosting by TinyPic

Chantal pov

In de woonkamer staan de meiden die ik half herkende. Natuurlijk herkende ik ze wel maar ze leken zo anders. Zo niet hun.
Lindy's bruine haren waren knal en dan ook knalrood. Melina's bruin/zwarte loken zijn nu in een mix van paars en blauw. Nola's lange blonde lokken waren wat korter en lila. Rachel's blonde loken blauw. Serena's zwarte haren waren paars dat langzaam overliep in roze. Ashley's blonde haren zijn nu paars. Allemaal hadden ze een paar kleine tatoeages op hun armen. Verbaasd kijk ik ze aan en Michael moet met zijn hand mijn mond dichtdoen omdat die was opengevallen. 'What the fack.'
'We gaan vanavond op stap gaan jullie ook mee?' Lindy kijkt me aan alsof er niks aan de hand is.
'Waarom niet.' Antwoord Michael al voordat ik iets kan antwoorden.

De deur vliegt open en Aan komt binnen. Zijn haren zitten wat door de war en zijn lippen zijn wat roder en opgezwollen. Net boven zijn shirt in zijn nek zit een paars/rode plek. Mijn mond valt weer open en ook Rachel valt het op dat Aan die plek heeft.
'O MY GOD! Aan heb je een vriendin?'
'Misschien.' Antwoord hij terwijl zijn wangen een wat rodere kleur aannemen.
'Wie is het?'
'Madelief.' Rachel begint vrolijk te springen en heeft een grote lach op haar gezicht terwijl Ashton hem boos aankijkt.
'Wat? Je hebt verkering met die meid? Die bitch!'
'Noem haar geen bitch! Ze is wel mijn vriendin hoor!'
'Ik wil het niet Aan!'
'Laat mij me eigen leven leiden! Jij hebt toch ook twee jaar niks meer van je laten horen! Twee fucking jaar Ashton! En dan denk je dat ik nog naar jou luister?! Flikker toch op man! Jij hebt je eigen leven ik het mijne. En trouwens Madelief is er tenminste voor me! Ze was er voor me toen jij er niet was!'
'Gast ze heeft maanden in de bak gezeten hoe kan ze er dan voor je zijn?'
'Ze was er in de bak voor me! Er zijn wel meer dingen die jij Rachel, Janita en mam en pap niet weten! En als je me nu zou excuseren dan kan ik naar mijn vriendin gaan. PUNKS!' Aan loopt het appartement weer uit en Lindy probeert Ashton rustig te krijgen terwijl Rachel ,die voor de ruzie nog zo vrolijk was, nu met een verwarde blik naar de deur kijkt waar Aan net door is verdwenen.
'Misschien kunnen we hem maar beter los laten en ons klaar gaan maken voor vanavond.' Iedereen knikt naar Luke waarna ze allemaal naar hun eigen kamer gaan.



Na een uur staan we allemaal , de meiden, in de kamer van Nola in onze outfits. En ik moet nog steeds wennen aan hoe de meiden er nu uit zien. Zo te zien heeft Ivana het wel geaccepteerd maar vind ze het nog een beetje raar eruit zien.
'Ivana en Chantal wanneer worden jullie badgirls?' Mijn mond valt open terwijl Melina dat vraagt en ondertussen met haar nu blauw/paarse haren speelt.
'Wat?! Mij niet gezien hoor! Ik en David blijven lekker hoe we nu zijn. Geen veranderingen.' Ivana slaat haar armen over elkaar terwijl ze dat zegt.
'Hmm okay en jij Chantal?' Lindy kijkt me nu afwachtend aan. Ik haal mijn schouders op terwijl ik mijn zwarte vans onder mijn galaxy rok doe. Geen zin in hakken.
'Jullie weten toch dat jullie nu badgirls zijn ook betekent dat jullie aan drugs en drank gaan?' Ze knikken alsof ze het niet erg vinden. Wat waarschijnlijk ook zo is, wat mij meer redenen geeft om ze eigenlijk niet meer te herkennen. Ik zou me hebben gefacepalmt als ik met ze aan het bellen was maar nu ze voor me staan zou dat er heel dom uitzien.


Na zo'n vijf uur in de club voel ik mijn blaas knappen en draai me om naar de toiletten.
'Waar ga je heen?' Ik draai me om en zie Michael voor me staan.
'Wc ben zo terug.' Michael knikt en geeft me een kus waarna ik richting de toiletten loop. Ik loop langs een nootuitgang en ik besteed er geen aandacht aan totdat handen zich voor mijn ogen plaatsen.
'Heel grappig Michael!' Ik draai me om en kijk naar Michael.
'Nash?'
'Hey Chantal kan ik met je praten?
'Als het gaat over wat Jace samen met jou en je andere vriendjes hebben gedaan kun je nu al opflikkeren!'
'Nee ik wil even gewoon met je praten. Alleen.'
'Praat dan sukkel!'
'Kunnen we even naar buiten dan kan ik je het beter vertellen, hebben we niet alle muziek hier.' Ik knik en Nash pakt mijn hand waarna hij me mee naar buiten neemt. We lopen richting een park waar niemand is en ik begin een beetje bang te worden. Ik kijk om me heen of ik de club nog zie en gelukkig zie ik de club nog en de mensen die ervoor staan.
'Waar wil je over praten?'
'Het spijt me.'
'Huh wat spijt je?'
'Domme Chantal dacht je nu echt dat hij met je wou praten?' Ik draai me om en zie Jace grijnzend voor me staan. Jace pakt me bij mijn polsen en gooit me over zijn schouder waarna hij begint te lopen naar een busje. Nash achter hem aanlopend me een sorry blik gevend. Ik hoor deuren opengaan en word in het busje gegooit waar een doek voor mijn mond wordt gedaan en mijn enkels en polsen worden vastgebonden.
'Ga maar slapen dan is deze rit zo voorbij.' Ik voel een trap tegen mijn hoofd waarna ik mijn ogen sluit. Niet weten wanneer en of ik nog wel wakker word.




The End




-----
Zo ja dit is het einde van GoodGirls Or BadGirls.
Ik had eerst besloten om geen vervolg te maken na dit hoofdstuk maar dat komt er wel. Met een beetje geluk komt de proloog van het vervolg vanavond online. Dus laat maar weten of je ook mee wilt lezen met het vervolg. Ik zal alle personages van de meiden die je hierboven ook hebt kunnen lezen ook weer gebruiken in het vervolg
LOVE YOU ALL MY READERS
XX
Hope to see you all again in
Will I Ever See You Again?
XX


Reacties:

1 2 3

Ashley1D zei op 21 feb 2015 - 13:30:
Ahww het einde Gelukkig nog een vervolg!


LoveMichael
LoveMichael zei op 20 feb 2015 - 13:01:
can't believe it's over


5sosxx
5sosxx zei op 17 feb 2015 - 21:24:
ik lees mee met vervolg!
xx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 17 feb 2015 - 14:58:
Awhh it’s done...
IK LEES MEE MET HET VERVOLG!
-xoxo


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 feb 2015 - 13:19:
melding voor vervolg!