Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Break The Rules (punk 5sos) » 02

Break The Rules (punk 5sos)

25 feb 2015 - 21:30

2006

9

332



02

Image and video hosting by TinyPic

~Volgende Dag~
~Chantal~

Voorzichtig open ik mijn ogen waarna ik mijn irritante wekker uitzet. Gisteren nadat de jongens me alleen hadden gelaten om verder te gaan met uitpakken heb ik nog niet echt naar mijn rooster gekeken. Het enige wat ik weet is dat ik elke dag om 07:15 op moet staan omdat ik anders echt te laat kom. Geweldig dus echt niet. Nadat ik mijn wekker had ingesteld en mijn kleren voor vandaag had klaargelegd was ik opzoek gegaan naar Niall en Liam. Natuurlijk moet ik dan weer zo’n sukkel zijn om te verdwalen en tegen twee meiden opbotste. Die gelijk begonnen te flippen. Maar hallo wie denken ze wel niet dat ze zijn. Ik bedoel ik kan er toch niks aan doen. Of wel dan? Maar goed net toen ze weg waren kwam er een groepje van twee meiden, Madelief en Rachel en twee jongens, Austin en Marcel. Gelukkig wisten hun waar de kamers van de leraren waren en heb ik dus gelijk vrienden gemaakt. Niet dat ik niet echt kan opschieten met de jongens op mijn kamer maar je snapt het zijn punks, ik bedoel heb niks tegen punks hoor maar ze zien er soms zo eng uit snapte? Dus ja. Nou goed genoeg over wat er gisteren nog allemaal is gebeurd nu aankleden en naar de les. Waarom moeten hier de lessen ook allemaal zo vroeg beginnen?!

Na zo’n twintig minuten sta ik in mijn kamer klaar in mijn outfit en zit ik weer te frunniken met mijn haar. Niet dat ik zo’n mode koningin ben en dat alles goed moet zitten maar dat stomme stiekje wil niet blijven zitten. ,,Aarg!’’ Voor de zoveelste keer trek ik de stiek uit mijn haar en borstel mijn haar weer door om de klitten eruit te halen. ,,Dan maar geen staart.’’ Ik pak een snapback en zet die op mijn hoofd waarna ik nog snel wat make-up opdoe waarna ik mijn bril opzet. Snel doe ik mijn dr. Martins nog aan waarna ik de deur van mijn kamer opendoe waarna er vier jongens naar binnen vallen. Gelijk maak ik een sprongetje naar achteren waarna ik de jongens boos aankijk.
,,Hey Chanti.’’ Ik rol met mijn ogen terwijl de jongens snel overeind krabbelen.
,,Hoi.’’ Ik loop langs ze af naar de keuken waar ik een appel pak en er aan begin te eten. De jongens nemen plaats voor de tv terwijl ik languit op een van de banken ga liggen.
,,Zijn er eigenlijk geen andere meiden hier op deze kamer of moeten die nog komen ofzo?’’
,,Er was ooit zo’n nerdje Rachel maar die hebben we weggejaagd. Alhoewel ze ergens wel hot was maar ze is een nerd dus je snapt het wel.’’ Antwoord Ashton terwijl Michael en Luke vechten om de afstandbediening. Mijn mond valt open en snel klap ik hem dicht waarna ik de jongens verbaasd aankijk.
,,Rachel? Als in Rachel Walker?’’
,,Ja hoezo?’’ Calum kijkt me aan alsof het niks is.
,,Wen er maar alvast aan dat wij de nerdjes hier beetje bang maken.’’ Antwoord Michael waarna de jongens elkaar een highfive geven.
,,Jullie zijn gestoord! Echt als jullie hun nog een keer lastig vallen!’’ Mijn zin word onderbroken door een klop op de deur en Luke staat op om de deur open te doen.

