Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~19~

The pressure of love (AF)

21 feb 2015 - 13:12

2970

6

441



~19~

Image and video hosting by TinyPic

~Nola~

Lindy, Melina, Amber, Lucas, Louis, Niall, Harry en ik zitten in de auto terug naar mijn appartement. Ja, ik mag best zeggen dat het van mij is, want ik heb het betaald. Melina, Lindy en Amber wonen er gratis in en dat mogen ze voor altijd doen. Ik hoop alleen dat de jongens een ander appartement gaan zoeken in New York. Er is nu genoeg ruimte omdat ik twee logeerkamers heb. Niall en Lindy slapen natuurlijk bij elkaar en Amber en Harry ook. Liam, Louis en Zayn slapen in de logeerkamer. Eerst had Louis één logeerkamer en Zayn één, maar nu is Liam bij Zayn op de kamer gaan liggen, vanwege Melina. Lucas slaapt in de kamer bij Louis. Gelukkig hoef ik daar nooit te zijn, als Louis daar is. Ik ben blij dat ik naast Lindy en Melina zit en niet naast hem. Hij moet ook niet verwachten dat ik hem ga vergeven of zo. Ik heb nagedacht over Zayn en niet over hem. Ik mag dan wel koppig zijn, maar het is gewoon stom hoe hij gedaan heeft en dat komt bij mij gewoon niet meer goed. Lindy, Melina en Amber hebben hem wel vergeven, maar bij mij lukt dat niet. Hoe hard hij zijn best ook doet. Ik haat hem en dat blijf ik doen. Ik ga terug naar het moment dat Melina opgehangen had en in huilen uitbarstte. Dat Liam boos is begrijpt iedereen, maar moet hij dan zo lelijk doen tegen Melina? Melina is niet degene die begon met zoenen, dat was Lucas en als Liam zo doorgaat, drijft hij Melina juist meer naar Lucas toe. Ik zal als we thuis zijn wel even met hem gaan praten. Zo moet hij Melina niet behandelen!
,,Ga je meteen met Zayn praten als je thuis komt?” Lindy kijkt me vragend aan en ik schudt mijn hoofd.
,,Nee, ik moet eerst even met Liam praten.” Meteen kijkt Melina op.
,,Waarom?”
,,Gewoon even zeggen dat hij normaal tegen je moet doen.”
,,Dat hoeft niet, ik los het zelf op.”
,,Dat weet ik. Ik los ook niks voor je op. Maar ik kan niet niks doen, hij doet echt heel stom tegen je terwijl Lucas begon met zoenen. Het is niet alleen jou schuld.”
,,Maar maak je het niet erger als je met Liam gaat praten?” Amber kijkt me aan.
,,Hoezo dat?”
,,Weet ik veel, het zou kunnen.”
,,Ik denk dat het geen slecht idee is, hoor.” Niall kijkt de meiden aan en geeft daarna Lindy een kus op haar wang. Hij kan ook geen seconde van haar afblijven, haha. Harry en Amber ook niet trouwens.
,,Ja, Nola kan het proberen.” Zegt Harry nu ook. Ik ben blij dat ze het met me eens zijn.
,,Ik denk niet dat het verstandig is.” Zegt Louis nu en kijkt naar me via het achteruitspiegeltje. Ik zucht geërgerd.
,,Had ik jou iets gevraagd?” Weet ik uit te brengen.
,,Nee, maar...”
,,Hou dan gewoon je bek dicht en bemoei je er niet mee!” roep ik uit. Het is dat ik nog even in de auto moet blijven zitten, maar anders was ik nu boos uit de auto uitgestapt. Wacht, dat kan ik altijd nog doen. ,,Stop de auto!” Even kijkt hij me verbaasd aan en de rest ook, maar Louis doet het wel. Ik stap uit en haal mijn koffer uit de kofferbak. ,,Ik zie jullie zo thuis.” Zeg ik tegen Lindy, Melina en Amber en daarna gooi ik de deur van de auto dicht. Ik loop naar de bushalte die er staat, wat ook een taxihalte is. Ik pak mijn mobiel en bel een taxi. Ik ga echt niet meer met Louis in één auto zitten! Ik zeg de taxi-chauffeur waar ik sta en hang dan op. De auto met de meiden rijdt weg en opgelucht haal ik adem. Dit was een goede keuze van mij. Ik heb het gevoel dat ik nu weer kan ademen.

