Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » 11

Before I Die [Af]

26 feb 2015 - 20:39

992

10

495



11

Image and video hosting by TinyPic

~Michael~

Het zoveelste drankje sla ik achterover waarna ik het glas weer neer zet. Chantal is het zusje van Niall! ,,Fack!’’
,,Zou je niet wat rustiger aandoen?’’ Chantal’s stem laat me omdraaien waarna mijn hart iets sneller klopt zodra ik haar zie. ,,Hoezo dat?’’
,,Management zal niet echt blij zijn als je morgen een kater hebt en dus lang in je bed blijft liggen om hem uit te slapen.’’
,,Fack management.’’ Het volgende glas giet ik achterover en zodra ik het andere wil pakken is het weg voordat ik er nog maar een slok van heb kunnen nemen.
,,Hallo?’’
,,Hoi.’’ Chantal geeft me een glimlach en mijn hart maakt weer een sprongetje. Ja ik heb een crush op haar als sinds de eerste keer dat ik haar zag.
,,Mag ik mijn glas terug?’’
,,Nop.’’ En met die woorden zet ze het glas, dat eerst van mij was tegen haar lippen waarna het in een keer achterover giet.
,,Jij denkt dat je zomaar mijn drinken op kan drinken?’’
,,Goed gezien cherlock.’’ Ze geeft me een knipoog waarna ze op de kruk naast me gaat zitten.
,,Die krijg ik terug van je.’’
,,Okay i don’t care. Het enige wat ik vanavond wil doen is te veel drank op hebben waardoor ik morgen niks meer kan herinneren van wat er is gebeurd.’’ Ik gebaar naar de barman voor shotjes die me een knikje geeft.
,,Jij ik kijken wie de meeste shotjes opkan.’’ Ze steekt haar duim op waarna ze het eerste shotje achterover slaat.

Na zo’n uur hebben we het maar opgegeven met de shotjes. Nou ja ik hem haar moeten dwingen om te stoppen want ze is nu al erg dronken en als ik haar door zou hebben laten gaan heb ik kans op een boze Niall, en daar heb ik niet veel zin in. Chantal leunt tegen me aan terwijl ik opzoek ben naar Niall om haar naar huis te brengen. ,,Lindy!’’ Lindy komt mijn kant opgelopen met Ashton achter haar aan, die worden ooit nog een stel let op mijn woorden. ,,Ja wat is er?’’
,,Kan je tegen Niall zeggen dat ik Chantal naar huis breng, ze is nu al te erg dronken. Te veel shotjes op. En dat is dus niet mijn schuld.’’
,,Okay zeg ik wel tegen hem, als ik hem vind.’’
,,Dankje.’’ Lindy loopt weer weg en Ashton kijkt me lachend aan.
,,Wat?’’
,,Niks, maar doe het veilig Clifford.’’ Ik rol met mijn ogen waarna Ashton wegloopt en in de menigte verdwijnt.
,,Als jij dat ook doet Irwin.’’
,,Fack you Michael!’’
,,Houd ook van jou Ashton!’’ Aangezien ik geen reactie meer terug krijg loop ik maar met Chantal naar de uitgang toe. Zodra we buiten staan laat ik Chantal eerst even op een bankje zitten zodat ze even wat aan de avondlucht went.
,,Mag ik je zoenen?’’ Gelijk schieten mijn ogen open en kijk ik naar Chantal die me dronken aankijkt.
,,Kom op ik breng je naar je huis.’’ Ik trek haar overeind van het bankje en sla haar arm om mijn schouder voor ondersteuning.
,,Ik wil niet naar huis. Ik wil bij jou blijven.’’
,,Je gaat naar huis. Je moet echt je bed in.’’
,,Kan ik niet bij jou slapen?’’
,,Nee.’’
,,Waarom niet?’’
,,Omdat we allebei dronken zijn, jij meer dan mij, maar dat doet er niet toe. We zijn allebei dronken en ik wil niet dat we morgen naast elkaar wakker worden, naakt.’’
,,Maar ik wel.’’ Ze laat me stoppen en gooit haar armen om mijn nek.
,,Fuck me alsjeblieft Michael.’’
,,Nee. Je bent dronken, je wilt dit niet.’’
,,Jawel, ik wil morgen naast je wakker worden. Naakt.’’
,,Je bent dronken daarom zeg je dit.’’
,,Ik mag dan misschien dronken zijn maar als ik dronken ben vertel ik altijd de waarheid. Ik wil jou vanavond, ik wil de cliffoconda van je in me voelen. Ik wil jou.’’
,,Nog steeds je bent dronken, en hoever je het ook vraagt ik doe het nie.’’ Mijn zin word onderbroken door haar lippen op die van mij. Voorzichtig zoen ik haar terug waarna ik mijn handen op haar heupen leg en haar meer naar me toe trek. Onze lippen bewegen rustig over elkaar en voorzichtig tik ik met mijn tong over haar lip voor toestemming die ik al snel krijg. Onze tongen gaan opzoek naar die van elkaar en al snel vind ik die van haar voor een vurig liefdesspel.
Na een zoen die voor mij perfect was trekken we allebei terug waarna onze hoofden tegen die van elkaar leunen. ,,Je wow.’’ Hijgt ze. En ik kan het niet laten om een kleine glimlach op mijn lippen te krijgen. ,, Kom nu breng ik je naar huis.’’
,,Naha we gaan die club in.’’ Antwoord ze waarna ze me een of andere club intrekt.
Nog geen minuut daarna staan we al in het midden van de club op de dansvloer en danst Chantal dicht tegen me aan. Haar heupen gaan mee op de maat van de muziek netzo als de rest van haar lichaam. Wat zei ik ook al weer voordat we begonnen met shotjes? Owja fack management. Nog geen seconde daarna druk ik mijn lippen weer op die van haar. Gelijk zoent ze terug en gaan we verder waar we waren gebleven. Na twee minuten trekt ze zich los en neemt me mee naar de bar waar ze shotjes besteld en met haar wenkbrauwen wiebelt. Ik schiet in de lach voordat ik haar een kus op haar lippen geef waarna ik het eerste shotje achterover gooi.