,,Kijk wie we hier hebben! Als dat Marcel Styles niet is.’’ Luke komt triomfantelijk binnen terwijl hij net doet alsof hij en Marcel beste vrienden zijn. ,,Nou nerdje wat doe je hier?’’ Marcel kijkt me met een hulp blik aan en gelijk spring ik op om hem te helpen.
,,Marcel is hier om mij een rondleiding door dit gebouw te geven aangezien hij een vriend van me is.’’ Ik haal Marcel uit de grip van Luke waarna ik hem meeneem naar mijn kamer.
,,Sorry dat ik niet heb verteld dat ik met hun op een kamer zit. Maar ik wist niet dat ze jullie bang maakte en.’’
,,Kon je eigenlijk niet weten maar Austin, Madelief en Rachel staan op de gang te wachten.’’ Ik knik snel waarna ik mijn rugtas pak en hem over mijn schouder slinger en met Marcel de kamer uitloop.
Gelijk word ik in een knuffel getrokken door de meiden. Zodra ze me los hebben gelaten en beginnen te lopen ga ik lang Rachel lopen.
,,Hey Rachel. Ik heb gehoord dat je eerst op een kamer zat met Luke, Ashton, Calum en Michael.’’ Gelijk stopt Rachel met lopen. ,,Hoezo vraag je dat?’’
,,Omdat ik nu met hun op een kamer zit.’’
,,Weet ik.’’
,,En ik wil weten wat ze met je hebben gedaan. Als je het niet erg vind om het me te vertellen.’’
,,Kijk niet raar op als ze midden in de nacht in je kamer staan. Of voor je deur staan. Dat is alles wat ik zeg. Ik wil er eigenlijk liever niet over praten als je dat niet erg vind.’’
,,Ik begrijp het. Als er ooit iets is, als je ooit ergens over wilt praten je kunt me altijd met me praten.’’
Rachel knikt waarna Marcel, Austin en Madelief voor een lokaal blijven staan.
,,Hier hebben we zo Engels van meneer Payne, nieuwe leraar dacht ik.’’ Ik knik waarna ik in de lach schiet. ,,Wat is er?’’ Ze kijken me raar aan waardoor ik nog harder moet lachen maar voordat ik kan antwoorden komt Liam al aangelopen met Niall.

,,Hey Chanti.’’
,,Hoi meneer Payne en meneer Horan.’’ Zeg ik terwijl ik mijn lach probeer in te houden waarna ik Liam en Niall toch nog een boze blik geef. Ze lijken het te begrijpen en lopen hun lokaal in. Geweldig Niall heeft les naast het lokaal waar wij in zitten.
,,Jij kent de leraren?’’ Vraagt Madelief terwijl zij en Rachel me meenemen naar een plek op de derde rij tussen hun in. Fack.
,, Ja.’’
,,Hoe? Want ik bedoel je, want weet je niemand hier kent leraren hier.’’ Ik haal mijn schouders op, niet wetend of ik het ze al moet vertellen dat Liam en Niall mijn ouders zijn. Zouden ze me raar vinden dat ik twee vaders heb? Te veel vragen.
,,Nou hallo ik ben Liam Payne, voor jullie meneer Payne, ik ben vijfentwintig jaar en ik geef jullie dit jaar Engels. Nog verdere vragen?’’
,,Heeft u een vriendin!’’ Ik draai me om en zie achterin die bitches waar ik gisteren tegenaan liep.
,,En jullie zijn?’’ Ben ik blij dat Liam rustig blijft.
,,Serena Taylor O’brien en Demi Adems meneer sexy.’’
,,Oftewel de bitches van deze school.’’ Antwoorden Rachel en Madelief en ik schiet weer in de lach. Liam geeft me een boze blik waardoor ik gelijk ophoud met lachen.
,,Nou Serena en Demi de bitches, nee ik heb geen vriendin maar een vriend. En als je daar problemen mee hebt hoor ik het wel he.’’
,,Hij is cool.’’ Roepen Marcel en Austin door de klas en ik kan het niet laten om een lach op mijn gezicht te krijgen aangezien het over mijn vader gaat. ,,Nou genoeg gepraat pak allemaal bladzijde vijf voor je.’’ Gelijk begint iedereen te bladeren en na ik denk de helft van de les vliegt de deur open. Gelijk kijk ik naar de deur waar Michael, Luke, Ashton en Calum binnenkomen gelopen.

,,En heren nu al te laat op de eerste dag van dit schooljaar. Hoop dat jullie een goede smoes hadden.’’
,,Nog geen zin in de les, problemen mee?’’
,,Eigenlijk wel jullie kunnen je gaan melden.’’ De gezichten van de jongens veranderen gelijk en Calum pakt Liam bij zijn kraag vast. ,,Niks melden!’’ Ik bedenk me geen moment en spring op van mijn plek waarna ik op Calum afvlieg en op zijn rug spring en zijn hand van Liam’s kraag af haal.
,,Waag het niet om zo te.’’
,,Chantal Lisa Horan Payne!’’ Gelijk spring ik van Calum’s rug af en kijk naar Liam.
,,Ja pa. Meneer Payne.’’
,,Gang nu.’’ Ik knik waarna ik snel naar de gang loop.
Niet veel later komt Liam ook de gang op en gaat op een van de tafels zitten waarna hij op de plek naast zich klopt. Voorzichtig ga ik naast hem zitten waarna hij me op zijn schoot trekt.
,,Waar was dat voor nodig?’’
,,Calum mag niet zo tegen je doen.’’
,,Je kent ze al?’’
,,Dat zijn mijn kamergenoten pap.’’
,,Schat dan hoef je nog steeds niet zo te doen gelijk. Ik kan het zelf wel aan en nu wil iedereen een uitleg van waarom je op Calum’s rug sprong.’’
,,Daar komen ze ooit toch wel achter.’’
,,Dat klopt wel. Maar beloof je me dat je het nooit meer doet okay?’’
,,Okay.’’
,,Mooizo en nu hop weer naar binnen.’’ Ik knik en ga van Liam’s schoot af waarna hij me een kus op mijn wang geeft waarna we weer naar binnen lopen. Ik ga weer tussen Madelief en Rachel zitten en kijk wat om me heen. Calum geeft me een boze blik en ik steek mijn tong uit naar hem.