~Melina~

Niet lang nadat Nola uitgestapt is, zijn we bij het huis. Ik snap dat Nola boos is op Louis, maar moet dat echt zo lang doorgaan? Lindy en Lucas daarentegen zijn een stuk closer geworden, niet dat ze verliefd zijn, het zijn meer beste vrienden. Ik vind het wel een leuk gezicht, alle gekke foto's die ze gemaakt hebben in de auto. Ik open de deur en we lopen allemaal de woonkamer in. Op de bank zitten Zayn en Liam FIFA te spelen. Zayn staat met 3-1 voor en het is bijna afgelopen. Amber kucht even. Ze kijken op en Liam kijkt mij aan. De wedstrijd is afgelopen en Liam legt zijn joystick neer.
,,Gefeliciteerd Zayn.” Zegt hij sportief en geeft hem een hand. ,,Sorry, maar ik moet nog wat doen boven.” Zegt hij dan, kijkt mij nog heel even aan en loopt dan naar boven. Het voelt alsof Liam een mes in mijn hart steekt. Hij negeert me gewoon en ontwijkt me. Ik heb het nu echt verpest. Moet ik het al opgeven? Ik krijg een knuffel van Zayn en de andere meiden ook.
,,Waar is Nola?” vraagt hij meteen. Ja, natuurlijk wilt hij dat weten. Dan kan hij haar meteen op haar mond pakken. Dat zou echt geweldig zijn!
,,Die is uitgestapt en heeft een taxi genomen, ze zal zo wel komen.” Zegt Lindy.
,,Uitgestapt? Taxi? Waarom?”
,,Vanwege Louis. We hadden een discussie over Liam. Nola wilt met hem praten en de meningen waren verdeeld.” Begint Lindy.
,,Ja en toen Louis zei dat hij het geen goed idee vond, flipte ze helemaal en stapte uit.” Maakt Amber haar zin af.
,,Maar als je het niet erg vind, wil ik graag met Lindy naar boven.” Niall grijnst even en Lindy kijkt hem verbaasd aan.
,,Nu? We zijn net terug.”
,,Ja, nu. Het is belangrijk.” Lindy kijkt me aan.
,,Hé, kijk mij niet aan. Ik weet van niks.” Ik hou mijn handen omhoog. Lindy kijkt naar Amber, maar die schudt ook haar hoofd.
,,Wil je niet met me mee naar boven?” Niall kijkt haar vragend aan.
,,Ja natuurlijk wel. Als we straks maar gezellig beneden gaan zitten, als Nola er ook is.”
,,Beloofd.” Zegt Niall en steekt twee vingers op. Lindy knikt en loopt met hem mee naar boven, naar haar kamer. Ook Amber en Harry weten niet hoe snel ze naar Amber's kamer moeten. Daar staan Zayn en ik dan. Geen vriendje of vriendinnetje, maar ik weet nu al dat ik naar boven moet als Nola komt. Zayn en Nola moeten praten en ik wil daar dan niet tussen staan.
,,Speel je FIFA?” Zayn kijkt me aan. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht en ik knik. Samen met Zayn plof ik op de bank en allebei pakken we een joystick. We starten FIFA op en beginnen te spelen. Ja, wat moet ik anders? Liam wilt me niet zien, Lucas ga ik even ontlopen en Zayn wacht op Nola. Er is niemand waarbij ik even kan zijn. Lindy en Niall zitten op Lindy's kamer en ik wil niet weten wat ze daar aan het doen zijn. Amber en Harry zullen wel hetzelfde aan het doen zijn. Natuurlijk wil ik dat ook een keer, maar dan wel alleen met Liam. Lucas moet ik gewoon uit mijn hoofd krijgen, want ik weet het zeker; ik wil Liam.