Het is nu zo’n vijf uur s’nachts als ik de deur van het appartement sluit en Chantal haar lippen weer op die van mij drukt voor de , na de tiende zoen ben ik de tel kwijtgeraakt, oeps. Voorzichtig til ik haar op en Chantal slaat haar benen om mijn middel waarna ik naar boven loop de trap op, onze lippen nog steeds verbonden. Voorzichtig open ik de deur van mijn kamer sluit hem waarna ik naar het bed loop en Chantal er voorzichtig opleg. Al snel verdwijnen onze kleren in hoekjes in de kamer. En ik denk dat meer uitleg jullie niet nodig hebben om te raden wat erna is gebeurd.


--
Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding
xx


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 1 maart 2015 - 17:11:
whahaha cliffoconda


xHiimacookie zei op 1 maart 2015 - 12:46:
MWHAHA MY CLIFFOCONDA DON´T oke sorry dat ik laat reageer. Grom grom ik sliep bij mijn vriend en kon niet lezen haha. oeps kusjes.


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 1 maart 2015 - 1:56:
Cliffaconda *laughs too hard and everybody wakes up*
Xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 27 feb 2015 - 10:59:
To: Chantal (als in het personage). From: Madeliefje. Waarom ben je zo dronken? Echt waar, je gaat er later spijt van krijgen. Denk ik dan. En.. Cliffoconda? Okeyyyy, hahah. P.s: Word niet zwanger.
To: Michael. From: Madeliefje. Oke, ik heb veel te zeggen. Ten eerste: Goed zo dat je je niet liet verleiden door Chantal. In het begin dan. Ten tweede: LUISTER NAAR ASHTON EN DOE HET VEILIG. Ten derde: Hoe komt het dat je je niet liet verleiden? O.o
To: Ashton. From: Madeliefje. Goed dat je dat tegen Mikey zei, maar ja.. nu maar hopen dat het heeft geholpen. En trouwens: please word een stel met Lindy jullie zijn echt té cute samen : )
To: Chantal (als in de schrijfster). From: Madeliefje. Dit is echt geweldig goed en grappig geschreven. Je hebt echt talent! Oke, dat wilde ik even zeggen.
Love you


xx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 27 feb 2015 - 10:42:
"Ik wil jou vanavond, ik wil de cliffoconda van je in me voelen."

HAHAHAH IK HEB ME ZOJUIST DOODGELACHEN.
Onveilig gedaan? Oohjee... Oohjee... Misschien komt er wel een Mintal (Michael+Chantal=Mintal) kindje?
-xoxoxoxo-