Niet lang daarna gaat de bel voor het volgende lesuur en volg ik mijn vrienden, ik hoop tenminste dat we vrienden zijn, naar het volgende lokaal.
Voordat ik naar binnen kan lopen word ik aan de kant gesleurd door iemand en als ik op kijk zie ik Calum, Ashton, Luke en Michael staan.
,,Wat?’’
,,What the hel bezielt jou om op mijn rug te springen!’’
,,Ik heb mijn redenen.’’
,,Gast ze is gewoon vriendjes aan het maken met de leraren snap dat dan.’’ Ik kijk boos naar Michael die een hand door zijn haar haalt en lief glimlacht naar de leraar die voorbij loopt alsof ze we gewoon een normaal gesprek aan het doen zijn. ,,Moet jij soms ook klappen?’’
,,Nee moet jij klappen.’’
,,Luister Michael je kan ook gewoon vragen of je een kus mag he.’’ Ik geef hem een kushandje waarna ik de les inloop en weer tussen Rachel en Madelief ga inzitten en kijk naar de leraar die dus Niall is. Niall geeft me een glimlach waarna hij zich weer omdraait naar het bord waar hij verder gaat met het schrijven van, fack welk vak gaf hij ook alweer? Owja geschiedenis.
,,Waar zat je?’’
,,Problemen op de gang.’’
,,Met.’’
,,Komen binnenlopen in drie twee een.’’ En zoals ik zei komen de jongens binnenlopen waarna ze voor ons gaan zitten. Dit betekent niet veel goeds denk ik. En zoals ik zei niet veel goeds want nog geen seconds later draaien ze al om.
,,Kijk Chanti als ik jou was zou ik maar oppassen met wat je allemaal doet. Want wij kunnen je grootste nachtmerrie worden. Rachel weet er alles van af.’’
,,En ik moet bang zijn voor een stelletje punks?’’
,,Ja je weet dus niet wat wij bij Rachel hebben gedaan? En wat we bij de nerdjes, oftewel jou vrienden wel niet hebben gedaan?’’ Antwoord Michael met een glimlach.
,,Nee niet echt maar ik kan een jullie een ding zeggen. Als je denkt dat ik dat brave meisje ben dat bang voor jullie is, heb je het dus mooi fout! En als je aan mijn vrienden komt kom je aan mij! Dan weet je dat.’’
,,We kunnen jou ook ze weg jagen he. Netzo als we bij dat vriendinnetje van je hebben gedaan.’’ Antwoord Luke terwijl hij Rachel een knipoog geeft.
,,Denk er niet aan.’’
,,Mag ik jullie aandacht?’’ Ik geef een bitchie glimlach naar de jongens die zich verveeld omdraaien.
,,Hoi ik ben Niall Horan, voor jullie meneer Horan en ben vijfentwintig jaar. En dit jaar jullie leraar geschiedenis. Nog andere vragen?’’
,,Heeft u een vriendin!’’ Een keer raden wie dat weer roepen! Bingo! De bitches Demi en Serena.
,,Een niet roepen door mijn les, twee een hand opsteken als je iets wilt vragen en drie nee.’’
,,Wij zijn nog vrij.’’ Gelijk draai ik me om naar Demi en Serena die me met een bitchie lachje aankijken. Echt ik vermoord hun nog een keer!
,,Sorry meiden. Een jullie zijn te jong. Twee jullie zijn leerlingen en drie ik val niet op meiden.’’ Bam recht in jullie gezichten.
,,Wat u ook al?! Meneer Payne van Engels ook al.’’ En net op dat moment gaat de deur open en komt Liam binnengelopen. Perfecte timing pap.
,,Hoi Niall heb je misschien een stift voor me?’’
,,Tuurlijk Liam wacht even.’’ Niall opent een laatje en haalt er een stift uit die hij aan Liam geeft. Liam geeft Niall een knipoog waardoor Niall moet blozen. Geweldige ouders heb ik toch?





-------
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

xCalPal
xCalPal zei op 27 feb 2015 - 9:30:
NIAM <3

x


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 26 feb 2015 - 16:34:
Doet ze effe 2000 woorden schrijven!
-xoxo


xHiimacookie zei op 26 feb 2015 - 9:29:
Oke ik heb met punks geleefd serieus jammer dat zelf geen punk ben ik bedoel punks zijn zo leuk hehehe.


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 25 feb 2015 - 23:45:
Aaahhhwww NIAM FEELS!!!! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 25 feb 2015 - 22:35:
Dat laatste tussen Niall En Liam was echt te cute!
Xx