~Lindy~

Niall en ik lopen mijn kamer in en ik sluit de deur. Wat wilt hij doen? Hij ziet er best zenuwachtig uit.
,,Ik heb iets voor je.” Zegt hij verlegen en gaat op mijn bed zitten. Verbaasd kijk ik hem aan.
,,Wat dan?”
,,Kom nou.” Hij slaat met zijn hand op mijn bed, als teken dat ik moet gaan zitten. Ik doe wat hij vraagt. ,,Sluit je ogen.” Niet begrijpend kijk ik hem aan. Wat wilt hij gaan doen?
,,Wat wil je gaan doen?”
,,Schat, ik wil je iets geven. Het is een verrassing, dus ogen dicht.” Ik sluit mijn ogen en voel zijn handen teken mijn nek komen, heel zachtjes. Dat voelt best fijn en meteen open ik mijn ogen als ik zijn handen niet meer in mijn nek voel. Ik draai me naar hem om en kijk hem aan.
,,Wat heb je nou gedaan?” Hij glimlacht en zijn ogen kijken heel even naar beneden. Ik kijk naar beneden en open dan mijn mond. OMG, een ketting met mijn naam! Dat is echt zo lief! Meteen leg ik mijn lippen op die van hem. Hij gaat met zijn tong langs mijn lippen voor toestemming, die ik geef. Wat doet hij toch met me? Ik voel dat hij meer wilt, maar wil ik dat wel? Ik bedoel, dat zou dan de eerste keer zijn. Niall merkt dat ik nadenk en trekt zich terug.
,,Wat is er?”
,,Ik weet dat jij meer wilt, maar ik weet niet zeker of ik dat wel wil. Als ik het wel doe is het de eerste keer en ik ben bang dat het pijn doet.” Zeg ik eerlijk. Ja, je moet natuurlijk wel eerlijk zijn tegen je vriendje. Hij kijkt me lief aan.
,,Dank je wel dat je zegt wat je dwars zit. Als jij het nog niet wilt, dan doen we het niet.” Ik kijk weer even naar mijn ketting en ga dan op zijn schoot zitten.
,,Ik weet het niet Niall, ik hou van je...”
,,Maar je bent bang dat het pijn doet. Ik snap je schat, ik hou ook van jou en mijn gevoelens veranderen echt niet als jij zegt dat je het nog niet wilt. Ik respecteer je keuze. Er komt vast wel een keer dat je het wel wilt.” Ik leg mijn lippen op die van hem. Hij is echt zo lief voor me. Nog steeds twijfel ik. Nola kan ieder moment thuis komen denk ik en ik had beloofd om beneden te zitten. Straks zijn we net bezig en moeten we meteen weer stoppen omdat Nola thuis is.
,,Het spijt me Niall, maar ik wil het nu nog niet.” Hij gaat met zijn hand over mijn wang.
,,Dan wachten we, maar we kunnen toch wel even op het bed liggen?” Hij kijkt me vragend aan en ik knik. Hij gaat liggen en ik ook. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan en hij slaat zijn arm om me heen. Ik ben blij dat Niall niet boos werd en dat hij wilt wachten voor mij.

~Nola~

Met 'If I let you go' door mijn oortjes zit ik in de taxi. Het lied past echt zo bij mij. Het past bij mijn gevoel voor Zayn en ik weet niet of ik het ooit ga zingen voor hem, maar dat denk ik niet.
,,If I let you go, I will never know what my life would be holding you close to me...” Zing ik zachtjes mee en ik denk meteen aan Zayn.
,,We zijn er.” Hoor ik de chauffeur zeggen en ik haal mijn oortjes uit mijn oren. Ik knik en geef hem geld. Ik stap uit en pak mijn koffer uit de kofferbak. Even haal ik diep adem. Ik ga eerst met Liam praten, daarna ga ik de jongens vragen om een ander logeeradres te vinden en als allerlaatste ga ik met Zayn praten. Praten met Zayn wil ik rustig doen, zonder dat iemand anders erbij is. Ik loop naar de voordeur en open hem. Meteen als ik de woonkamer in kom, komt Zayn naar me toe gerend en omhelst me. Hij kijkt me blij aan.
,,Ik heb je gemist.” Zegt hij en ik kijk hem glimlachend aan.
,,Ik jou ook.” Hij glundert en ik omhels Melina. ,,Waar is Liam?”
,,Boven. Meteen toen we binnen kwamen ging hij naar boven zonder iets tegen me te zeggen.”
,,Zayn, ik ben even naar Liam. Daarna kom ik bij je.” Hij knikt en ik zet eerst nog even mijn koffer in de gang. Daarna loop ik de trap op naar boven. Lindy's kamerdeur zit dicht en ook die van Amber. Oké, ik wil niet weten wat die aan het doen zijn. Ik loop door.
,,Nola!” Ik draai me om en Lucas omhelst me.
,,Hé Luc.”
,,Waarom ging je nou de auto uit?”
,,Vanwege Louis.” Nu komt Louis ook de kamer uit. Ja, Lucas slaapt bij hem dat wist ik.
,,Waarom vanwege mij?” Ik kijk hem verbaasd aan. Is hij nou zo dom of doet hij maar alsof?
,,Lucas, ik moet met Liam praten. Is hij in zijn kamer?”
,,Waarom negeer je me?” Waarom praat Louis nog tegen me? Hij ziet toch dat ik hem negeer. Lucas snapt mijn hint en knikt. Ik draai me om zodat ik naar Liam's kamer kan, maar Louis pakt me bij mijn arm. Met een ruk draai ik me om, zo hard dat mijn arm vanzelf losschiet.
,,Raak me niet aan!” roep ik boos. Oké, dit heeft nu iedereen gehoord, maar hij moet ook van me afblijven.
,,Waarom doe je nou zo vijandig?”
,,Waarom ben jij zo dom?”
,,Wat ik Lindy aangedaan heb is een jaar geleden. Ik hou van Lindy, ik zou het echt nooit meer doen. Ik weet dat ik haar gekwetst heb en dat kan ik ook nooit meer goed maken. Ik kan de tijd niet terugdraaien, ik kan het niet meer wissen uit ons geheugen.”
,,Eindelijk zeg je eens iets slims. Laat ik het nog één keer duidelijk zeggen: LAAT ME MET RUST! Wat jij Lindy heb aangedaan is nooit te vergeven. Niemand komt aan Lindy! Wie aan Lindy komt, komt aan mij! Begrijp je me nu? Laat me verdomme gewoon met rust!”
,,Ik snap je niet. Amber en Melina hebben me vergeven en zelfs Lindy, waarom kan jij dat dan niet?”
,,Omdat jij gewoon nooit kan veranderen, er komt een dag dat je gevoelens voor Lindy weer versterken en dan doe je het gewoon opnieuw. Weet je wat, ik denk dat het beter is als jij sowieso een ander appartement gaat zoeken of ga gewoon weer lekker op tour! Verdwijn in ieder geval uit mijn huis en laat je rotkop hier nooit meer zien. Heb je me goed begrepen?!”
,,Maar Nola, ik...”
,,VERDWIJN! WEGWEZEN!” Ik geef hem een duw terug zijn kamer in en gooi kwaad de deur dicht. Goed begin zeg! Nu met Liam praten, hij doet zo stom tegen Melina! Ik loop naar Liam's kamerdeur en klop.
,,Binnen?” Hoor ik en ik open de deur. ,,Hé Nola.”
,,Hé, Liam. Kan ik even met je praten?” Hij knikt en ik stap de kamer in. Ik sluit de deur en kijk Liam aan. Nu gaat het gebeuren. Mijn hulp naar Melina.

~Liam~

Nola kijkt me aan en ik weet precies waarover ze wilt praten. Melina. Ja, Melina is haar beste vriendin maar dat Nola dit nu voor haar moet oplossen dat is echt zo laf. Melina moet toch zelf met me komen praten? Nola gaat op mijn bureaustoel zitten en gaat tegenover me zitten. Ik zit op mijn bedrand, mocht jij je afvragen waar ik dan op zit.
,,Liam, ik moet met je praten.”
,,Over Melina?”
,,Ja, dit kan toch niet langer meer zo doorgaan. Ik weet wat ze gedaan heeft en ik vind het ook niet goed, maar ze kon het niet helpen. Lucas is haar ex-vriend en natuurlijk voelt ze nog veel voor hem. Exen vergeet je toch niet zomaar?”
,,Exen vergeet je nooit meer.” Geef ik eerlijk toe. Ja, ik denk af en toe ook nog aan mijn ex, maar ik zoen niet meer haar. ,,Maar ik zie haar nooit meer en ik ben smoorverliefd op Melina. Ik ging ook alleen maar voor haar, maar zij voelt dus blijkbaar niet hetzelfde anders had ze Lucas toch allang al ingelicht over 'ons'?”
,,Melina is bang om je kwijt te raken, Liam. Je kan haar niet alles gaan kwalijk nemen nu, dat is echt onzin! Lucas zoende haar eerst en natuurlijk had ze hem meteen op afstand moeten houden, maar het overviel haar. Dat kan iedereen gebeuren, geef haar nou niet overal de schuld van. Je hebt geen idee hoe ze zich nu voelt. Ze wilt je niet kwijt.” Even slik ik. Ben ik dan te hard geweest voor haar.
,,Waarom komt ze zelf niet hierheen?”
,,Omdat ze je de ruimte wilt geven om na te denken.”
,,Ziet ze Lucas nu wel?”
,,Nee, ook niet. Juist vanwege jou. Ze wilt hem niet zien voordat ze weet wat ze nog voelt voor hem. Liam, geloof me. Melina houdt enorm veel van je en je hebt net toegegeven dat je alles over hebt voor haar, dat je smoorverliefd op haar bent. Dat veranderd toch niet zomaar? Ga na, het was maar één zoen. Ze zijn niet met elkaar naar bed geweest. Als dat zo was, begrijp ik waarom je niet voor haar vecht.”
,,Je wilt dat ik voor haar vecht?”
,,Natuurlijk. Dat wilt Melina ook. We bedoelen het niet letterlijk, je moet Lucas niet het ziekenhuis in gaan slaan alleen maar om te laten zien wie de baas is. Maar je geeft het al op. Je houdt van Melina en alleen om één onschuldige zoen dump je haar?”
,,Ik heb haar niet gedumpt.” Nu kijkt Nola me boos aan.
,,Lieg niet! Je hebt het uitgemaakt toen ze vertelde dat ze gezoend had met Lucas. Als je wilt dat ik net zo'n knallende ruzie met je krijg als met Louis, moet je vooral zo doorgaan. Ik vond je altijd zo sterk in je schoenen staan.” Nola staat op en loopt naar de deur. ,,Liam, als je Melina wilt moet je iets doen. Je kan haar niet ontlopen, want dan raak je haar kwijt. Dan drijf je haar regelrecht in de armen van Lucas.” Zegt ze nog en daarna loopt ze de deur uit. Ik kijk haar na. Melina mag blij zijn met een vriendin zoals Nola. Ik zie dat Nola veel om haar geeft en zoveel moet ik ook om haar geven. Nola heeft gelijk, Lucas zoende haar als eerste. Misschien moet ik wel met Melina gaan praten. Ik sta op en loop de gang op. Ik haal even diep adem.
,,Mel?” roep ik dan en loop de trap af naar beneden.




Lindy en Lucas in de auto


Reacties:

1 2

xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 22 feb 2015 - 9:07:
And there we go, je hebt zojuist 2970 woorden geschreven!!
Hmm... Nola vergeef Louis toch een keertje
-xoxo


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 22 feb 2015 - 1:34:
Go go go Liam!! Je kan et ! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 21 feb 2015 - 20:02:
Meliam is coming back!!!
*feest* okii laat maar mensen kijken me raar aan....
Snel verder pls!
Hoe is/was je feest trouwens?
Xx


LoveMichael
LoveMichael zei op 21 feb 2015 - 19:10:
verder


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 21 feb 2015 - 19:09:
Hehe Liam James Payne gaat eindelijk eens naar Melina toe!
EN MIJN PREKEN HIELPEN NIET?!!?Schaam je Liam!



WWOWOWOOWOWOOWOWO
NOLA RUSTIG HE!!
Je ging wel ietsjes te ver hoor bij Louis.
I Mean.
Het is wel een jaar geleden he dus ja je moet hem ooit vergeven.
Weet dat het moeilijk
MAAR JE KAN HET OP ZIJN MINST PROBEREN!!!

EN
EN
IK WIL LUCAS NOG STEEDS SLAAN!!!!
Maarja dat mag waarschijnlijk niet
*fluistert*Doe het lekker toch*fluisters*













Anyway geweldig hoofdstuk zoals altijd
snel verderrrrrrrrr
XXX